Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Gato 600 - Котешки Нокът капки 50 мл | Doleran Pharma

Gato 600 - Котешки Нокът капки 50 мл | Doleran Pharma
Gato 600 - Котешки Нокът капки 50 мл | Doleran Pharma
28.20 лв.
Код на продукта : Gato Cat's Claw drops 50 ml Doleran Pharma
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.28 лв.


 
Бърза поръчка
Gato 600 - Котешки Нокът капки 50 мл | Doleran Pharma

Gato 600 - Котешки Нокът капки 50 мл | Doleran Pharma

 • Балансирани имуномодулиращи способности
 • Защита от външни, чужди елементи
 • Висок противораков потенциал
 • Поддържащо средство за имунната система
 • За предпазване от различни сериозни патологии
 • Активира имунните клетки при нужда от защита от патогенни частици и елементи
 • Подпомага здравето на сърцето и кръвоносната система
 • Гато 600 (Котешки Нокът) капки е на топ цена от Doleran Pharma

Какво знаем за Gato 600 - Котешки Нокът?

Котешки Нокът е дървовидна лиана, които достига до 30-50 метра дължина, расте в тропическите гори на Южна и Централна Америка, по бреговете и в предпланините на Амазонка в Перу. Името си растението е получило заради острите си извити бодли, които му помагат да се извива около дърветата – по външен вид приличат на котешки нокти. За да порасте и узрее, на растението му трябват повече от 20 години. Цветовете му са дребни, жълто-бели. С целебни цели се използва вътрешната му кора.

Факти за използването на Котешки нокът

В средата на 80-те години на миналия век в Перу в продължение на 4 години са се провеждали изследвания върху въздействието на котешкия нокът върху човешкия организъм при комплексна терапия на различни онкологични заболявания. Изследванията са преминати от 700 пациента. Успешните резултати от тези трудове са били представени на международния конгрес в Лима през 1988 година.

Учени от Миланския университет са установили, че котешкият нокът потиска вируса на имунодефицит при човека. Тези изследвания са проведени върху 7 доброволци. Пет от тях, които употребявали съдържащи котешки нокът средства, са се подобрили значително. При това в началния стадий на болестта проявите ѝ са изчезнали напълно. Тези изследвания са се провели през 1992 година и към момента състоянието на тези пациенти е стабилно.

Doleran Pharma е компания, разработваща хранителни добавки за повишаване имунните защити на организма, каквато е и добавката, която в БиоМол предлагаме на много изгодна цена, Гато 600 – Котешки Нокът на капки 50 мл.

Как действа Гато 600 (Котешки Нокът) на капки?

Действащите вещества в Gato 600 - Котешки Нокът капки са екстракт от котешки нокът, витамин С и бета глюкани. Важни оздравяващи компоненти в котешкия нокът са алкалоидите, които оказват имуномодулиращо действие и предотвратяват образуването на тромбове. Освен алкалоиди, в състава на това растение влизат и дъбилни вещества, елагова и галова киселини, флавоноиди, проантоцианини, ситостероли, гликозиди.

Както сочат и експериментите, добавката Gato 600 Cat`s Claw Drops 50 ml може да понижи кръвното налягане и нивата на холестерола в кръвта, а също така да предотврати формирането на кръвни съсиреци. Освен това продуктът съдържа някои вещества, които, заедно с другите ефекти, усилват имунната система и спират развитието на рака.

Гато 600 капки на супер цена намалява страничните ефекти от въздействието на радиацията и химиотерапията. Действа като антиоксидант и може да се използва за прифилактика на инсулти и инфаркти.

Основни свойства на котешкия нокът в Gato 600 Cat`s Claw капки:

 • Имуностимулиращо – тази билка е била призната за една от най-мощните имуномодулиращи растения на света;
 • Противовъзпалително – особено ефективно помага добавката при възпалителни изменения на ставите и органите на половата система;
 • Противораково – има способността да спира растежа на клетките на злокачествените образувания;
 • Кардиопротекторно – помага да се нормализира артериалното налягане и възпрепятства образуването на плака в кръвоносните съдове;
 • Противоязвено – ускорява срастването на язвите на стомаха и дванадесетопръстника;
 • Детоксикиращо – подобрява дейността на черния дроб за преработването и извеждането на токсичните продукти на метаболизма;
 • Антипаразитно – има директно противопаразитно действие.

Гато 600 – Котешки нокът 50 мл може да се използва при кисти от различен произход, фибромиоми, простатити, аденоми, при понижена потентност при мъжете. Добавката подобрява показателите на кръвта и обмяната на веществата. Освен това се препоръчва при болести с ревматичен характер, артрити, артрози. Оказва пречистващо и противовъзпалително действие.

Индианците от Амазонка отдавна знаят за това целебно растение. Кората му се е използвала за укрепване защитните сили на организма, при болести на храносмилателния тракт, при настинки, импотентност, артрити и дори при рак. Местните жители смятат котешкия нокът за свещено растение.

Можете да използвате хранителната добавка Gato 600 – Котешки нокът (Cat`s Claw) на капки от Doleran Pharma в комплекс с терапията при такива патологии като алергични заболявания и реакции, грип, ОРЗ, възпаления на ушите, херпес (включително генитален), паразитни инфекции, гъбични инфекции, различни видове мускулни болки, свързани с преумора или тежка физическа работа, болест на Крон, язви на стомашно-чревния тракт (включително и след химиотерапия), гастрит, колит, запеци, диария, метеоризъм, хемороиди, лупус, захарен диабет, предменструален синдром, хипогликемия и други.

Най-важното функционално действие на продуктите, които съдържат котешки нокът, какъвто е и Гато 600 на капки, е активацията на фагоцитите (имунните клетки), които неутрализират активното действие на раковите клетки, спират тяхното делене и контролират имунната система. Използването на добавката нормализира нивото на имуноглобулините в организма – антитела, които неутрализират дейността на чуждите агенти. А това значи, че тази добавка контролира фагоцитното звено на имунитета – основата на имунната система. По този начин тя осигурява съгласувана дейност на имунната система по защитата на организма. А това в сложна работа: системата получава „сигнал“, че в организма се е внедрил чужд елемент, тя го идентифицира, „преценява“ методите за неутрализирането му, „подава команда“ на съответните имунни клетки и те изпълняват работата си, след което имунната система „подава команда“ на други клетки да премахнат този чужд елемент от организма.

В състава си котешкият нокът от съдържанието на Gato 600 Cat`s Claw Drops 50 мл съдържа проантоцианидин, който неутрализира пагубното въздействие на свободните радикали върху организма, което забавя процесите на клетъчното стареене. Освен това помага за подобряване на реологичните свойства на кръвта, което предпазва от образуване на тромбове. Подобряването на тези свойства на кръвта „премахва“ натоварването от сърдечния мускул, което облекчава работата му. Други активни вещества в растение, чийто екстракт влиза в състава на добавката, спира деленето на вирусите в клетките, като унищожава генетичния им материал.

Имуномодулаторите са природни или синтетични вещества, които оказват регулиращо действие върху имунната система. Рационалната медикаментозна корекция на функционалната активност на имунната система е необходима мярка при много болести и патологични състояния на организма. Най-целесъобразно и патогенетично обосновано е използването на средства, които активират точно първичното звено на имунитета – макрофагите. Активатори на макрофагите могат да са вещества с различна химична структура и произход, например ендотоксини, вируси, бактерии. Но използването им съвсем невинаги е високоефективно и безопасно.

Много важно събитие в съвременната медицина е откритието на групата бета глюкани – ефективни имуномодулиращи агенти. Тази група натурални активни вещества с минимум странични ефекти се използва широко в медицинската практика по цял свят при различни болести, които изискват корекция на имунитета. Бета глюканите са изключително важен компонент от състава на Гато 600 Котешки нокът.

Бета-глюканите представляват семейство полизахариди на мономерите на D-глюкозата, съединени посредством бета-гликозидни връзки и отличаващи се един от друг с молекулярна маса, плътност и триизмерна структура. Биологичната активност на глюканите е многовекторна и зависи от много фактори, преди всичко, от типа и конфигурацията на връзката между съставните остатъци от захарите, степента на разклонение на страничната верига на биополимерите, молекулната маса на полизахаридите, разтворимостта им във вода. Най-активната в биологично отношение форма на бета глюканите е бета-1,3/1,6-глюканът, в чиято молекула глюкозата е привързана към позициите 1 и 3, а също така молекулата има разклонения в позициите 1 и 6. Точно този тип бета глюкани съдържа и хранителната добавка Гато 600 Котешки нокът 50 мл на Doleran Pharma.

Механизмът на действие на бета-1,3/1,6-глюкана в най-общ вид се обяснява с изразената му селективност по отношение на специфичните рецептори на повърхността на макрофагите, които се свързват само с неразклонените участъци на молекулата на бета глюкана, в резултат на което се активират макрофагите, което води до реализация на тригерните механизми на редица процеси, целящи да защитят организма. От една страна, се активира фагоцитната функция на макрофагите, от друга, започват да се синтезират и освобождават усилено такива вещества като цитокини, които са сигнал за другите клетки на имунната система, например Т-лимфоцитите, фактора на растеж на епидермалните клетки, фактора на ангиогенезата.

Бета глюканите, включени в съдържанието на Гато 600 в течна форма на изумителна цена, са големи молекули, които не се излагат на ферментативна фрагментация в стомашно-чревния тракт. Те се захващат от клетките на лигавицата на червата и се пренасят активно в подлигавичния слой, където активират макрофагите, а чрез тях и лимфоцитите, които отговарят за защитата на ендотела, тоест за местния имунитет. Благодарение на механизма за репопулация активираните лимфоцити от лигавицата на червата дисеминират в лигавиците на различните органи, като така им осигуряват защита от инфекции.

Част от постъпилите чрез добавката Гато 600 Котешки нокът капки бета глюкани с кръвния поток попадат в черния дроб, където се захващат от определени клетки, които в отговор на взаимодействието си с тях отделят цитокини, активиращи системния имунитет. По този начин тези вещества стимулират производството на фактора за некроза на туморите, който, на свой ред, активира моноцитната система на имунитета.

Приемът на добавката Gato 600 Cat`s Claw на капки на топ цена с бета глюкан активира както местния имунитет, осигурявайки защита на организма от внедрени агенти, така и системния имунитет, което води до унищожаване на вече проникналите в организма чужди частици и до възстановяването на имунната хомеостаза.

Отличителна особеност на имуномодулиращото действие на Гато 600 е адекватното повишаване активността на имунната система, без да се стимулира прекалено, което често е причина за възникване на автоимунни болести. Бета глюканите в състава на добавката са безопасни, включително и в токсикологично отношение. Този продукт е модулатор на биологичната реактивност на организма със значителен имуномодулиращ потенциал, който позволява да се използва при лечение и за профилактика на много болести и патологични състояния.

Gato 600 Котешки нокът 50 мл има антиоксидантни свойства, което помага за намаляване на исхемичните увреждания. Тъй като продуктът има противоракови действия, може да се използва за профилактика и дисеминация на туморната активност.

Препоръчителен прием:

За деца от 1 до 6-годишна възраст – 15 капки (0.75 мл) на ден.

За деца от 6 до 12-годипна възраст – 30 капки (1.5 мл) на ден.

За деца над 12-годишна възраст и възрастни – 45 капки (2.25) на ден.

Дозировка: 0.75/1.5/2.25 мл

Дози в опаковка: ~ 66/33/22

Състав в 1 доза за деца 1-6 г. (15 капки) Стойност %ПДД
Котешки нокът 200 мг **
Витамин С 40 мг **
Хидрокси бета-глюкан 100 мг **

 

Състав в 1 доза за деца 6-12 г. (30 капки) Стойност %ПДД
Котешки нокът 400 мг **
Витамин С 80 мг **
Хидрокси бета-глюкан 200 мг **

 

Състав в 1 доза за лица над 12 г. (45 капки) Стойност %ПДД
Котешки нокът 600 мг **
Витамин С 120 мг **
Хидрокси бета-глюкан 300 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: калиев сорбар, боровинка (ароматизант) , стевиол гликозиди (подсладител – 200 мг/л), вода.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™