Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Биосел колаген 500 mg 60 капсули | New Formula

Биосел колаген 500 mg 60 капсули | New Formula
Биосел колаген 500 mg 60 капсули | New Formula
Биосел колаген 500 mg 60 капсули | New Formula
44.90 лв.
Код на продукта : BioCell Collagen 500 mg New Formula
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.75 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 30 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Биосел колаген 500 mg 60 капсули | New Formula

Биосел колаген 500 mg 60 капсули New Formula

  • Поддържа младостта на всички части на тялото
  • Поддържа здравото състояние на дермата
  • Предпазва от остеопороза и бръчки
  • Collagen (Колаген с Хиалуронова киселина) капсули на изгодна цена от New Formula поддържа функционалността на ставите
  • Не съдържа никакви вредни вещества или алергени
  • Подобрява състоянието на съединителната тъкан

Какво знаем за BioCell Collagen?

Биосел колаген 500 mg 60 капсули от New Formula на невероятна цена е хранителна добавка, която обединява в състава си три активни компонента за поддържане здравето на кожата, косата и ставите. Състои е от хидролизиран колаген тип 2, хондроитин сулфат и хиалуронова киселина.

Колагенът е най-разпространеният тип белтъчна молекула в животинския свят. Има много видове колаген, но най-разпространеният сред тях е колагенът от 2 тип. Той е основен компонент на матрицата на съединителната тъкан – кожата, костите, хрущялите, връзките. Съединителната тъкан сформира опорния скелет и външната покривка (дермата), съставна част е на органите и тъканите, формира заедно с кръвта и лимфите вътрешната среда на организма.

Как действа Колаген с Хиалуронова киселина на капсули?

BioCell Collagen 500 mg 60 capsules е здравословна добавка, която се състои от неденатуниран хидролизиран II тип колаген, хиалуронова киселина и сулфатна форма на хондроитина в максимално достъпна матрична форма. Тези компоненти са преминали през клинични изследвания за ефективността, биодостъпността и безопасността на всеки един от тях.

Хондроитин сулфатът, участващ в Колаген с Хиалуронова киселина 500 мг подпомага активната регенерация на хрущялите. Той е хондропротектор (защитник на хрущяла от дегенериране или разрушаване). Особеността на това вещество сред протеогликаните е способността му да съхранява водата в хрущяла под формата на водни кухини (микропространства, водни възглавнички), които създават добра амортизация и поглъщане а ударите. Това, в крайна сметка, повишава здравината на съединителната тъкан.

Колагенът в Биосел колаген 500 мг капсули е основният структурен елемент на хрущялната тъкан, костите, дермата, косите и зъбите. Хидролизираният колаген може да поддържа здравето на костите и помага за понижаване риска от поява на остеопороза.

При употребата на колаген се подобрява стегнатостта и еластичността на кожата, повишава се и способността и да регенерира. Добавката BioCell Collagen усилва структурно колагеновите фибрили, заради което се увеличава способността на кожата да се разтяга, както се усилва и здравината и. Освен това този продукт предпазва от процесите на стареене на епидермиса – както от патологичното, така и от естественото и стареене.

Последният, естествено не по-важност, елемент в съдържанието на BioCell Collagen от 500 мг 60 капсули на перфектна цена е хиалуроновата киселина. Тя е основният елемент на синовиалната течност, който отговаря за нейния вискозитет. Важен компонент е на ставния хрущял, в който присъства под формата на обвивка на всяка клетка (хондроицит). При свързването на хиалуроновата киселина с мономерите на агрекана в присъствието на свързващ белтък, в хрущяла се образуват големи отрицателно заредени агрекани, които поглъщат водата.

Тези агрекани отговарят за еластичността на хрущяла (устойчивостта му към компресии). Молекулната маса (дължината на веригата) на хиалуроновата киселина в хрущяла намалява с възрастта, при това общото и съдържание се увеличава. Също така, този елемент влиза в състава и на кожата, където участва в обновяването на тъканите. Затова използването на Биосел колаген на капсули е особено полезно за поддържане не само на твърдите части от тялото, но и на меките тъкани.

За важността на колагена…

Колагенът е най-важният съединителен елемент в организма ни. Често го сравняват с лепило, благодарение на основните му функции: да осигурява здравина и подвижност на всички тъкани в тялото на човека. Нашето тяло се състои от множество типове съединителна тъкан, кости, хрущяли и всеки от тях е уникален по своя състав и свойства. Тъй като колагенът се съдържа във всички тъкани без изключение, в процеса на изследванията е определено, че той може да се раздели също на различни видове. Нарекли са ги типове колаген.

В дневно време са открити и описани 28 типа колаген, които се обозначават с римски или арабски цифри. Те са различават по състав и характеристики, по наличие и последователност на аминокиселините, по зоните на разположение в организма. 90% от целия колаген е отреден на първите 4 типа на това вещество, сред които най-разпространените са I, II и III тип. За да разберете колко важни са те, ще ги разгледаме поотделно от гледна точка на ползите, които носят за тялото ни.

Колаген I тип – него го наричат най-архетипичният и разпространен. Той се намира навсякъде в меките и твърдите тъкани, кожата, костите, роговицата на окото. Именно той е най-здрав – няма прекъсвания в структурата си. Очевидно е, че този тип е основният компонент в организма ни. Но той не е много разпространен за използване при възникване на дефицит на колаген. Повече се ползва за производство на желатин и за провеждане на различни изследвания. В съчетание, обаче, с III тип колаген, той показва отлични резултати от въздействието върху организма ни.

Ще разгледаме 3-тия тип колаген отделно и в съчетание с първия тип. Това е втората по разпространение разновидност на колагена, която предимно се открива в стените на големи съдове, влакната на кръвотворителните органи и стените на червата. Присъства и в кожата и мускулите, което го свързва тясно с 1 тип на веществото: те имат сходен аминокиселинен състав и сходен процес на синтезиране. Именно колагените 1 и 3 тип заедно често се използват като основа за хранителните биологичноактивни добавки. Комбинацията им, при регулярна употреба, води до забележителни резултати: възстановяване еластичността на съединителната тъкан и стените на кръвоносните съдове; укрепване и естествено овлажняване на кожата, ноктите, косите; повишаване регенерация на тъканите; повишаване устойчивостта им към негативното въздействие на околната среда. Използва се предимно в козметичните средства, в инжекционните методики, в добавките за поддържане на младостта и красотата.

Особняк е колагенът от II тип. С какво се отличава той от другите два? Тази разновидност на веществото е по-малко разпространена. Намира се основно в хрущялните тъкани, стъкловидното тяло и роговицата на окото. Именно този тип се нарича „целебен“, тъй като той отговаря за поддържането на здравето на опорно-двигателния апарат и за профилактика на болести на костните структури. Това е потвърдено от многобройни научни изследвания. В продуктите, ориентирани към здравето на ставите, често използват съчетанието на колаген тип II с хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Такъв е и случаят с хранителната добавка на New Formula – BioCell Collagen 500 мг 60 капсули.

Важно е да отбележим, че колагенът от втория тип не се препоръчва да се приема едновременно с другите два типа, тъй като в този случай организмът трудно разпознава различните аминокиселини и въздействието им може да бъде нарушено. Така че, ако Вие имате проблеми предимно със ставите, се препоръчва използването именно на BioCell Collagen. Разбира се, все пак всичките съставки на добавката допринасят и за красивия външен вид на кожата, което ще бъде един огромен плюс от използването на продукта.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно на гладно. За интензивно въздействие приемайте по 4 капсули на ден.

Дозировка: 4 капсули

Дози в опаковка: 15

Състав в 1 доза (4 капсули) Стойност %ПДД
Биоклетъчен колаген II 2000 мг **
Хидролизиран колаген тип II 1200 мг **
Хондроитин сулфат 200 мг **
Хиалуронова киселина 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™