Collagen 90 tablets | HSLabs

Collagen 90 tablets | HSLabs Протеин, важен за възстановителната функция на тялото Подобрява секрецията на растежен хормон Положително влияние върху еластичността на сухожилията Ускорява посттравматичната Collagen 90 tablets | HSLabs Протеин, важен за въз
Collagen 90 tablets | HSLabs Протеин, важен за възстановителната функция на тялото Подобрява секрецията на растежен хормон Положително влияние върху еластичността на сухожилията Ускорява посттравматичната Collagen 90 tablets | HSLabs Протеин, важен за въз
Collagen 90 tablets | HSLabs Протеин, важен за възстановителната функция на тялото Подобрява секрецията на растежен хормон Положително влияние върху еластичността на сухожилията Ускорява посттравматичната Collagen 90 tablets | HSLabs Протеин, важен за въз
Collagen 90 tablets | HSLabs Протеин, важен за възстановителната функция на тялото Подобрява секрецията на растежен хормон Положително влияние върху еластичността на сухожилията Ускорява посттравматичната Collagen 90 tablets | HSLabs Протеин, важен за въз
Collagen 90 tablets | HSLabs
Collagen 90 tablets на отлична цена от HS Labs доставя колаген, важен за здравето на костно-ставната система, косата, кожата и ноктите. Колаген забавя процесите на стареене, като поддържа еластичността на кожата и укрепва съединителната тъкан. Научете повече
27.00 лв.
Без данък: 27.00 лв.

Collagen 90 tablets | HSLabs

 • Протеин, важен за възстановителната функция на тялото
 • Подобрява секрецията на растежен хормон
 • Положително влияние върху еластичността на сухожилията
 • Ускорява посттравматичната регенерация
 • Положително влияние върху костната устойчивост
 • Идеален за хората на възраст и спортистите
 • Поддържа кожата, косата и ноктите
 • Изглажда бръчките
 • Намалява риска от наранявания
 • Висока бионаличност
 • Collagen 90 tablets е на супер цена от HSLabs

Какво знаем за Collagen?

Малцина са тези, които открито признават, че не ги е грижа за стареенето. Дори на 30-годишна възраст, когато организмът е още млад, ние вече започваме малко по-дълго да задържаме поглед върху отражението си в огледалото. С възрастта кожата започва да дава първите признаци за стареене: появяват се някъде бръчки, тук-там леко увисва, престава да изглежда лъчезарна, розова и здрава. Една от основните причини за всичко това е загубата на колаген.

Collagen 90 tablets на отлична цена от HSLabs съдържа лесно усвоима форма на колаген и допълва запасите му в организма

Колагеновият белтък е основен в нашия организъм и от него зависи външният вид и здравето на нашата кожа. Естествено, поддържането на привлекателен външен вид далеч не е единствената му роля. Той влиза в състава на основните аминокиселини, но тялото не го синтезира достатъчно. Това е най-често срещаният протеин в тялото ни, а можем да си го набавяме основно с храната. Това вещество влияе също върху здравето и външния вид на косата и ноктите. За съжаление, заедно с напредването на годините, интензивността на синтеза на еластин и колаген намалява. Този процес започва около 25-годишна възраст.

Намаленото производство на колагеновия белтък се отразява също върху ставната мобилност и води до дегенеративни заболявания. Той е фибриларен протеин, който естествено се произвежда от тялото и присъства в почти всички тъкани и органи, т.е. хрущяли, кости, сухожилия, лигаменти и кожа. Има уникален аминокиселинен профил, който включва: глицин, хидроксилизин, пролин и хидроксипролин. В системата на тялото този белтък изпълнява главно структурни функции, определя целостта и еластичността на съединителната тъкан и е отговорен за нейната якост на опън. Освен биомеханичната си функция, колагенът участва и в развитието на органи, възстановяването на увредени тъкани и процеса на оздравяване на рани. Той взаимодейства добре с различни рецептори, които засягат клетъчния растеж, диференциация и адхезия.

Разбира се, колагенът може да бъде ефективно оръжие не само за възпрепятстване, но и за ограничаване на процеса на стареене. С подходящи добавки можете да замените загубата на колагеновия белтък. Те ще осигурят подобряване на гъвкавостта на костните връзки, твърдостта на кожата и намаляване на нейната деформация като целулит. В допълнение, приемът на белтъка ще подпомага костната регенерация и реконструкция на костната маса. Този ефект ще доведе до намаляване времето за възстановяване. Като хранителна добавка Collagen 90 tablets на отлична цена от HSLabs осигурява този важен белтък за Вашето здраве. Стимулира ендогенния синтез на колаген от тялото Ви, което осигурява добро здраве, младост и красота.

Как действа Collagen на таблетки?

Колаген (Collagen) 90 таблетки на топ цена е формула, насочена към поддържане на здравето на ставите и костите и подобряване на общото състояние на косата, кожата и ноктите. Основата на добавката е най-висококачествен хидролизиран колаген, който допълва запасите на организма от протеина и стимулира неговото ендогенно производство. Продуктът е под формата на удобни за употреба таблетки.

Колаген 90 таблетки на супер цена от HSLabs спира процесите на стареене и поддържа кожата еластична

Добавката се препоръчва на хора, които се нуждаят от подкрепа за двигателния апарат, т.е. спортисти, възрастни хора и тези, които се възстановяват след наранявания. Може да се използва и от хора, които се оплакват от лошо състояние на косата, кожата и ноктите. Предпазва кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи, изглажда малките бръчки, стимулира растежа на косата и предотвратява цепенето на ноктите.

Колагенът е структурен протеин, който изгражда почти всички тъкани и органи на човешкия организъм. Помага за поддържане на силата и еластичността на кожата, сухожилията, ставите, костите, мускулите и лигаментите; осигурява правилното състояние на кръвоносните съдове, отговорен е за вида на кожата и ноктите. Освен основните си биомеханични функции, колагеновият белтък участва и в развитието на органите, заздравяването на рани и регенерацията на увредените структури на съединителната тъкан. Добавката Collagen 90 tablets съдържа 3000 мг колаген в една доза, който е белтък, присъстващ в съединителната тъкан, сухожилията, ставите, костите и васкулатурата (вени и артерии). Отговаря за еластичността и устойчивостта на тъканите на организма.

Естествената биосинтеза на колагеновия белтък в тялото намалява с възрастта и под влияние на стреса. Резултатите от недостатъчното му количество включват основно влошаване на еластичността на кожата (бръчки, отпусната кожа), състоянието на ноктите и много проблеми с костно-ставната система. Допълването с колагенов белтък може да забави тези симптоми и да облекчи техните ефекти. Колагенът също е от голямо значение за спортистите, които натоварват ставите си много по-интензивно, отколкото хората, които не са физически активни. Изследванията са установили, че добавянето на протеина не само допълва недостига му, но и стимулира тялото да го произвежда само.

Collagen 90 tablets на топ цена от HSLabs влияе положително върху плътността на кожатаКолаген (Collagen) 90 таблетки е чудесна подкрепа за Вашите кости и сухожилия. Колагеновият белтък представлява около 90% от човешките кости. Той е отговорен за тяхната здравина, минерализация и устойчивост на фрактури. Положителното влияние на белтъка върху скелетната система се дължи на способността му да стимулира остеобластите (клетки, образуващи костна тъкан) и да повиши минералната плътност на костите, което ги прави по-устойчиви на механични наранявания. Поради това добавянето на колаген е особено препоръчително за възрастните хора, които са изложени на риск от остеопороза поради тяхната възраст.

Колагенът е и основният строителен материал на сухожилията. Той е отговорен за тяхната еластичност и подходяща якост на опън. Collagen 90 tablets допринася за защитата на сухожилията от увреждане или разкъсване, особено когато те са силно натоварени по време на всякаква физическа активност. Колагенът, осигурен под формата на добавка, подпомага посттравматичната регенерация, тъй като стимулира организма към ендогенното му производство.

Приемът на таблетките Колаген, които са на атрактивна цена, ще Ви осигури здрава кожа, коса и нокти. Колагеновият белтък е от решаващо значение за поддържане на правилното състояние на кожата, косата и ноктите. Той е един от основните елементи на подкожната тъкан, влияе положително върху плътността на кожата, поради което е отговорен за еластичността, здравината и структурата ѝ. Така се забавя стареенето и се намаляват най-видимите симптоми – бръчки, сухота и отпусната кожа. Ускорява зарастването на раните и намалява риска от неестетични белези. Таблетките Колаген намаляват и риска от появата на стрии, поради което се препоръчват за хора, които изграждат мускулна маса. Освен това протеинът подобрява състоянието и дебелината на косата. Възстановява и нокътната плочка, поради което добавката е добро решение за тези, които се борят със слаби и крехки нокти.

Колаген 90 таблетки на изгодна цена от HSLabs предпазва ставите от увреждане

Collagen 90 tablets е от съществено значение за възрастните хора и спортистите. Поради гореописаните свойства добавянето на колаген се препоръчва особено за възрастни хора и тези, които са физически активни и натоварват ставите си. Естественото производство на този протеин, което е много важно за тялото, намалява с възрастта и на 60-годишна възраст е само 50%. Екзогенният колаген ще забави стареенето на кожата и ще сведе до минимум риска от болести, характерни за старостта, и от възникване на проблеми с костно-ставната система. Това ще повлияе положително на състоянието на косата и ноктите.

При физически активни хора, които интензивно натоварват ставите и сухожилията си, има повишена нужда от колаген. Естественото производство и малките количества, осигурени с храната, не са достатъчни, за да осигурят оптималното снабдяване, необходимо за непрекъснато възстановяване и поддържане на правилното състояние на сухожилията и костите. Collagen е перфектна защита срещу увреждане на сухожилията, както и за поддържане на посттравматичната регенерация.

Включването на Колаген (Collagen) 90 таблетки във Вашата диета стимулира производството на растежен хормон. Малко хора знаят, че научните изследвания доказват влиянието на колагеновите протеини върху стимулирането на телесната система да произвежда растежен хормон (GH). От направени изследвания е установено, че при контролната група, която приема колаген, освобождаването на хормона е много по-голямо, отколкото при групите, приемащи соеви или млечни протеини. Това е друг силен аргумент за използването на колаген както против стареене, така и за добра спортна форма.

За да обобщим всичко това, добавката Collagen 90 tablets на изгодна цена от HS Labs е ценна опора за костно-ставната система, косата, кожата и ноктите. Лесната за усвояване форма на протеина осигурява максимални ползи от неговата употреба. Добавката е особено препоръчителна за възрастни и физически активни хора, жени, грижещи се за външния вид и здравето на кожата, както и за хора, изложени на риск от костни или ставни заболявания.

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 таблетки дневно.

Дозировка: 3 таблетки

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 бр. таблетки)Стойност%ПДД
Телешки колаген хидролизат3000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Collagen 90 tablets | HSLabs

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.