Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки | Doctor Nature

Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки | Doctor Nature
Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки | Doctor Nature
49.90 лв
Код на продукта : Листа от Бамбук 350 мг 120 Таблетки
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.83 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 30 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки | Doctor Nature

Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки | Doctor Nature

 • Ефективна защита на сърдечно-съдовата система
 • Намалява риска от инфаркт
 • Нормализира кръвното налягане
 • Регулира холестерола
 • Има антимикробно и антивирусно действие
 • Облекчава възпалението
 • Укрепва имунитета
 • Подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите
 • Мощен антиоксидант
 • Подпомага детоксикацията в организма
 • Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки е на топ цена от Doctor Nature

Какво знаем за Листа от Бамбук за Здраво Сърце?

Днес все повече хора се отнасят с особено внимание към въпросите, свързани със здравето. За да поддържат здравословен начин на живот, те трябва да имат правилни познания за грижата за здравето и по-важното е, че трябва да имат достъп до нормална, здравословна храна. Новите технологии за обработка на лечебните растения помагат по безопасен начин за предотвратяване и лечение на много видове заболявания, включително сърдечно-съдови заболявания. Екстрактът от бамбукови листа Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки с уникална цена на марката Doctor Nature превръща актуалните желания в реалност. Въз основа на обширни изследвания е създаден естествен, оптимален, функционален продукт от бамбукови листа за профилактика и подпомагане при сърдечно-съдови заболявания.

Бамбукът е невероятно вечнозелено растение, принадлежащо към семейство Житни. В Азия, Австралия, Северна и Южна Америка и в Африка, на юг от Сахара, могат да бъдат открити почти 1500 вида от него. Бамбукът отдавна се смята за символ на сила, енергия, щастие и здраве, защото неговите характеристики са невероятна жизненост и приспособимост към не много благоприятните външни условия.

Това растение е един от символите на китайската култура. Освен това листата на бамбука имат древна хранителна и фармацевтична история. Техните лечебни и оздравителни свойства отдавна са известни на хората. Листата от бамбук имат лек, приятен аромат, облекчават сърцето и са със слабо горчив вкус. Те се прилагат активно за борба със съдовите болести на сърцето и мозъка, които се смятат за ​​„първите убийци" на човечеството.

Бамбукът се използва в много области на човешкия живот. От него и до днес се строят къщи, изработват се красиви, леки и издръжливи мебели, кухненски прибори, музикални инструменти, а неговите влакна са отличен пълнител за възглавници и завивки, защото в тях не могат да се появят така опасните акари, причиняващи алергия.

Как действа Листа от Бамбук за Здраво Сърце на таблетки?

Листа от Бамбук за Здраво Сърце с топ цена е хранителна добавка във вид на удобни за приемане таблетки. Екстрактът, който се съдържа в тях, е извлечен от листа на бамбук с помощта на новите технологии. Бамбуковите листа са богати на флавоноиди и кумаринови лактони. Проучванията потвърждават, че „бамбуковият еликсир" има способността да намалява кръвните липиди и холестерола, облекчава възпалението, има антимикробно и антивирусно действие, укрепва имунната система и е мощен антиоксидант – почиства организма от свободните радикали.

Ефективните съставки на екстракта от бамбуков лист включват компоненти като флавони, фенолни киселини, антрахинони, лактони, амилази, аминокиселини и микроелементи. Многобройни са ползите от приема на екстракт от бамбукови листа, който е основен компонент в Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки, благодарение на неговия състав. Той прави стените на кръвоносните съдове по-силни, повишава техния тонус и еластичност, подобрява кръвообращението до тъканите и намалява пропускливостта на капилярите.

Лактонът от групата на кумарините е в състояние ефективно да предотврати образуването на кръвни съсиреци, предпазва черния дроб и подобрява съня. Много добре помага в борбата срещу стареенето. Продуктът Листа от Бамбук за Здраво Сърце е произведен от естествена суровина с доказан произход от диви растения. Бамбукът е мощна защита за сърцето и мозъка Ви!

С приема на Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки Вие ще добавите към диетата си една от най-мощните супер храни, богата на хлорофил. Бамбукът е източник на: хлорофил, магнезий, калий, калций и фосфор. В него има също витамини от групата В, включително В6, биотин, В12, пантотенова киселина, фолиева киселина, инозитол, ниацин, рибофлавин и тиамин. Той е една от най-добрите суперхрани, които помагат за поддържане на тялото в добра форма.

Ето какви ползи може да има Листа от Бамбук за Здраво Сърце супер изгодна цена за Вашето здраве:

 • Подпомага пречистването на кръвта. Бамбукът е богат на хлорофил и фикоцианин, което го прави невероятен алкализатор и пречиствател на кръвта. Тези две хранителни вещества не само допринасят за растежа на нови кръвни клетки, но също така могат да подобрят съществуващото кръвоснабдяване на организма. Това се дължи на факта, че хлорофилът, съдържащ се в бамбука, е подобен на хемоглобина, който помага на тялото да транспортира кислород до клетките на тялото и по този начин спомага за пречистване на кръвта в тялото.
 • Ектстрактът от Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки е зареден е с аминокиселини. Бамбукът съдържа всички осем основни аминокиселини. Бамбукът е пълноценен протеин и един от най-евтините източници на растителни протеини. Аминокиселините са от съществено значение за растежа на всяка тъкан в тялото. Аминокиселините също помагат за създаването на хормони в организма. Например: аминокиселината L-триптофан е прекурсор на серотонин, един от ключовите хормони на стреса в организма.
 • Листа от Бамбук за Здраво Сърце е естествен усилвател на имунната система. Освен аминокиселини, бамбукът съдържа и ценни витамини от група В, зеаксантин, бета-каротин, гама-линоленова киселина и микроелементи. Всички тези антиоксиданти и минерали са от съществено значение за тялото и държат здрава имунната система на тялото. Микроелементите помагат за детоксикацията на тялото от тежки метали, химикали и токсини. Бамбуковите антиоксиданти също помагат на организма да унищожи повредените клетки и възпаленията, които могат да доведат до заболявания и рак.
 • Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки на невероятна цена е мощно средство за унищожаване на възпалението. Бамбукът съдържа 2250 единици супероксид дисмутаза (SOD), основният антиоксидант в организма. С напредване на възрастта нивата на SOD намаляват и трябва да бъдат допълнени с диета, която да забави процеса на стареене. Бамбукът съдържа също антиоксидантните витамини С и Е, както и антиоксидантните минерали селен, манган, цинк, мед, желязо и хром. Доказано е, че тези хранителни вещества намаляват токсичните ефекти на кадмия и свободните радикали в организма.
 • Екстрактът от Листа от Бамбук за Здраво Сърце не само контролира пероксидацията на липидите, но също така има положителен ефект върху антиоксидантната защитна система; ефективно се бори срещу увреждането на биомакромолекулите от реактивните кислородни видове; защитава функцията на клетъчната мембрана; предотвратява загубата на генетичен материал, причинен от окислително увреждане на ДНК; предотвратява атеросклерозата, причинена от LDL окисляване, а също така забавя стареенето на клетъчно ниво.
 • Листа от Бамбук 350 мг 120 таблетки може да помогне за понижаване на липидите и холестерола в кръвта. Една от основните причини за появата на съдови болести на сърцето и мозъка е хиперлипидемията. Повишеното ниво на липиди в кръвта води до сериозни нарушения в организма: хипертония, коронарна болест на сърцето, затлъстяване, повишен вискозитет на кръвта, ацидоза (отклонение на pH на кръвта в киселинната страна), нарушена функция на черния дроб, образуване на свободни радикали, понижен имунитет, коронарна атеросклероза, мозъчен удар, онкологични заболявания и др. Клиничните проучвания показват, че екстрактът от листа на бамбук може явно да понижи триглицеридите, LDL (липопротеин с ниска плътност – „лош холестерол") и да повиши HDL (липопротеин с висока плътност – „добър холестерол"). Ефектът му е без странични ефекти.

Листа от Бамбук за Здраво Сърце с отлична цена от Doctor Nature е чудесно средство за съдовото здраве! Защитава сърдечно-съдовата система, като укрепва стените на съдовете и ги прави еластични, разрежда кръвта, намалява риска от инфаркт, нормализира кръвното налягане и венозния кръвоток.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки 2 пъти дневно с чаша вода.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (2 таблетки) Стойност %ПДД
Екстрат от листа на бамбук (Lophatherum gracile) 700 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™