Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Leucine instant 300 gr неовкусен Athlete's Nutrition

Leucine instant 300 gr неовкусен Athlete's Nutrition
Leucine instant 300 gr неовкусен Athlete's Nutrition
Leucine instant 300 gr неовкусен Athlete's Nutrition
39.99 лв
Код на продукта : Leucine instant 300 gr unflavored
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Leucine instant 300 gr неовкусен Athlete's Nutrition

Leucine instant 300 gr неовкусен I Athlete's Nutrition

  • Потиска синтезирането на кортизол
  • Увеличава енергията и намалява мускулната умора
  • Помага тренировките да бъдат по-ефективни
  • Увеличава мускулния обем и сила
  • Повишава инсулина в кръвта
  • Подпомага както тежките, така и по-леките спортни натоварвания
  • Висококачествен продукт
  • Възпрепятства разграждането на белтъчините
  • Leucine instant (Левцин) 300 gr неовкусен е на страхотна цена от Athlete's Nutrition

Какво знаем за Leucine instant?

Левцин (от гръцки leukos – бял) е аминокиселина, която в чист вид е била извлечена през 1820 година от мускулите и представлява безцветен кристален прах, който не се разтваря добре в студена вода. В природата L-левцин се среща в състава на белтъците на всички животни и някои растения и се отнася към незаменимите аминокиселини, тъй като не се синтезира в организма. Левцин е една от аминокиселини, които се уважават много в бодибилдинга. Работата е там, че тя е важна за строежа на новите мускулни тъкани, тъй като без нея не е възможен синтеза на белтъчините. Още един интересен факт за левцин е способността му да предотвратява загубата на мускулна тъкан и да подобрява регенеративните способности на организма. Тези ефекти на Leucine instant 300 gr неовкусен от Athlete's Nutrition на изключителна цена могат да се използват от спортистите за трупане на мускулна маса, като може да се приема в съчетание и с други аминокиселини.

Как действа Левцин на прах?

Белтъчините в организма ни играят огромна роля. Те са строителни елементи на мускулите и участват във формирането на хормоните и ензимите. Левцин 300 гр неовкусен потиска разпада не балтъчинните молекули. При приемът му на фона на тренировките може да се намалят тези пагубни за мускулите процеси. Това запазва мускулната маса и не води до изразителен катаболитен процес. Освен това ускоряза синтеза на протеините, което подпомага увеличаването на мускулите и повишава силовите показатели. Спира разпада и на глюкозата. При стресови ситуации (като занимание с тежък спорт или нисковъглехидратна диета) от организма се произвежда кортизол. Този катаболитен хормон подпомага разграждането на гликоген.

Leucine instant 300 gr намалява катаболизма при тежките тренировки и съдейства за изработването на енергия. Добавката усилва и секретирането на инсулин и съдейства за придвижването му в плазмата на кръвта. За хората, които искат да увеличат силовите си показатели и да увеличат мускулната си маса, това свойство на продукта е едно от най-важните. Хранителната добавка поддържа и водния обмен в тялото. Нивото на албумин в кръвта зависи от концентрацията на незаменимите аминокиселини, в частност - на левцин. Албуминът регулира обмяната на водата и ниските му нива могат да доведат до отоци. Заради всички изброени до сега свойства на Левцин 300 гр неовкусен, той може да приведе организма към отчетлив положителен азотен баланс. Това се отразява благотворно върху прогреса в набора на мускулната маса. Добавката идеално подхожда за употреба при силови спортни дисциплини като бодибилдинг, вдигане на тежести, канадска борба. Силовите тренировки в тези дисциплини изискват голямо количество незаменими аминокиселини.

За атлетите е много важно да не допускат преобладаването на катаболитни процеси пред анаболитните. Аминокиселината Л-левцин отлично изпълнява функциите си и е наистина задължителна в това направление. Но и спортистите, които се занимават с бягане, плуване и колоездене също се нуждаят от тази добавка, тъй като тя активира образуването на енергия по време на физически натоварвания. Leucine instant 300 gr неовкусен на супер цена може да помогне при проблеми с черния дроб (като цироза), дистрофия (прекалено ниска телесна маса) и психически разстройства.  Също така нормализира и обмена на веществата и има имуномодулиращи ефекти. Бодибилдингът изисква не само тренировки, но и качествени хранителни вещества.

За съжаление, днес няма как да получим с натуралната храна всички полезни елементи, необходими за растежа на мускулатурата. Но хранителната добавка Левцин на прах 300 гр неовкусен предоставя тази важна аминокиселина в достатъчно количество за организма на спортистите. Левцин се отнася към така наречените BCAA аминокиселини. Многобройни изследвания са доказали, че от всички BCAA левцин е най-ефективната аминокиселина. Именно повишаване нивата на това вещество след прием на храна дава сигнал за синтез на белтъци в мускулните клетки. Научно е доказано, че приемът на аминокиселината намалява нивата на разпад на мускулни белтъци при спортистите по време на трениране и оказва мощно влияние върху анаболизма в скелетните мускули. Освен това, има данни за това, че незаменимата аминокиселина премахва мускулното изтощение след тренировки и избавя от синдрома на мускулната треска, т. е. способства и помага за възстановяването на организма след измурителни спортни занимания.

Тъй като Leucine instant от 300 gr неовкусен на прах на Athlete's Nutrition има способността да изгаря глюкозата, в организма се поддържа стабилно ниво на захарта и се запазва необходимата мускулна маса в условия на нискокалорични диети. Освен това, добавката позволява на мускулите да синтезират протеини и стимулира организма да отделя серин и треонин, които създават фосфорилиращ поток, който в крайна сметка активира белтъчинния синтез. Аминокиселината левцин е нужна на спортистите, особено на тези, които изпълняват много тежки физически упражнения, пречи на разрушаването на белтъчните молекули и се отразява положително върху развитието на мускулатурата. Това се отразява добре и на обмена на азот. Този продукт е източник на енергия за тялото, способства процесите на глюкогенеза, като проявява антикатаболитен ефект и оказва положително влияние върху спортните тренировки.

Левцин 300 гр неовкусен повишава нивата на инсулина, това от своя страна съдейства за „доставката” на аминокиселини и глюкоза в клетките, което е пряко свързано със синтеза на белтък и увеличаване броя на мускулните клетки. Освен това, повишеното ниво на инсулин в състава на плазмата на кръвта намалява отделянето на катехоламини и кортизол, което автоматично понижава катаболизма.

Начин на употреба: Приемайте по 5 гр от продукта непосредствено след трениране.

Дозировка: 5 гр

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (5 гр) Стойност %ПДД
Инстантен Л-левцин 5 гр **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване или сте на възраст под 18 години, се консултирайте с Вашия лекар преди да започнете да използвате този продукт! Съхранявайте на проветриво и сухо място!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™