Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps Source Naturals

Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps I Source Naturals При голям стрес Срещу неврологични патологии Подобрява когнитивните мозъчни функции Бори се с депресиите и лошото настроение Подобрява Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps I
Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps I Source Naturals При голям стрес Срещу неврологични патологии Подобрява когнитивните мозъчни функции Бори се с депресиите и лошото настроение Подобрява Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps I
Не е в наличност
Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps I Source Naturals При голям стрес Срещу неврологични патологии Подобрява когнитивните мозъчни функции Бори се с депресиите и лошото настроение Подобрява Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps I
Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps I Source Naturals При голям стрес Срещу неврологични патологии Подобрява когнитивните мозъчни функции Бори се с депресиите и лошото настроение Подобрява Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps I
Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps Source Naturals
Фосфатидил Серин 100 30 капсули от Source Naturals на супер цена помага за преодоляване на стресовите ситуации и намалява кортизола в организма. Vegan True Phosphatidyl Serine подпомага нервната система. Научете повече
55.00 лв.
Без данък: 55.00 лв.
 • Статус: Не е в наличност
 • Марка: Source Naturals
 • Модел: Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps
 • КОД: SNS-02572

Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps I Source Naturals

 • При голям стрес
 • Срещу неврологични патологии
 • Подобрява когнитивните мозъчни функции
 • Бори се с депресиите и лошото настроение
 • Подобрява качеството на паметта
 • Повишава вниманието и точността
 • Увеличава умствения капацитет
 • Намалява кортизола
 • Подпомага здравето на мускулите
 • Vegan True Фосфатидил Серин 100 30 капсули на топ цена от Source Naturals има анаболитни функции

Какво знаем за Vegan True Phosphatidyl Serine 100?

Vegan True Phosphatidyl Serine 100 от Caps Source Naturals подобрява мозъчните функции и повишава паметта

Фосфатидил Серин е фосфолипид, който се съдържа в много малки количества в храната, която ядем. Той е компонент на клетъчните мембрани на човешкото тяло. В това се състои неговата първа и много важна роля – без здрави клетъчни мембрани е невъзможно качественото протичане на процесите в клетката. Именно мембраната е тази защитна бариера, която пропуска в клетките нужните вещества, а от клетката – продуктите на разпад от активната работа или тренировките. Проницаемостта на тези мембрани следователно в определена степен зависи от веществото Фосфатидилсерин. Но важното му значение не приключва само до тук.

В началото на 90-те години на миналия век, изследователи от Италия доказали, че Фосфатидилсерин, който е главния компонент на хранителната добавка Phosphatidyl Serine 100 30 вегетариански капсули от Source Naturals на страхотна цена, забележимо влияе на секретирането на кортизол. Кортизол е този катаболитен хормон, чието освобождаване в големи количества в отговор на стресово въздействие (включително трениране), може буквално да „изяде” мускулите. Оказало се, че Фосфатидилсерин е способен да намали количеството кортизол в организма.

Как действа Фосфатидил Серин на капсули?

Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 веге капсули подпомага предаването на нервни импулси в главния мозък и в частност в хипоталамуса. С възрастта продукцията на Фосфатидилсерин намалява, за това приемът на този продукт може да се използва заподобряване умствената трудоспособност. Физическото натоварване значително активизира катаболитните процеси в тялото. Атлетите имат два начина да повишат ефективността на възстановяването си – да стимулират анаболитните процеси или да намалят катаболизма. Второто е по-ефективно. За това Фосфатидил Серин 100 30 капсули от Source Naturals е препоръчителен в тези случаи. Той понижава нивото на кортизол и повишава по този начин процесите на анболизъм в тялото. Също така увеличава производителността на спортистите и подобрява ендокринния отговор на физическото напрежение. Намалява мускулните увреждания при колоездене, силови натоварвания, голф и бягане на дълги разстояния. Може да бъде ефективно допълнение за борбата със стреса, предизвикан от физическите натоварвания и подобрява хормоналния баланс на хората, занимаващи се със спорт.

Vegan True Phosphatidyl Serine 100 на капсули на добра цена намалява физиологичната слабост при претоварване или пренапрежение. Способства и за подобряване на настроението на младите хора по време на умствено напрежение и повишава точността на голфистите. Също така тази хранителна добавка подобрява паметта, способността за обучение, намалява потиснатостта и стимулира общата активност. Приемът и води до значително повишаване на способността за запомняне на информация, на обема на паметта, включително зрителната и до повдигане на потиснатото настроение. Фосфатидил Серин 100 на капсули възстановява познавателните, емоционалните, поведенческите симптоми, подобрява краткосрочната памет, концентрацията, поведенческите аспекти на ежедневието. Намалява депресивните симптоми, апатията и чувството на самота. Подобрява мисленето на здравите млади и възрастни хора. Поддържа интелектуалните функции на човека, отслабващи с напредването на възрастта. Функциите на нервните клетки в процесите на нормалното стареене угасват. Това става явно при изпълнение на ежедневните интелектуални задачи. Проявява се чрез дефицит на краткосрочна памет, невъзможност за научаване на нови неща, емоционално и социално „обедняване”.

Vegan True Phosphatidyl Serine 100 на супер цена подобрява концентрацията и поддържа емоционалното състояние

Vegan True Phosphatidyl Serine 100 от Source Naturals на капсули поправя тези нарушени функции, за това се препоръчва за ежедневен прием за поддържане и възстановяване на умствената дейност. Основните ефекти включват подобряване на краткосрочната и дългосрочната памет, нормализация на емоционалните и поведенческите реакции, а също и частично възстановяване на мисловните навици. Защитава мозъчните клетки от състаряване, оказва защитаващо мембраните въздействие и възстановява структурата на нервните тъкани. Подобрява и клетъчния метаболизъм. Много добре въздейства на студенти и стари хора.

В кои случаи се нуждаем от Фосфатидил Серин 100?

 • При понижени интелектуални способности
 • При увреждания на паметта на средна и старческа възраст
 • При нарушения на концентрацията
 • При психоемоционални стресове и депресии
 • При големи физически напрежения
 • При Болест на Паркинсон или Алцхаймер

Vegan True Phosphatidyl Serine 100 стимулира когнитивните функции, осигурява на централната нервна система строителен материал, повишава издръжливостта на спортистите и помага на организма да се справи със стреса. Съдейства за подобряване връзките между невроните, подпомага синтезирането на невромедиатори и възпрепятства старческото понижаване функциите на ума. Ускорява възстановяването на мускулните тъкани след трениране, повишава усвояемостта на глюкоза от клетките и поддържа стабилно емоционално състояние и добър жизнен тонус. Фосфатидил Серин 100 на 30 капсули помага при заболявания, свързани с понижаване на имунитета, при състояния, които се съпътстват от намаляване производството на хемоглобин и при желязо-дефицитна анемия. Този продукт действа благотворно върху нервната система, подобрява структурата на белтъчините и поддържа красотата на външността. Здравата нервна система ни кара да се чувстваме по-добре, а това значи и да изглеждаме по-добре, кожата ни става по-еластична и копринена.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула два пъти на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Sharp-PS екстракт от соя

включващ

Фосфатидил Серин

166 мг

 

100 мг

**

 

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, хидроксипропилметил целулоза, силикатизирана микрокристална целулоза, силиций, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, правите опити за зачеване или кърмите, се консултирайте с Вашия лекар преди да започнете да приемате този продукт!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Vegan True Phosphatidyl Serine 100 30 Veggie Caps Source Naturals

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.