Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

PeptACE Fish Peptides (Пептиди от риба) 500 мг 90 капсули | Natural Factors

PeptACE Fish Peptides (Пептиди от риба) 500 мг 90 капсули | Natural Factors
PeptACE Fish Peptides (Пептиди от риба) 500 мг 90 капсули | Natural Factors
PeptACE Fish Peptides (Пептиди от риба) 500 мг 90 капсули | Natural Factors
122.04 лв
Код на продукта : PeptACE Fish Peptides 500 mg 90 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
PeptACE Fish Peptides (Пептиди от риба) 500 мг 90 капсули | Natural Factors

PeptACE Fish Peptides (Пептиди от риба) 500 мг 90 капсули | Natural Factors

  • При и срещу високо артериално налягане
  • Предпазва от инфаркт
  • Без никакви нежелани ефекти
  • Не влияе при хора с нормални показатели на налягането
  • Абсолютно натурална формула от пептиди от бонито
  • Предотвратява свиването на артериите
  • Увеличава потока на кръвта и кислорода към сърцето
  • Пептиди от риба 500 мг 90 капсули е на супер цена от Natural Factors

Какво знаем за PeptACE Fish Peptides?

Много хора страдат от повишено налягане и дори не знаят за това. А дори и тези, които знаят, не предприемат нищо, за да го нормализират. Високото или постоянно повишаващото се артериално налягане го наричат „тихия убиец“. Понякога симптомите на безсилие могат да са показател за този проблем: хронична умора, гадене, трептене на очите, учестено сърцебиене – това е повод да обърнем внимание върху кръвното си.

PeptACE Fish Peptides 500 мг 90 капсули от Natural Factors на невероятна цена е хранителна добавка, която се състои от дребни рибни пептиди, получени от мускулите на рибата бонито. Тази натурална добавка не съдържа тежки метали, пестициди и други замърсители.

Клиничните опити са показали, че пептидите от риба са ефективни при хора с високо налягане. Някои лекарства имат същата ефективност, но това е изцяло натурална формула, а не лекарствен препарат и съответно не предполага страничните ефекти на медикаментите за кръвно налягане.

Как действа Пептиди от риба на капсули?

При високо кръвно налягане е най-добре то да се понижава по естествен път. Това може да се случи с помощта на продукта на Natural Factors PeptACE 500 мг на капсули. Високото кръвно ежегодно убива повече от 50 000 хора само в САЩ и провокира смъртност при още 2 млн. души по света. Очевидно е, че това е огромен световен проблем. Работата е там, че различните препарати, които се използват за лечението на това състояние, много често влошават състояние на пациентите, заради страничните ефекти, които провокират. За щастие, вече има поразителен нов естествен подход, който безопасно и ефективно помага да се понижи кръвното налягане – продуктът PeptACE.

Как Пептиди от риба понижава границите на кръвното налягане?

Рибните пептиди понижават налягането, като инхибират АПЕ (ангиотензинпревръщащ ензим). Този ензим превръща ангиотензина I в ангиотензин II – съединение, което увеличава както обема течности, така и степента на стеснение на кръвоносните съдове. PeptACE Fish Peptides 500 mg 90 capsules отпуска артериалните стени и намалява обема на течностите, като чрез изследвания е доказано, че рибните пептиди най-силно инхибират АПЕ сред всички съществуващи в природата вещества.

С какво PeptACE Рибни пептиди  се отличава от медицинските препарати?

Препаратите, които инхибират АПЕ, са предпочитано средство за лечение на високо кръвно. Причината е, че за разлика от другите лекарства, инхибиторите на АПЕ подобряват работата на сърцето и увеличават кръвотока и потока на кислород към сърцето, черния дроб и бъбреците. Този ефект може да обясни защо АПЕ инхибиторите са единствените антихипертонични препарати, които понижават риска от сърдечен пристъп. За съжаление, те не влияят за понижаване риска от възникване на инсулт.

Отрицателната черта на инхибиращите АПЕ препарати са страничните им ефекти, които включват възникване на суха кашлица нощем, световъртеж, лекомислие и главоболие. Освен това те предизвикват и натрупване на калий и проблеми с бъбреците, затова е необходимо да се контролират нивото на калия и функциите на бъбреците при тяхното използване. И всички те, очевидно, могат да предизвикат тежка алергична реакция, която може да бъде живото застрашаваща.

PeptACE Fish Peptides 500 мг 90 капсули, който предлагаме в Biomall.bg за Вас на много изгодна цена, не предизвиква никакви нежелани реакции и приемът му е безопасен за човека.

Защо PeptACE не предизвиква странични ефекти?

Причината е в това, че механизмът на действие на тази добавка при инхибирането на АПЕ се отличава от механизма на действие на споменатите вече медикаменти. Изследванията потвърждават тази теория. Лекарствата безразборно блокират АПЕ, възпрепятстват неговото действие, а капсулите на Пептиди от риба действат по-различно. АПЕ превръща ангиотензин I в ангиотензин II чрез отделяне на малък пептид. Лекарствата пряко блокират действието му. А PeptACE действат по друг начин. АПЕ реагира с рибните пептиди вместо с ангиотензина. Освен конкурирането с ангиотензина, пептидите се трансформират в още по-силни инхибитори на АПЕ.

PeptACE при хора с нормално кръвно налягане

PeptACE не понижава кръвното, когато то е с нормални показатели. Това се дължи на удивителният му механизъм на работа. Лекарствата не могат да работят така и в резултат на това, често се получават странични реакции.

Съществуват ли други натурални пептиди-инхибитори на АПЕ?

Да, има други източници на пептиди, които, както е доказано, инхибират АПЕ. Уникалността и превъзходството на PeptACE Fish Peptides – Пептиди от риба 500 мг на капсули от Natural Factors пред тях обаче е в това: другите пептиди проявяват активност при изследвания в епруветка, но са неактивни при въвеждането им в животни и хора. Разликата, както се вижда, е че рибните пептиди се усвояват без да се увреждат при перорален прием, а другите пептиди се разграждат от храносмилателните ензими.

PeptACE заедно с понижаващи кръвното медикаменти

Няма данни за никакви странични ефекти, свързани с използването Пептиди от риба 500 мг капсули , включително и за нежелани реакции при приема им заедно с лекарства. PeptACE не намалява кръвното по-ниско от нормалните му граници, дори и когато се съчетават с прием на специализирани медикаменти за кръвно.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула до 3 пъти дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
PeptACE® протеинов екстракт от риба бонито 500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, пречистена вода, оризово брашно, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа изкуствените консерванти, оцветители, подсладители, пшеница, соя, млечни продукти, царевица, мая.

Съдържа риба.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Този продукт не е предназначен за замяна на предписаните Ви от лекар медикаменти! Преди употреба се консултирайте с лекар! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™