Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Напомпващи Азотни бустери

Производители
Категории
Пълен каталог

Азотните бустери добиват все по-голяма популярност сред бодибилдърите и всички големи производители на хранителни добавки за спортисти предлагат напомпващи азотни бустери заедно с по-познатите до момента протеини, аминокиселини, гейнъри и т.н. Положителният азотен баланс в тялото е много важен за всички спортисти. Поддържането на положителен азотен баланс спомага за предпазване от катаболитните процеси в тялото, предпазва мускулните клетки от това да бъдат изгорени като енергия, спомага за по-бързото възстановяване и покачване на мускулна маса. Азотните бустери се използват за покачване на силата, тонуса и напомпване на мускулите. Азотният оксид помага на вените да се "отпуснат" и по този начин да позволят на повече кислород и хранителни вещества да преминат през кръвоносната система, което е от значение за бодибилдърите по време и след тренировка. Най-познатите азотни бустери са BSN NO-Xplode, Scitec Hot Blood, Universal Animal Pump и други.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
100.00 лв.
Аргинин с Алфа-Кетоглутарат на прах (AAKG Powder) 1000 гр | Pure Nutrition Подобрява плътността на мускулите За по-бързо възстановяване Подобрява издръжливостта Придава енергия и сила Ар..
38.00 лв.
Аргинин с Алфа-Кетоглутарат на прах (AAKG Powder) 250/500/1000 гр | Pure Nutrition Подобрява плътността на мускулите За по-бързо възстановяване Подобрява издръжливостта Придава енергия и с..
70.00 лв.
Аргинин с Алфа-Кетоглутарат на прах (AAKG Powder) 500 гр | Pure Nutrition Подобрява плътността на мускулите За по-бързо възстановяване Подобрява издръжливостта Придава енергия и сила Арг..
На база ( 1)  Коментара
82.00 лв.
BSN Nitrix 2.0 | 180 таблетки BSN са специалисти в областта на качествените протеини и азотни бустери. Представяме Ви техния иновативен и свръхкачествен азотен бустер Nitrix 2.0, който е сред ..
70.00 лв.
Super Pump 500 грама | HS Labs Формула за повишаване на спортните резултати Голяма сила, издръжливост и васкуларизация Подобрява транспортирането на хранителни вещества Насърчава енергийни..
45.00 лв.
Super Pump CHERRY 300 гр | HS Labs Формула за повишаване на спортните резултати Голяма сила, издръжливост и васкуларизация Подобрява транспортирането на хранителни вещества Насърчава енерг..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™