Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Bone Restore with Vitamin K2 120 капсули | Life Extension 01727 LE

Bone Restore with Vitamin K2 120 капсули | Life Extension 01727 LE
Bone Restore with Vitamin K2 120 капсули | Life Extension 01727 LE
Bone Restore with Vitamin K2 120 капсули | Life Extension 01727 LE
76.26 лв.
Код на продукта : Bone Restore with Vitamin K2 120 capsules Life Extension
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.54 лв.


 
Бърза поръчка
Bone Restore with Vitamin K2 120 капсули | Life Extension 01727 LE

Bone Restore with Vitamin K2 120 капсули | Life Extension

 • За по-здрави и силни кости
 • Срещу остеопороза и за облекчаване на нейните симптоми
 • Добра добавка е за спортисти и възрастни хора с крехки кости
 • Подобрява състоянието на ставите и връзките
 • Предоставя важни за костното здраве минерали и витамини
 • Доказана ефективност и качество
 • Капсули за възстановяване на костите е на невероятна цена от Life Extension

Какво знаем за Капсули за възстановяване на костите с витамин K2?

Както знаем, за всяка болест важи правилото, че е по-лесно да се предпазим от нея, отколкото да я лекуваме. Това става чрез средства и методи за профилактика. Говорейки за болести на костите и ставите, профилактиката им се изразява в балансирано хранене, за да се регулира обменът на веществата в организма ни и за да му осигурим всички необходими активни вещества – витамини и минерали най-вече!

Не е така лесно обаче, както звучи. Защото в забързаното темпо на живеене, с заниженото качество на храните, които консумираме, и заради редица други усложняващи тази задача фактори, няма как да си набавяме ежедневно всичките витамини и минерали, необходими за предпазването и възстановяването на нашите стави и кости. Ето защо на помощ идват хранителните добавки.

Важно е обаче да изберете качествен продукт, който ще помогне да изпълните мисията. Такива са капсулите за възстановяване на костите от Life Extension с витамин K2, който в БиоМол са на топ цена! Защо с витамин K2?

Витаминът K2 е мастноразтворим витамин, за чието значение за нашия организъм знаят много малко хора. По-познати са ни витамините А, D и Е, които принадлежат към същата група. Този витамин участва в кръвосъсирването и регулира функциите на клетките. Той забавя естественото стареене и свързаните с него проблеми като остеопороза например. Името си е получил в чест на немската дума коагулация, защото ролята му в кръвосъсирването за пръв път е открита в Германия. Той се съдържа в тъмнозелените зеленчуци, а също и в животински продукти.

За да си осигурите достатъчно количество за поддържане и/или възстановяване на костите, Ви препоръчваме формулата Bone Restore with Vitamin K2 120 капсули.

Форми на витамин К:

 • Витамин К1 – натурална форма на витамина К, която се грижи за правилното съсирване на кръвта;
 • Витамин К2 – това е най-добре усвояващата се форма на витамина, която е полезна за костите и тъканите;
 • Витамин К3 – това е синтетична форма на витамин К.

Как действа Bone Restore with Vitamin K2 на капсули?

Както стана ясно от името на самата добавка, Капсули за възстановяване на костите от Life Extension съдържа витамин К2. Неговото действие се различава от това на К1 кардинално. Докато К1 отговаря за кръвосъсирването, основното действие на К2 е да поддържа костната тъкан и да предпазва от остеопороза, да защитава съдовете от натрупване на плака и да предпазва от атеросклероза. Изследвания, проведени в Япония, доказват, че този витамин повишава нивото на остеокалцин и намалява риска от счупване с 60-80%, включително и от счупване на гръбнака.

Предимствата и свойствата на витамин К2

Помага да се предпазите от остеопороза, счупване и подобрява здравето на костите.

 • Недостигът на този витамин може да доведе до артериално разстройство и остеопороза;
 • Ниските му нива провокират чести възпаления, фрактури и болки;
 • Капсули за възстановяване на костите намаляват риска от фрактури с до 80% при хора с остеопороза;
 • Подобрява минералната плътност на костите при жените в менопауза и така увеличава здравината на костите.
 • Помага на остеокалцина (който действа като маркер за формиране на костта) да се свързва с калция.

Помага за предотвратяване на сърдечни болести

 • Заради присъствието на витамин К2 в състава на продукта, Капсулите за възстановяване на костите, които предлагаме на супер цена, предотвратяват отлагането на калция в съдовете, което е честа причина за сърдечни заболявания.
 • При хората, които приемат К2 витамин, кръвоносните съдове се калцинират с 52% по-малко, отколкото при хора, които не приемат добавки с този витамин.
 • Ежедневното постъпване на витамин К в организма намалява риска от сърдечно-съдови патологии с 9%.

Запазва зъбите здрави

 • Помага на остеокалцина и стимулира растежа на зъбен дентин, който образува значителна част от зъбите.

Намалява риска от възпаления

 • Витамините К и D, включени в капсулите за възстановяване на костите, намаляват скоростта на развитие на възпаления;
 • Витаминът К2 може да намали нивата на С-реактивния белтък и да предотврати възпаление.

Помага при автоимунни болести

 • При хората с ревматоиден артрит може да предотврати разпространението на това заболяване;
 • Изследванията са доказали, че витаминът К2 помага при такива автоимунни болести като множествена склероза.

Това са само малка част от полезните свойства на съдържащия се в Bone Restore 120 капсули Vitamin K2.

Защо Life Extension съчетава витамин К2 с витамин D в състава си?

Витамин Д помага на калция да се усвоява по-добре и оказва положително влияние върху здравето на костите, а съвместното му приемане с К2 витамин подобрява действието на всеки от двата. Освен това те работят синергично, тъй като повечето Д витамин може да причини калцифициране на артериите, но витаминът К намалява риска от това. Витамин К2 управлява абсорбирането на витамин Д и контролира възможните му негативни действия.

Как влияят капсулите за възстановяване на костите с витамин К2 на спортистите?

Основното предимство на К витамина за спортисти е относително голямата му способност да увеличава здравината на костите. Това витаминно вещество намалява загубата на костна маса при по-възрастни хора, като така облекчава и последиците от остеопорозата.

Капсулите за възстановяване на костите, които предлагаме на неповторима цена, са перфектната хранителна добавка за спортистите, тъй като съчетанието на К2 и D витамините подобрява баланса на калция, който е основен минерал в метаболизма на костите. За онези, които вече имат травма, причинена от остеопороза, добавката ще намали риска от разтежение, от увреждане на тазобедрената става, бедрото, а също и от различни счупвания.

В Капсулите за възстановяване на костите Bone Restore с витамин K2 е включен и селен, който помага за бързото възстановяване на увредените стави, спира силните болки в гръбнака, ставите, връзките, а освен това подпомага синтезирането на ензими на синовиалната обвивка на хрущялите. И калций влиза в състава на добавката. За да разберете защо калцият е толкова важен за костите и защо е включен в тази добавка, ще разгледаме как е устроен човешкият скелет. Основната маса на костното вещество (около 70%) са соли на различни минерали, сред които специална роля заема точно калцият. Точно благодарение на него нашата скелетна система е с толкова висока плътност и здравина, което я прави наистина надеждна опора за всяко тяло. Не по-малко важна функция в този процес изпълнява и фосфорът, който помага на основния костен минерал да придобие основната си остеообразуваща форма – калциев фосфат.

Останалата част са органични съединения. И тук неоспорим лидер е колагенът. Образно казано, ако калцият за костите е своеобразен бетон, то колагенът е неговата арматурна основа. Образувайки тънка, но необикновено здрава матрица, колагенът прави костите по-монолитни, като им помага да издържат колосални натоварвания и да противостоят на механично въздействие. По-просто казано, без колаген костите ни биха се чупили и от най-малкия натиск или удар. За свързването на тези две вещества помагат липидите. Те привличат към себе си калциевите йони, като помагат на калция да се закрепи за колагеновата мрежа. Ето защо е важно да постъпва достатъчно калций в организма на човека, а това може да бъде осигурено от правилното хранене и приемането на капсули за възстановяване на костите от Life Extension.

Друг минерал, включен в съдържанието на Bone Restore капсулите, е манган. Недостатъчното му постъпване в организма е съпроводено със забавяне на растежа и нарушения в репродуктивната система, повишена ронливост на костната тъкан, нарушения на въглехидратния и липидния обмен. Това е така, защото манганът участва непосредствено в образуването на костна и съединителна тъкани, влиза в състава на ензимите, които се включват в метаболизма на аминокиселините, въглехидратите, катехоламините, необходим за синтез на холестерол и нуклеоитиди.

Сред компонентите на капсулите за възстановяване на костите е и елементът бор, чиято роля в процесите на остеогенеза се определя непосредствено от влиянието на този микроелемент върху метаболизма на витамин D, а също и от регулирането на активността на паратиреоидния хормон, който отговаря за обмяната на калция, фосфора и магнезия. Това означава, че влиянието на бора върху метаболизма на костната тъкан е наистина изключително важна и Life Extension осигурява достатъчно от него в добавката си Bone Restore with Vitamin K2 на капсули.

Препоръчителен прием: Приемайте по 4 капсули на ден.

Дозировка: 4 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (4 капсули) Стойност %ПДД
Витамин D (като холекалциферол) 1000 IU 250%
Витамин K2 (като менахинон-7) 200 мкг 250%

Калций (като DimaCal дикалциев малат,

TRAACS калциев бисглицинат хелат,

калциев фруктоборат)

700 мг 70%
Магнезий (като магнезиев оксид) 300 мг 75%

Цинк (като хелат на аминокиселина

на цинк)

2 мг 13%

Манган (като манганов

аминокиселинен хелат)

1 мг 50%

Силиций [от екстракт от хвощ

(Equisetum arvense) (билка)]

5 мг **

Бор (калциев фруктоборат като

патентован Fruitex B OsteoBoron)

3 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна целулоза (капсула), растителен стеарат, малтодекстрин, дикалциев фосфат, царевично нишесте.

Съдържа соя.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Съхранявайте плътно затворено на прохладно и сухо място! Консултирайте се с Вашия лекар, преди да започнете да използвате тази добавка, ако приемате някакви медикаменти, бременна сте, кърмите, приемате антикоагуланти и противосъсирващи средства или имате проблеми със съсирването на кръвта!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™