Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Trans-Resveratrol 100 мг 60 веге капсули | Doctor's Best

Trans-Resveratrol 100 мг 60 веге капсули | Doctor's Best
Trans-Resveratrol 100 мг 60 веге капсули | Doctor's Best
Trans-Resveratrol 100 мг 60 веге капсули | Doctor's Best
53.99 лв.
Код на продукта : Trans-Resveratrol with Resvinol 100 mg 60 Veggie Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.9 лв.

 
Бърза поръчка
Trans-Resveratrol 100 мг 60 веге капсули | Doctor's Best

Trans-Resveratrol 100 мг 60 веге капсули | Doctor's Best

  • Оказва влияние върху генната активност като увеличава живота
  • Съдейства за възстановяването на ДНК и предпазва от често боледуване
  • За защита от окисляване на здравите клетки
  • Регулира нивата на захарта в кръвта и помага срещу диабет
  • Подобрява оросяването на органите
  • Повишава защитата на организма към различни възпаления
  • Има антиоксидантна активност
  • Притежава противораково въздействие
  • Транс Ресвератрол 100 мг 60 капсули е на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Trans-Resveratrol?

Транс Ресвератрол 100 мг от Doctor's Best на изумителна цена съдържа ResVinol-25, патентован екстракт, който съчетава в себе си голяма концентрация на полифеноли и транс-ресвератрол от червено вино, а също и японска фалопия. Ресвератрол е в две форми: транс- и цис-.

Но учените са установили, че само транс- формата му притежава биологична ценност. ResVinol-25 е висококачествен екстракт, преминал през прецизни изследвания и проверки на качеството, с цел гарантиране ефективността и чистотата на продукта. Добавката е преминала и през изследвания върху съдържанието на тежки метали, бактерии, гъбички и пестициди.

Историята на ресвератрол като вещество, стопиращо стареенето, започва през 2003 година, когато са публикувани резултатите от изследвания, проведени от учени под ръководството на Дейвид Синклер от Харвардския медицински университет (Бостън, САЩ). Тогава е станало ясно, че ресвератрол значително увеличава продължителността на живота.

Как действа Транс Ресвератрол на капсули?

Trans-Resveratrol 100 mg 60 Veggie Caps влияе върху активността на гените. Променяйки активността на отделните гени, легендарният полифенол предпазва клетките от стареене. Митохондриалният оксидативен стрес и свързаните с него свободно-радикални реакции съществено подпомагат преждевременното стареене, болестите и гибелта на клетките.

Продуктът помага на организма да се съпротивлява на оксидативния стрес. Експерименти показват, че ефективността на ресвератрол е съпоставима с ефективността на регулярните физически упражнения и ограничаващите диети.

Малко хора биха искали да ограничат храненето си до живот заради призрачния шанс за дълголетие. Но приемът на Транс Ресвератрол 100 мг веге капсули е отлична алтернатива на изнурителните диети. Също така, този продукт способства възстановяването на ДНК. Той удължава фазата на клетъчния цикъл, при който протича репарация (възстановяване) на увредените гени.

В резултат на това при всяко следващо делене на клетките, е в състояние да поправи повече увреждания. По този начин живеем по-дълго и боледуваме значително по-рядко. Използването на хранителната добавка стимулира митохондриите, генериращи енергията, необходима за функционирането на всяка клетка в организма ни.

Способността на Trans-Resveratrol 100 mg 60 вегетариански капсули да защитава митохондриите от оксидативен стрес, оказва колосално влияние върху здравето. Здравите митохондрии работят по-ефикасно и отделят по-малко свободни радикали, които тровят клетките. Но няма ли ресвератрол да подхранва и раковите клетки? Не! Злокачествените клетки имат „неправилни” митохондрии с нарушени функции. Ако нормалните митохондрии получават енергия чрез окислителното фосфолиране, то раковите изцяло зависи от анаеробната гликолиза.

Транс Ресвератрол от 100 мг на капсули от Doctor's Best стабилизира захарта. Добавката активира особена група митохондриални белтъци – така нареченото семейство ситруини, по-специално SIRT1. Няколко големи изследвания са потвърдили, че активацията на ситруина води до увеличаване броя на клетъчните „електростанции”. Съответно, се повишава утилизацията на глюкозата от клетките и производството на енергия. Защо е необходимо това? От способността на клетките да утилизират глюкоза зависи обмена на веществата, стабилността на захарта в кръвта и другите метаболитни индикатори.

Trans-Resveratrol 100 мг 60 веге капсули се препоръчва за профилактика на инсулинорезистентност, а също и за захарен диабет тип 2. Освен това, продуктът нормализира кръвоснабдяването, бори се с възпаленията и регулира цикъла на азотния оксид. Азотният оксид е химичен медиатор, необходим за правилната работа на имунната, нервната, сърдечно-съдовата системи.

Това вещество присъства в организма ни в три различни форми: eNOS, iNOS и nNOS. Първата и последната помагат за поддържането на функционалността на нервната и сърдечно-съдовата система, ограничавайки съдържанието на iNOS в тъканите. Благодарение на нормализираната дейност на цикъла на азотен оксид се осигурява адекватно кръвоснабдяване на главния мозък и на други органи от жизнено-важно значение.

Хроничният възпалителен стрес е неизменен спътник в съвременния начин на живот – повишава концентрацията на iNOS и разрушава баланса на „опонентите” му. Последиците от такъв дисбаланс са: хипертензия, стенокардия, невродегенерация, деменция, еректилна дисфункция и ред други проблеми, съпроводени от неправилно регулиране на тонуса в съдовете и на кръвообращението.

Транс Ресвератрол от 100 мг капсули на специална цена може да възстанови тънкото равновесие на азотния оксид, да подобри ендотелната функция и оросяването на тъканите. Именно затова, приемът на добавката се препоръчва и за профилактика на болест на Алцхаймер, Паркинсон и сърдечно-съдови патологии. Ресвератрол убива раковите клетки и това е най-силния му ефект. Доказана е експериментално способността му да потиска ядрения фактор каппа-би (NF-KB), който служи като „гориво” за някои ракови клетки.

Полифенолът спира активността на NF-KB, рави злокачествените клетки по-уязвими за имунната система и стартира апоптозата – „самоубийството” на увредените клетки-вредители. Освен това, Trans-Resveratrol 100 мг 60 капсули избирателно потиска ензимите, които отговарят за растежа на клетките на рака на млечната жлеза. Съдейства за намаляване заболеваемостта от рак на панкреаса, черния дроб, кожата, дебелото черво, простатата и други.

Много хора си мислят, че е достатъчно да добавим в режима си на хранене малко грозде или чаша Каберне и ще получим дневната доза от ресвератрол. Но това не е така! Съвременни изследвания доказват, че минималната клинически ефективна доза на този полифенол трябва да бъде минимум 20 мг. За да я получим, трябва да изпием 40 чаши червено вино. Очевидно е, че никой няма да тръгне да пие толкова много вино на ден или да изяде половин кофа с кожицата на гроздето! Единственият реален източник на ресвератрол са хранителните добавки, които съдържат достатъчно количество от това вещество.

Такава е добавката на Doctor's Best Транс Ресвератрол, като всяка капсула съдържа 100 мг активно вещество.

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 или повече капсули на ден с прием на храна.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 веге капсула) Стойност %ПДД
Транс-ресвератрол 100 мг **
Полифеноли 80 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, оризово брашно, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен източник).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™