Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Spartan Force - BCAA + Leuzea 100 таблетки | Cvetita Herbal

Spartan Force - BCAA + Leuzea 100 таблетки | Cvetita Herbal
Spartan Force - BCAA + Leuzea 100 таблетки | Cvetita Herbal
Spartan Force - BCAA + Leuzea 100 таблетки | Cvetita Herbal
70.00 лв
Код на продукта : Spartan Force - BCAA Leuzea 100 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.4 лв.


 
Бърза поръчка
Spartan Force - BCAA + Leuzea 100 таблетки | Cvetita Herbal

Spartan Force - BCAA + Leuzea 100 таблетки | Cvetita Herbal

 • Дава енергия при физически натоварвания
 • Увеличава анаболните процеси чрез стимулиране на mTOR киназата
 • По-добро качество на мускулната маса
 • Инхибира разграждането на мускулните протеини
 • Мускулно гориво при продължително трениране
 • Правилното съотношение на аминокиселини (2:1:1)
 • Намалява усещането за умора след тренировка
 • Добро допълнение към диетата
 • Осигурява дълъг живот на митохондриите
 • По-ефективно усвоени белтъчини
 • Адаптогенни свойства
 • Spartan Force - BCAA + Leuzea 100 таблетки е на топ цена от Cvetita Herbal

Какво знаем за Spartan Force - BCAA + Leuzea?

Като хранителна добавка Spartan Force - BCAA + Leuzea 100 таблетки от Cvetita Herbal на много изгодна цена съдържа трите аминокиселини, които се характеризират с разклонена молекулна структура и eĸcтpaĸт oт лeвзeя. Аминокиселинният комплекс това са левцин, изолевцин и валин, които съставляват голяма част от мускулите. Тези съединения са незаменими за човешкия организъм молекули и трябва да му бъдат доставени с храната. Научните данни показват, че тялото трябва да получава енергия не само от въглехидратите, но и от известно количество аминокиселини. От всички тях BCAA имат свойството да се превърнат в енергия по-бързо. Този комплекс е незаменим в процеса на мускулно изграждане и укрепване.

Поддържането на правилно снабдяване с трите аминокиселини стимулира анаболните процеси на организма и предпазва от изтощение. Благодарение на ВСАА се активира един от най-мощните механизми на анаболните и протеин-синтезиращите процеси в човешкото тяло, наречен mTOR, и така се подобрява покачването на мускулната маса. Този комплекс намалява мускулната умора, особено при по-продължително и аеробно трениране, и служи като източник на енергия за мускулите при дълготрайни и изтощителни тренировки. Приемът на комплексните аминокиселини след интензивно физическо натоварване има ключова роля за качественото възстановяване на мускулната тъкан.

Левзея е природен адаптоген и енергетик. От древни времена билката се счита за източник на младост, двигателна активност и жизненост. Тя изпълва човешкото тяло със сила, чувство за лекота и прояснява ума. Известните сибирски лечители смятали, че левзея може да спаси човек от 14 заболявания, да го направи млад и силен. Жителите на Монголия и Сибир наричат растението "корен-сила". Те вярвали, че левзея ще им помогне да доживеят до над 100 години. Освен това се смятало, че с помощта на билката е възможно да се съхрани физическата и сексуална активност до дълбока старост. Растението може да бъде ефективна алтернатива за стимулиране на организма при отрицателни странични фактори и увеличава протеиновия синтез.

Spartan Force - BCAA + Leuzea 100 таблетки е много мощна комбинация между незаменимите аминокиселини в мускулните протеини ВСАА и природния адаптоген и енергетик левзея. Действието на ВСАА ще засили мeтaбoлизмa, ще пoдoбpи бeлтъчния cинтeз и ще пoдпoмогне изгapянeтo нa мaзнини. Благодарение на уникалните свойства на левзея продуктът ще повиши устойчивостта на Вашия организъм както към физически и умствени натоварвания, така и към неблагоприятните екологични фактори. Заедно с това и двата компонента ще дoпpинеcат зa възcтaнoвявaнeтo cлeд физичecĸa aĸтивнocт.

Как действа Spartan Force - BCAA + Leuzea на таблетки?

Spartan Force BCAA и Левзея на таблетки е хранителна добавка с голяма доза верижно-разклонени аминокиселини. Те са необходими за изграждането на мускулна маса, предпазват мускулните влакна от катаболизъм и стимулират производството на енергия в мускулите.

Продуктът съдържа екстракт от левзея, заемаща почетно място в групата на природните адаптогени и енергетици. Тя повишава устойчивостта на организма към физическо и умствено натоварване, стрес, смяната на годишните сезони и проблемите от часовата разлика при самолетни полети.

Spartan Force - BCAA Leuzea 100 tablets съдържа BCAAs, представляващи три есенциални аминокиселини, които тялото не може да синтезира и е необходимо да се набавят чрез хранителната диета. BCAAs включват левцин, изолевцин и валин, които в добавката са в оптималното си съотношение 2:1:1. Може да се каже, че мускулите се състоят от голяма част ВСАА, поради което са изключително важни за нормалната им функция. Много се употребяват от атлети във всякакви дисциплини и ефектът им се изразява в следното:

 • Намаляват мускулната умора и осигуряват възможност да се тренира по-усилено.
 • Приети след тренировката, BCAA подпомагат покачването на мускулната маса чрез стимулирането на протеиновия синтез в мускулите.
 • Комплексът от трите аминокиселини е чудесен начин да се пазят мускулите, ако се тренира на гладно или при диета с ниско съдържание на калории.

Първото съединение от този аминокиселинен клас е левцин. Това е аминокиселината, която е най-ефективна за стимулиране синтеза на нови мускулни протеини (MPS) и по този начин улеснява постигането на суха мускулна маса. Левцин активира mTOR киназата, която ускорява MPS и стимулира растежа на мускулните влакна. Освен това тя стимулира активността на инсулина, който помага да се осигурят хранителни вещества в тъканите, и спомага за усвояването на глюкозата от скелетните мускули. Следователно левцин спомага за повишаване на физическата способност на организма и за ускоряване на възстановяването след тренировка.

Втората аминокиселина, която принадлежи към BCAAs от Spartan Force - BCAA + Leuzea 100 таблетки, е изолевцин. Тя е изомер на гореспоменатата аминокиселина, който стимулира и mTOR киназа. Има обаче малко по-слаб ефект. Изолевцин стимулира поглъщането на глюкоза от мускулната тъкан и механизмът му на действие изглежда независим от инсулина. Антикатаболитните свойства на тази аминокиселина се свързват и с инхибиране на глюконеогенезата, която насърчава разграждането на мускулната тъкан, за да се получи енергия.

Последният представител на BCAAs е валин. Подобно на двете други аминокиселини, насърчава мускулния гликогенен синтез и стимулира инсулиновата активност. Подобрява възстановяването на тъканите, намалява предизвиканото от тренировката мускулно увреждане и забавя възникването на мускулна болка. Нещо повече, тъй като оказва влияние върху нервната система, валин помага да се поддържат адекватни нива на фокус и мотивация по време на тренировка, забавя умората и подобрява времето за реакция.

Въпреки че всяка от трите аминокиселини в таблетките Spartan Force BCAA и Левзея с атрактивна цена има леко различни свойства, всички те допринасят за подобряване на атлетичното представяне и насърчават възстановяването и анаболните процеси. Потискат разграждането на мускулната тъкан по време на дълготрайно и изтощително трениране, стимулират окисляването на мастни киселини и могат да подобрят използването на кислорода, като по този начин Ви помагат да направите успешна тренировъчната си сесия.

Spartan Force - BCAA Leuzea 100 tablets съдържа екстракт от левзея, който е богат на активни вещества. Те повишават работоспособността, регулират метаболизма, стимулират анаболните процеси и имат множество други полезни свойства. Растението има богат химичен състав: етерични масла и минерални соли, фосфор, екдистерон, ретинол, витамин С, инулин, флавоноиди, антоцианинови гликозиди, смоли, алкалоиди и танини. То оказва много благоприятни ефекти върху тялото заради наличието на всяко от тези вещества. Етеричните масла повишават ефективността на мозъка. Минералните соли подпомагат функцията на различни системи на тялото, включително нервната, ендокринната и сърдечно-съдовата. Те са необходими и за изграждане на мускулите. Фосфорът е незаменим за мускулната и умствената активност, спомага за заздравяването на костите и зъбите и нормализира метаболизма.

В резултат от адаптогенните си свойства, левзея има общоукрепващо и тонизиращо действие, повишава устойчивостта на организма както към физически и умствени натоварвания, така и към неблагоприятните екологични фактори. Редовният прием прави възможно издържането на по-големи физически натоварвания, мускулите стават по-силни и общото самочувствие и настроение се подобряват.

Ако Вие водите активен начин на живот или тренирате продължително, интензивно и изтощително, Spartan Force - BCAA + Leuzea 100 таблетки от Cvetita Herbal на гарантирано ниска цена е продуктът, който изцяло ще покрие Вашите нужди. Той включва най-широко употребяваните верижно-разклонени аминокиселини и един от най-мощните адаптогени – левзея, който има забележителен ефект!

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки с чаша вода преди или след тренировка.

За професионални или активни спортисти: Приемайте по 2 таблетки преди и 2 таблетки след тренировка, с чаша вода.

Произведено в: България

Препоръчителен период на приема: Приемайте по 2 таблетки с чаша вода преди или след тренировка. За максимални резултати е добре да се приема до 12 седмици (3 месеца). След период на почивка от около 2 седмици цикълът може да се повтори.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (2 таблетки) Стойност %ПДД
BCCA 2:1:1 2112 мг **
Екстракт от левзея 88 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вивапур, инулин, желатин, талк, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на хладно и тъмно място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™