Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Кверцетин Комплекс с Биофлавоноиди 466 мг 90 капсули Natural Factors

Кверцетин Комплекс с Биофлавоноиди 466 мг 90 капсули Natural Factors
Кверцетин Комплекс с Биофлавоноиди 466 мг 90 капсули Natural Factors
Кверцетин Комплекс с Биофлавоноиди 466 мг 90 капсули Natural Factors
68.51 лв
Код на продукта : Quercetin Complex with Grape Seed Turmeric 90 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.76 лв.

 
Бърза поръчка
Кверцетин Комплекс с Биофлавоноиди 466 мг 90 капсули Natural Factors

Кверцетин Комплекс с Биофлавоноиди 466 мг 90 капсули Natural Factors

 • Срещу рак и гибел на здравите клетки
 • При цистит, простатит и други инфекции на пикочно-половата система
 • Понижава активността на алергиите и намалява произвеждането на хистамин
 • Предпазва сърцето от патологии
 • Срещу атеросклероза и висок холестерол
 • Бори се ефикасно в различни видове болка
 • Увеличава спортните показатели като сила, издръжливост, интензивност
 • Поддържа доброто здраве на кожата
 • Quercetin Complex (Кверцетин Комплекс) капсули е на топ цена от Natural Factors

Какво знаем за Quercetin Complex?

Кверцетин е откриван от учените два пъти. Първото му откритие се е случило през 30-те години на миналия век. След години, вече в наше време, руската фармацевтична промишленост на основата на препоръките на д-р А. С. Залманов, в чиито научни работи често се споменавало това вещество, пуска лекарствено средство, което предпазва от нарушения в мозъчното кръвообращение.

Второто откритие на кверцетин се случва съвсем скоро, 4 години преди края на 20-ти век. Тогава са открили че кверцетин е инхибитор (инхибитор е вещество, което понижава скоростта на ензимните реакции или което ги потиска) на основния ензим за жизнена дейност на раковата клетка. Точно тогава всъщност започва вторият живот на кверцетин.

Този флавоноид замества увредения супресор на гена p53 и помага не само при рак, но и при различни форми на алергии, бронхиална астма, белодробна ефизема, атеросклероза, язвени болести, подагра, мигрена, заболявания на простатата, диабетна катаракта.

Кверцетин е един от най-мощите антиоксидантни вещества. Quercetin Complex 466 мг 90 капсули от Natural Factors на прекрасна цена предпазва от развитие на сърдечни и съдови болести и от развитието на ракови патологии.

Как действа Кверцетин Комплекс на капсули?

Флавоиноидите, включително и кверцетин, са важни противовъзпалителни средства, тъй като действат като антиоксиданти. Това означава, че те буквално се борят с естествения процес на „окисляване“, който протича докато организмът старее. Quercetin Complex 466 mg 90 capsules стопира формирането на особени частици, които увреждат клетките, известни като „свободни радикали“. Тяхното вредно влияние води до увреждане на мембраните, променят нормалната работа на ДНК, усилват клетъчните мутации и провокират гибелта на здравите клетки.

Възпалението е основата на повечето болести, включително и такива на сърцето, рак, понижаване на когнитивните способности, някои психически разстройства и автоимунни нарушения.

Попадайки в организма, Кверцетин Комплекс с Биофлавоноиди 466 мг 90 капсули снабдява организма с флавоноиди и проявява антиоксидантно действие, като по този начин елиминира възпаленията.

Регулярната употреба на тази добавка оказва положителен ефект в борбата с възпалителните заболявания, включително:

 • Атеросклероза
 • Високо съдържание на холестерол
 • Болести на сърцето и проблеми с кръвообращението
 • Устойчивост към инсулина и диабет
 • Болести на очите, включително и катаракта
 • Алергии, астма, сенна хрема
 • Стомашна язва
 • Когнитивни нарушения
 • Подагра
 • Вирусни инфекции
 • Възпаление на простатата, пикочния мехур, яйчниците
 • Синдром на хронична умора
 • Рак
 • Хроничен простатит
 • Болести на кожата, включително дерматит

Quercetin Complex при алергии

Кверцетин е естествен антихистамин и противовъзпалително вещество, което прави тази добавка ефективно средство за естественото понижаване ефектите на сезонна и хранителна алергия, а също и на симптомите на астма и кожните реакции.

Хистамините са химични вещества, които се освобождават, когато имунната система открива алергия или специфична чувствителност. Именно те са причината за дискомфортните симптоми, с които се сблъскваме всеки път, когато в организма ни възниква алергична реакция.

Кверцетин Комплекс 466 мг 90 капсули от Natural Factors помага да се стабилизира освобождаването на хистамина от определени имунни клетки, което води до намаляване на симптоми като кашлица, сълзене на очите, обриви, подуване на устните или езика, стомашни разстройства.

Фактически, това е толкова ефективно, че кверцетин се използва в древнокитайските билкови формули, създадени за блокиране на алергиите към определени продукти (например, към фъстъци) и са познати като билкови формули за лечение на хранителна алергия.

Quercetin Complex на капсули е натурален продукт, толкова ефективен, колкото и лекарствата против алергии, отпускани с рецепта. Но е без никакви странични ефекти, за разлика от тях.

Кверцетин Комплекс и работата на сърцето

Заради способността на добавката да намалява възпаленията и оксидативния стрес, Кверцетин Комплекс с Биофлавоноиди на 90 капсули е полезен продукт за хора със сърдечно-съдови патологии. Намалява риска от тяхното развитие и вероятността от настъпване на смърт от такива болести при старите хора. Намалява риска от атеросклероза, което е опасна болест, предизвикана от формирането на плака по артериите.

Прекъсването на кръвотока в артериите е един от основните рискови фактори за проява на сърдечен пристъп или инсулт, затова приемът на Quercetin Complex се препоръчва при такива рискове.

Освен това, добавката защитава организма от увеличаване съдържанието на „лошия“ холестерол и помага за регулиране нивата на артериалното налягане. Предпазва от увреждане на вътрешните стени на съдовете от холестеролни частици и възпрепятства възникването на хипертония.

Чували ли сте някога, че червеното вино е полезно за сърцето? Това е така, защото то е естествен източник на кверцетин. Това е едно от активните вещества в червеното вино, което е пряко свързано с по-добрата функция на сърцето.

Кверцетин при борба с болката

Приемът на Quercetin Complex от 466 мг капсули на съвършена цена намалява болката, свързана с автоимунните състояния като артрит, а също и с инфекции на простатата и дихателните пътища. При хората, които страдат от цистит, симптомите намаляват на фона на употребата на този продукт. Намаляват и симптомите при простатит и ревматоиден артрит.

Quercetin Complex за по-голяма издръжливост

Като хранителна добавка Кверцетин Комплекс с Биофлавоноиди от 466 мг може да се използва от спортистите с цел подобряване на спортните показатели и издръжливостта. Това е така заради положителното влияние на добавката върху кръвния поток. Добавката повишава физическата издръжливост, резултатите от упражненията и физическата работоспособност, тъй като подобрява състоянието на кръвоносните съдове, които пренасят кислорода и хранителните елементи в мускулните и ставните тъкани.

Quercetin Complex на капсули от 466 mg помага да се подобри и имунната функция и намалява възприемчивостта на тялото към болестите, които могат да се появят при интензивно трениращите се спортисти. Полезен е продуктът за велосипедистите, като ги защитава от респираторни инфекции след тежки тренировки.

Кверцетин Комплекс срещу рака

Като хранителна добавка Quercetin Complex 90 капсули понижава вероятността от развитие на ракови състояния. Добавката притежава потенциална химиопрофилактична активност и оказва уникален антипролиферативен ефект върху раковите клетки, което го прави ефективно допълнение към всеки натурален метод за борбата с коварната болест.

Противораковият защитен ефект от използването на този продукт е резултат от модулацията на рецепторите на епидермалния фактор на растежа или на естроген-рецепторните пътища. Кверцетин Комплекс 466 мг капсули помага да се стопират процесите, свързани с мутирането на клетките, растежа на туморите и симптомите, свързани с типичното лечение на рака, като лъчева и химиотерапия.

Този продукт е безопасен метод за прекратяване развитието на рака и може да се разглежда като естествена терапия, която дори може да замени традиционните методи или да се съчетае с тях.

Quercetin Complex – средство за защита на кожата

Блокирайки имунните клетки, които играят ключова роля във възникването на алергични реакции, възпалителни болести и автоимунни състояния, добавката помага да се защити дермата от последиците на такива нарушения, като дерматит и чувствителност към светлината. Кверцетин блокира отделянето на много противовъзпалителни цитокини, което помага да се спрат симптомите, свързани с възпаленията на кожата дори и при хора, които намират облекчение на симптомите с други традиционни методи за лечение или използват лекарствени медикаменти.

Мощните антиоксидантни и антивъзпалителни компоненти в състава на Кверцетин Комплекс с Биофлавоноиди капсули са естествени вещества, способни да се борят с алергичните и възпалителните състояние също толкова ефективно, колкото и някои лекарства, само че са изключително безобиден вариант, в сравнение с медикаментите.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1-3 пъти дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула)  Стойност  %ПДД
Кверцетин 250 мг **
Екстракт от гроздово семе 166.6 мг **
Екстракт от червен портокал  33.3 мг **
Екстракт от куркума 6.6 мг **
Коензим Q10 10 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: ориз на прах, целулоза, пречистена вода, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™