Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason

Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason За силна имунна система и срещу възпаления Добра профилактика на онкологични болести Поддържа и подобрява мозъчните функции Подобрява състоянието на кожата и Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason З
Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason За силна имунна система и срещу възпаления Добра профилактика на онкологични болести Поддържа и подобрява мозъчните функции Подобрява състоянието на кожата и Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason З
Не е в наличност
Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason За силна имунна система и срещу възпаления Добра профилактика на онкологични болести Поддържа и подобрява мозъчните функции Подобрява състоянието на кожата и Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason З
Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason За силна имунна система и срещу възпаления Добра профилактика на онкологични болести Поддържа и подобрява мозъчните функции Подобрява състоянието на кожата и Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason З
Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason
Премиум Омега-3 Рибено масло 30 гел-капсули на топ цена от Jason предоставя полиненаситени мастни киселини, които подпомагат общото състояние на здравето. Premium Omega-3 Fish Oil подобрява състояние на сърдечно-съдовата система, мозъка, помага срещу рак. Научете повече
12.99 лв.
Без данък: 12.99 лв.
 • Статус: Не е в наличност
 • Марка: Jason
 • Модел: Premium Omega-3 Fish Oil 30 softgels

Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason

 • За силна имунна система и срещу възпаления
 • Добра профилактика на онкологични болести
 • Поддържа и подобрява мозъчните функции
 • Подобрява състоянието на кожата и помага срещу акне
 • За здраво сърце и чисти съдове
 • Помага на костите да останат здрави и силни
 • Премиум Омега-3 Рибено масло 30 гел-капсули е на топ цена от Jason

Какво знаем за Премиум Омега-3 Рибено масло?

Премиум Омега-3 Рибено масло от Jason подпомагат здравето на костите и усилват имунитета.Рибеното масло е един от няколкото елемента, които поддържат красотата, младостта и здравето на човека. В състава си то съдържа ценни мастни киселини Омега-3, които не се образуват в човешкия организъм, а могат да попаднат в него само с храната. Киселините Омега-3 оказват благотворно влияние на състоянието на човешкия организъм. Ползата на Омега-3 е безценна – тези киселини регулират работата на организма, укрепват имунитета, като защитават от външните негативни фактори. С храната човек не употребява достатъчно количество от това вещество, за да получите достатъчно, трябва да промените кардинално хранителния си режим или да приемате специални хранителни добавки на основата на тези съединения. Такава е добавката от JasonПремиум Омега-3 Рибено масло 30 гел-капсули, която в БиоМол предлагаме на супер изгодна цена.

За ползата на мастните киселини хората знаят отдавна. От средата на миналия век на децата са давали рибено масло за профилактика на рахит. Забелязали са, че децата растат по-бързо и боледуват по-рядко. След това, през 70-те години, са се провели изследвания върху здравето на народите от Гренландия, чието меню е съставено основно от мазни сортове риба. Откритието поразило всички: аборигените на практика не боледували от сърдечно-съдови болести, атеросклероза, до преклонна възраст кръвното и пулсът им били в норма.

Но сериозно внимание учените обърнали на изключително важните Омега-3 киселини едва в края на 20-ти век. Установено е, че полиненаситените мастни киселини, явявайки се предшественици на ейкозаноидите и цитокините (хормон подобни вещества, които предават информация между клетките), контролират работата на имунната, сърдечно-съдовата и репродуктивната системи. Следователно, този безценен компонент на рибеното масло въздейства на целия организъм.

Как действа Premium Omega-3 Рибено масло на гел-капсули?

За сърцето и съдовете

Премиум Омега-3 Рибено масло на супер цена срещу сърдечни болести, висок холестерол, атеросклероза, тромбози.Гел-капсулите Премиум Омега-3 Рибено масло на специална цена „изчистват“ стените на съдовете от прекомерното количество „лош“ холестерол, като така предотвратяват образуването на „холестеролни плаки“. Подобряват вискозитета на кръвта и нормализират артериалното налягане. Повишават нивото на „добрия“ холестерол, укрепват стените на съдовете, като така ги правят и по-еластични.

Добавката от Jason Premium Omega-3 Fish Oil 30 softgels понижава концентрацията на хомоцистеина (аминокиселина, която, натрупвайки се в организма, започва да „атакува“ вътрешните стени на артериите и в резултат на това се образуват тромбове). Всички тези отличителни свойства на Омега-3 киселините Ви предпазват от риска от развитие на атеросклероза, исхемична болест на сърцето, инсулт, инфаркт на миокарда, тромбоза.

Костна система

Установено е, че рибеното масло възпрепятства развитието на остеопороза, ЕПК и ДХК, които влизат в състава на тази добавка, блокират клетъчните процеси, които водят до загуба на костна маса, и намаляват възпалението. Ежедневната употреба на Премиум Омега-3 Рибено масло 30 гел-капсули облекчава ставните болки.

Регулярната употреба на този продукт помага да се понижи възпалителният процес при ревматоиден артрит и да се облекчи, дори напълно да се елиминира болката и сутрешната скованост. Освен това омега-3 киселините могат да намалят употребата на нестероидни противовъзпалителни препарати, които често причиняват проблеми със стомашно-чревния тракт.

При артроза на коленната става приемът на гел-капсулите Премиум Омега-3 Рибено масло от Jason преустановява процеса на разрушаване на ставния хрущял. В резултат на това болката намалява, подвижността на ставите се подобрява, което значително удължава срока на службата им. Като профилактично средство добавката би могла да намали с 50% риска от развитие на ревматоиден или псориатичен артрит, ако се използва ежедневно.

За имунитет

Премиум Омега-3 Рибено масло на Jason подсилва имунните защити и предлазва от вируси и бактерииОмега-3 Рибено Масло гел-капсули стимулира имунитета, защото полиненаситените мастни киселини не само съставят основата на мембраните на имунните клетки (а мембраната е защитният слой, който предпазва клетката от заразяване с вируси), но са и изходен материал за синтеза на хормон подобните вещества ейкозаноиди, които подават команда на левкоцитите незабавно да мигрират към огнището на възпалението, и влияят за повишаване на телесната температура при настинка. А високата температура позволява да се изведат от организма чрез потта загиналите вируси, бактерии и отходи.

Рибеното масло увеличава с пъти съпротивляемостта на организма към инфекциите. Омега-3 мазнините повишават активността на Т-клетките и макрофагите, а освен това стимулират синтеза на простагландини – вещества, които имат антивъзпалително действие. Така приемът на добавката Premium Omega-3 Рибено масло под формата на гел-капсули, която е на неповторима цена само в BioMall, защитава дихателните пътища от инфекции и спасява от бронхиални и белодробни болести.

Използването на добавката от пушачи, които страдат от хроничен бронхит, подобрява обективното им състояние – наблюдава се по-свободно дишане и по-меко отхрачване. ЕПК и ДХК възпрепятстват и разрастването на бронхиалния епител.

Добавката нормализира и менструалния цикъл, намалява признаците на фиброаденоматоза и провокира регресиране на кистите в млечните жлези.

Омега-3 при онкологични заболявания

Omega-3 мастните киселини са ефективни за профилактика на рак на дебелото и правото често, простатата, млечните жлези, яйчниците. Регулярната употреба на хранителната добавка Premium Omega-3 Рибено масло при жените в менопауза може да доведе до намаляване риска от развитие на рак на млечните жлези с 35%.

Премиум Омега-3 Рибено масло на страхотна цена е добра профилактика на рак и помага за подобряване състоянието на органзима при провеждане на лечение с химиотерапия и лъчева терапия.Добавката може да се използва от онкологично болни хора при преминаване курс химиотерапия. Доказано е, че влизащите в състава на Омега-3 ЕПК и ДХК повишават чувствителността на клетките на злокачествените тумори към лъчевата терапия и към цитостатиците (препарати за лечение на онкологични патологии). При пациенти, преминаващи химио- и лъчева терапия и продължително време приемащи добавки с омега-3, се отбелязва отслабване на общото токсично действие на този вид препарати. При болните от рак на стомаха, дебелото черво и други локализации, подложени на хирургично лечение, омега-3 намалява броя на постоперативните усложнения, помага за по-бързото зарастване на операционните рани и за възстановяване функциите на оперирания орган. И още нещо – приемът на добавката Премиум Омега-3 Рибено масло на Jason може да съкрати срока за рехабилитация.

Антиканцерогенното действие на полиненаситените омега-3 мастни киселини се обяснява с това, че те възпрепятстват превръщането на арахидоновата киселина в простагландини, които стимулират растежа на туморите. При дефицит на мастните киселини мястото им в клетъчната мембрана заемат омега-6 мастните киселини, които провокират растежа на ракови клетки и метастази. Омега-3 потискат деленето на онкологичните клетки, защото влияят на ензимите и белтъците, които отговарят за вътреклетъчния метаболизъм. Освен това употребата на добавката може да предотврати активирането на онкогените и да „включи“ онези гени, които стартират процеса на апоптоза (самоунищожаване) на раковите клетки. Стимулирайки реакциите на противораковия имунитет, Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули на невероятна цена защитава надеждно организма Ви от онковируси.

Ракът е продължителен процес, който включва много стадии. Например, преди туморът да достигне размери 1 см в диаметър, могат да минат 5-10 години. А първичните процеси, стартиращи прераждане на клетките, започва още по-рано. Така че повечето тумори започват да се развиват много рано, дори и в детството. Затова е най-добре с цел профилактика на рак да се приемат добавки на основата на омега-3.

Омега-3 и мозъкът

Човешкият мозък се състои на 60% от мазнини и една трета от тези мазнини са мастни киселини. ДХК са 20% от всички мастни киселини в състава на мозъка. Високата концентрация на ДХК в невроните и в ретината говори, че омега-3 са жизнено необходими за функции на мозъка и очите. Омега-3 полиненаситените мастни киселини осигуряват бързо приток на енергия за предаването на импулси (сигнали от неврон към неврон), което позволява в пъти да се повиши способността за възприемане и запомняне на информация.

Премиум Омега-3 Рибено масло от Jason подобрява конгитивните функции, състоянието на мозъка и предпазва от болести на Алцхаймер и Паркинсон.Благодарение на приема на Omega-3 от Рибено масло под формата на гел-капсули мозъкът започва да работи по-ефективно, при това във всяка възраст. А дефицитът на полиненаситени мастни киселини, обратното – влошава паметта и концентрацията. Общоизвестен факт е, че омега-3 намаляват риска от заболяване от Алцхаймер и Паркинсон и забавят понижаването на познавателните функции. При това, в случай на заболяване от Паркинсон или Алцхаймер, положителният ефект на омега-3 е най-изразен при хора, които са започнали да използват добавки на тяхната основа много преди да се появят първите признаци на болестта.

Освен това употребата на омега-3 стимулира произвеждането на щастливия хормон серотонин и намалява симптомите на депресия.

Омега-3 и влиянието им върху кожата

Нашата кожа е огледало на състоянието на организма ни. Професионалните козметици няма да Ви лъжат, като Ви казват, че кремовете и външните процедури лекуват кожата. Те знаят, че масажите и външната грижа само временно декорират недостатъците. Кожата става красива само след елиминиране на вътрешните проблеми със здравето.

Но как омега-3 могат да помогнат на кожата да върне здравия си вид и сиянието си? Те спират развитието на кожни алергии, защитават колагена от разрушаване (това е белтък, който съставя основата на дермата и ѝ осигурява здравина и еластичност), а точно благодарение на него кожата ни изглежда стегната и е защитена от образуване на бръчки. Като мощен антиоксидант тези мастни киселини не позволяват на активните форми на кислород да разрушават мембраните на кожните клетки.

ДХК и ЕПК участват в образуването на простагландини – важни антивъзпалителни агенти, които са част от клетъчните мембрани. А здравата мембрана, която вирусите и бактериите не могат да увредят, е залог за дълголетие на епидермалните клетки.

Продуктът на Jason Премиум Омега-3 Рибено масло 30 гел-капсули на изумителна цена помага на имунната система да се бори с възпалителните процеси в кожата, включително и с акнето. Приемът му не само ускорява заздравяването на раните по кожата, но и намалява остатъчните явления като белези с 50%. Ежедневната употреба на гел-капсулите от Рибено Масло са незаменима помощ при комплексното лечение на хронични дерматити, псориазис, екзема, атопичен дерматит и диатеза.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула дневно.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Рибено масло от аншоа1000 мг**
Ейкозапентаенова киселина320 мг**
Докозахексаенова киселина230 мг**
Натурален витамин Е5 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: рибен желатин, пречистена вода, глицерин, смесени токофероли.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване, особено на кръвта, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба! Съхранявайте на прохладно и сухо място! След отваряне да се съхранява в оригиналната опаковка!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Premium Omega-3 Fish Oil 30 гел-капсули | Jason

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.