Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Liquid CoQ10 118 ml | Now Foods

Liquid CoQ10 118 ml | Now Foods
Liquid CoQ10 118 ml | Now Foods
Liquid CoQ10 118 ml | Now Foods
69.90 лв.
Код на продукта : Liquid CoQ10 118 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.91 лв.


 
Бърза поръчка
Liquid CoQ10 118 ml | Now Foods

Liquid CoQ10 118 ml | Now Foods

  • Подобрява производството на клетъчна енергия
  • Превенция на сърдечно-съдови заболявания
  • Стимулира активността на митохондриите
  • Поддържа енергийния метаболизъм
  • Увеличава физическата способност
  • Забавя процесите на стареене
  • Силен антиоксидант
  • Защитава сърцето
  • Подобрява качеството на живот при възрастните хора
  • Liquid CoQ10 118 ml е на топ цена от Now Foods

Какво знаем за Liquid CoQ10?

Балансираното хранене доставя необходимите хранителни вещества за ефективната работа на органите и системите на нашия организъм. Ето защо има ключова роля за доброто здраве, енергия и работоспособност, особено в периодите на повишено натоварване на сърцето, стрес или умствено напрежение.

Коензим Q10 е витаминоподобно съединение, съдържащо се във всяка клетка на нашето тяло. Открит е през 1957 г. от американския учен Ф. Крейн, който успял да изолира веществото от сърцето на бик. Последващите наблюдения показали, че новото съединение се намира в жизненоважни органи: черния дроб, мозъка, панкреаса и бъбреците.

А двадесет години по-късно биохимикът П. Мичъл получава Нобелова награда, защото успява да докаже, че без това вещество е невъзможно функционирането на клетките и натрупването на енергия в тях.

Коензим Q10 можем да си набавим с храната и чрез ендогенното му производство от тирозин и мастни киселини, осигурени също чрез хранителната ни диета. Той е незаменим участник в процеса на производство на енергия, отговорен за митохондриалния транспорт на електрони в дихателната верига.

Освен това има мощен антиоксидантен потенциал – предпазва от окислителни модификации на липиди, протеини и ДНК и насърчава регенерацията на други антиоксиданти.

Коензим Q10 често (не без основание) се нарича „молекулата на здравето", „еликсир на младостта". Допълването на дефицита му може да забави стареенето на тялото, да насърчи намаляването на умората, да насърчи младежката енергичност. Струва си да се отбележи, че ендогенното производство на коензим Q10 намалява с възрастта, в резултат на което процесът на доставяне на необходимата енергия на клетките се усложнява, неутрализирането на свободните радикали се затруднява и ефективността на органите намалява.

Съществуват още причини за понижени нива на Q10 в организма – тютюнопушене, нарушения в дейността на сърдечно-съдовата, нервната и ендокринната системи, както и прием на лекарства от групите на бета блокерите и статините. За да си осигурите енергия за клетките на Вашето тяло, можете да използвате добавки с Q10. Добавката Liquid CoQ10 118 ml на отлична цена от Now Foods ще окаже невероятен ефект върху енергийните нива, издръжливостта, имунната система и функционалността на организма Ви като цяло.

Как действа Liquid CoQ10 течен?

Течен Коензим Q10 118 мл с топ цена е хранителна добавка, която съдържа комбинация от коензим Q10, витамин Е и специално подбрани B-витамини, която допълва балансирания хранителен режим. Коензим Q10 е ендогенно съединение, отговорно за производството на клетъчна енергия в митохондриите.

Продуктът добавя жизненост, намалява симптомите на умора и подобрява капацитета на телесната система. Нещо повече, той показва антиоксидантни свойства и играе важна роля в защитата на сърцето и сърдечно-съдовата система.

Добавката се препоръчва на физически активни, уморени и стресирани хора. Може да се използва в рамките на превенцията на сърдечно-съдови заболявания. Течен Коензим Q10 има само естествени аромати, а сладкият му вкус се дължи на съдържанието на ксилитол и стевия – естествени подсладители с широк спектър на благоприятни за здравето свойства.

Коензим Q10, известен още като убихинон, е органично съединение със структура, подобна на витамин, синтезиран от тирозин и мастни киселини. Той присъства във всички клетки и тъкани на телесната система, а в най-големи количества – в сърцето, мозъка и черния дроб. Играе роля на кофактор при множество биохимични реакции.

Най-важната функция на коензим Q10 е участието му в процес от съществено значение за живота, а именно производството на енергия. Освен това съединението показва силни антиоксидантни свойства, поради което намалява до минимум риска от увреждане, причинено от въздействието на реактивни кислородни видове.

Liquid CoQ10 118 ml стимулира енергийния метаболизъм. Най-важното биологично функциониране на коензим Q10, който си набавяте с продукта, е свързано с участието му в процеса на клетъчно дишане. Коензим Q10 стимулира функционирането на митохондриите и е необходим за превръщането на енергията, получена от храната, в аденозин трифосфат (АТФ).

АТФ е универсален източник на енергия, използван от всички клетки на телесната система. Нивото на аденозин трифосфат влияе върху функционирането на целия организъм. Дори малко понижаване на нивата на коензим Q10 в митохондриите има огромен отрицателен ефект върху скоростта на клетъчното дишане. Недостигът му води до нарушения в метаболизма на митохондриите, чиито първи симптоми са слабост, изтощение и спад в капацитета на телесната система.

Важно е да отбележим също, че Течен Коензим Q10 118 мл на супер изгодна цена има и антиоксидантен потенциал. Окислителният баланс е от съществено значение за поддържане на здравето и оптималното състояние на телесната система. Той се засяга главно от антиоксидантите, които премахват излишъка от свободни радикали от тялото и предпазват тъканите от вредното им въздействие.

Коензим Q10, съдържащ се в добавката, е много силен антиоксидант. Лесно неутрализира свободните радикали и самостоятелно предотвратява окислителното увреждане в клетките. Освен това може да регенерира активните форми на витамин Е и витамин С, които са най-мощните антиоксиданти.

Интересни резултати са получени от тестове на спортисти. Те демонстрират, че добавянето на коензим Q10 преди тренировка намалява оксидативния стрес, който обикновено се формира в резултат на интензивни физически усилия. Благодарение на това той дава възможност за по-бърза регенерация на мускулите след тренировка.

Включвайки Liquid CoQ10 118 ml във Вашата диета, ще си осигурите подкрепа за сърдечно-съдовата система. Коензим Q10 има положително влияние върху сърдечната функция и може да се използва при проблеми със сърдечно-съдови заболявания и за тяхното предотвратяване. Той стимулира производството и използването на АТФ от сърдечния мускул, поради което подобрява сърдечната функция. Помага за регулиране на кръвното налягане.

Изследване с участието на хора, страдащи от хипертония, е показало, че след употребата на коензим Q10 в продължение на 12 седмици е наблюдавано понижаване на кръвното налягане при всички пациенти и в същото време не се съобщава за ортостатична хипотония.

Коензим Q10 подобрява реологичните свойства на кръвта. Той предотвратява прекомерната агрегация на тромбоцити, поради което намалява вискозитета на кръвта и подобрява нейната циркулация. Коензим Q10 предпазва клетките на сърдечния мускул от вредното въздействие на свободните радикали и предотвратява липидната пероксидация. Той инхибира процеса на окисляване на LDL холестерола, което може да доведе до развитие на атеросклероза.

Приемът на Течен Коензим Q10 118 мл ще подобри капацитета на Вашия организъм. Коензим Q10 поддържа енергийния метаболизъм, поради което може да се използва за подобряване на капацитета на телесната система. Неговото естествено производство намалява с възрастта, което не само ускорява процеса на стареене, но и влияе негативно на състоянието. Допълването на нивата на коензим Q10 води до по-голяма жизненост и енергия. Многобройни проучвания при спортисти доказват, че добавянето на коензим Q10 влияе за намаляване на умората и подобрява регенерацията. Освен това изследователите наблюдават подобрение в резултатите им от тестовете.

Формулата на Liquid CoQ10 118 ml съдържа антиоксиданта витамин Е. Той защитава организма от оксидативния стрес. Добавени са витамини от група В, които допринасят за нормалния метаболизъм и производство на енергия, както и за функцията на нервната система. В състава на продукта присъства и D-Ribose. Тя подпомага производството на енергия чрез подсигуряване на субстрат за синтеза на АТФ, като по този начин доставя постоянен запас от тази тъй важна молекула.

Като обобщение на всичко, Liquid CoQ10 118 ml на много добра цена от Now Foods е добавка с широк спектър от свойства, укрепващи здравето. Препоръчва се особено за уморени хора и тези, които се оплакват от липса на енергия. Тя ще бъде идеален избор и за възрастни хора, при които влошаването на общото състояние е естествено следствие от стареенето на организма. Продуктът ще бъде полезен като терапевтична подкрепа и част от превенцията на сърдечно-съдови заболявания.

Произведено в: САЩ

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Приемайте по 1 чаена лъжичка (5 мл) дневно по време на хранене. След отваряне съхранявайте в хладилник!

Дозировка: 1 чаена лъжичка (5 мл)

Дози в опаковка: 24

Състав в 1 доза (5 мл) Стойност %ПДД

Калории

   Калории от мазнини

20

15

 
Общо мазнини 2 гр 3%†
Общо въглехидрати 1 гр <1%†
Витамин Е (от смесени токофероли) 30 IU 100%
Ниацин (от NAD Trihydrate) * 0,7 мг 4%
Витамин В-6 (от пиридоксал-5-фосфат-монохидрат) * 7 мг 350%
Витамин B-12 (като цианокобаламин) 100 мкг 1667%
Пантотенова киселина (като Пантетин) * 5 мг 50%
Коензим Q10 (CoQ10) 100 мг **
Екстракт от стевия (листа) 20 мг **
D-рибоза 10 мг **
NAD (никотинамид аденин динуклеотид) трихидрат 5 мг **

* Коензимна форма

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: дейонизирана вода, масло от оризови трици, растителен глицерин, ксилитол, соев лецитин, хидроксилиран соев лецитин, натурален аромат на ванилия, натурален портокалов екстракт, протеин от кафяв ориз, екстракт от розмарин (листа), лимонена киселина, калиев сорбат (като консервант) и гума гуар.

Не съдържа пшеница, глутен, мляко, яйца, риба или миди.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Само за употреба от възрастни! Консултирайте се с лекар, ако сте бременна/кърмите, приемате лекарства или имате медицинско състояние! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™