Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Масло от Черен дроб на Треска 200 капсули | Sanct Bernhard 30440

Масло от Черен дроб на Треска 200 капсули | Sanct Bernhard 30440
Масло от Черен дроб на Треска 200 капсули | Sanct Bernhard 30440
Масло от Черен дроб на Треска 200 капсули | Sanct Bernhard 30440
48.90 лв.
Код на продукта : Cod Liver Oil Capsules 200 capsules Sanct Bernhard
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.49 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 33 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Масло от Черен дроб на Треска 200 капсули | Sanct Bernhard 30440

Масло от Черен дроб на Треска 200 капсули | Sanct Bernhard

 • За силна имунна система
 • Срещу възпаления на ставите и за добро състояние на костите
 • Невероятно добър източник на мастни киселини omega-3
 • Съдържа витамини А и D в добро съотношение
 • Подпомага функциите на всички системи в организма – нервна, сърдечно-съдова, костна и т.н.
 • Източник на незаменими антиоксиданти
 • За поддържане да добро общо здраве
 • Има противоракови и противовъзпалителни свойства
 • Черен дроб на Треска Масло 200 капсули е на добра цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Масло от Черен дроб на Треска?

Маслото от черен дроб на риба треска се получава от черния дроб на тази риба. За да се предостави на организма това хранително вещество, може в хранителния режим да се добави пресен дроб от рибата или да се прибегне до по-разпространения метод и да се използват добавки на основата на това масло. Не е необходима рецепта, а Sanct Bernhard гарантира за качеството и чистотата на продукта си Cod Liver Oil капсули, който при нас е на супер цена. Основното предимство на тази добавка е високото съдържание на омега-3 мастни киселини в състава ѝ. Освен това тя е и един от най-добрите източници на витамин Д.

Маслото от черен дроб на треска е източник на жизненоважни витамини, включително витамин D и витамин А, а също и на омега-3 мастни киселини. Хранителната добавка Масло от Черен дроб на Треска 200 капсули от Sanct Bernhard на топ цена може да се използва при ревматизъм, болка в ставите и за възстановяване на мускулите.

Имайки предвид, че в хранителния режим на повечето хора са малко противовъзпалителните продукти, богати на витамини и омега-3 – важни питателни вещества, които играят ключова роля в поддържане здравето на сърдечно-съдовата, имунната, репродуктивната и нервната системи – регулярният прием на тази добавка е полезен за всеки.

Как действа Cod Liver Oil на капсули?

Cod Liver Oil осигурява на организма витамин D

Витамин Д действа в организма по-скоро като хормон, отколкото като витамин, като влияе върху работата на невромедиаторите, здравето на сърцето и възпалителните реакции. Този витамин участва в здравословния метаболизъм на костната тъкан и поддържа важни функции на всички клетки. Тъй като ниските нива на това витаминно вещество влияят негативно на способността на клетките да се размножават, дефицитът му може да увеличи риска от краткосрочни боледувания и от развитие на хронични автоимунни болести, когнитивни и сърдечно-съдови патологии, диабет, остеопороза и рак.

Източник на намаляващи възпаленията омега-3

Маслото от черния дроб на треската е един от най-богатите природни източници на омега-3 мазнини. Заради естествените си противовъзпалителни свойства омега-3 помагат при различни симптоми: от рискови фактори за сърдечно-съдови болести до депресии или болка при артрит. Много изследвания са потвърдили различните предимства на омега-3 мастните киселини, включително защита и подобряване здравето на сърцето, борба с психични разстройства и автоимунни болести, намаляване на възпаленията, намаляване риска от развитие на рак, поддържане растежа на здрави кости и стави, подобряване качеството на съня, облекчаване на менструални болки, намаляване дегенерацията на жълтото петно и подобряване здравето на кожата при остаряване.

Масло от Черен дроб на Треска капсули – отличен източник на витамин А

Витаминът А е важен антиоксидант, който намалява оксидативния стрес и следователно нивото на възпаление. Той помага да се предотвратят заболявания, свързани със зрението, поддържа здравето на мозъка, участва в борбата с рака и играе важна роля в производството на хормони. Дефицитът му се появява, ако хранителният режим е съставен предимно от полуфабрикати или с много ниска калоричност на продуктите. За да се избегне такъв дефицит, Ви препоръчваме употребата на капсулите Cod Liver Oil.

Наскоро приемът на допълнително витамин А беше предмет на разгорещени спорове, тъй като се смята, че високите му нива са много опасни, потенциално токсични и причиняват състояние, известно като хипервитаминоза А. Но това състояние се предизвиква по принцип от много високи дози на витамина, а не от количествата, които се съдържат в Черен дроб на Треска Масло на капсули.

Когато говорим за получаване на витамин А от организма чрез прием на добавки с масло от черен дроб на треска, огромно значение има качеството на добавката. Много производители използват некачествени витамини А и Д, които се усвояват лошо от тялото. Освен това съотношението на тези хранителни вещества е често опасно. Употребата на витамин А в чист вид е свързано с редица проблеми със здравето. Но витамин А от качествени хранителни продукти и добавки, каквато е добавката на Sanct Bernhard Масло от Черен дроб на Треска, подобряват имунната система. Освен това приемът на този продукт е полезен за костите, нощното зрение, добрия растеж на клетките, функциите на репродуктивните органи и при двата пола и много други.

Витамините А и Д са мастноразтворими хранителни вещества, които се срещат често заедно в животинските продукти. И двата витамина действат като прекурсори на активни хормони. Тоест организмът ни произвежда определени ензими, които преобразуват всеки един от тези два витамина в активна форма, която организмът ни може да използва за регулиране на имунната система. Едновременното получаване на двата витамина е напълно естествено и позволява на тези процеси да протичат така, че да ни защитят от токсините.

Помага за предотвратяване болести на сърцето

Както сочи практиката, Маслото от черния дроб на риба треска (дори и под формата на добавка) помага да се понижат високите нива на триглицеридите – опасен тип мазнини в кръвта, които повишават риска от сърдечни патологии. Маслото от черен дроб на треска помага и в справянето с високото кръвно и регулиране нивата на холестерола.

Редица изследвания върху хора и животни са доказали високата ефективност на получаваните от тази добавка омега-3 полиненаситени мастни киселини за предотвратяване на атеросклероза и нейните усложнения. Приемът на Cod Liver Oil 200 капсули на невероятна цена помага за намаляване на фисковите фактори при пациенти с хипертриглицеридемия и високо ниво на триглицеридите.

Масло от Черен Дроб на Треска капсули намалява риска от развитие на рак

Многото витамин Д, съдържащ се в тази хранителна добавка, е свързано преди всичко с по-нисък риск от развитие на онкологично заболяване. В едно изследване са открили, че витаминът помага за предотвратяване на рак на млечните жлези при жените. Всичко това е благодарение на антипролиферативното и проапоптозното въздействие върху раковите клетки и последващото намаляване на туморите в млечните жлези.

Предотвратява или помага при лечението на диабет

Тъй като продуктът Масло от Черен Дроб на Треска е отличен източник на незаменими полезни мазнини, той помага в контролиране резистентността към инсулина, възпалението и нивото на глюкозата в кръвта. Освен това има данни, че помага да се намалят симптомите на усложнения от диабета, като болестите на бъбреците например.

Срещу ревматоиден артрит

В началото на 20-ти век учените са установили, че маслото от черния дроб на рибата треска е натурално противоревматично средство. Използването на добавката Cod Liver Oil може да намали болката и ограничената подвижност на ставите при хора с артрит и други възпалителни състояния. Може да намали количеството приемани нестероидни противовъзпалителни препарати, необходими на хората с ревматоиден артрит.

За подобряване на репродуктивното здраве

Омега-3 мастните киселини, които се съдържат в Масло от Черен Дроб на Треска 200 капсули на изгодна цена, са важни за репродуктивното здраве и са просто незаменими в периода на бременността. Мазнините, които присъстват в черния дроб на тази риба, са „предшественици“ на ейкозаноидите – съединения, които влияят на клетъчната активност. Те участват във възпалителните процеси и помагат да се държат под контрол. Освен това са свързани и с менструалния цикъл, репродуктивната функция и много други свързани с хормоните функции.

Ако в менюто Ви не присъстват достатъчно омега-3 мазнини, функциите, изпълнявани от ейкозаноидите, могат да бъдат нарушени, затова упоребата на Масло от Черен Дроб на Треска на капсули ще реши проблемите с такива проблеми, свързани с хормоните и репродуктивните функции, като:

 • Болезнена менструация;
 • Безплодие;
 • Нестабилна овулация;
 • Преждевременно раждане;
 • Ниско тегло на новороденото;
 • Влошено развитие на мозъка на бебето през периода на бременност и кърмене;
 • Прееклампсия;
 • Следродилна депресия;
 • Менопауза;
 • Остеопороза след настъпването на менопауза;
 • Рак на гърдата;
 • Нисък брой на сперматозоидите;
 • Слаба подвижност на сперматозоидите.

Масло от Черен Дроб на Треска за подобряване функциите на мозъка

Регулярният прием на капсулите Cod Liver Oil от Sanct Bernhard  намалява риска от развитие на симптоми на депресия, тъй като добавката предполага по-висока употреба на омега-3 и витамин Д.

В публикувано през 2007 година изследване е доказано, че омега-3 мастните киселини от черния дроб на рибата треска подобряват цялостно последиците от депресията и тревожността. В изследването на здравето на населението на Холандия са участвали 21835 души, живеещи в Норвегия през последните най-малко 2 години. Учените са открили, че разпространението на симптомите на депресия при изпитваните, които използвали всеки ден масло от черен дроб на треска, е била 2,5%, докато показателите на останалите участници били средно 3,8%. Освен това открили, че разпространението на симптомите на депресия намалявало при по-продължителна употреба на това масло.

Има тясна връзка между приема на добавки с омега-3 или рибено масло и предотвратяване намаляването на когнитивните функции, включително болест на Алцхаймер. Има доказателства от предварителни изследвания върху рибеното масло, че съдържащите се в него омега-3 могат да послужат за защита от снижаване на когнитивните функции и имат потентността да намалят вероятността от развитие на това изнурително състояние.

Cod Liver Oil 200 capsules помага за поддържане здравето на костите

Витаминът Д е важен за формирането и запазването на крепки кости. Изследванията са доказали, че организмът на жените, които живеят по студените северни ширини, където слънчевата светлина не е достатъчно, произвеждат по-малко витамин D, което повишава риска от загуба на костна маса и от затлъстяване.

Добавките с витамин D, каквато е и Масло от Черен Дроб на Треска 200 капсули на невероятна цена, намаляват значително риска от фрактури и помагат по естествен начин да се предотврати развитието на остеопороза.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно с вода.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД
Масло от черен дроб на треска 1000 мг **
От него мазнини 1000 мг **
От тях наситени мастни киселини 170 мг **
Ненаситени мастни киселини 930 мг **
От които мононенаситени мастни киселини 532 мг **
От които полиненаситени мастни киселини 298 мг **
Витамин А

240-360 мкг RE

800-1200 I.E.

90-135%
Витамин D3

2.0-3.0 мкг

80-120 I.E.

120-180%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: масло от черен дроб на риба треска (73%), желатин, глицерин.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна или е възможно да сте бременна, се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете употребата на този продукт! Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина на температура до 25°С!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™