Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Prenatal Multi Gummies 90 желирани бонбона | Natrol

Prenatal Multi Gummies 90 желирани бонбона | Natrol
Prenatal Multi Gummies 90 желирани бонбона | Natrol
Prenatal Multi Gummies 90 желирани бонбона | Natrol
33.99 лв.
Код на продукта : Prenatal Multi 90 Gummies
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство

Цена на доза: 1.13 лв.


Продуктът не е наличен

КатегорииPrenatal Multi Gummies 90 желирани бонбона | Natrol

 • Най-важните полезни елементи за бременността
 • За предотвратяване на различни проблеми както с бременната, така и с нероденото бебе
 • Подпомага развитието на плода в корема на бъдещата майка
 • Срещу авитаминоза и за попълване нуждите на бременния организъм от минерали и витамини
 • Намалява риска от преждевременно раждане и здравословни проблеми на бебето
 • Насища организма на майката и бебето с полезни, натурални, естествени съединения
 • За успешна бременност, безпроблемно раждане, здраво бебе
 • Мултивитамини за бременни желирани бонбони е на неповторима цена от Natrol

Какво знаем за Мултивитамини за бременни?

Чакането на дете е трепетен и вълнуващ момент. Но докато майката е в емоции и подготовка за раждането, пренареждайки начина си на живот, организмът ѝ изпитва натоварване и също пренастройва работата си.

Започват да се случват хормонални и физиологични промени, които е жизнено необходимо да бъдат контролирани. В този период организмът на жената работи „за двама“ и са необходими повече ресурси за безпроблемната му работа, отколкото обикновено.

Затова компания Natrol предлага една мултивитаминна добавка, която ще може да попълни запасите от важни минерали и витамини в периода на бременността – Мултивитамини за бременни под формата на вкусни желирани бонбони, която в БиоМол предлагаме на много изгодна цена.

С какво се различават обикновените витамини от витамините за бременни?

На бременната жена са и необходими повече витамини и минерали, които тя ще поделя с плода, за да се развива той нормално, така че, първата разлика е в дозата. С всеки изминал ден бебето в утробата на жената расте и се развива, затова и дозата от полезни вещества за него и за бъдещата му майка, която да поддържа всички важни процеси в организмите и на двамата, е различна от обичайната.

Освен това мултивитамините за жени се различават от обикновените витаминни добавки и по състава, който при първите е съчетан спрямо особеностите на организма на бременната жена и спрямо оптималното поддържане на процесите, които протичат в него.

Как действа Prenatal Multi Gummies желирани бонбони?

За успешното зачеване и здравото износване на бебе са необходими, на първо място, витамини, на второ място, хормонален баланс, на трето, здрава нервна система. Трябва да кажем, че последните две се подсигуряват точно от пълноценното съдържание на витамини в хранителния режим на бъдещата майка. Затова Мултивитамини за бременни на желирани бонбони от Натрол предлага набор от едни от най-важните минерални и витаминни вещества за бременността.

 • Витамини от група В – те са основните, които влияят на здравата бременност. Благодарение на тях в организма се продуцират важни хормони, произвеждат се червени кръвни телца и АТФ, която буквално вдъхва живот на клетките. Затова наличието на тези витамини в добавката Prenatal Multi Gummies на топ цена е важно за организма на бременната жена.
 • Фолиева киселина – най-важната за женския организъм и здраве. Този витамин целенасочено предпазва репродуктивната система, като подпомага зачеването и износването на плода, а освен това възпрепятства развитието на ракови клетки.
 • Витамините, които пречистват организма на бременната и вече родилата жена от шлаките и токсините, включени и в състава на желираните бонбони Мултивитамини за бременни жени, са витамините А и Е. Те влияят положително на нервната и сърдечно-съдовата система, подпомагат доброто зрение. По време на бременността и раждането при жената могат да се появят проблеми с очите под влиянието на хормоналните промени.
 • Витамин С – разбира се, че и той е включен в състава на добавката за бременни. Той помага на организма да мобилизира защитните си бариери, а освен това подпомага по-доброто усвояване на желязото от организма. Недостигът на желязо води до анемия и нисък хемоглобин, което за бременната жена не е най-доброто нещо.
 • Йод – верен приятел на щитовидната жлеза, която отговаря за произвеждането на хормони, жизнено необходими за всеки човек, още повече – за бременните жени.

Кои витамини са най-важни за първия триместър?

Най-важният триместър, който изисква особено отношение и внимание от страна на жената, лекаря и изобщо на цялото семейство. Защото точно в този период започва да се оформя нервната система на бъдещото дете, оформя се неговата кръвоносна и сърдечно-съдова система. За да протичат тези процеси благополучно, на жената и трябват следните елементи:

 • Витамин А – за нормален растеж и пропорции на бебето;
 • Витамини В, в частност В6, за понижаване вероятността от развитие на токсикоза и спазми, а също и за снемане на нервната възбудимост;
 • Витамин В9 (в Prenatal Multi Gummies от Natrol е под формата на фолат за по-добро усвояване) – за правилно оформяне на невралната тръба на плода, откъдето се оформят главният и гръбначният мозък;
 • Йод и желязо (нуждите от желязо са индивидуални за всяка бременност, затова е най-добре то да бъде приемано отделно спрямо указанията от наблюдаващия бременността лекар. Това е и причината Natrol да не е включила този елемент в състава на добавката си) – за нормално развитие на кръвоносната система на бебето и за поддържане на процеса на развитие на ембриона като цяло.

Важно е да знаете: Фолиевата киселина е един от малкото витамини, които не се произвежда в човешкия организъм, и само малко количество от него ние получаваме от чревните бактерии, които синтезират витамин В9. Храната и хранителните добавки са единственият верен път за удовлетворяване на потребностите на организма от него.

Витамини през втория триместър

Не по-малко важен е той от първия. И ако след приключването на първия триместър всички системи и органи на малкото вече са се сформирали, то вторият е времето за активното му развитие и растеж. Важните елементи в този период са:

 • Витамините от В групата – за нормалното функциониране на нервната система на малкото, за поддържане на нормалното производство на аминокиселини и химични елементи, за предотвратяване дефицита на хемоглобин, за понижаване риска от късна токсикоза;
 • Витамин С за имунитет;
 • Витамин D (разбира се, също включен в състава на Мултивитамини за бременни 90 желирани бонбона) – за правилния растеж на костите и сърдечно-съдовата система на малкото и за възпрепятстване разрушаването на костната тъкан при бременната жена;
 • Витамин Е – за поддържане на нормално състояние на плацентата и понижаване риска от преждевременно раждане;
 • Йод – за поддържане на щитовидната жлеза, която произвежда в организма на бременната жизнено важни хормони, и за нормалното развитие на мозъка на малкото.

Важно е да знаете: Бебето получава всички хранителни вещества, включително и необходимите му минерали и витамини, от майката. Хранителните навици на бъдещото дете, здравето и имунитетът му се оформят още в утробата на майката. Затова е много важно да следите хранителния си режим.

Важни витамини през третото тримесечие от бременността

Третият триместър е заключителният етап на бременността, на който плодът достига големи размери, става по-активен. Натоварването върху женския организъм се увеличава. Кои са най-необходимите витамини през този период?

 • Витамин D – важен е за поддържането на нормален метаболизъм на калций и фосфор – основни елементи за формирането на здрав скелет на бебето. Освен това този витамин е важен и за предотвратяването на рахит и деформация на костите на малкото;
 • В-витамини – задължителни са за понижаване риска от късна токсикоза, помагат за нормалното циркулиране на течностите в женския организъм и за извеждането им, а също и за производството на растежен хормон, който е важен за бебето;
 • Витамин С – освен за защита здравето на малкото и бременната жена, този витамин защитава и другите мастноразтворими витамини от окисляване, като така подобрява усвояването им;
 • Витамини А, Е – за нормална работа на плацентата, добра еластичност на кожата и на стените на матката.

Важно! Основни правила при прием на витамини и мултивитаминни комплекси за бременни:

 1. Избирайте витамините разумно. Преди прием се консултирайте със специалист, който ще вземе предвид индивидуалните особености на Вашия организъм;
 2. Внимателно прочетете инструкцията, противопоказанията и състава;
 3. При бременните жени се срещат алергични реакции към определени витамини или към тяхното съчетание, така че е добре да си направите изследване, за да се изключи рискът от проява на алергия;
 4. Хубаво е витамините, включително и комплексът от NatrolPrenatal Multi Gummies 90 желирани бонбона, да се приемат по едно и също време през деня, за да могат елементите да се натрупват равномерно в кръвта и тъканите. Така ембрионът ще получава равномерно полезните вещества;
 5. Нито един витамин не се препоръчва от специалистите да се приема на гладно. Желателно е да приемате тази добавка след хранене, за да могат полезните вещества в състава ѝ да се абсорбират в червата, разтваряйки се в храната;
 6. Най-доброто време за прием на витамини е сутрин след закуска;
 7. Придържайте се към дозировката! Ако пропуснете прием, не се опитвайте да „догоните дозата“, приемайки две дози едновременно.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 желирани бонбона веднъж дневно.

Дозировка: 3 желирани бонбона

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 желирани бонбона) Стойност %ПДД
Калории 25  

Общо въглехидрати

   Общо захари

     Включително 4 гр добавена захар

6 гр

5 гр

 

2%

**

8%

Витамин А (като ретинил палмитат) 1300 мкг 100%
Витамин С (като аскорбинова киселина) 120 мг 100%
Витамин D (като холекалциферол) 20 мкг 133%
Витамин Е (като D-алфа токоферол ацетат) 19 мг 100%
Тиамин (като тиамин хидрохлорид) 0.7 мг 50%
Ниацин (като ниацинамид) 18 мг 100%
Витамин В6 (като пиридоксин HCl) 2 мг 100%
Фолат

1333 мг DFE

(800 мг фолиева киселина)

222%
Витамин В12 (като цианокобаламин) 2.8 мкг 100%
Биотин 35 мкг 100%
Холин (като холин битартрат) 25 мг 5%
Йод (като калиев йодид) 290 мкг 100%
Цинк (като цинк глюконат) 5.5 мг 42%

Органична смес от плодове и зеленчуци

цвекло, малина, червена боровинка, ягода, къпина, боровинка, нар, морков, череша, ацерола, ябълка, банан, ленено семе, манго, папая, круша, ананас, домат, сок от Aкай, диня, спирулина на прах, хлорела на прах, броколи на прах, кейл на прах, спанак на прах, зеле на прах, магданоз на прах

100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: органична тръстикова захар, органичен сироп от тапиока, пектин, плодови и зеленчукови сокове (лилав морков, черен морков, боровинка, лилав сладък картоф, череша, репичка) (като оцветител), натурални аромати, лимонена киселина, натриев цитрат, органичен малтодекстрин.

Не съдържа мляко, яйца, риба, ракообразни миди, дървесни ядки, фъстъци, пшеница, соя, мая, изкуствени оцветители или аромати, консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™