Lung, Bronchial & Sinus Health 650 mg 45 tablets Natural Factors

Lung, Bronchial & Sinus Health 650 mg 45 tablets Natural Factors
Lung, Bronchial & Sinus Health 650 mg 45 tablets Natural Factors
Бял дроб, бронхи и синуси 650 мг 45 таблетки от Natural Factors на специална цена подпомага поддържането и подхранването на дихателната система и подобрява нейното състояние. Научете повече
68.23 лв.
Без данък: 68.23 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Natural Factors
 • Модел: Lung, Bronchial and Sinus Health 650 mg 45 tablets
 • КОД: NFS-03504, NFS-35048

Lung, Bronchial & Sinus Health 650 mg 45 tablets I Natural Factors

Lung, Bronchial & Sinus Health от Natural Factors поддържа състоянието на дихателната система и улеснява дишането

 • Поддържа доброто здраве на дихателната система и органи
 • Има противовъзпалително и отхрачващо въздействие върху белите дробове и бронхите
 • Помага при астма, силна кашлица, белодробно възпаление
 • Предпазва от рак на белия дроб
 • Помага да се изведат белодробните секрети, натрупали се в органа
 • Намалява болките в дихателните органи
 • Бял дроб, бронхи и синуси на таблетки на супер цена от Natural Factors пречиства дихателните пътища
 • Намалява отоците и има противораков ефект
 • За по-добро дишане
 • Срещу задух и белодробни патологии

Какво знаем за Lung, Bronchial & Sinus Health?

Бял дроб, бронхи и синуси 650 мг 45 таблетки от Natural Factors на топ цена представлява напълно натурална формула, разработена от доктор Мъри, която подхранва и поддържа цялата дихателна система. Едно от активните вещества в състава на тази добавка е лечебна ружа.

Лечебната ружа има древна история в използването и в медицината. Целебните свойства на корена на това растение са познати от антични времена. Споменаван е още във философските и медицинските трактове на древногръцките мислители Теофраст, Гален, Диоскорид и Хипократ. Древногръцкият мислител Хезиод е писал, че лечебната ружа в Древна Гърция е била популярно растение както сред богаташите, така и сред бедните. Древните гърци наричали това растение „Herba omniborbium”, което в превод от латински означава „билка срещу всички болести”.

Как действа Бял дроб, бронхи и синуси на таблетки?

Lung, Bronchial & Sinus Health на страхотна цена има отхрачващо действие и спира кашлицатаLung, Bronchial & Sinus Health 650 mg 45 tablets на компанията Natural Factors е продукт, предназначен за осигуряването на основните хранителни вещества и растителни екстракти за здравето на дихателните пътища. Той съдържа N-ацетилцистеин – производно на аминокиселината цистеин. Това вещество непосредствено разрушава серните съединения в мукопротеините и по този начин намалява вискозитета на бронхиалния и белодробния секрет. В резултат на това, хранителната добавка подобрява състоянието на бронхите и белите дробове, намалява кашлицата и подобрява насищането на кръвта с кислород. Важно значение при използването на Бял дроб, бронхи и синуси 650 мг на таблетки при заболявания на дихателните органи има пневмопротекторното действие на ацетилцистеина при увреждането на бронхо-белодробната система от активните форми на кислород, които в големи количества се съдържат в цигарения дим.

Н-ацетилцистеинът защитава органите от оксидативен стрес, който се отличава ярко при активирането на реакциите на фагоцидозата. Защитава и от химичен оксидантен стрес, предизвикан от токсичността на дима от цигарите. По този начин Lung, Bronchial & Sinus Health 650 мг 45 таблетки намалява депресията на мукоцилиарната активност, изразеността на клетъчната хиперплазия и пролиферативната активност на клетките на бронхиалните лигавици, предизвикана от тютюнопушенето. Освен това, при пушачите продуктът намалява повишеното секретиране на супероксидния радикал в алвеоларните макрофаги и понижава съдържанието на хуморални маркери на възпаления в бронхоалвеоларни секрети. Така добавката намалява честотата на рецидиви на бронхо-белодробни инфекции и хиперактивност на бронхите като потиска оксидативния стрес. Тази хранителна добавка също така повишава резистентността към патологично зависимия от различните активни форми на кислорода респираторен дистрес-синдром, предизвикан от ендотоксини или микроемболии на разклоненията на белодробната артерия.

В съдържанието на добавката  Бял дроб, бронхи и синуси от 650 мг 45 таблетки е включена, както вече стана ясно, лечебна ружа. Тя притежава отхрачващи свойства – заради рефлекторната стимулация се усилва активността на клетъчния епител и перисталтиката на дихателните бронхиоли. Усилва и секретирането на бронхиалните жлези.

Lung, Bronchial & Sinus Health пречиства дихателните пътища и помага при синузит

Продуктът е подходящ за употреба при остри и хронични заболявания на дихателните органи, при които се отделя трудно секрета и самия секрет е с висок вискозитет. Такива заболявания са трахеобронхит, бронхоектазно заболяване, пневмония, емфизем, пневмокониоза. Действието на лечебната ружа върху организма е противовъзпалително, отхрачващо, смекчаващо, болкоуспокояващо. За това Lung, Bronchial & Sinus Health 650 мг 45 таблетки на специална цена се препоръчва при кашлица, коклюш, хроничен бронхит, ларингит, трахеит, бронхопневмония, бронхиална астма, белодробна туберкулоза.

Друг компонент от състава на тази добавка е лопен. Той помага отлично при всякакви възпалителни болести на горните дихателни пътища. Веществата в него помагат да се намали дразненето, размекват и извеждат секрета, помага да се отхрачи той. Също така се бори с вирусите, особено с грип. Освен това лопен премахва спазмите на гладката мускулатура, което е много важно при астма и задух. Намалява и болката. Понижава и проницаемостта на клетките на лигавиците и ги защитава от проникването на алергени. Поради наличието на лопен, Бял дроб, бронхи и синуси от 650 мг 45 таблетки се препоръчва пти заболявания на горните дихателни пътища, бронхит, белодробни възпаления, простуда, пресипналост, загуба на гласа, възпаление на гърлото и други.

И бромелаин присъства сред компонентите на Lung, Bronchial & Sinus Health 650 mg таблетки. Той помага да се размекне секретът, облекчава хроничния бронхит и синузит и помага при отоци на белите дробове. Освен това има и противоракова активност – възпрепятства възникването на белодробни метастази и белодробен карцином.

Препоръчителен прием:

 • За възрастни и деца над 12 годишна възраст – по 1 таблетка 3-4 пъти дневно
 • За дена от 6 до 12 години – по 1 таблетка 3 пъти на ден.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
N-ацетин цистеин200 мг**
Бромелаин от ананас100 мг**
Лечебна ружа100 мг**
Лопен100 мг**
Дива черна череша100 мг**
Пчелник50 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, натриева кроскармелоза, въглехидратна смола, глицерин, магнезиев стеарат (растителен източник).

Съдържа соя.

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, млечни продукти, глутен, пшеница, мая.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Синузит > Здравословни проблеми > Natural Factors Lung, Bronchial and Sinus Health 650 mg 45 tablets

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Lung, Bronchial & Sinus Health 650 mg 45 tablets Natural Factors

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.