Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

QH + PQQ 30/60 гел капсули | Jarrow Formulas 8425

QH + PQQ 30/60 гел капсули | Jarrow Formulas 8425
QH + PQQ 30/60 гел капсули | Jarrow Formulas 8425
QH + PQQ 30/60 гел капсули | Jarrow Formulas 8425
112.49 лв.
Код на продукта : QH + PQQ 30 Softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 3.75 лв.

Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

60 дражета

 
Бърза поръчка
QH + PQQ 30/60 гел капсули | Jarrow Formulas 8425

QH + PQQ 30/60 гел капсули | Jarrow Formulas

 • Мощен антиоксидант
 • Поддържа здравословното тегло
 • Забавя стареенето
 • Спомага обмяната на веществата
 • Има функция на имуностимулатор
 • Подобрява паметта, вниманието и мисловната дейност
 • Снабдява организма с енергия
 • Подобрява сърдечната функция
 • Убиквинол + Пиролохинолин хинон 30/60 гел капсули на Jarrow Formulas е на специална цена

Какво знаем за компонентите?

Витамин B14 е най-младият, известен на науката витамин от група B. Веществото, за което става дума, в научните кръгове се нарича метоксантин или Пиролохинолин хинон. От физично-химичните му свойства е известно, че витамин B14 не се бои от високи температури, което позволява съхраняването му практически в първичен вид в храната, преминала през термична обработка. Относно въздействието му на организма Пиролохинолин хинон се проявява като три биологично активни вещества, взети заедно: пиридоксал фосфат, аскорбинова киселина и рибофлавин. Витамин Q (кофермент Q, КоQ, убиквинол) е разпространено мастноразтворимо витаминоподобно вещество, намиращо се в клетъчните структури - митохондриите. Той не се разтваря във вода и е под формата на кристали или гъста течност. Витамин Q е близък по строеж до витамин K и витамин E, разрушава се в алкална среда и при термична обработка. Широко е разпространен в природата, като може да се отдели от всяка жива клетка. 

QH + PQQ на гел капсули на Jarrow Formulas на топ цена има способност да активира в клетите митохондриогенезата, стимулирайки образуването на неповредени и съответно не мутирали (здрави) митохондрии. Той има свойство да действа в качеството на сигнална молекула, модулираща експресията на многочислени гени, едновременно влияейки на енергетичните процеси, предотвратявайки програмираната смърт на клетките. Същите тези гени контролират метаболизма на мазнини и въглехидрати, а също така и масата на тялото.

Как действа Убиквинол + Пиролохинолин хинон на капсули?

Убиквинол + Пиролохинолин хинон 30/60 гел капсули от Jarrow Formulas изпълнява изключително важна биологична роля. Участва в окислително-възстановителните реакции, протичащи във вътрешната среда на тялото, представлява кофермент на флавинредуктазата, която на свой ред е фермент за еритроцитите-червените кръвни телца. Това означава, че благодарение на PQQ от състава му, продължителността на живота и, съответно функционирането на последните могат да бъдат значително увеличени. Дефицитът на PQQ става причина за дефекти в имунната система (например понижаване на нивото на  IL-2, който е необходим за развитието на T-клетъчна имунологична памет). Пиролохинолин хинон оказва ефективно неврозащитно действие. Един от неговите механизми е защитното му свойство върху определени рецептори на мозъка. Освен това защитава от токсично действие един от най-силните окислители-пероксинитрита, образуващ се при прекомерно образуване на азотен оксид. Изследвания показват, че той ефективно намалява областта на инфарктно увреждане при церебрална хипоксия/ исхемия.

QH + PQQ на Jarrow Formulas на невероятна цена е високо ефективен като фактор, повишаващ мислителните способности, способността към обучение и съхранението на тези способности даже в жестоките условия на оксидативен стрес. Продуктът притежава изключителна антиоксидантна функция, която има особено значение за защита на митохондриалната ДНК и митохондриите като цяло от прекисно увреждане и мутационни изменения на митохондриалния геном. Оказва силно положително влияние върху гените, особено тези, които са въвлечени в клетъчен стрес, транспорта на метаболити и образуването на нови митохондрии. Коферментът Пиролохинолин хинон обезпечава най-оптималния метод, спиращ понижаването на количеството функционални митохондрии, което е основна причина за преждевременното стареене и дегенеративните заболявания, освен това е доказано, че е особено ефективен в неутрализирането на двата най-мощни свободни радикала-хидроксилния радикал и супер-оксида. Като хранителна добавка Убиквинол + Пиролохинолин хинон 30/60 гел капсули действа благотворно на общото клетъчно развитие и метаболизма, има кардиопротекторно свойство, като помага на клетките на сърдечния мускул да се съпротивляват на окислителния стрес, чрез съхраняване и укрепване на митохондриалната функция, блокира развитието на аномални белтъци, които са свързани с невродегенеративните заболявания, такива като болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон. Той катализира реакциите на свободно-радикално окисление. Това е много важен процес, на първо място, за черния дроб, доколкото продуктът защитава клетките на храносмилателните органи от въздействието на патогени от различна етимология, в това число алкохол и отрови, като освен това предпазва и молекулите на ДНК и РНК от негативни въздействия, стимулира растежа и развитието  на клетките на тялото, а значи, и на целия организъм. Много важна се оказва работата му по отношение на нервната и сърдечно-съдовата системи. Биологично активното съединение обезпечава приток на кислород към тъканите, защитава невроните, възстановява нервната тъкан чрез процеса на регенерация. QH + PQQ предотвратява инфаркт на миокарда, инсулт, исхемична болест на сърцето, подобрява зрението, съществено забавя развитието на катаракта, спомага за нормалното протичане на бременността и вътре-утробното развитие на плода, има противоракови свойства. Приемът му е препоръчителен за лица, страдащи от алкохолна зависимост, алергии, онкологични заболявания, подложени на химиотерапия, стрес, страдащи от дерматит и преживяващи депресия, а също така е отлично средство за профилактика на атеросклероза.

Още ползи при прием на QH PQQ:

 • Подобрява работата на митохондриите
 • Притежава изключително активно противоокислително и защитно действие
 • Убиквинол + Пиролохинолин хинон 30 или 60 гел капсули от Jarrow Formulas на изгодна цена подобрява когнитивните функции
 • Подобрява състоянието на кожата
 • Ефективно действие при исхемични състояния
 • Защитава нервните клетки

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел капсула 1-2 пъти дневно, за предпочитане с храна.
Дозировка: 1 гел капсула
Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 гел капсула) Стойност %ПДД
Убиквинол (Kaneka QH®) 100 мг **
BioPQQ™ (Пиролохинолин хинон дисодиева сол) 10 мг **

 

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.
Други съставки: средно-верижни триглицериди, слънчогледов лецитин, восък, екстракт от Розмарин, смесени токофероли и аскорбил палмитат. Гел капсулата се състои от глицерин, желатин, вода и анато-екстракт.
Не съдържа: пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™