Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Alive Prenatal Gummy Vitamins 75 желирани таблетки | Nature's Way

Alive Prenatal Gummy Vitamins 75 желирани таблетки | Nature's Way
Alive Prenatal Gummy Vitamins 75 желирани таблетки | Nature's Way
Alive Prenatal Gummy Vitamins 75 желирани таблетки | Nature's Way
63.22 лв.
Код на продукта : Alive Prenatal Gummy Vitamins 75 Gummies
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.53 лв.


 
Бърза поръчка
Alive Prenatal Gummy Vitamins 75 желирани таблетки | Nature's Way

Alive Prenatal Gummy Vitamins 75 желирани таблетки | Nature's Way

  • За бременни и кърмещи жени
  • Предоставя всички важни витаминни и минерални вещества за периода на бременността
  • Превенция на нарушения в развитието на детето
  • Специално създадена формула за бременни жени
  • Ефективно подхранване здравето на бременната жена
  • Прецизен избор на минерали и витамини
  • При и срещу авитаминоза
  • Алайв Мултивитамини за бременни е на специална цена от Nature's Way

Какво знаем за Алайв Мултивитамини за бременни?

Съвсем очевидно е, че през бременността женският организъм има нужда от много витамини, минерали и хранителни вещества. Затова много бъдещи майки си задават въпроса „Трябва ли да приемам допълнително витамини, или мога да се надявам, че необходимата доза ще получа заради нарасналия си апетит?“.

Бременността не е статичен процес. И необходимостта от хранителни вещества се променя от първия до третия триместър. Да започнете да ядете повече просто не е решение, тъй като това може да приключи с голямо напълняване и при това да не успеете да осигурите на организма си необходимите му вещества. Можете, разбира се, да си намерите специална таблица с потребностите от витамини и минерали за всеки триместър от бременността, везни и анализатор на състава и да се отправите към хранителния магазин, където да си купите всичко необходимо след пълен анализ на съдържанието на продуктите.

Но дори и това невинаги може да помогне да си решите проблема, особено ако още преди бременността си сте имали дефицит на някой елемент, който често е трудно да се попълни само с храненето.

Има и друга причина, актуална за съвременното общество. В последните десетилетия технологията на производство на хранителните продукти претърпя значителни промени. В състава на много от продуктите по етикетите можете да видите ГМО, консерванти и оцветители. Тези добавки безспорно подобряват вкуса, цвета и мириса на продуктите, но съвсем не помагат на здравето.

Дори и свежите плодове и зеленчуци, купени от магазина, понякога са генно модифицирани и бедни на витамини, защото природните витамини се разрушават лесно при термична обработка и съхранение. Освен това съдържанието на витамини и минерали често не съответства на параметрите, които са отдавна установени за дадени продукти (например съдържанието на витамин В в елдата е намаляло значително през последните десетилетия).

Приемът на витаминно-минерален комплекс ще помогне за разрешаването на тези проблеми и за поддържането на здравето на жената и нейното бебе. Такъв и мултивитаминният комплекс от компания Nature's Way Алайв Мултивитамини за бременни 75 желирани таблетки, който ние предлагаме на топ цена.

Как действа Alive Prenatal Gummy Vitamins на желирани таблетки?

По времена бременността си жената трябва да осигурява добро здраве не само на себе си, но и на детето, което носи. Да направи така, че развитието му да е хармонично и правилно. Затова всеки лекар-гинеколог при наблюдаване на бременността назначава на жените поливитамини, предназначени специално за бременни жени. Такава и е хранителната добавка на страхотна цена в БиомолAlive Prenatal Мултивитамини за бременни.

Има майки, които смятат, че приемът на мултивитамини е ненужен и не се вслушват в препоръките на лекарите, като смятат, че се хранят достатъчно правилно и бебето им ще получи всичко необходимо от храната.

Но това правило невинаги е така. Правилното хранене със сигурност е важно, но не бива да забравяме за токсикозата, която измъчва бременните жени в продължение на няколко месеца и не им позволява да получават витамини от храната в необходимото количество. Освен това съвсем не всички храни могат да се консумират от бременните жени.

При отоци лекарят може да намали приема на течности до 2 литра на ден. Тогава естествено Вие ще предпочетете чистата вода пред супата и плодовете. А и заради риска от развитие на алергии лекарят може да постави известни ограничения. От някои храни може да получите алергия, от други – запек, трети могат да предизвикат алергия на плода, четвърти – отоци.

Във връзка с всичко това не е трудно да се досетим защо лекарите застават на страната на хранителните добавки за бременни.

Избирайки Алайв Мултивитамини за бременни от Nature's Way за свои витамини за бременни, Вие ще получите набор от най-важните за периода, в който се намирате, вещества за Вашето и на детето Ви здраве.

Този комплекс включва всички онези витамини и минерални вещества, необходими за доброто протичане на бременността и нормалното развитие на бебето в утробата Ви. За важността на някои от тях ще отбележим по-подробно.

Витамин В6

Той е необходим за производството на аминокиселини, от които се синтезират белтъчини. Той участва в кръвотворението, регулира процесите на забавяне в нервната система (намалява раздразнението, агресивността). Недостигът на този витамин често е една от причините за ранна токсикоза. За плода В6 осигурява правилно развитие на мозъка и нервната система. Затова той е едно от веществата, включени в състава на дъвчащите таблетки Алайв Мултивитамини за бременни.

Имайте предвид, че дефицитът му в организма на бременната жена причинява нарушения в работата на нервната система, анемия, болести на стомашно-чревния тракт. Повишава се и вероятността от развитие на спазми. Симптомите на недостиг на Б6 витамин при бременност са гадене, упорито повръщане, намален апетит, раздразнителност, безсъние.

Фолиева киселина

Тя е необходима за оформянето на тъканите на плода, за обновяването и възстановяването на клетките на майката. Експериментални данни сочат, че приемът на В9 витамина известно време преди зачеването и в периода на бременността намалява риска от поява на дефекти в невралната тръба при новородените със 75%! Фолиевата киселина в състава на Alive Prenatal Gummy Vitamins ще изиграе важна роля за формирането на плацентата и новите кръвоносни съдове в матката.

Дефицитът на Б9 витамина през бременността може да доведе до преждевременно раждане. Ранните симптоми на авитаминоза на В9 са постоянна умора, раздразнителност, загуба на апетит.

Витамин В12 в Alive Мултивитамини за бременни

Той играе голяма роля в процесите на овулация, затова е необходим за настъпване на бременност. Недостигът на това вещество може да доведе до липса на овулация или до прекъсване развитието на оплодената яйцеклетка, което води до спонтанен аборт на ранните стадии на бременността.

Дефицитът на Б6 при кърмачетата възниква при неправилно хранене на майката. Освен това недостигът на този витамин се усеща при деца, чиито майки се придържат към вегетариански начин на хранене.

Витамин Е

Той участва в процесите на тъканното дишане и в метаболизма на белтъчините, мазнините и въглехидратите. Освен това този елемент от състава на Alive Мултивитамини за бременни 75 дъвчащи таблетки на изключителна цена е антиоксидант, който защитава организма от вредното въздействие на свободните форми на кислород.

При хиповитаминоза на Е витамина бременната усеща нарастваща умора, появяват се мускулни болки, заради което е възможно да се случи спонтанен аборт. Дефицитът на витамин Е е много опасен за недоносените деца. Недостигът на това вещество причинява нарушения в зрението и анемия.

Йод

Йодът е необходим на майката и на бъдещото дете, тъй като се използва от организма в синтеза на хормони, от които зависи производството на протеини буквално във всяка клетка. Освен това хормоните на щитовидната жлеза са необходими за формирането на централна нервна система и скелет на бебето. Попълването на дефицита на йод трябва да започне още на първите стадии на бременността, за да се възпрепятстват вродени аномалии в развитието на плода. Приемът на дъвчащите таблетки Алайв Мултивитамини за бременни по време на цялата бременност ще предпази от развитието на „гуша“ както при майката, така и при плода.

Цинк

И той е включен в мултивитаминния комплекс за бременни Алайв Пренатал, който предлагаме на много достъпна цена. Дефицитът му, а също и нарушенията в неговия метаболизъм имат сериозни последици, които се проявяват в периода на бременността и се отразяват на растежа на плода и новороденото. Единственият източник на цинк за плода е организмът на неговата майка.

Съдържанието на цинк в женския организъм влияе на растежа на бебето и на теглото му при раждането. Умереният дефицит на цинк води до усложнения при раждането и родовата дейност. Освен това от количеството цинк в организма на майката по време на бременност зависи растежа на новороденото и честотата на боледуванията при детето в ранна възраст.

В редица изследвания е доказано, че недостигът на цинк е свързан с появата на такива усложнения по време на бременността като удължаване на процеса на раждане, следродилни кръвоизливи, спонтанен аборт, развитие на вродени дефекти. При новородените недостатъчното цинк може да доведе до недоразвитост, нисък ръст, нарушен имунитет. Особено голям е рискът от развитие на цинкова недостатъчност при недоносените деца. В много изследвания е доказано, че добавянето на цинк към хранителния режим на жената води до увеличаване теглото на кърмачетата.

Приемайте витамини Alive Prenatal Gummy Vitamins, за да си осигурите безпроблемна бременност и да предоставите на нероденото си бебе необходимите за неговото, а и за Вашето здраве полезни вещества.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: По време на бременност, кърмене и опит за забременяване, приемайте по 3 дъвчащи таблетки на ден.

Дозировка: 3 таблетки

Дози в опаковка: 25

Състав в 1 доза (3 таблетки) Стойност %ПДД
Калории 35  

Общо въглехидрати

   Захари

     включително 4 гр добавена захар

8 гр

5 гр

 

3%†

**

8%†

Витамин А (като ретинил палминат) 650 мкг 50%
Витамин С (аскорбинова киселина) 120 мг 100%
Витамин D3 (като холекалциферол) 22.5 мкг 150%
Витамин Е (като d-алфа токоферил ацетат) 19 мг 100%
Тиамин (В1) (като тиамин хидрохлорид) 750 мкг 50%
Рибофлавин (В2) 800 мкг 50%
Ниацин (В3) (кто ниацинамид) 18 мг 100%
Витамин В6 (като пиридоксин хидрохлорид) 3 мг 150%
Фолат

600 мкг DFE

(360 мкг фолиева киселина)

100%
Витамин В12 (като цианокобаламин) 4.2 мг 150%
Биотин (В7) 35 мкг 100%

Пантотенова киселина (В5)

(като d-калциев пантотенат)

3.5 мг 50%
Холин (като холин битартрат) 22 мг 4%
Йод (като калиев йодид) 290 мкг 100%
Цинк (като цинков цитрат) 3.3 мг 25%
Натрий 25 мг 1%

Смес от овощни плодове и градински зеленчуци:

портокал, боровинка, морков, слива, нар, ягода, круша, ябълка, цвекло, малина, ананас, череша, карфиол, грозде, банан, червена боровинка, асай, аспержи, броколи, брюкселско зеле, зеле, краставица, грах, спанак, домат, грах

200 мг **

Докозахексаенова киселина (DHA)

(от масло от микроводорасли)

75 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Органичен сироп от тапиока, тръстикова захар, пектин, лимонена киселина, натурални аромати, натриев цитрат, цвят на бъз, фракционирано кокосово масло (нехидрогенирано), пчелен восък.

Не съдържа глутен, желатин, млечни продукти, мая, пшеница, фъстъци, яйца, изкуствени аромати или консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте при стайна температура, далеч от слънчева светлина и топлина! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако приемате някакви лекарства!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™