Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Креатин HCL 1000 мг 90 таблетки | Athlete's Nutrition

Креатин HCL 1000 мг 90 таблетки | Athlete's Nutrition
Креатин HCL 1000 мг 90 таблетки | Athlete's Nutrition
Креатин HCL 1000 мг 90 таблетки | Athlete's Nutrition
36.00 лв.
Код на продукта : Creatine HCL 90 tablets /90g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.4 лв.

 
Бърза поръчка
Креатин HCL 1000 мг 90 таблетки | Athlete's Nutrition

Креатин HCL 90 гр 90 таблетки | Athlete's Nutrition

 • Високо стабилен креатин хидрохлорид под формата на таблетки
 • Може да предпази от развитието на атеросклероза
 • Демонстрира защитен ефект върху невроните
 • Спомага за изграждането на мускулна маса
 • Може да повлияе за подобряването на паметта
 • Намалява клетъчното увреждане и забавя стареенето
 • Безопасен за използване
 • Увеличава мускулната сила
 • Намалява умората
 • Насърчава синтеза на АТФ
 • Увеличава максимално ефектът от тренировката
 • Креатин HCL 90 гр 90 таблетки е на топ цена от Athlete's Nutrition

Какво знаем за Креатин HCL?

Ако се занимавате активно със спорт, бодибилдинг или сте от редовно трениращите във фитнеса, то Вие сте наясно колко важно е храненето, за да постигнете желаните резултати. В диетата на трениращия човек креатин се счита за една от най-важните спортни добавки. Той е напълно безопасна (приемана в препоръчителните дози) и добре изследвана хранителна добавка! Други негови отличителни характеристики са още естественият произход и високата степен на усвояване, което е причина за особената му популярност сред хората, които искат да натрупат мускулна маса.

Креатинът е открит още през 1832 г. във Франция от Мишел Йожен Шеврьол. През 1926 г. учените успяват да докажат, че неговата употребата помага за изграждането на мускулите. Тогава е открит „фосфокреатин" – комбинирани молекули креатин и фосфат, които, натрупвайки се в тялото, подобряват метаболизма. Добавката се счита за абсолютно безопасна и одобрена за употреба дори от Международния олимпийски комитет.

Креатинът е азот съдържаща киселина, която се намира в тялото на всички гръбначни и някои безгръбначни животни. От тук следва безспорният факт, че това вещество е естествено за човешкото тяло. Голямо количество креатин се намира непосредствено в мускулните влакна и следователно един от най-очевидните му източници в храната е месото, особено говеждото и свинското, около 5 g на 1 kg телесно тегло. В организма е около половината дневна нужда от това вещество от три аминокиселини – аргинин, глицин и метионин. Останалата част се набавя с храната, след това се пренася в кръвта и 95% се съхранява в мускулните тъкани. Тялото на възрастен мъж с тегло 70 кг съдържа 100-140 грама креатин.

Креатинът е невероятно полезен и уникален в тези свойства, които дава на тялото ни. Би било изключително трудно човек да съществува без креатин, тъй като това е един от начините за възстановяване на АТФ (аденозин трифосфат), главен ограничаващ фактор в тренировките с висока интензивност. При голямо натоварване АТФ се изчерпва бързо от депата. Ако не се задълбочаваме в теорията, тогава това вещество може да бъде описано като основен източник на енергия за нашето тяло. Именно от количеството и скоростта на възстановяване на ATФ зависи цялостната производителност.

Има само малък брой добавки, ефективността на които е доказана от науката. Креатинът е една от тези добавки, която не само е безвредна и влияе положително на мускулния растеж, но и възпрепятства стареенето на мозъка. Креатин HCL 90 гр 90 таблетки на чудесна цена от Athlete's Nutrition е най-ефективната ергогенна и достъпна хранителна добавка за спортисти, чиято цел е да повиши толерантността им към физическо натоварване с висока интензивност и към положително въздействие върху мускулната маса по време на тренировка.

Как действа Креатин HCL на таблетки?

Креатинът е уникална по рода си хранителна добавка, която може да превърне спортното представяне на спортиста в набор от мускулна маса. Ако тренирате продължително време, но нямате видим напредък, то тогава си струва да пробвате да включите този продукт за спортно хранене в диетата си. Creatine HCL 90 tablets /90g/ е източник на чист креатин хидрохлорид, по-стабилна версия на популярната хранителна добавка. Той позволява да се увеличи максимално енергийната ефективност на организма и степента на напредък в тренировките. Креатин HCL по същество е супер концентрирана форма на креатин. Много по-малка доза е необходимо да се приема, за да се постигне същият ефект по отношение на силата и мускулната маса.

Креатинът е една от най-добре изследваните хранителни добавки, предлагани на пазара. От векове тя е универсална подкрепа за спортисти от различни дисциплини, придобила признание като един от най-ефективните продукти, насърчаващи физическите способности. Поради високата ефективност на веществото са били търсени страничните му ефекти, но безуспешно. Допълнителни изследвания доказват, че креатинът е добавка, която е не само високоефективна, но и безопасна. В някои случаи може дори да има про-здравен ефект, например демонстрира невропротективни свойства.

Креатин (Creatine HCL) 90 гр 90 таблетки с топ цена подпомага енергийната система на организма. Като основен субстрат по пътя на извличане на енергия от фосфагените, креатинът е важен фактор, обуславящ ефективността на организма при краткотрайни усилия. Добавянето му директно увеличава неговата наличност по отношение на енергийния метаболизъм, насърчавайки физическите способности на организма. Отразява се в повишена физическа ефективност, забавяне на умората и свързания с нея спад на възможностите, както и в по-ефективното производство на енергия. Благодарение на това креатинът позволява да увеличите забележително темпото си на напредък чрез тренировките.

С приема на таблетките Creatine HCL /90g/ по-лесно ще увеличите мускулната маса. Естествено следствие от повишената интензивност на тренировките е по-интензивният мускулен анаболизъм. Допълнителните свойства на креатин за насърчаване на изграждането на мускулна маса също са резултат от способността му да инхибира миостатина, фактор 8 на растежа, ограничаващ анаболизма. Чрез намаляване на неговата активност креатинът забавя фактора, инхибиращ растежа на миоцитите, което позволява по-лесното натрупване на мускулна маса.

Осигуреният креатин с Креатин HCL 90 гр 90 таблетки подобрява хидратацията на клетките. Що се отнася до анаболизма, способността на креатин да повишава засищането на миоцитите с телесна течност също е много важна. Повишавайки количеството саркоплазма в мускулната тъкан, добавката не само допринася за оптимална мускулна печалба, но и оптимизира вътреклетъчната среда, благоприятстваща реакциите, които протичат там. Това означава по-добри условия за извършване на нашите анаболни трансформации. Съединението още служи и като буфер срещу млечната киселина. Познатото усещане за парене след тренировка е сигнал, че млечната киселина се натрупва в мускулите. Креатинът може да задържи отделянето на млечна киселина и да намали времето за възстановяване след тренировка.

Суплиментирането с креатин с помощта на добавката Creatine HCL 90 tablets /90g/ на супер цена ще има и други ползи за Вашия организъм. Освен положителното си въздействие върху развитието на мускулната тъкан, креатинът има и невропротективен ефект. Той демонстрира положително влияние върху функциите на нервната система. Установено е, че влияе положително на невроналната проводимост чрез насърчаване активността на невротрансмитерите, следователно може да насърчи познавателните способности. Отделно от това той има невропротективен ефект, предпазва нервните клетки от токсичната активност на глутаминовата киселина. От направените проучвания е установено също, че креатинът насърчава когнитивните функции и ежедневното му приемане предотвратява невро-дегенеративните заболявания.

Креатин (Creatine HCL) 90 гр 90 таблетки има и кардиопротективни свойства. Креатинът предпазва сърцето от изчерпване на енергията поради хипоксичен стрес, причинен от напр. исхемия или ниска консумация на кислород. Той доставя на митохондриите, намиращи се в кардиомиоцитите, енергия, като по този начин укрепва контрактилитета на миокарда и стимулира процесите на възстановяване. Освен това е доказано, че това вещество намалява нивата на холестерола. Това допринася за намаляване на риска от атеросклероза и следователно може да понижи честотата на исхемичния инсулт.

В обобщение, Креатин HCL 90 гр 90 таблетки на невероятно ниска цена от Athlete's Nutrition е силно бионалична форма на креатин, универсална, невероятно ефективна хранителна добавка, демонстрираща висок потенциал за насърчаване на способностите за натоварване, независимо от спортната дисциплина. Тя дава възможност за максимална ефективност на тренировките, представляваща важна подкрепа, независимо от целта или напредъка при трениране. Заедно с това, добавката е добре да се приема от хора, които искат да поддържат здраво сърцето си и да стимулират когнитивните функции на мозъка си.

Препоръчителен прием: Приемайте 1-3 таблетки 30 минути преди тренировка или веднага след тренировка.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Креатин хидрохлорид 1 гр **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да се пази от директна светлина или топлина и да се съхранява на тъмно и хладно място! Дръжте опаковката затворена, когато не се използва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™