Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 капсули | Now Foods

Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 капсули | Now Foods
Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 капсули | Now Foods
Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 капсули | Now Foods
50.00 лв
Код на продукта : Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 mg 90 Capsules
Тегло: 0.08 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 90
Цена на доза: 0.56 лв.

 
Бърза поръчка
Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 капсули | Now Foods

Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 капсули | Now Foods

 • Хранителна добавка Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан) капсули на Now Foods на супер ценаПоддържат здрава имунна система
 • Стимулират макрофаговата дейност
 • Поддържат възстановяването на мускулите 
 • Премахват опасните за човека бактерии, вируси и паразити
 • Вегетарианска формула Бета-Глюкани
 • Хранителна добавка Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан) капсули на Now Foods на супер цена

Какво е Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан)?

Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан) е силно биоактивен въглехидрат, извлечен от клетъчната стена на Saccharomyces cerevisiae. Това е вид дрожди, известни още като хлебна мая. Научните изследвания показват, че Бета глюкан 1,3/1,6-D капсули на супер цена подържа силна имунната система на човешкия организъм. Това е благодарение на способността им да стимулират макрофаговата активност на тялото, което води до увеличаване на имунитета. Beta 1,3/1,6-D Glucan на Now foods e комбиниран с екстракт от гъбите Майтаке (Maitake), чието синергистично действие с бета-глюканите засилва ефекта на тази хранителна добавка на супер цена.

Какво е действието на Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюканите)?

Beta 1,3/1,6-D Glucan на супер цена от Now Foods може да ускори възстановителните процеси на увредените тъкани и клетки. Бета 1,3/1,6-D Глюкана е подходящ за хора подложени на физически или емоционален стрес, при висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата система. Бета-глюкан е полизахарид, който активира ключови имунни клетки в организма, наречени макрофаги. Макрофагите имат свойството да се разпространяват в целия организъм и така създават имунитет срещу вируси, гъби и други потенциални вредители. 

Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан) е силно биоактивен въглехидрат, извлечен от клетъчната стена на Saccharomyces cerevisiae

Какво правят Бета 1,3 глюканите?

Освен, че Beta 1,3/1,6-D Glucan поддържа имунната система, сами по себе си Бета 1,3 глюканите стимулират и образуването на костен мозък. Бета 1,3 глюкани са антиоксиданти и стимулират предпазването на клетките на човешкият организъм от вредното влияние на оксидантите (свободните радикали), които се образуват в околната среда от токсичните вещества в замърсеният въздух, цигареният дим и от ултравиолетовите лъчи. Също така се образуват в телата на хората при емоционален стрес, дишане, храносмилане, спортуване и сън. Бета 1,3 глюканите имат антибиотични, антивирусни и антигъбични свойства. Има голямо приложение в превенцията на обикновената настинка и при редица бактериални, паразитни и гъбични инфекции.

Освен всичко изброено по-горе подпомагат понижаването на стойностите на холестерола. 

От къде произлизат Бета-глюканите – магическите въглехидрати?

В последно време изследванията са насочени към това да открият вещества, които са в състояние да поставят имунната система в състояние на „бойна готовност” и да усилят нейната ефективност, без да предизвикват странични ефекти и негативни отражение върху организма. 

Beta 1,3/1,6-D Glucan поддържа имунната системаВ тази връзка изключително големи надежди се възлагат на т.нар. бета-1,3/1,6-глюкани, които принадлежат към огромното семейство на въглехидратите, представляващи полимери на добре познатата ни глюкоза. На кратко Бета глюканите (Бета глюкан 1,3/1,6-D) имат имуномоделираща способност. Т.нар. природни полизахариди се съдържат в клетъчните стени на дрождите и могат да се извличат се от микроорганизми, гъби и зърнени култури.

Извлечените бета глюкани имат различна структура, в зависимост от източника на получаване (дрожди, бактерии, гъби, зърнени култури). Най-мощните бета глюкани са дълговерижните 1,3/1,6 бета глюкани, извлечени от дрождите Saccharomyces cerevisiae, намиращи се в клетъчните стени на маята. Макродафите са ключовите клетки в организма, които се активират и подобряват работата на имунната система. Тяхната роля е да премахнат опасните за човека бактерии, вируси и паразити. Когато броят на макрофагите в имунната система е недостатъчен, в рисковите зони като гърлото, устната кухина, нос, кожа, бели дробове, може да се появи риск от развитието на болестотворни бактерии/патогени. В тези случаи ролята на бета глюкана е да се прикрепи към макрофага чрез неговите рецептори и по този начин да го активира.
По този начин помага на макрофага да разпознава патогенните клетки и да ги убива. Доказано е, че бета глюканите при вирусни инфекции повишават продукцията и активността на T-лимфоцитите, които атакуват и унищожават вирусите заедно с активираните макрофаги.

 • Beta 1,3/1,6-D Glucan - Бета глюканите имат силен антиоксидантен ефект и укрепват имунната система по един естествен начин
 • Бета глюкан 1,3/1,6-D капсули на изгодна цена подсилват издръжливостта на организма при стрес, при голямо физическо и психическо натоварване.
 • Бета глюканите помагат срещу алергии, облекчават симптомите при този вид заболявания.
 • Бета глюканите (Beta 1,3/1,6- D Glucan) подпомагат понижаването на нивото на лошия холестерол и повишаването на нивата на добрия холестерол.
 • Бета глюканите имат способността да изяждат и премахват всички увредени клетки, те прочистват организма от ненужните за него клетки, каквито са например туморните клетки. Научните изследвания доказват антитуморната активност на бета глюканите. В Япония тази съставка е лицензирана като ефективен имуностимулант срещу злокачествени заболявания и рак. Бета глюканите Beta 1,3/1,6- D Glucan капсули от Now Foods на страхотна цена стимулират NK клетките – естествените клетки убийци, които разпознават и убиват туморните клетки. Прилагат се и по време на химиотерапия – за по-бързо възстановяване на кръвотворната система и за защита от инфекции.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 90

Съставка: Стойност: %ПДД
Beta 1,3/1,6-D Glucan прах (от Saccharomyces Cerevisiae)  100 мг *
Майтаке Гъби (Grifola frondosa) 160 мг *

Други съставки: целулоза (капсула), магнезиев стеарат (растителен източник), оризово брашно и силиций.
Не съдържа: захар, сол, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти. Вегетариански / вегански продукт.
Съхранявайте на хладно и сухо място. Моля, рециклирайте.
Продуктът не е лекарствено средство. Да се приема като хранителна добавка.
 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™