Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr | HSlabs

BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr | HSlabs
BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr | HSlabs
BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr | HSlabs
28.00 лв
Код на продукта : BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.7 лв.


* Грама:
Quantity

 
Бърза поръчка
BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr | HSlabs

BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr | HSlabs

 • Подсигурява изграждащ блок за мускулната тъкан
 • Отлично и бързо следтренировъчно възстановяване
 • Намалява мускулната умора
 • Инхибира разграждането на мускулните протеини
 • Улеснява метаболизма на глюкозата
 • Осигурява дълъг живот на митохондриите
 • Усещането за умора след силово натоварване е по-слабо
 • Увеличава релефа
 • Предлага се в два варианта – неовкусен и с чудесен портокалов вкус
 • BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr е на отлична цена от HSlabs

Какво знаем за BCAA 8:1:1 ORANGE?

За да получите най-добрите резултати от тренировките и да повишите физическата си активност, е необходимо да приемате аминокиселини. Особено важно е добавянето на BCAA, аминокиселини с характерна структура, която наподобява странично разположени „клончета”, заради което е и въведен терминът „разклонена верига”. Това са три незаменими аминокиселини: левцин, изолевцин, валин. Те съставляват една трета от цялата мускулна тъкан. Не се синтезират от тялото, но са най-важната „суровина” за формирането на красива мускулеста фигура. Човек ги получава само с храната и специални добавки. Среден мъж, който не е спортист, се нуждае от шест грама на ден от тези вещества. Ролята на BCAA за човешкото здраве е огромна. Ето основните задачи, с които тези органични съединения успешно се справят:

 • Създаване на мускулен протеин;
 • Суровина за производство на енергия;
 • Синтез на други аминокиселини, например аланин и глутамин;
 • Засилване синтеза на протеини;
 • Предотвратяване разпада на мускулите;
 • Ускоряване на производството на инсулин;
 • Изгаряне на мазнини.

За спортистите BCAA комплексът е изключително важен за набора на мускули, сваляне на килограми, развитието на мускулния релеф. Той предпазва мускулните влакна от разрушаване, увеличава ги, намалява количеството мазнини.

Като хранителна добавка BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr от HSlabs на супер цена е с подобрено съотношение на верижно разклонени аминокиселини, за да се получи мощно действие на продукта. Той е идеалното допълнение за хора, които се подлагат на интензивни и изтощителни тренировъчни сесии, търсейки солидни резултати. Благодарение на комбинацията от левцин, валин и изолевцин в специалната пропорция 8:1:1 Вие ще имате един много силен продукт.

Как действа BCAA 8:1:1 ORANGE на прах?

BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr осигурява ключови аминокиселини в точното количество. Формулата на продукта е с по-високи нива на левцин в сравнение с другите два компонента, защото най-пряко участва при производството на протеини и допринася най-много за нарастването и съхранението на мускулната тъкан. BCAA 8:1:1 ORANGE осигурява научно доказани дози от верижно разклонени аминокиселини, което го прави истински ефективна BCAA добавка.

За нормалното благополучие и самочувствие на обикновения човек са достатъчни веществата, които влизат в тялото му с храната. Обаче при спортистите, поради високото силово натоварване, нуждите им се увеличават драстично. Не винаги нормалната и дори най-балансирана диета е достатъчна за пълноценното функциониране на организма им и постигането на високи спортни резултати. Те трябва да приемат специални BCAA добавки в допълнение към нормалния им режим на хранене. Освен за създаването на красиво релефно тялото, този продукт помага за укрепване на имунната система, която е сериозно засегната от стреса, свързан с високото физическо натоварване.

Допълнителният прием на BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr помага да се справите с липсата на строителен материал за протеините, която се проявява по време на спортната диета с ниско съдържание на въглехидрати. Ролята на BCAA добавянето е голяма в изграждането на мускулна маса. В този случай се препоръчва да го приемате преди тренировка, по време на физическото натоварване и веднага след тренировка. В крайна сметка, тялото Ви се нуждае от аминокиселини именно в момента, в който мускулите работят активно. Приемането на продукта ще Ви осигури необходимия строителен материал по време на тренировката.

BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr има по-високо съотношение на левцин спрямо другите два компонента, необходимо условие за активиране на „сигналния протеин” (mTOR), отговорен за клетъчния растеж и делене. Също така процесът изисква по-голямо количество на АТФ (енергия). За да си осигурите бързо възстановяване на повредените мускули от тренирането, както и бързо увеличаване на спортните постижения, е необходимо да оптимизирате Вашия хранителен режим с набавянето на аминокиселини с разклонена верига.

Ако се интересувате от бързото възстановяване на мускулите, увредени при тренировките, както и от бързия растеж на спортните резултати, е необходимо да оптимизирате дневната доза на BCAA. За това може да Ви помогне BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr на супер изгодна цена. Аминокиселините, съдържащи се в продукта, противодействат на катаболизма – „разрушаване на мускулите". След интензивно тренировъчно натоварване концентрацията на BCAAs се намалява и тялото Ви започва да унищожава допълнително протеиновите съединения (тези с най-много BCAA, т.е. мускулите!), за да се изравни нивото на верижно разклонени аминокиселини. Като приемате допълнително BCAA с добавката BCAA 8:1:1 ORANGE, Вие ще спрете катаболните процеси и ще спасите мускулите си от разрушаване, ще ускорите възстановяването и растежа на спортните постижения. От особено значение са тези свойства на BCAA по време на изчистване и горене на мазнини, когато организмът е принуден да се справя с натоварванията в условия на калориен и аминокиселинен дефицит.

Приемайте BCAA 8:1:1 ORANGE, за да спрете мускулните увреждания и да ускорите възстановяването. Това е особено важно по време на фазата „загуба на мазнини"! Освен това допълнителният прием на BCAA подобрява производството на инсулин и ускорява транспортирането на глюкоза и аминокиселини към мускулите. Инсулинът е основният анаболен хормон, който директно подобрява синтеза на вътреклетъчния протеин, като същевременно потиска действието на катаболните ензими. Приемайки BCAA с бързи въглехидрати веднага след тренировка, ще постигнете синергичен ефект. Добавете BCAA към Вашата диета за спортно хранене, ако искате да увеличите мускулния растеж!

BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr ще укрепи Вашия имунитет. Тренировката – това е стрес. Колкото по-интензивно тренирате, толкова по-голяма е нуждата от незаменими аминокиселини, която тялото Ви изпитва. Недостигът на тези вещества (в диетата) на първо място „удря” именно върху имунитета. Вместо да укрепва здравето си, да подобрява спортните резултати, да изгражда по-красива фигура, човек намалява защитните функции на организма си и започва често да се разболява. Приемайте ВСАА и укрепете своя имунитет!

Необходимата енергия по време на тренировка може също да си осигурите с BCAA 8:1:1 ORANGE. По време на интензивната мускулна работа BCAAs (ако са в достатъчно количество) могат да се използват за синтезиране на междинни продукти (цикъл трикарбоксилни киселини и глюконеогенеза), действащи като енергиен източник. Въпреки това последните проучвания показват, че окислението на левциновата молекула произвежда много по-голямо количество АТФ (енергия) от същото количество глюкоза, а като се има предвид, че синтезът на АТФ от левцин и глюкоза възниква независимо един от друг, получаваме синергичен ефект!

Добавете BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr към Вашите напитки преди тренировка или по време на трениране, ако искате да увеличите производителността си (скорост, сила, издръжливост) по време на тренировъчната сесия! Заедно с това продуктът ще Ви помогне за изгаряне на мазнините. BCAA влияят на секрецията на хормона лептин, който е много важен за изгарянето на мазнините. Неговото нивото пряко влияе върху степента на загуба на мазнини, а именно секрецията на този хормон тялото минимизира, когато има недостиг на калории. По този начин организмът се „защитава" срещу загубата на мазнини (защото не я възприема като полза, а смята, че ще „настъпят трудни моменти” и е необходимо максимално да съхрани енергийните си запаси). Приемайки допълнително BCAA, Вие увеличавате секрецията на лептин и тялото престава да се защитава срещу загубата на мазнини –  метаболизмът се засилва, апетитът намалява, липолизата се ускорява. Приемайте BCAA, ако искате да ускорите загубата на мазнини и в същото време да запазите мускулите си.

За да обобщим, BCAA 8:1:1 ORANGE 200/400 gr от HSlabs на невероятна цена ще Ви помогне за правилния подход към спорта. С него ще се застраховате от прекомерен катаболизъм и ще си осигурите здравословно и бързо постигане на целите. Намалява умората след тренировка и позволява да се постигне висока мотивация.

Начин на употреба: Приемайте една доза (5 гр – 1 ½ мерителни лъжици) преди и след тренировка.

Дозировка: 5 гр (1 мерителна лъжичка)

Дози в опаковка: 40/80

Състав в 1 доза (5 гр) Стойност %ПДД
Л-левцин 4000 мг **
Л-изолевцин 500 мг **
Л-валин 500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™