Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Nutradrops Quercetin 118 ml | Source Naturals

Nutradrops Quercetin 118 ml | Source Naturals
Nutradrops Quercetin 118 ml | Source Naturals
Nutradrops Quercetin 118 ml | Source Naturals

Nutradrops Quercetin 118 ml | Source Naturals

  • Предотвратява заболявания на сърдечно-съдовата система
  • Намалява нивото на „лошия” холестерол
  • Има противоракови свойства
  • Естествено антиалергично средство
  • Бори се с вредните микроорганизми
  • Намалява възпалението в тялото
  • Подобрява цялостното здраве
  • Изключително силен антиоксидант
  • Nutradrops Quercetin 118 ml е на топ цена от Source Naturals

Какво знаем за Nutradrops Quercetin?

„Здравето не може да се купи с пари!” – израз, който сме чували още като деца, но оценяваме неговата истинност едва тогава, когато не се чувстваме добре. Сякаш заедно с нахлуването на високите технологии в живота и ежедневието ни, неусетно се отдалечаваме от принципите, залегнали в основата на здравословния начин на живот – активното движение и балансирано хранене. Силата на храната е позната и използвана още от древността за растежа и развитието на човешкия организъм. Биологично активните вещества в храните са съединения, които въздействат върху човека за поддържане на жизнените му функции, за предпазване от многообразните болести и за осигуряване на ефективното им лечение.

При нормалния метаболизъм на организма се генерират вредни свободни радикали. Под влияние на екзогенни или външни влияния като инфекции, замърсяване, ултравиолетови лъчи, тютюнопушене и радиация се наблюдава увеличение на образуването на свободни радикали. Когато вредните свободни радикали не се неутрализират от антиоксидантната защитна система на съответния организъм, се получава излишък от вредни радикали, в резултат на което могат да възникнат нарушения и мутации. Дисбалансът може да се дължи на недостатъчния прием на антиоксиданти.

Антиоксидантите са молекули, които могат безопасно да взаимодействат със свободните радикали и да прекъсват верижните реакции преди разрушаване на жизненно важните молекули. Една антиоксидантна молекула може да влиза в реакция само с един свободен радикал. Това води след себе си необходимостта от постоянно подновяване на антиоксидантните ресурси. Антиоксидантите се съдържат в естествен вид в повечето растения, микроорганизми, плесени и даже в тъканите на животните. Една голяма група, наречена флавоноиди, са природни биологично активни вещества, към които спада най-ефективният и ефикасен биофлавоноид кверцетин. Това е естествено съединение, което се намира в тъмночервени, сини, зелени и оранжеви плодове и зеленчуци и е с най-високата антиалергична активност. Биофлавоноидът се среща в различни количества в лука, зеления чай, ябълките, доматите, боровинките, черешите, вишните, сините сливи и много други.

Кверцетин е мощен естествен антиоксидант, който неутрализира разрушителната и опасна активност на свободните радикали. Този ефект позволява да се спре окисляването на тъканите, да се забави стареенето им и да се предотвратят мутации и увреждания на клетките. Като хранителна добавка Nutradrops Quercetin 118 ml на страхотна цена от Source Naturals Ви доставя този мощен флавоноид с много ползи за здравето.

Как действа Nutradrops Quercetin течен?

Течен Кверцетин на капки с топ цена е добавка, която обогатява Вашата диета с висококачествен кверцетин в течна форма, която се абсорбира лесно. Веществото проявява широк спектър от положителни свойства по отношение на човешкия организъм и може да се открие естествено в много плодове и зеленчуци.

Продуктът спомага за подобряване на цялостното здраве, отлично предпазва от атеросклероза и други заболявания на сърдечно-съдовата система, има противовъзпалително и антимикробно действие. Поради антихистаминните си свойства той може да бъде много полезен за хора с алергии по време на цъфтежа на растенията.

Кверцетин е химично съединение от групата на флавоноидите, които са част от по-голям клас естествено съдържащи се в природата съединения – полифенолите. Той играе ролята на оцветител в много плодове и зеленчуци. Високи количества кверцетин могат да бъдат намерени в лука, карфиола и брюкселското зеле; присъства и в ябълките, аронията и листата на зеления чай. Смята се, че никой друг флавоноид не се консумира от хората по-често от кверцетин. За съжаление, метаболизмът му е сравнително бърз, така че за да се постигне значителна терапевтична концентрация в организма, е необходимо суплементирането му.

Кверцетин се характеризира с висока биологична активност, която е възможна благодарение на неговата структура. Той има двойна връзка във въглеродния пръстен и до пет хидроксилни групи. Структурата на неговата молекула е плоска, благодарение на която лесно прониква през липидния двуслой, който спира повечето химически съединения.

Включвайки Nutradrops Quercetin 118 ml във Вашата диета, ще си осигурите защита на сърдечно-съдовата система. Кверцетин влияе на фактори, които играят важна роля за поддържане здравето на сърцето и кръвоносната система. Помага за стабилизиране на концентрацията на кръвната захар, предотвратява агрегацията, намалява нивата на лошия холестерол, подобрява състоянието на кръвоносните съдове и регулира артериалното кръвно налягане.

Двойно контролирано кръстосано проучване доказва, че 28-дневното суплементиране с кверцетин води до намаляване на систоличното и диастоличното налягане при хора, страдащи от хипертония. Важно е, че при хората от контролната група, които преди не са имали проблеми с кръвното налягане, не са наблюдавани промени в параметрите на кръвното им налягане.

Кверцетин повишава кръвния поток и може да намали риска от образуване на съсиреци. Той регулира функцията на съдовия ендотелиум, намалява слепването на тромбоцитите и синтеза на вазоконстриктора ендотелин 1, който е отговорен за свиването на кръвоносните съдове.

Течен Кверцетин на капки оптимизира липидния профил и насърчава правилния баланс между HDL и LDL. Той намалява производството на аполипопротеин В, който е основният структурен елемент на протеините с ниска плътност (LDL), известен като „лош" холестерол. Кверцетин също така намалява концентрацията на липиди и инхибира тяхното пероксидиране, което води до развитие на атеросклероза.

Приемът на Nutradrops Quercetin 118 ml с отлична цена ще помогне за намаляване на излишните свободни радикали във Вашия организъм. Кверцетин има огромен антиоксидантен потенциал. Лесно реагира със свободните радикали и ги неутрализира, като допълнително възпрепятства процеса на окисление на някои съединения и по този начин намалява тяхното производство. Благодарение на това той е в състояние да защити организма от оксидативния стрес и негативните последици от излишните реактивни метаболити на кислорода като увреждане на клетъчната мембрана, отрицателни промени в ДНК или дори клетъчна смърт.

Активността на кверцетин влияе и на други антиоксиданти. Той има благоприятен ефект върху активността на супероксиддисмутазата (SOD) и стимулира производството на глутатион. Също така действа като защита на витамин С и увеличава неговата концентрация в организма.

Течен Кверцетин на капки проявява силни противовъзпалителни свойства. Той инхибира активността на ензимите, които предизвикват възпаление, контролира експресията на два важни фактора, про-възпалителният TNF-алфа и противовъзпалителният TNF-kappa В, намалява освобождаването на цитокини IL-6 и IL-8 и инхибира образуване на простагландини, което е ключов медиатор във възпалителния отговор.

Противовъзпалителната активност на кверцетин се оказва фантастична при лечението на артрит. Тестовете, базирани на клетъчни линии, показват, че кверцетин блокира активирането на неутрофилите и инхибира патологичната пролиферация на синовиоцитите. Тези фактори се считат за решаващи за развитието на възпаление на ставите.

Nutradrops Quercetin 118 ml ще помогне за намаляването на симптомите на алергия. Съдържащият се в продукта кверцетин притежава антиалергични свойства и способност за ефективно облекчаване на симптомите на алергия (зачервяване на очите, сълзене и сърбеж, алергичен ринит, кихане, сърбеж, затруднено дишане). Появата на тези проблеми обикновено е резултат от прекомерно освобождаване на хистамин. Кверцетин инхибира експресията на гена H1R, който контролира хистаминовия рецептор H1. Освен това ограничава производството на про-възпалителни левкотриени и простагландини. Намалените количества на тези медиатори обикновено спомагат за облекчаване на неприятните симптоми на алергия.

Кверцетин, който ще си набавите с приема на Течен Кверцетин на капки, проявява мощни антимикробни свойства и може да представлява ефикасна и безопасна алтернатива на антибиотиците. Доказано е, че е полезен дори за борба с бактериите, които са устойчиви на стандартното антибиотично лечение (като MRSA метицилин-резистентният Staphylococcus aureus), инхибира развитието на широк спектър от бактерии в устната кухина или може да помогне за лечение на инфекции на венците и инфекциозни заболявания на лигавиците. Смята се, че антибактериалните свойства на кверцетин произтичат от способността му да инхибира бактериални ДНК-гирази – ензим, контролиращ репликацията на бактериални клетки. Веществото се бори и с вирусите. Кверцетин инхибира репликацията на грипния вирус и се бори с вируса, отговорен за хепатит С.

Nutradrops Quercetin 118 ml е много добра подкрепа за спортистите. Физически активните хора могат да използват кверцетин за подобряване на интензивността на натоварване по време на трениране. Тестовете показват, че дори 7-дневната добавка на кверцетин може да доведе до увеличаване на максималната скорост на консумация на кислород (VO2 max) при всеки участник. Учените смятат, че това е резултат от факта, че веществото може да увеличи броя на митохондриите в клетките.

За да обобщим, Nutradrops Quercetin 118 ml на невероятна цена от Source Naturals е добавка с много висок потенциал за насърчаване на здравето. Неговото основно вещество, кверцетин, проявява много широк спектър от системни свойства, може да се използва както за профилактика, така и при заболявания. Ще има чудесно действие при хора с алергии или страдащи от ревматоиден артрит.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Приемайте 1 до 2 капкомера дневно.

Дозировка: 2 капкомера (приблизително 2 мл)

Дози в опаковка: 59

Състав в 1 доза (2 мл) Стойност %ПДД
Кверцетин 134 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: пречистена вода, глицерин, натурален портокалов аромат, ксантанова смола, млечна киселина, екстракт от листа на стевия, лецитин, лауринов аргинат и калиев бензоат. Съдържа соя.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате този продукт! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™