Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

D-Ribose Powder 400 гр I Naturalico

D-Ribose Powder 400 гр I Naturalico
D-Ribose Powder 400 гр I Naturalico
D-Ribose Powder 400 гр I Naturalico
49.00 лв.
Код на продукта : D-Ribose Powder - 400 g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.37 лв.

 
Бърза поръчка
D-Ribose Powder 400 гр I Naturalico

D-Ribose Powder 400 гр I Naturalico

 • Повишава изработването на енергия
 • Подобрява мускулната дейност
 • За по-голяма производителност
 • Помага за по-бързо възстановяване
 • Увеличава издръжливостта
 • Спомага производството на Аденозин трифосфат
 • Подходящ за силови видове спорт
 • Д-Рибоза на прах 400 гр от Naturalico е на изгодна цена 

Какво знаем за Д-Рибоза?

Рибоза е монозахарид от групата на пентозите. Представлява безцветни кристали, лесно разтворими във вода и имащи сладък вкус. Рибоза влиза в състава на рибонуклеиновата киселина, аденозина, нуклеотидите и други биологически важни вещества. 

Като хранителна добавка D-Ribose Powder 400 гр от Naturalico на топ цена е въглехидрат, който по естествен начин присъства в човешкия организъм. Той е жизнено необходим за синтеза на АТФ-основната енергетична молекула на клетките. След интензивни тренировки и стрес нивото на АТФ в клетките значително се понижава. Допълнителната употреба на Д-Рибоза на прах съществено помага за възстановяване на концентрацията на Аденозин трифосфат и съответно на енергийните запаси, изразходени при физическо натоварване в сърдечния мускул и скелетната мускулатура. Приемът на продукта може да бъде полезен и при исхемични състояния, когато се съкращава постъпванетона кислород в тъканите. От всички нуклеотиди най-важен за мускулната дейност е аденозин, влизащ в състава на АТФ, основния източник на енергия при интензивна мускулна дейност. Именно АТФ доставя енергията за работата на мускулите, когато се касае за пределно натоварване, а продължителността на изпълнение на движението е секунди-тоест при условия, характерни за силовата работа. Употребата на D-Ribose Powder за синтеза на това важно вещество подобрява неговата утилизация и понижава загубите му в организма. Както е известно, Аденозин трифосфат може да се разпада до аденозин и остатъци от фосфорна киселина в резултат от вериги биохимични реакции. По-нататъшната му съдба зависи от това, по какъв път ще стане утилизацията на продуктите на метаболизма. Възможно е излизането му от клетките; известно е, че при разпадането на АТФ част от аденозина безследно се губи. Д-Рибоза на прах води до равновесие на равнището на аденозин вътре в клетките. 

Как действа Д-Рибоза на прах?

Д-Рибоза на прах 400 гр на Naturalico способства за възстановяване на енергията. Аденозинтрифосфат (АТФ) се явява кофермент, който се използва в качеството на енергоносител във всяка клетка на човешкото тяло. Той се състои от три основни химични групи, една от които D-рибоза, захар от пет атома на въглерод. В качеството на структурен компонент или строителен блок - D- Ribose Powder участва в синтеза на енергия в клетките, като освен това способства за възстановяването на енергията на кардиомиоцитите след прекарана исхемична болест на сърцето. 

Основното количество Д-Рибоза на прах (около 97%) се абсорбира в кръвта и бързо се разпределя в различните тъкани на организма. Д-Рибоза не може да се открие нито в един хранителен продукт. Човешкият организъм я изработва сам от глюкоза. Когато рязко се увеличи потребността от енергия (при сърдечна недостатъчност, синдром на хронична умора или фибромиалгия), рибозата бързо се изразходва и равнището в тъканите бързо се понижава. Приемът на D- Ribose Powder на прах на страхотна цена повишава енергията, подобрява съня, общия тонус, ясността на ума и понижава интензивността на болките. Д-Рибоза на прах поддържа сърдечното здраве. Тя подобрява потока на кръвта при страдащите от исхемична болест, ускорява оздравяването след инфаркт и възстановява сърдечните тъкани след операция. При слабо сърце е изтощен запасът от енергия, а сърцето е мускул както всички останали и се пренатоварва при болести или сърдечна недостатъчност. Когато страда от недостиг на енергия, то не може да се отпусне между съкращенията и изцяло да се напълни с кръв. D- Ribose Powder обезпечава допълнителната енергия за сърцето, необходима за неговата нормална работа, в частност, за отпускането му. Освен това значително подобрява всички показатели на сърдечната дейност. 

Още ползи при употребата на D-Ribose Powder:

 • Облекчава мускулните болки
 • За здрава сърдечно-съдова система
 • Бори се със свободните радикали
 • Притежава тонизиращи свойства
 • Срещу хронична умора
 • Помага при исхемична болест на сърцето
 • Д-Рибоза на прах 400 гр от Naturalico на невероятна цена помага за натрупване на мускулна маса 

Начин на употреба: Приемайте по мерителна лъжичка смесена с вода, сок или друга любима напитка до 3 пъти дневно, преди и/или след тренировка. 
Дозировка: мерителна лъжичка 3 гр. 
Дози в опаковка: 133

Състав Стойност %ПДД
Калории 42 кДж/10 ккал  
Въглехидрати 2 г <1%

Д-Рибоза

(100% продукт Биоенергийна рибоза)

3000 мг **

 

 

 

 

 

 

 Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™