Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Vitamin D3 Extra Strenght 2000 IU 120 гел-капсули | Nature's Way

Vitamin D3 Extra Strenght 2000 IU 120 гел-капсули | Nature's Way
Vitamin D3 Extra Strenght 2000 IU 120 гел-капсули | Nature's Way
Vitamin D3 Extra Strenght 2000 IU 120 гел-капсули | Nature's Way Vitamin D3 Extra Strenght 2000 IU 120 гел-капсули | Nature's Way
20.30 лв.
Код на продукта : Vitamin D3 Extra Strenght 120 Softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.17 лв.

Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

240 дражета

 
Бърза поръчка
Vitamin D3 Extra Strenght 2000 IU 120 гел-капсули | Nature's Way

Vitamin D3 Extra Strenght 2000 IU гел-капсули | Nature's Way

  • За здрави кости и срещу остеомалация
  • Усилва мощността на имунния отговор срещу различни вирусни и бактериални инфекциозни агенти
  • За здраво сърце и съдове
  • Подпомагаи  увеличаването на мускулната маса, и топенето на мазнините
  • Срещу хронична умора и за по-добра памет
  • Срещу развитие на остеопороза
  • Добра профилактика на автоимунни болести
  • Витамин D3 2000 IU 120/240 гел-капсули е на невероятна цена от Nature's Way

Какво знаем за Витамин D3?

Витамин D е уникално вещество, защото организмът може да го получава не само от храната, но и да си го продуцира сам от слънчевата светлина. За пръв път Витамин Д е открит през 1922 година. Тогава той е бил четвъртият от познатите вече витамини, затова са го наименували на четвъртата буква от латинската азбука. Неговото откритие е свързано с изучаването на болестта рахит.

Рахитът е нарушение на костния скелет заради недостатъчно калций и фосфор, които, както станало ясно тогава, не се усвояват без витамина Д. Решението на този проблем станала рибната мазнина от черния дроб на рибата треска – точно от него давали на малките деца като профилактика на рахита. А по-късно открили, че този витамин се синтезира под въздействието на слънчевата светлина.

Nature's Way предлага Екстра Силен Витамин D3 от 2000 IU в опаковка от 120 или от 240 гел-капсули, който в БиоМол е на много изгодна цена.

В последно време в научния свят много се увеличи интересът към елементи, които оказват оздравяващо действие върху човешкия организъм. Все повече изследвания се посвещават на хранителните компоненти, които подобряват качеството ни на живот и помагат да удължим живота си. Един такъв елемент е витаминът D. Към момента са проведени повече от три хиляди научни изследвания, в хода на които са изучени свойствата на този забележителен витамин.

Като хранителна добавка Витамин D2000 IU на гел-капсули влияе на минералния, въглехидратния, липидния обмен в организма, върху състоянието на костно-мускулната система. При дефицит на този витамин възрастните могат да развият остеопороза. Добавката оказва влияние и на работата н сърдечно-съдовата система, на секретирането на хормони (тестостерон, допамин, серотонин, кортизол и други), поддържа имунитета. С нейна помощ може да се контролират автоимунни болести като множествена склероза, псориазис, тиреодит, да се повлияе на генетичните заболявания. Витаминът участва в регулирането на клетъчния обмен и играе важна роля в подмладяването на организма.

Как действа Vitamin D3 Extra Strenght на гел-капсули?

На първо място, точно този елемент, който е основното активно вещество в продукта на Nature's WayVitamin D3 Extra Strenght на гел-капсули, отговаря за качествената и ефективна работа на имунитета. Работата е там, че той активира защитните клетки-убийци, чиято задача е да търсят и унищожават вирусите и бактериите. При това добавката действа едновременно и на двата вида имунитет: и на вродения, и на придобития.

Хората, които поддържат нормално ниво на този витамин в кръвта си, отбелязват, че спират да боледуват от настинки или настинките се проявяват много по-рядко и протичат в много по-лека форма, облекчава се протичането и на хроничните болести. Заради влиянието на Витамин Д3 върху различните звена на имунитета, благодарение на поддържането в кръвта на нормалното му съдържание се наблюдава облекчаване и на алергичните състояния.

Второ, установено е, че Д витаминът участва в производството на допамин – хормонът на радостта и удоволствието. Затова недостигът му често води до апатия, лошо настроение и дори до депресия. За да предотвратите това, приемайте от меките капсули Витамин Д3, които предлагаме на невероятна цена. Благодарение на контролирането на оптимално ниво на калций в кръвта тази добавка ще помогне на нервната Ви система да работи без нарушения, а на мускулите Ви – да останат силни и тонизирани. При дефицита му силите ни намаляват драстично, а хроничната умора се превръща в постоянен наш спътник дори и през почивните дни и отпуските.

Продуктът Vitamin D3 Extra Strenght 2000 IU е страхотен помощник на студенти и офис-работници, защото помага да се подобри паметта и концентрацията. Голямо влияние оказва и върху панкреаса, по-точно за синтеза на инсулин и регулирането на захарта в кръвта. А при жените стимулира и производството на полови хормони, което се отразява благоприятно върху способността им да заченат.

Прекрасен страничен ефект, ако можем да го наречем така, е, че добавката Витамин Д3 2000 МЕ на топ цена забавя стареенето – съхранява младостта и бодрия дух!

По-подробно за действието на витамин Д!

Контрол върху нивата на фосфор и калций

Добавката помага на организма ни да контролира нивата на тези вещества, а при дефицита му този контрол се нарушава. Организмът ни може да генерира и други хормони за стимулиране производството на фосфор и калций от костите, но в резултат на това костите ни омекват и отслабват.

Срещу остеомалация

Това е заболяване на скелета. Самата дума „остеомалация“ означава „меки кости“. Минералите, калцият, фосфорът, и матрицата от колагени, остеокласти и остеобласти, са четирите основни компонента на костите. Остеомалацията започва да се развива в момента, в който процесът на оформяне на минералното покритие на костите се нарушава. При това заболяване новите кости се оформят без това покритие, заради което са по-меки. А меките кости се чупят по-бързо. За да се предпазите или да се облекчите при това състояние, приемайте Витамин Д3 под формата на добавка, каквато е и добавката на Nature's Way.

Vitamin D3 срещу болести на периферните съдове

Приемът на Витамин Д3 намалява вероятността от заболяване на периферните съдове и помага на тялото да абсорбира калция, който е изключително необходим за костите.

За намаляване риска от развитие на рак на костите

Изследванията показват, че при големи дози на витамин Д3 рисковете от развитие на определени видове тумори на костите и сърдечно-съдови болести намаляват. Добавката ще Ви защити и от рак на простатата, белите дробове, кожата и лимфома.

За намаляване рисковете от счупване

Хранителната добавка Витамин D3 намалява вероятността от опасни счупвания. Достатъчната употреба на калций няма да помогне да запазите костите си здрави, ако в организма Ви има дефицит на Д витамина.

Учени от САЩ са открили, че най-силно в организма върху здравето на сърцето и съдовете влияе Витамин Д. До голяма степен точно той помага на органите да издържат на продължително натоварвания. „Многото витамин D в организма е стратегически свързано с по-високата издръжливост“ – казва кардиологът Амър Марауан от университета във Вирджиния (САЩ). Освен това той влияе благотворно върху костите и сърцето. Учените препоръчват да поддържате нивата му в организма си с хранителни добавки и да стоите повече на слънце. Съдейки по последните изследвания, рибената мазнина и витамин Д имат много полезни свойства, за които по-рано не се е знаело. Учените са открили, че благодарение на това витаминно вещество се намалява рискът от смърт от инфаркт, забавя се развитието на множествена склероза и диабет, защитава мозъка на алкохолиците. Освен това защитава и клетките на организма от стареене и последиците му, включително и от развитието на рак!

Vitamin D3 Extra Strenght 2000 IU гел-капсули влияе на мускулната тъкан

Добавката влияе и на количеството мускулна тъкан и на мускулната сила, което е особено актуално за спортистите. Наскорошни изследвания, проведени в университета в Бирмингам, са установили връзката между високото съдържание в кръвта на изпитваните на витамин Д и увеличаването на мускулната сила. Доказана е и способността на това витаминно вещество да намалява мускулната болка, а също и способността му да потиска катаболизма на мускулната тъкан.

Витамин D3 за отслабване

Как може Д витаминът да помогне за отслабване? Много изследвания се опитват да обяснят механизма на този процес. Спрямо резултатите, които са получили учените от Университета Тъфтс, той може да забавя образуването на нови мастни отлагания в организма.

Според резултатите от друго изследване, проведено от корейски учени през 2016 година, витамин Д може да възпрепятства отлагането на мазнини. Освен това е доказано и че повишаването на нивата в кръвта на този витамин може да се свърже с високите нива на тестостерон, който, на свой ред, може да стимулира отслабването. Към това заключение са стигнали американските учени през 2013 година, които са изучили зависимостта на увеличените нива тестостерон в плазмата на кръвта от количеството витамин D3.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула с прием на храна.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД
Витамин D3 (като холекалциферол) 50 мкг 250%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: масло от шафран, желатин, пречистена вода, глицерин.

Не съдържа глутен, мая, пшеница, соя, млечни продукти, изкуствени овкусители, оцветители или консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, страдате от бъбречно заболяване, хиперкалциемия, хиперкалциурия или приемате някакви медикаменти!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™