Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Citrulline Malate 200 гр I PRIMAFORCE

Citrulline Malate 200 гр I PRIMAFORCE
Citrulline Malate 200 гр I PRIMAFORCE
Citrulline Malate 200 гр I PRIMAFORCE
50.00 лв.
Код на продукта : Citrulline Malate 200 g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.5 лв.


 
Бърза поръчка
Citrulline Malate 200 гр I PRIMAFORCE

Citrulline Malate 200 гр I PRIMAFORCE

 • Мощен антиоксидант
 • Спомага за нарастване на мускулна маса
 • Повишава издръжливостта
 • Стимулира обмяната на веществата
 • Поддържа азотния баланс в организма
 • Цитрулин Малат 200 гр е на специална цена от PRIMAFORCE 

Какво знаем за Цитрулин Малат?

Цитрулин е аминокиселина, получавана в резултат на съединяване на аминокиселината орнитин и карбамоилфосфат. Малат или яблъчна киселина е солно съединение, което често се използва в качеството на хранителен консервант, заради него ябълките и някои други плодове имат кисел привкус. Добавянето на малат към цитрулин дава голяма стабилност в организма. 

Citrulline Malate 200 гр от PRIMAFORCE на невероятна цена е нужен за забавяне на настъпването на умора по време на интензивни тренировки. Именно поради тази причина той бива използван от атлетите, на които е нужна издръжливост и е задължителен компонент в предтринировъчните комплекси. В организма продуктът се синтезира по време на пикочния цикъл, като по този начин тялото се избавя от азотните отпадъци. Той се явява страничен продукт при преработката на аминокиселината аргинин в азотен оксид, като излишъкът му увеличава количеството аргинин в кръвта, което води до увеличаване на изработването на азотен оксид (колкото повече е NO в организма, толкова по-голям е притокът на кръв към мускулите по време на тренинг). Това позволява на мускулната тъкан да бъде натоварвана по-продължително време и да се напомпва с кръв. 

Как действа Цитрулин Малат на прах?

Цитрулин Малат 200 гр на PRIMAFORCE се прилага широко в спорта, в това число и в боди-билдинга, с цел увеличаване на производителността и подобряване на кръвоснабдяването. Тъй като участва в утилизирането на урина, той способства за по-бързо извеждане на токсините, а също така на млечната киселина, която се образува в процеса на физическа активност, обмяна на белтъчини и катаболитни реакции и забавя възстановяването и понижава показателите на спортиста. Citrulline Malate от PRIMAFORCE на топ цена понижава мускулната умора, увеличава нивото на продукция на АТФ и концентрацията на фосфокреатин след изпълняването на упражнения и е мощен енергетик, който съществено подобрява резултатите в боди-билдинга, пауър-лифтинга и други видове силов спорт. Той понижава кръвното налягане, подобрява притока на кислород към мускулите и повишава издръжливостта. Играе ролята на доставчик на азот, тъй като от него се синтезира аргинин, усвоява се бързо и не се разрушава в черния дроб след абсорбция от стомашно-чревния тракт. Цитрулин Малат 200 гр потиска ферментите, които разрушават азотния оксид и увеличава продукцията на хормон на растежа и креатин и секрецията на инсулин, като по този начин позволява по-интензивни тренировки и по-бързо възстановяване. Използва се с успех и в аеробните видове спорт-бягане, велосипедизъм, плуване.

Цитрулин се интегрира в цикъла на уреята и повишава извеждането на амониеви йони, а Малат се въвлича в цикъла на Кребс и в процеса на глюконеогенеза и понижава равнището на лактат в кръвта. Астеничният синдром и патологичната умора са първите и най-чести синдроми, възникващи на фона на началната хронична церебрална исхемия. Тъй като това състояние се формира на фона на системно нарушение на хемодинамиката, то е съпроводено с развитие на хипоксия и хиперфузия както на главния мозък, така и на всички тъкани и органи, в това число и на мускулните. Съгласно общите закономерности на протичане на патофизиологичните процеси, хипоксията води до понижаване на енергетичния метаболизъм в аеробните цикли и, съответно, да компенсаторно повишаване на нивото на анаеробни метаболични цикли. Тъй като анаеробните цикли не дават такова количество енергия, като аеробните, произтича нарушаване на енергетичния метаболизъм в мозъка и мускулите. Това провокира изменение на невротрансмитерните мозъчни функции и развитие на вегетативна дистония, една от проявите на която се явява астеничният синдром. Пониженото енергетично мускулно обезпечаване води и до инхибиране на синтеза на невромедиатори, задържане на синаптичния отговор, намаляване на мускулното натоварване, което завършва с формиране на усещане на умора и задълбочава развилия се астеничен синдром. Мускулната умора е неспособност на мускулите да поддържат мускулно съкращаване с дадена интензивност и е свързана с излишъка на амоняк, който усилва анаеробната гликолиза. Повишеното ниво на амоняк и ацидозата лежат в основата на метаболичните нарушения при умора. Биохимични маркери на умората се явяват лактатът и амонякът. Натрупването на лактат е свързано с анаеробната гликолиза и свидетелства за изтощаване на окислителния метаболичен потенциал, а освен това отразява равнището на хипоксия. Citrulline Malate се прилага като допълнителна терапия на астеничен синдром, като играе ролята на метаболитенн посредник, ограничаващ натрупването на млечна киселина посредством нейното преориентиране към глюконеогенезата. Той е общо-тонизиращо средство и адаптоген и активира неспецифичните защитни фактори на организма. 

Още ползи при употребата на Citrulline Malate:

 • Тонизиращо средство
 • При хронична умора
 • Препоръчва се в пост-операционен период
 • Цитрулин Малат 200 гр от PRIMAFORCE на супер цена подобрява производителността
 • Използва се за избавяне от токсините
 • Подобрява кръвообращението
 • Полезен при емоционални разстройства 

Начин на употреба: Приемайте по 1-2 супени лъжици преди, по време и след тренировка.
Дозировка: 2 супени лъжици 
Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (2 супени лъжици) Стойност %ПДД
Цитрулин Малат 2000 мг **

 

 

Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™