Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Апарати за кръвно налягане

Производители
Категории
Пълен каталог

Апарати за измерване на кръвно налягане са автоматични или полуавтоматични. Само тук може да откриете апарати с невероятно качество, изключително точни и удобни за употреба. Ние Ви предлагаме едно голямо разнообразие от Апарати за кръвно на страхотна цена. Апарат за измерване на кръвно налягане със Софтуер от Medisana, Апарат за кръвно с  Bluethooth, Апарат за кръвно налягане с USB кабел, както и много други видове, подходящи за хора с нередовно кръвно налягане. 

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
79.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане BU 510 Medisana Апарат за измерване на кръвно налягане BU 510 от Medisana е изключително прецизен и точен апарат, и напълно автоматизиран. BU 510 на изгодна ц..
45.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане BW 315 Medisana Статистиката сови, че всеки трети човек в света има високо кръвно налягане. Опасността се крие в това, че повечето хора не знаят, че кръвното ..
70.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Ecomed BU-90E I Medisana Апаратът за кръвно налягане Ecomed BU-90E на Medisana е един изключително точен и удобен за употреба. Автоматизиран на..
55.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Ecomed BW-80E Medisana Прецизност Точност Изключително лесен за употреба Какво представлява Апарат за кръвно Ecomed BW-80E? Апарат за измерване..
65.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане | Medisana HGN, Германия Лесен за употреба Точен при всяко измерване 3 години гаранция Апарат за кръвно налягане HGN от Medisana е един изклю..
85.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTS Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTS на супер цена е изцяло автоматизиран и изключително точен апарат. Има индикатор за аритмия, с..
139.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTP Jubi Edition, Германия Изключително удобен Високи изисквания за точност и надеждност Какво представлява Апарат за кръвно налягане Medis..
229.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане с Bluethooth Medisana MTX, Германия Изключително прецизен и удобен Показва невероятно точни резултати Апаратът за измерване на кръвно налягане с Bluet..
199.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане с USB кабел Medisana MTX, Германия Какво представлява Апарат за кръвно налягане с USB кабел Medisana? Апарат за кръвно налягане с USB кабел от Medisana MTX..
159.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане със Софтуер Medisana MTX, Германия Какво представлява Апарат за измерване на кръвно налягане със Софтуер от Medisana? Апаратът за кръвно със Софтуер от Medis..
135.00 лв
Говорещ Апарат за измерване на кръвно налягане MTV I Medisana  Говорещият апарат за кръвно налягане е изклщчително точен и изцяло автоматизиран. Има индикация и сигнализира за а..
109.00 лв
Говорещ на български Апарат за измерване на кръвно налягане MTC I Medisana Говорещ на български Апарат за кръвно налягане MTC на изгодна цена извършва много прецизно измерване с диагностична функци..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™