Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Витамини Голд А-Я 60 таблетки | Doctor Nature

Витамини Голд А-Я 60 таблетки | Doctor Nature
Витамини Голд А-Я 60 таблетки | Doctor Nature
25.90 лв
Код на продукта : Витамини Голд А-Я 60 таблетки
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Витамини Голд А-Я 60 таблетки | Doctor Nature

Витамини Голд А-Я 60 таблетки | Doctor Nature

  • Разширена добавка от вещества, поддържащи здравето
  • Универсална подкрепа за функционирането на организма
  • Подпомага работата на митохондриите
  • Съдържа антиоксидантен комплекс
  • Укрепва имунната защита
  • Засилва паметта
  • Добавя енергия и жизненост
  • Подобрява зрението
  • Витамини Голд А-Я 60 таблетки е на супер цена от Doctor Nature

Какво знаем за Gold Витамини от А до Я?

Много отдавна хората са научили, че храната влияе на здравословното състояние. Например древните египтяни са яли черен дроб, за да се отърват от нощната слепота, която днес се нарича недостиг на витамин А. В Пекин през 1330 г. Ху Хсиуи публикува книгата „Важни принципи на храната и напитките“, в която се систематизират всички знания за терапевтичния ефект на храната и необходимостта от нейното разнообразие. Днес вече имаме пълна картина за витамините, микро- и макроелементите и можем уверено да говорим за техните ползи и значение.

Витамините са органични съединения, необходими за човешкия организъм, но те не могат да се попълват чрез синтез, затова ги набавяме с храна или приемаме отделно. Дефицитът на витамини може да повлияе на общото състояние и да доведе до отрицателни последици за здравето.

Има две групи витамини, от които се нуждаем: водоразтворими и мастноразтворими. Водоразтворимите витамини са тези от група В и витамин С, те се съдържат в пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци. Тъй като се разтварят във вода, те бързо се отделят от тялото (с пот и урина) и се нуждаят от постоянно попълване.

Мастноразтворимите витамини A, D, E и K се абсорбират от складираните мазнини и се съхраняват до точния момент за използването им. Въпреки факта, че имаме нужда от тези витамини, предозирането може да бъде опасно. Най-често този вид витамини се намира в продукти, съдържащи мазнини, например в мазна риба, млечни продукти, месо.

Минералите са неорганични вещества, намиращи се във водата и почвата. Разделяме ги на две категории: макро- и микроелементи. Необходимата доза макронутриенти като калий, натрий, калций, фосфор и магнезий е приблизително 100 мг на ден, докато микроелементите като цинк, желязо, манган, мед, йод, селен и молибден са много по-малко необходими.

Недостигът на тези полезни вещества е особено силен през зимата и пролетта, когато свежите зеленчуци и плодове са по-малко. Най-често дефицитът се изразява под формата на слабост, загуба на сила, сънливост, косопад и чупливи нокти.

Комплексните добавки с тези полезни елементи могат да окажат помощ при такива състояния. Ние Ви предлагаме хранителната добавка Витамини Голд А-Я 60 таблетки на отлична цена от Doctor Nature, съдържащи най-важните витамини, микро- и микроелементи в оптимални дози и пропорции. Тя е лесен начин за допълване липсата от хранителни вещества и подобряване на общото здравословно състояние.

Как действа Gold Витамини от А до Я на таблетки?

Gold Витамини от А до Я таблетки с топ цена е хранителна добавка, съдържаща вещества, които комплексно подпомагат здравето. Богатият и сложен състав на продукта и внимателно определените количества от активни вещества правят добавката универсален агент за попълване липсата от съединения, които са от решаващо значение за нормалното функциониране на организма. Освен това Gold Витамини от А до Я предоставя компоненти, които поддържат здравето му и насърчават функционирането на някои системи.

Витаминният комплекс с антиоксидантни свойства от състава на Витамини Голд А-Я 60 таблетки, който съдържа витамини А, С и Е, помага да се предотврати токсичната активност на свободните кислородни радикали и липидните пероксиди. Витамин А участва в процеса на правилно зрение и регенерация на кожата. Правилното снабдяване с витамин А също влияе върху оптималното състояние на кожата, косата и ноктите. Витамин С участва в синтеза на колаген, невротрансмитери и простагландини. Витамин Е предпазва липопротеините от окисляване и укрепва имунитета. Той забавя процесите на стареене в организма и предотвратява развитието на неопластични заболявания. Заедно с това, неговото добавяне усилва антиоксидантната активност на витамин С. Общото количество витамини определя антиоксидантния потенциал на организма, което е от голяма полза по отношение на предотвратяване на много болести.

Витамин D има ключова роля за регулиране на управлението на калция и фосфора в организма, като по този начин определя нормалната минерализация на костите и предотвратява остеопорозата. Участва в модифицирането на лимфоцитите, така че регулира и стимулира имунния отговор. Той е полезен и за оптималната секреция на хормони, включително инсулин и андрогени. Повишава нивото на антиоксиданта глутатион и изпълнява невро- и кардиопротективни функции.

Витамин К – регулира нормалното съсирване на кръвта, като управлява количеството както на факторите на коагулация, така и на протеини С и S. Той има превантивен ефект върху кръвоносната система и ограничава риска от развитие на заболявания на сърдечно-съдовата система. Добавката с витамин К също се счита за форма на превенция и помощ при терапия на рака.

Комплексът от витамини от група В, който съдържа витамин В1 (тиамин), витамин В2 (рибофлавин), ниацин, витамин В6, фолиева киселина, биотин, пантотенова киселина и В12, определя нормалното функциониране на нервната система. Витамините също играят важна роля в енергийните процеси в организма. Като компоненти на много ензими те влияят върху биохимичните трансформации на протеини, липиди и въглехидрати, както и на основните неврофизиологични функции.

Фолиевата киселина е изключително важен фактор за здравето на нервната система и синтеза на ДНК молекули. Също така участва в процеса на еритропоезата, като по този начин насърчава функционирането на кръвоносната система. Витамин В1 подпомага производството на енергия, като насърчава превръщането на въглехидратите в енергийни резерви. Спомага за поддържане на миелиновите обвивки около нервите. Витамин В2 повишава устойчивостта на организма към стрес. Той участва в производството на червените кръвни телца и по този начин съдейства за придвижването на кислородните молекули в кръвта, повишава имунната функция и помага на организма за справяне с различни болести и вируси. Пантотенова киселина насърчава производството на антистресови хормони от организма при необходимост, като допринася за бърза и лесна адаптация към напрегнати ситуации.

Витамин В6 стимулира асимилацията на хранителните вещества. Той е най-важният измежду всички В-витамини за пълноценното усвояване на енергия от въглехидратите. Може също да намали риска от сърдечни заболявания. В6 действа оптимално при комбинация с останалите витамини от група В, витамин С и магнезий, които също присъстват във Витамини Голд А-Я. Ниацин е полезен за когнитивните функции и помага за поддържане на положителни емоционални състояния. Биотин често се избира от жените поради благотворното му влияние върху здравето на кожата, косата и ноктите. Освен това неговото добавяне има положителен ефект върху усвояването на витамин С в организма.

Формулата на продукта Gold Витамини от А до Я таблетки включва и пакет ценни минерали. Добавката съдържа значителни дози минерали, които са отговорни за множество функции в цялото тяло. Те са изключително ценни, защото в днешно време е много по-трудно да се намери храна, богата на тези съставки, което означава, че много хора трябва да се борят с техния дефицит. Затова си струва да се допълни диетата с продукт, съдържащ комплекс от микро- и макроелементи.

Макроелементите – калций, фосфор, калий и магнезий, част от състава на Gold Витамини от А до Я таблетки с чудесна цена, участват в процесите на обмяна на веществата и осигуряват на всички органи и системи нормално функциониране. Калцият е структурен елемент на зъбите и костите, участва в биосинтезата на хормоните и е от съществено значение за здравето на нервната и мускулната система. Фосфорът също е важен елемент за поддържането на правилното състояние на костите и зъбите, които са основното му място за съхранение. Той участва в трансформациите на протеини, въглехидрати и мазнини, което подпомага производството на АТФ.

Магнезият участва в образуването на зъбния емайл и костите, и влияе върху дейността на остеобластите и остеокластите. Участва също в производството на енергия, активира множество ензими и е отговорен за здравословната работа на нервната система. Калият се използва от почти всяка клетка, тъкан и орган в тялото ни. Той е особено критичен за здравето на сърдечния мускул, защото поддържа биенето на сърцето. Калият е електролит, жизненоважен за провеждането на енергията в тялото. Този процес е от значение, за да могат мускулите ни да се съкращават, а нервните импулси, храносмилането и сърдечната дейност да протичат правилно.

Потребността на организма от микроелементи е много ниска – обикновено тя съставя десети или стотни части от милиграма, но въпреки това те също са от решаващо значение за организма. Микроелементите, присъстващи в Витамини Голд А-Я 60 таблетки, са цинк, йод, желязо, селен, хром, молибден и мед. Цинкът участва в етапите на биосинтеза на протеини, регулира експресията на някои гени, образува инсулин и укрепва имунната система. Йодът се намира в хормоните на щитовидната жлеза: тироксин и трийодтиронин, които регулират енергийния метаболизъм в организма. Медта изпълнява ензимни функции. Тя е кофактор на много ензими, включително супероксид дисмутаза, и участва в синтеза на някои невротрансмитери и колаген. Желязото е необходимо за производството на червени кръвни клетки. Предотвратява разпространението на анемията. Желязото изпълнява ензимни функции и е важен елемент от респираторните ензими, пероксидаза, каталаза и хемоглобин.

Селенът е мощен антиоксидант, намалява количеството на свободните радикали в организма. В тази област той работи в синергия с витамин Е, който също се съдържа в продукта. Повишава ефективността на имунната система. Селенът влияе и на щитовидната жлеза, а правилното му снабдяване се счита за форма на превенция на рака. Хромът подкрепя здравето на сърдечно-съдовата система, намалява риска от атеросклеротични лезии и оптимизира липидния профил, влияейки върху съотношението на липопротеините HDL към LDL.

Молибденът е изключително важен елемент за метаболизма на желязо в организма, той е полезен за неговото усвояване. Освен това влияе върху активността на много ензими, което го прави важен елемент за поддържането на правилния метаболизъм на енергийните вещества.

Витамини Голд А-Я 60 таблетки съдържа лутеин, съединение от каротеноидната група, което има благоприятен ефект върху очите. Предпазва ги от вредната активност на ултравиолетовото лъчение. Защитава ретината на окото, която е отговорна за приемането на зрителни стимули от външната среда. Веществото предпазва клетките в окото от дегенерация, причинена от излишните свободни радикали, образувани по време на интензивни метаболитни процеси. Действа в синергия с други антиоксиданти в продукта по отношение на намаляване на количеството свободни радикали в организма.

Важно допълнение във формулата на Витамини Голд А-Я 60 таблетки е коензим Q10, който е част от дихателната верига – поредица от ензими, директно свързани с процесите на генериране на биологична енергия. Това съединение участва в транспорта на електрони и предотвратява производството на свободни радикали. Благодарение на това той перфектно си сътрудничи с витамините от група В и позволява оптимизиране на придобиването на АТФ от тъкани с високо енергийно търсене.

Съставът на Витамини от А до Я таблетки е обогатен и с благотворното действие върху организма на екстракта от гинко билоба. Той е източник на активни съставки като флавоноиди и терпен-лактони, изключително активните антиоксиданти кверцетин и кемпферол, както и редките фитохимикали гинколиди и билобалиди. Тези вещества благоприятстват разширяването на най-малките кръвоносни съдове, което се превръща в подобрена периферна циркулация. Това е важно по отношение на снабдяването на мозъка с кислород и хранителни вещества и може да допринесе за увеличаване на производството на енергия в мозъчните клетки. Гинко билоба има мощен антиоксидантен потенциал. Тя може да намали количеството свободни радикали, които увреждат мозъчните клетки и допринасят за когнитивния спад.

В заключение, Витамини Голд А-Я 60 таблетки на много изгодна цена от Doctor Nature е мултивитаминна добавка, осигуряваща на организма основни витамини и минерали. Тя помага да се допълнят липсите на тези вещества, произтичащи от недостатъчното им снабдяване с храната. Продуктът също така съдържа някои вещества, които насърчават ефективното функциониране на организма и намаляват оксидативния стрес, като по този начин представлява многостранна подкрепа за организма.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка сутрин след храна.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Витамин А 800 мкг **
Витамин Е 12 мг **
Витамин Д 5 мкг **
Витамин С 120 мг **
Витамин В1 2,1 мг **
Витамин В2 2,4 мг **
Витамин В6 3 мг **
Ниацин (никотинамид) 18 мг **
Пантотенова киселина 6 мг **
Биотин 150 мкг **
Фолиева киселина 300 мкг **
Витамин В12 3 мкг **
Витамин К 30 мкг **
Калций 162 мг **
Магнезий 75 мг **
Фосфор 100 мг **
Калий 40 мг **
Желязо 3,5 мг **
Мед 1 мг **
Цинк 5 мг **
Йод 100 мкг **
Селен 25 мкг **
Хром 60 мкг **
Молибден 25 мкг **
Лутеин 3 мг **
Коензим Q10 3 мг **
Екстракт от гинко билоба 55 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™