Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Healthy Bone Factors 624 мг 120 таблетки | Natural Factors

Healthy Bone Factors 624 мг 120 таблетки | Natural Factors
Healthy Bone Factors 624 мг 120 таблетки | Natural Factors
85.50 лв.
Код на продукта : Healthy Bone Factors® 624 mg 120 tabs
Тегло: 0.00 kg
Наличност : 2 - 3 Дни

Цена на доза: 1.43 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 30 дни
* при минимален дневен прием


Продуктът не е наличен

КатегорииHealthy Bone Factors 624 мг 120 таблетки | Natural Factors

  • Възпрепятства остеопорозата
  • Увеличава костната минерална плътност
  • Забавя процесите, разрушаващи костната тъкан
  • Стимулира здравата клетъчна структура на костите и зъбите
  • Повишава задържането и използването на калций
  • За здрава имунна система
  • Healthy Bone Factors 624 мг 120 таблетки е на топ цена от Natural Factors

Какво знаем за Healthy Bone Factors?

Костите са динамично променяща се тъкан, която непрекъснато се регенерира. Това дава възможност на хората с остеопороза да увеличат минералната плътност и да укрепят костите си, а за тези, изложени на риск от заболяването – да го намалят.

През целия Ви живот във Вашите костите протича динамичен процес на постоянно умиране и възобновяване на клетки, наречен ремоделиране. Всяка седмица тялото Ви рециклира до 7% от костната маса. Този естествен процес на подмладяване изисква не само калций, но и широк спектър хранителни вещества.

Healthy Bone Factors 624 мг 120 таблетки от Natural Factors на изгодна цена осигурява балансирана съвкупност от основни хранителни вещества, които са от съществено значение за поддържането на процеса на ремоделиране. В комбинация с оптимално хранене и физически упражнения, Healthy Bone Factors може да укрепи костите Ви и да помогне за предотвратяване на тяхното изтъняване в резултата от разрушаването на колагеновата матрица.

Остеопорозата е процес, при който в костите се оформят малки отвори, които ги правят слаби, крехки и склонни към фрактури. Костите стават порьозни, когато процесът на ремоделиране премахва старата костна тъкан по-бързо, отколкото може да създаде нова кост. Обикновено темповете на разрушаване и натрупване са еднакви, но ако количеството нова кост, която се изгражда, не спазва темпа на разграждане, може да започне изтъняване на костите. Възстановяването на здравата кост може да бъде подкрепено от избора Ви на адекватен прием на ключови полезни вещества с Добавка за здрави кости 120 таблетки в комбинация със здравословен начин на живот.

Как действа Healthy Bone Factors на таблетки?

Healthy Bone Factors 624 мг 120 таблетки на чудесна цена подкрепя възстановяването на здрава костна структура като Ви осигурява подходящ прием на важни хранителни вещества. Продуктът помага за предотвратяване разрушаването на колагеновата матрица, водещо до изтъняване на костта.

Нашето тяло има естествена система за възстановяване на костите, която работи на всички етапи от живота ни. Преструктурирането на костите е процес от две части. Клетките, наречени остеокласти, разграждат старата, отслабена кост в процес наречен резорбция. След това клетките, наречени остеобласти, възстановяват свежа, здрава костна тъкан. Твърдата структура на костите се състои основно от неорганични минерали като фосфор, магнезий и калций. Остеобластите създават тази структура около матрица от органични протеини. Тези протеини се синтезират от ензими, които изискват адекватни доставки на ключови витамини и минерали. Добавка за здрави кости 120 таблетки доставя хранителните вещества, необходими за протеиновия синтез, както и необходимите минерали за твърдата структура на костите. Тази синергия на хранителни вещества осигурява на тялото Ви всички необходими компоненти за генериране на здрава кост.

Последните клинични проучвания показват, че широк кръг полезни вещества са от съществено значение за здравето на костите, а неадекватният им прием води до остеопороза. Калций, калий, магнезий, бор, желязо, фосфор, манган, мед, цинк, витамини D, А, К и С и витамините В играят важна роля за възпрепятстване на остеопорозата и именно те влизат в състава на хранителната добавка Healthy Bone Factors 624 мг.

Минералът калций от продукта е компонент на костите и някои видове клетъчни стени. Този елемент действа като ензимен активатор и „втори пратеник”. Той участва в провеждането на биоелектричните импулси, съсирването на кръвта, свиването на скелетните, гладките и сърдечния мускули, възпалителни, регенеративни и пролиферативни реакции, секреция на хормони, невротрансмитери и екзокринни жлези, намалява степента на хидратиране на клетъчните колоиди. Нивото на серумния калций зависи от количеството му в храната, от степента на абсорбцията му в храносмилателния тракт и от екскрецията му в урината.

Магнезият, включен в Добавка за здрави кости 120 таблетки на страхотна цена, стабилизира нервната система и подобрява функцията на сивото вещество. В комбинация с калций и витамин D, микроелементът изгражда зъбите и костите и предпазва от остеопороза при условие, че се доставя на тялото два пъти по-малко от калция. Така че ако ядете много богати на магнезий продукти или приемате добавки, трябва също да увеличите количеството калций в храната. Липсата на баланс намалява ефектите на двата елемента върху тялото.

Healthy Bone Factors 624 мг съдържа цинк, който е един от основните микроелементи. Той участва в костната минерализация, заздравяването на рани, засяга функцията на имунната система, правилната секреция на инсулин от панкреаса и концентрацията на витамин А и холестерола. Минералът играе роля в регулирането на кръвното налягане и сърдечната честота. Цинкът увеличава производството на сперматозоиди.

Витамин D от състава на продукта се нарича слънчев витамин. Той подпомага за правилния химичен баланс между калция и фосфора и за минерализирането на тъканта на костите. С други думи, той спомага усвояването и оползотворяването на калций и фосфор – два елемента, необходими за здравословното функциониране на скелета и зъбите. Витамин D поддържа правилните нива на калций в кръвта, които са от решаващо значение за предаването на нервните импулси и мускулните контракции. По този начин позволява нормалната функция на нервната и мускулната система.

От проведените изследвания е установено, че соевите изофлавони, съдържащи се в Добавка за здрави кости 120 таблетки, ефективно увеличават плътността на костите и намаляват загубата на тяхната маса. Това води до по-редки  счупвания при жени с остеопороза. Изофлавоните забавят резорбцията на костно вещество, позволявайки на остеобластите да изграждат костна маса. Текущите проучвания сочат, че много хранителни вещества, включително витамин В12, витамин К и силиций от Healthy Bone Factors 624 мг, играят съществена роля за здравето на костите. Тези хранителни вещества намаляват вероятността за счупвания на костите чрез повишаване на тяхната плътност и подобряване на микроархитектурата им.

Здравата кост е съставена от малки, подобни на арка структури, които осигуряват здравина по същия начин, по който арката допринася за здравината на сградата. В остеопоротичната кост тези структури губят формата си на дъга, тъй като костната маса се губи и не се заменя. Витамин К помага за възстановяване на костната структура чрез превръщане на неактивния остеокалцин в неговата активна форма, която след това закрепва калциевите молекули и ги държи на място в костта. Липсата на витамин К в диетата е основен рисков фактор за остеопорозата, дори ако приемането на калций е високо. Съдържащият се в продукта витамин К2 насърчава здравето на костите. Този витамин играе важна роля при синтеза на протеините, участващи в костния метаболизъм.

Установено е, че неадекватните нива на витамините В6, В12 и фолат, които Ви доставя Добавка за здрави кости 120 таблетки, са свързани със счупвания на костите и тяхното лошо качество, дължащо се на остеопороза. Техният недостиг води до увеличаване нивото на хомоцистеин, който е причина за различни заболявания, включително атеросклероза и остеопороза. Освен това витамините от група B дават по-добри резултати, когато се приемат заедно, отколкото индивидуално.

Продуктът Healthy Bone Factors 624 мг 120 таблетки от Natural Factors на уникална цена е разработен, за да действа синергично в тялото, главно в регулирането на функцията на скелетната, нервната и имунната система. Той е отличен избор както за хора с риск от остеопороза, така и за всеки човек като добавка към хранителния дефицит.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки 2 пъти на ден с храна, няколко часа преди или след прием на медикаменти.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (2 таблетки) Стойност %ПДД
Витамин D3 (холекалциферол) 12,5 мкг **
Витамин С (аскорбинова киселина) 150 мг **
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 9 мг **
Витамин В12 (метилкобаламин) 60 мкг **
Фолиева киселина (фолат) 400 мкг **
Витамин К2 (менахинон-7) (от соеви зърна) 60 мкг **

Калций (микрокристален хидроксиапатит концентрат /

трикалциев фосфат / карбонат)

312,5 мг **
Магнезий (цитрат / оксид) 150 мг **

Фосфор (трикалциев фосфат / микрокристален

хидроксиапатит концентрат)

80 мг **
Цинк (цитрат) 16 мг **
Бор (натриев борат дихидрат) 1,5 мг **
Силиций /Bambusa vulgaris/ (лист) 1,5 мг **
Meд (глюконат) 1000 мкг **

Екстракт от соев изофлавон без ГМО (Glycine max) (семена) 

(<30 мг AIE общо изофлавони)

334 мг **
Хесперидин /Citrus sinensis/ (плод) 60 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, обвивка (въглехидратна гума [целулоза], глицерин), стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, глутен, захар, млечни продукти, пшеница, риба, дрожди, яйца, черупчести, ядки или ГМО.

Важно: Само за възрастни! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не използвайте при бременност и кърмене. При прием на разреждащи кръвта медикаменти, се консултирайте с лекар преди употреба!. Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™