Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 гел-капсули | Webber Naturals

Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 гел-капсули | Webber Naturals
Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 гел-капсули | Webber Naturals
Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 гел-капсули | Webber Naturals
29.64 лв.
Код на продукта : Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals 257 mg 90 softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 гел-капсули | Webber Naturals

Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 гел-капсули | Webber Naturals

  • За плътни кости, без ронливост
  • Стопира рушенето на костите при остеопороза
  • Заздравява костната тъкан и структура
  • Оказва действие на клетъчно ниво и подобрява състоянието при остеопороза
  • Натурален помощник при изразяване симптоматиката на остеопороза
  • Състав от витамини и значими за костната система минерали
  • Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals 257 mg 90 softgels е на невероятна цена от Webber Naturals

Какво знаем за Calcium Plus Vitamin D, K2 и Minerals?

За остеопорозата е характерно постепенното разрушаване на костната тъкан, тъй като тя става по-ронлива. Рискът от развитие на тежки травми расте няколко пъти. Остеопорозата няма връзка с проникването в организма на инфекции, бактериални или вирусни агенти.

Прието е да се смята, че за образуването на здрава костна тъкан на организма ни му е необходим само калций. Но тази представа не отразява цялостната картина. Данните от съвременните научни изследвания разширяват представата ни за този процес. Днес учените са доказали прякото и косвеното участие на много витамини и минерали в строежа на костите. Точно такива се съдържат в хранителната добавка на производителя Webber Naturals Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 капсули на страхотна цена. Този продукт съдържа едни от най-важните елементи за човешкия скелет, които подпомагат неговото ремоделиране в положителна насока.

В нашия организъм всичко работи като едно цяло, всички микро- и макроелементи изпълняват своите уникални функции. За да са здрави костите, е необходимо да въведем в хранителния си режим и цинк, мед, магнезий и манган – минерали, включени в съдържанието на Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали на гел-капсули.

Как действа Калций Плюс Витамин D3, K2 и Минерали на гел-капсули?

Първият минерал, който е включен в състава на Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals 257 mg 90 гел-капсули и на чието положително действие ще се спрем, разбира се, е калцият. Неговата роля в строежа на костната тъкан е изключителна. Разбира се, значението на този минерал е неоценимо – при неговия дефицит костите стават ронливи, започват проблеми със сърдечно-съдовата система.

Освен него обаче има и други крайно необходими за костите, особено при състояние като остеопороза, елементи. Затова неслучайно те присъстват в тази хранителна добавка. Защото сам калцият не може да се усвои, ако няма вещества, които да му помагат за това.

Магнезий е участник в образуването на костите. Лекарите-ревматолози все по-често свързват ниската костна маса с недостатъчното количество от този микроелемент в хранителния ни режим. Оказва се, че между магнезия и калция също има връзка. Дори и да получаваме достатъчно калций, ако приемът на магнезий ежедневно е понижен, се влошават обменните процеси в костите, натрупват се тежки метали в тях.

Според проведени мащабни изследвания дори и малък дефицит на магнезий провокира разрушителните процеси в костите. Костната тъкан става по-разредена, на места се образуват кухини.

Другият включен минерал в продукта Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals от 257 мг на гел-капсули от Webber Naturals е мед. Той също способства за доброто костно образуване. Заедно с цинк е участник в синтеза на различни молекулярни компоненти от костната матрица. Този микроелемент е кофактор на ензима лизиноксидаза, способства формирането на вътремолекулярните и междумолекулярните напречни връзки в колагена. Ако човек не получава достатъчно мед, се затруднява образуването на колагеновите връзки. Накрая започват да се развиват различни патологии на костите, а също и на белите дробове и сърдечно-съдовата система. Освен това се забавя и образуването на нови костни клетки, появяват се признаците на остеопороза.

Манган – още един изключително важен елемент от състава на Калций + Витамин D3, K2 и Минерали 257 мг 90 гел-капсули. Ползата му за процеса на образуване на костни тъкани също е неоценима. Наскоро в медицинските издания се появиха статии, посветени на ролята на този минерал в процеса на остеогенезата. Авторите им поставят мангана в един ред с калция и магнезия. Това внимание към веществото съвсем не е случайно. Манган е участник в множество реакции в организма, благодарение на този метал се синтезират над 200 белтъчини, важни за постояването на съединителната тъкан и съответно на костната. Важен и е за кръвотворението и работата на имунитета. При дефицит на манган рязко се понижава активността на остеобластите, което се отразява веднага негативно върху плътността на самите кости.

В Япония са проведени изследвания, в хода на които е станало ясно, че за костите на бозайниците цинкът е крайно важен. В частност, при недостига му се забавя растежа им, влошава се и развитието на мозъка, раните зарастват бавно. Защо? Цинк се разглежда днес като сигнална молекула, която „настройва“ вътреклетъчните сигнални събития. Този минерал засяга дейността на множество молекули, регулира факторите на растежа и отговаря за образуването на много ензими, които подпомагат здравето и цялостното състояние на костната система. Ето защо Webber Naturals включва цинк в състава на Calcium Plus Vitamin D, K2 + Minerals 257 mg гел-капсули.

Изследователска група, в която влизали португалски учени от Института по молекулярна медицина и от медицинския факултет към Университета в Лисабон, навлезли по-дълбоко в разбирането на функциите на цинк в организма. Тези учени изследвали болни с костни заболявания. Установено е, че нивото на калция и цинка в организма на пациентите с остеопороза е по-ниско в сравнение със здравите хора.

Това обаче не е всичко. Освен доказано важните минерали за костната система в композицията на Калций Плюс Витамин D3, K2 + Минерали 257 мг 90 гел-капсули на топ цена са включени и незаменими за костите витамини. Много хора знаят колко голямо е значението на витамин Д за опорно-двигателния апарат, особено на формата му D3. Установено е, че до 80% от калция, получен от храната, не може да се усвои без този витамин. Както знаем, той се образува в тялото ни посредством въздействието на слънцето върху кожата ни, можем да го получим и от някои видове храни.

Но нито едно от тези средства не ни гарантира определената достатъчна доза витамин D, за да бъдат здрави костите ни и да поддържат доброто им състояние при остеопороза. Това обаче ни се гарантира от хранителната добавка Калций Плюс на гел-капсули. И другият витамин от състава на добавката е витаминът K. Днес учените все по-често го назовават като едно от важните вещества, повишаващи плътността на костната тъкан.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 гел-капсули дневно няколко часа преди или след употреба на медикаменти.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД
Калций 200 мг **
Витамин D3 5 мкг **
Витамин K2 8 мкг **
Магнезий 20 мг **
Цинк 2.5 мг **
Мед 330 мкг **
Манган 0.6 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, глицерин, пречистена вода, титаниев диоксид, органично ленено масло, негенно модифициран слънчогледов лецитин, жълт пчелен восък.

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, сол, мая, царевица, пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, миди, ядки, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар, преди да започнете употребата на този продукт, ако сте бременна, кърмите или приемате някакви медикаменти, особено разреждащи кръвта! Съхранявайте са прохладно и сухо място!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™