Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

BCAA 60/120/240 капсули | Now Foods

BCAA 60/120/240 капсули | Now Foods
BCAA 60/120/240 капсули | Now Foods
BCAA 60/120/240 капсули | Now Foods
33.00 лв
Код на продукта : Branched-Chain Amino Acids 60/120/240 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.2 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 8 дни
* при минимален дневен прием


* Вид опаковка:
Quantity

 
Бърза поръчка
BCAA 60/120/240 капсули | Now Foods

BCAA 60/120/240 капсули | Now Foods

  • Увеличава анаболните процеси чрез стимулиране на mTOR киназата
  • Намалява усещането за умора след тренировка
  • Осигурява изграждащ блок за мускулите
  • Правилното съотношение на аминокиселини (2:1:1)
  • Позволява да се намали отпуснатостта след тренировка
  • Улеснява метаболизма на глюкозата
  • Инхибира разграждането на мускулните протеини
  • Добро допълнение към диетата
  • Осигурява дълъг живот на митохондриите
  • BCAA 800 mg 60/120/240 капсули е на супер цена от Now Foods

Какво знаем за BCAA?

BCAA е комплекс от три аминокиселини, които се характеризират с разклонена молекулна структура. Той включва левцин, изолевцин и валин, принадлежащи към съединенията, които са незаменими за човешкото тяло молекули и трябва да му бъдат доставени с храната. Поддържането на правилно снабдяване с аминокиселини с разклонена верига стимулира анаболните процеси на организма и предпазва от изтощение. В комбинация с останалите аминокиселини те съставляват структурните блокове, които се използват при синтеза на нови мускулни протеини. Може да се каже, че мускулите се състоят от голяма част ВСАА. Тези аминокиселини активират механизма за мускулен растеж, наречен mTOR – един от най-мощните механизми на анаболните и протеин-синтезиращите процеси в човешкото тяло.

Приемането на комплексни аминокиселини след интензивни натоварвания играе важна роля за качественото възстановяване на мускулната тъкан. Само в този случай потенциалът на увеличения хормонален фон, който се появява в организма след края на тренировката, се използва най-пълноценно и се увеличава нарастването на мускулната маса и сила.

От казанато дотук става ясно, че тренировките Ви дават базата за растеж на мускулите, но сами по себе си не са достатъчни. Имате нужда още от добра хранителна диета и аминокиселини, за да започнете да увеличавате мускулите си. Предлагаме Ви да пробвате висококачествения източник на комплекса от аминокиселини с разклонена молекулна структура BCAA 800 mg 60/120/240 капсули от Now Foods на страхотна цена, който ще Ви помогне да увеличите мускулната си маса. Продуктът ще ускори възстановяването и ще подобри протеиновия синтез.

Как действа BCAA на капсули?

BCAA 800 мг на капсули е аминокиселинен продукт с високо качество. Тази хранителна добавка съдържа фракцията от аминокиселини с разклонена верига BCAAлевцин, изолевцин и валин. Поддържането на нормален прием на BCAA е изключително важен фактор, защото подобрява анаболните процеси на организма. Това помага да се постигне по-ефективно възстановяване и по-голям набор от мускулна маса!

По време на физическата активност глюкозните резерви на организма се използват за производство на енергия. В случай на прекалено ниски нива на кръвната захар, тялото попада в катаболитно състояние, което се проявява в използването на аминокиселини (включително BCAA) за производството на глюкоза. Това е естествен механизъм, който предпазва организма от изчерпване на гликоген и осигурява високи нива на енергия при стресови ситуации. Когато този процес напредне, съотношението между BCAA и триптофан се променя в полза на втория елемент. Увеличаването на нивата на свободен триптофан в организма се компенсира с по-голямо освобождаване на тази аминокиселина в нервната система. Тя е градивен елемент за производството на серотонин, който дава чувство на сънливост и умора при висока концентрация. Повишеният прием на BCAA с BCAA 800 mg 60/120/240 капсули помага да се поддържа нормално съотношение между триптофан и аминокиселините с разклонена верига, като по този начин се намалява това усещане.

Първото съединение, което принадлежи към този клас аминокиселини, е левцин. Той е по-голямо количество от другите две аминокиселини в добавките с BCAAs поради значителната му способност да стимулира протеиновия синтез. Абсорбцията на аминокиселината или нейните метаболити (HMB или HICA) се осъществява в червата благодарение на нейния транспортер – гликопротеин CD98.

Левцин е необходим за подобряване на процеса на синтез на мускулни протеини. Той зависи от активността на mTOR киназата. Повишените нива на левцин и неговите метаболити допринасят за активирането на mTOR киназата, която активира p70S6 киназата, отговорна за протеиновия синтез. Този ефект може да се получи и от положителен енергиен баланс, освобождаване на инсулин и висока физическа активност.

В случай на изчерпване на гликогена, левцин е един от допълнителните източници на енергия. Попълването на нивата на това съединение чрез BCAA 800 мг на капсули с чудесна цена предпазва от използването на аминокиселини от мускулната тъкан – катаболитен ефект. Също така и нейните метаболити HMB и HICA показват антикатаболитни свойства.

Тази аминокиселина може също да подобри баланса на въглехидратите в организма. Този ефект се постига директно от левцин и се състои в стимулиране на бета-панкреатичните клетки за освобождаването на инсулин. Това допринася за по-ефективното използване на въглехидратите като източник на енергия.

Тъй като левцин активира гените на дълголетието сиртуин, се смята, че той влияе върху продължителността на живота. Протеините от тази група регулират биогенезата на митохондриите и по този начин подобряват функцията им, предотвратяват тяхната смърт и повишават енергийните нива. Общото количество митохондрии намалява с течение на времето, което води до намаляване на енергийните нива при възрастните хора.

Втората аминокиселина, която принадлежи към BCAAs от BCAA 800 mg 60/120/240 капсули, е изолевцин. Това е изомер на левцин, който, въпреки сходството си с него, показва съвсем различен ефект. Основната му задача е да подобри усвояването на глюкозата от мускулните клетки по време на физическата активност и възстановяването. Това допринася за поддържането на високи нива на енергия и предпазва от изчерпване на гликогена. В резултат на това постигаме по-добро възстановяване, което е особено важно за начинаещите и по време на трениране. Този ефект не зависи от активирането на mTOR киназата и протеин киназа AMPK.

Изолевцин също така насърчава антикатаболитните състояния. Това се дължи на факта, че той инхибира глюконеогенезата, която се състои в разграждането на мускулните протеини, за да се получат аминокиселини. В този процес те са субстрат за ресинтеза на мускулен гликоген.

Последният представител на BCAA 800 мг на капсули е валин. Това е аминокиселина, която не спомага за подобряване на състоянието на тялото. Валин обаче го предпазва от катаболизъм, защото организмът може да го използва, за да възстанови мускулния гликоген в случай на глад.

BCAA 800 mg 60/120/240 капсули е аминокиселинна формула под формата на капсули, която е удобна за транспортиране и дозиране. Само с една доза си оригурявате необходимите аминокиселини с разклонена верига за организма, които са хранителни вещества, необходими за протеиновия синтез и подобряване на възстановяването след тренировка. Правилният подход към спорта с представения продукт BCAA на капсули от 800 мг от Now Foods на атрактивна цена ще Ви застрахова от ненужни загуби на мускулна маса и гарантира само здраво тяло с обемни и релефни мускули.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 4 капсули 2 пъти дневно преди хранене или физическо натоварване.

Дозировка: 4 капсули

Дози в опаковка: 15/30/60

Състав в 1 доза (4 капсули) Стойност %ПДД
Л-Левцин (L-Leucine) (свободна форма) 1,6 гр **
Л-Изолевцин (L-Isoleucine) (свободна форма) 0,8 гр **
Л-Валин (L-Valine) (свободна форма) 0,8 гр **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: стеаринова киселина (растителен произход) и говежди желатин (капсула).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Съдържа мляко!

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Само за възрастни! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване или приемате някакви лекарства!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™