Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Epicor за деца 30 капсули | California Gold Nutrition

Epicor за деца 30 капсули | California Gold Nutrition
Epicor за деца 30 капсули | California Gold Nutrition
Epicor за деца 30 капсули | California Gold Nutrition
25.00 лв.
Код на продукта : Children's Epicor 125 mg 30 caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.83 лв.

 
Бърза поръчка
Epicor за деца 30 капсули | California Gold Nutrition

Този продукт не може да бъде закупен на територията на България.

Като алтернатива можете да изберете Резиста Кидс с EpiCor за подкрепа на имунната система на Вашето дете. Натистете <<ТУК>> за повече информация!

Epicor за деца 30 капсули | California Gold Nutrition

 • Поддържа имунното здраве и е предназначен за деца
 • Произведен чрез ферментация и сушене на 100% естествена бирена мая
 • Богат състав от хранителни вещества
 • Оптимизира реакцията на имунната система
 • Гарантира висока антиоксидантна активност
 • Съдържа имуномодулиращи метаболити
 • Регулира имунологичните механизми
 • Научно потвърден ефект
 • Поддържа здрава чревната микрофлора
 • Облекчава симптомите на алергия
 • Epicor за деца 30 капсули е на топ цена от California Gold Nutrition

Какво знаем за Epicor за деца?

Като хранителна добавка Epicor за деца 30 капсули на уникална цена от California Gold Nutrition е естествен и безопасен продукт, базиран на Saccharomyces cerevisiae – хранителни дрожди, които са преминали през специален вид ферментация, богати на аминокиселини, витамини, антиоксиданти, фибри и др. Епикор е бил получен случайно, но когато учените изучили неговите свойства, установили, че той укрепва имунната система.

Имунната система на детето има сложна структура и е отговорна за функционалността на целия организъм. Затова всеки родител трябва да знае как да засили и укрепи имунитета на своето дете. Укрепването на имунитета се счита за една от най-важните задачи на родителите, тъй като тялото на детето е в процес на развитие и се нуждае от всички необходими витамини за здравословно и правилно функциониране. Ако имунната система не се стимулира от ранна детска възраст и организмът на детето не е снабден с необходимите вещества за пълноценното му функциониране, това несъмнено ще доведе до намаляване на неговите съпротивителни сили. В резултат на това детето ще бъде податливо на различни патогени, които нарушават функционирането на цялото тяло и стимулират развитието на много заболявания.

Имунитетът е способността на организма да се противопоставя на различни патогени. В процеса на работа на имунната система се произвеждат редица антитела, които устояват на проникването и разпространението на инфекции в човешкото тяло. При децата имунната система значително се различава от тази при възрастните, има свои собствени характеристики и недостатъци, което прави тялото на детето податливо на различни инфекции. Устойчивостта на тялото към вируси, инфекции, токсини и други болестотворни организми се формира в детска възраст, следователно, точно в този период възрастните трябва да следят за здравето на детето.

В развитието на защитните сили на телесната система важна роля играят правилното и балансирано хранене и начинът на живот. Освен това закаляването на децата от най-ранна възраст, също достатъчна физическа активност, липса на стрес, физическо и психологическо натоварване, значително намаляват риска от понижен имунитет.

Как действа Епикор за деца на капсули?

За разлика от други витаминни добавки или съставки, които са просто бустери на имунната система, EpiCor® в състава на Епикор За Деца капсули с топ цена е пълна хранителна добавка, която в клинични условия е доказала своята ефективност като естествена и многостранна защита на имунната система. Изследванията показват, че EpiCor® поддържа целогодишно здравето на дихателните органи и синусите, както и доброто храносмилателно здраве.

EpiCor® е уникална и естествена комбинация от няколко десетки активни метаболити, които са способни да предизвикат клетъчен имунен отговор. Тя се създава в резултат на анаеробна ферментация с използването на Saccharomyces cerevisiae (пивни дрожди). Чрез патентован технологичен процес с използването на дрожди се извършва производството на сух продукт. Той се изследва за токсичност и безопасност за човешкия организъм. Благодарение на това стандартизираният като EpiCor® краен продукт на ферментация се отличава с най-високо качество и чистота.

Полученият продукт от този технологичен процес е с перфектен хранителен профил, съставен от ненаситени и полиненаситени мастни киселини, всички необходими витамини, минерали и микроелементи. Освен това EpiCor®  съдържа съединения, известни със своята антиоксидантна активност като фитостероли и феноли (включително катехини и транс ресвератрол). Особено интересно е естественото присъствие на сквален в неговия състав, тъй като това е много рядко съединение с изключителни про-здравословни свойства.

Children's Epicor 125 mg 30 caps подпомага на 4 нива дейността на имунната система за изграждане на естествена защитна броня срещу вируси, бактерии и настинки. Ще разгледаме влиянието на продукта върху първа и втора отбранителна линия на имунна защита.

Първата линия на отбрана

Епикор За Деца капсули помага за засилване на защитната функция на лигавицата на устната и носната кухина, като предотвратява навлизането на опасни патогени в организма. Под влияние на EpiCor®  значително се повишава нивото на секреторния имуноглобулин А (sIgA) в слюнката. sIgA е ключово антитяло в слюнката и други лигавици. sIgA антителата се намират в нашите очи, в устата, в носа и в други лигавици в цялото тяло, за да хванат патогените, преди да могат да нанесат вреди.

Втората линия на отбрана

EpiCor® помага да се поддържа друго ниво на имунната защита чрез увеличаване на активността на NK клетките. NK клетките са вид бели кръвни клетки, циркулиращи в кръвта и органите ни, чиято задача е да откриват и неутрализират заразени или патогенни клетки веднага след появата им в организма. NK клетките се наричат „естествени убийци", защото не им е нужна помощта на други клетки, за да разграничат „добрите" клетки от „лошите" и да ги унищожат. EpiCor®  също така подобрява ефективността на NK клетките. Когато клетките убийци бъдат подложени на активността на EpiCor®, те разпознават и унищожават много повече патогени, въпреки понижената си сила. Това помага на тялото ни да реагира по-бързо на патогените и да поддържа здравето.

Children's Epicor 125 mg 30 caps влияе върху функцията на имунната система, осигурявайки по-голяма антиоксидантна сила. Антиоксидантите циркулират в кръвта и тъканите ни и спомагат за защитата на организма от клетъчни окислителни увреждания, което влияе върху начина на работа на имунната система. Публикувани изследвания показват, че EpiCor® помага за укрепване на имунната защита чрез увеличаване на антиоксидантния капацитет. Епикор се характеризира с изключително силна антиоксидантна активност, потвърдена по скалата ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) при лабораторен тест, който определя способността на антиоксидантите да абсорбират свободни радикали.

EpiCor®  съдържа големи количества антиоксиданти, включително мощния антиоксидант – транс ресвератрол. Тези вещества са отговорни за поддържане на окислителното равновесие, ефективно почистват свободни радикали от телесната система и защитават от вредите, причинени от тяхното влияние.

Капсулите Епикор За Деца подобряват имунитета, носейки ползи за здравето на червата. Все повече хора приемат добавки за поддържане на чревното здраве не само, за да поддържат храносмилателната си система, но също и своята имунна система. Храносмилателната система играе важна роля за здравословното функциониране на имунната система. Всъщност десетки трилиони полезни бактерии в червата ни са важна част от поддържането на добро здраве. За да се помогне на чревните бактерии да останат живи и да виреят, те имат нужда от влакна, известни като пребиотици, които са храна за полезните бактерии.

Пребиотиците помагат на добрите бактерии като бифидобактерии и лактобацили да растат и да се размножават, защото те, от своя страна, допринасят червата да останат здрави. Доказано е, че Епикор действа като пребиотик в сложния модел на храносмилателната система, като увеличава бифидобактериите и лактобацилите и важната за чревното здраве късоверижна мастна киселина, наречена бутират. Нашите полезни бактерии я създават от фибрите, с които се храним. Те вземат пребиотиците, които ние приемаме, каквито са фибрите, и в замяна осигуряват бутират – жизненоважен източник на гориво, който подхранва клетките на дебелото черво.

Трябва да отбележим също, че EpiCor® в състава на Епикор За Деца капсули инхибира прекомерната имунологична активност. EpiCor не само засилва имунитета, но и допринася за балансиране на имунологичния отговор. Прекомерното стимулиране на имунната система може да доведе до неадекватна и твърде силна реакция на организма към безвредни или само леко вредни съединения (например цветен прашец). Такава преувеличена реакция на имунната система са алергиите и автоимунните заболявания. EpiCor® ефективно смекчава симптомите на сезонните алергии (кихане, ринит, дразнене на очите) и ограничава появата на симптоми на имунологичните заболявания.

Обобщавайки, Epicor за деца 30 капсули на много изгодна цена от California Gold Nutrition е иновативен продукт, съдържаща съставка EpiCor®, получена чрез ферментация на Saccharomyces cerevisiae (пивни дрожди). Тя е безопасна за деца, въпреки че винаги е най-добре да се консултирате с педиатър. Продуктът носи много ползи за имунната система и възстановява правилния имунологичен отговор. Той е особено полезен в периодите, изискващи висок имунитет, т. е. през зимния сезон и в периодите на обостряне на поленовата алергия. Когато се използва като профилактика, предотвратява грипа и инфекциите и свежда до минимум вероятността от поява на симптоми на алергия.

Препоръчителен прием: Да се приема по 1 капсула дневно с храна. Най-добре е приемът да се съобрази с указанията на Вашия педиатър.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Сушена мая фермент (EpiCor)
(Saccharomyces cerevisiae)
125 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: калциев карбонат, растителна целулоза (капсула), дикалциев фосфат, екстракт от ориз, оризови корпуси, арабски гуми, слънчогледово масло.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте продукта при стайна температура от 20 °C до 25 °C! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™