Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg 30 capsules | Natural Factors 2607 NF

BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg 30 capsules | Natural Factors 2607 NF
BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg 30 capsules | Natural Factors 2607 NF
80.46 лв.
Код на продукта : BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg 30 Veggie Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.68 лв.

 
Бърза поръчка
BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg 30 capsules | Natural Factors 2607 NF

BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg 30 capsules | Natural Factors

 • Съдържа BioPQQ пиролохинолин хинон
 • Профилактика на невродегенеративните заболявания
 • Подкрепя работата и производството на митохондриите
 • Предотвратява стареенето на организма
 • Грижи се за правилната работа на сърцето
 • Увеличава чувствителността към инсулин
 • Има силен антиоксидантен ефект
 • Засилва мисловните процеси
 • Подобрява качеството на съня
 • Инхибира възпалението
 • BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg 30 capsules е на топ цена от Natural Factors

Какво знаем за BioPQQ Пиролохинолин Квинон?

Като хранителна добавка BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg 30 capsules от Natural Factors на уникална цена подкрепя работата на митохондриите, т.е. енергийните центрове на всяка клетка в организма. Здравите и ефективно работещи митохондрии осигуряват по-дълъг живот, повече енергия и забавен процес на стареене на организма. Освен това, PQQ подобрява работата на мозъка, влияе върху качеството на съня и се грижи за здравето на сърдечно-съдовата система.

Митохондриите са единственият източник на клетъчна енергия. Разположени в цитоплазмата на всяка клетка, те са сравними с „батерии”, които произвеждат, съхраняват и разпространяват необходимата енергия на клетките. Човешките клетки съдържат средно 1500 митохондрии. Особено голям е техният брой в клетките с интензивен метаболизъм (например в мускулите или черения дроб). Митохондриите са мобилни и се движат в цитоплазмата, в зависимост от нуждите на клетката. Благодарение на наличието на собствен ДНК апарат, те се размножават и се самоунищожават, независимо от делението на клетките.

Клетъчното функциониране не може да се осъществява без митохондриите, без тях животът е невъзможен! Те са електрическите централи, които осигуряват цялата сила на нашия организъм, за да бъдем в добро здраве. Тяхното значение е огромно за цялостното ни здраве, особено когато организмът започне да остарява. Митохондриите са нагъсто разположени в органите с интензивна енергия като сърцето и мозъка. До скоро единственият естествен начин да се увеличи техният брой в застаряващия организъм, е бил ограничаване на калорийния прием в дългосрочен план или изтощителна физическа активност, които за повечето хора са трудни или непрактични за осъществяване. PQQ предлага осъществима алтернатива.

Продуктът BioPQQ® Пиролохинолин Квинон 20 мг на капсули, който Ви предлагаме на чудесна цена, ще подобри митохондриалната работа. Той може да допринесе за забавяне на процеса на стареене и увеличаване на енергийните нива на Вашето тяло.

Как действа BioPQQ Пиролохинолин Квинон на капсули?

BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg 30 capsules съдържа в състава си пиролохинолин хинон (PQQ) в доза от 20 мг в една капсула. PQQ е витамино-подобен компонент с антиоксидантна активност, играещ ролята на кофактор.

Огромното количество енергия, което се генерира в митохондриите, ги излага на непрекъснати атаки от страна на свободните радикали. Разрушаването на митохондриите в резултат на това е отличителният белег на стареенето. Съдържащият се в продукта PQQ демонстрира силен антиоксидантен ефект, което означава, че има способността да намалява излишъка от свободни радикали в организма. Прекаленият оксидативен стрес, причинен от голямото количество реактивни кислородни видове, допринася за стареенето на организма, увреждането на ДНК и митохондриите и развитието на заболявания, напр. рак. Благодарение на активността си, намаляваща количеството свободни радикали, PQQ инхибира възпалението на организма. Дозата от 20 мг може да понижи нивото на CRP – маркера на възпалението – дори с 45%. Наблюдава се и намаляване на възпалителния цитокин IL-6. PQQ увеличава синтеза на протеините, които предотвратяват вредния ефект на свободните радикали чрез увеличаване концентрацията на естествените антиоксиданти, т.е. глутатион, който защитава организма от прекомерно ултравиолетово излъчване или токсини.

BioPQQ® Пиролохинолин Квинон 20 мг на капсули е подкрепа за правилното функциониране на митохондриите. PQQ от състава на капсулите увеличава биогенезата на клетъчните митохондрии. Нарушената им работа и тяхното умиране е свързано със застаряването на организма и повишения риск от развитие на заболявания като болестта на Алцхаймер, диабет тип 2 или сърдечни дефекти. Това означава, че правилно функциониращите енергийни центрове на клетките са определящи за по-добро здравословно състояние и по-дълъг живот.

Приемът на BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg 30 capsules ще повлияе положително на функционирането на Вашия мозък. Чрез благоприятно модулиране на генната експресия, пиролохинолин хинон подобрява концентрацията и паметта. Повишава ефективността в разбирането, улеснява процесите на мислене, помага за по-бързо учене и влияе на времето на реакцията. PQQ стимулира производството и отделянето на нервния растежен фактор в клетките, който е отговорен за поддържането на правилни когнитивни функции на мозъка. PQQ активира производството на NGF – нервен растежен фактор и Шванови клетки (произвеждащи миелин), които имат силен невропротективен ефект. Те поддържат правилната работа на невроните и предотвратяват прекомерните увреждания на клетъчно ниво. Стимулацията на гореспоменатите вещества е от съществено значение при такива заболявания като множествена склероза, болест на Алцхаймер, епилепсия или невроборелиоза.

Освен това основната съставка на капсулите BioPQQ® Пиролохинолин Квинон с отлична цена увеличава концентрацията на протеина, който е отговорен за поддържането на правилните функции на мозъка. Той защитава предимно нервните клетки от вредното влияние на прекомерния оксидативен стрес, причинен от активността на реактивните кислородни видове. Също така PQQ намалява активността на реактивните азотни съединения, които допринасят за развитие на инсулти и мозъчни травми, като приложението му след инсулт води до намален обем увреждания в мозъка. PQQ се използва също и за профилактика на невродегенеративни заболявания благодарение на свойствата, възпрепятстващи съхранението на протеините, отговорни за развитието на болестта на Паркинсон и Алцхаймер.

Капсулите BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg ще подобрят качеството и ефективността на Вашия сън. Дозата от 20 мг PQQ дневно в продължение на 8 седмици значително помага за по-бързо заспиване, удължава дълбоката фаза на съня и намалява умората през деня.

Основната съставка на продукта пиролохинолин хинон също така контролира нивото на инсулин, тъй като тя регулира гликемичния баланс на организма. Оказва се, че има свойството да увеличава толерантността на тъканите към ефекта на инсулина. Подобряването на инсулиновата чувствителност води до намаляване на концентрацията му в плазмата, за което хората, които страдат от инсулинова резистентност – диабет тип 2, се грижат най-много.

Не на последно място приемът на BioPQQ® Пиролохинолин Квинон 20 мг на капсули ще подобри здравето на сърдечно-съдовата Ви система. Съдържащият се в него пиролохинолин хинон се оказва полезен за намаляване уврежданията на миокарда по време на исхемия и реперфузия, причинени от сърдечен удар. Прилагането на пиролохинолин хинон води до намаляване на тези увреждания, по-бързо възстановяване и намаляване на диастоличното кръвно налягане.

В заключение, BioPQQ®Pyrroloquinoliune Quinone 20 mg 30 capsules от Natural Factors на чудесна цена е хранителна добавка, съдържаща високо потентна динатриева сол на PQQ от Япония. Тя се произвежда по един уникален, патентован естествен ферментационен процес. Резултатът е BioPQQ – най-висококачественият PQQ, демонстриращ силен антиоксидантен ефект и подкрепящ работата на клетъчните митохондрии. Продуктът е чудесно средство както за профилактика на невродегенеративни и сърдечно-съдови проблеми, така и за всеки човек, който иска цялостно да се грижи за здравето си.

Препоръчителен прием: приемайте по 1 капсула дневно или както Ви е препоръчано от лекар.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
BioPQQ® (динатриева сол на пиролохинолин хинон) 20 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, вегетарианска капсула (въглехидратна гума (целулоза), пречистена вода), магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Необходимо е да се консултирате с Вашия лекар преди употребата на продукта, ако сте бременна, кърмите или се опитвате да забременеете, приемате лекарства, имате медицинско състояние или Ви предстои операция! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™