Vitamin D3 4000 + K2 100/110 таблетки | OstroVit

Vitamin D3 4000 + K2 100/110 таблетки | OstroVit
Vitamin D3 4000 + K2 100/110 таблетки | OstroVit
Vitamin D3 4000 + K2 100/110 таблетки | OstroVit
Vitamin D3 4000 + K2 100/110 таблетки | OstroVit
Vitamin D3 4000 + K2 100/110 таблетки | OstroVit
Витамин D3 + Витамин K2 таблетки нa топ цена от OstroVit е хранителна добавка за поддържане на здрави кости, зъби и имунна система. Vitamin D3 4000 + K2 подпомага сърдечното здраве и предпазва от респираторни инфекции. Научете повече

Vitamin D3 4000 + K2 100/110 таблетки | OstroVit

Vitamin D3 4000 + K2 110 таблетки от OstroVit е перфектното съчетание на важни витамини в една хранителна добавка, високо ценена от нашите клиенти заради ефектите, които има върху скелетната система и здравината на зъбите, а също и върху имунитета и кръвосъсирването. Тази добавка съдържа 110 таблетки в една опаковка, достатъчна за над 7 месеца, като се приема само по 1/2 таблетка на ден. Всяка таблетка съдържа витамин Д във формата на холекалциферол и витамин К във формата на менахинон-7.

 • Само половин таблетка на ден осигурява необходимата доза от Витамин D3 + Витамин K2
 • Помага за правилното функциониране на мускулите
 • Поддържа имунната система
 • Витамин D участва в процеса на делене на клетките
 • Витамин D помага за поддържане на здрави кости и зъби
 • Витамин D помага за правилното усвояване на калций и фосфор
 • Витамин К помага за поддържане на здрави кости
 • Витамин К допринася за нормалното съсирване на кръвта
 • Витамин D3 + Витамин K2 таблетки е на специална цена от OstroVit

Какво знаем за Витамин D3 + Витамин K2?

Витамин Д3 + К2 е хранителна добавка на топ цена за поддържане на оптимално здраве и силна имунна система.Ново изследване се фокусира върху синергичната връзка между витамин К2 и витамин D3 за здравето на костите и сърдечно-съдовата система. Група от естествено срещащи се и структурно подобни мастноразтворими витамини, витамин К, е от съществено значение за правилното използване на калций. Чрез активирането на протеина остеокалцин витамин К помага за свързването на новопогълнатия калций с минералната матрица в костите.

Освен това е установено, че витамин К, включен и в състава на добавката на OstroVit Витамин Д3 и К2 на таблетки, помага да се поддържа минералната плътност на костите чрез намаляване на активността на остеокластите - клетка, която разгражда костната матрица. Витамин К също осигурява критична сърдечно-съдова защита, като спомага за активирането на матричен Gla протеин (MGP), инхибитор на циркулаторната калцификация. Така витамин К и витамин D не само споделят подобни качества, но и действат синергично в организма.

Vitamin D3 4000 + K2 100/110 таблетки на невероятна цена от OstroVit включва 50 мкг Витамин К2 като MK-7 и 2000 IU Витамин D3 за оптимално усвояване и използване от организма.

Една опаковка Витамин D3 + Витамин K2 100/110 таблетки е на изгодна цена и стига за много дълго време, тъй като си набавяте необходимите дози витамини само с половин таблетка дневно.

Как действа Витамин D3 + Витамин K2 на таблетки?

Витамин D е мастноразтворим витамин, който се предлага в две форми: витамин D2 и витамин D3. Витамин D3 е вариантът на витамина, който се произвежда в тялото от действието на слънчевата светлина върху кожата, но той може да бъде получен и чрез специфични хранителни източници. Основната роля на витамин D3 е да допринася за нормалното поддържане на костите и зъбите. Витаминът подпомага усвояването на калций и е от съществено значение за нормалния растеж и развитие на костите при деца. Витамин D е еднакво важен за тези над 60-годишна възраст, тъй като падането е рисков фактор за фрактури на костите сред по-възрастните. Витамин D помага за намаляване на риска от падане, свързан с постурална нестабилност и мускулна слабост.

Витамин D3 4000 + K2 от OstroVit поддържа здравето на костите и зъбите и предпазва от остеопороза.Витамин К2-МК7 от състава на хранителната добавка Витамин Д3 + К2, е само една от няколкото форми на витамин К, достъпни за хората. Този вид витамин К е научно известен като Менахинон и има дълга верижна структура. Витамин К2-МК7 се синтезира чрез преобразуването на Витамин К1 в дебелото черво, преобразувано от естествени Е.коли.

Също така можем да си набавим витамин К естествено чрез хранителни източници, включително храни на животинска основа и ферментирали храни. Това включва яйца, кисело мляко, натто (японски ферментирал соев продукт) и зелени листни зеленчуци като спанак и къдраво зеле. Витамин К2-МК7 допринася за поддържането на здрави кости и зъби, като подпомага калциевия метаболизъм и абсорбция. В допълнение, този мастноразтворим витамин е необходим за процеса на съсирване на кръвта.

Витамин D3 + Витамин K2 на таблетки е оптималната комбинация от хранителни вещества за правилна минерализация на костите и запазване целостта на костната система, която едновременно защитава ставите от вредното въздействие на калция.

Комбинацията от Витамин D3 и Витамин K2 увеличава резорбцията на калций от храната и позволява правилното му използване. По този начин Витамин D3 + Витамин K2 позволява повече калций да е на разположение на костите, увеличава калция в костите и предотвратява дългосрочната опасна калцификация на ставите и различните органи.

Редовното приложение на Витамин D3 + Витамин K2 помага за предотвратяване на остеопения и остеопороза и е отлично като добавка за остеопороза. Витамините D3 и K2 правят костите по-здрави и по-устойчиви на фрактури: предотвратяват образуването и ускоряват зарастването на фрактурите. Редовното приложение на Витамин D3 и Витамин K2 инхибира утаяването на калций в ставния хрущял и образуването на анормални костни израстъци. По този начин намалява болката и възстановява подвижността на ставите.

Vitamin D3 4000 + K2 100/110 таблетки на топ цена от OstroVit съдържа оптималните дози витамин К2 и витамин D3, които действат синергично върху здравето на костно-ставната система: правят костите здрави и възвръщат мобилността на ставите.

Витамин Д3 с К2 на таблетки на невероятна цена поддържа здравето на сърцето, предпазва от инсулт и инфаркт.Съставките на Витамин D3 + Витамин K2 от OstroVit са получени от естествени източници. Витамин К2 е под формата на MK-7, превъзходна форма на витамин К2 с най-висока бионаличност и най-дълъг ефект.

Приемът на Витамин D3 + Витамин K2 се препоръчва:

 • При остеопения, за предотвратяване на остеопороза и в допълнение към лечението на остеопороза
 • За предотвратяване на образуването и ускоряване на зарастването на фрактурите
 • При хора, приемащи калциеви добавки
 • При лица с болки в ставите
 • При хора на терапия с кортикостероиди.

Защо Витамин D3 + Витамин K2 от OstroVit е полезен и за сърцето Ви?

Все по-голям брой изследвания ясно показват, че витамин D е от съществено значение за доброто здраве и предотвратяване на редица заболявания. Следователно хората, приемащи висока доза витамин D, трябва да приемат достатъчно витамин К2, който трябва да осигури включването на калций в костите. Въпреки че симптомите на токсичността на витамин D3 не са чести, те обикновено се проявяват чрез калциране на артериите и се появяват поради липса на витамин К2, който би насочил калция към правилното му място. Затова е най-добре Витамин Д3 да се приема с Витамин К2, каквото е съчетанието на тези два елемента в тази добавка.

Vitamin D3 + K2-MK7 на OstroVit е хранителна добавка, която предпазва артериите от образуване на плака по стените и предпазва от атеросклероза и други сърдечно-съдови болести.Едно от проучванията е проектирано по такъв начин, че да покаже напредването на калцификацията, което се смята за потенциално фатално в случай на сърдечно заболяване и инсулт. Наблюдавани са две групи, като едната приема само витамин D, а другата приема витамин D3 и витамин К2. Резултатите показват, че напредъкът на калцификация е по-бавен в групата, приемаща Витамин D3 + Витамин K2, в сравнение с групата, приемаща само витамин D.

Това има смисъл: докато витамин D3 позволява по-доброто образуване на кост чрез повишаване на абсорбцията на калций, има нови доказателства, че витамин К2 насочва калция в костите и предотвратява отлагането му в артериите, където има отрицателен ефект.

Освен въздействието върху остеокалцина върху костния протеин, един от защитните механизми на витамин К2 срещу прогресиране на увреждането на кръвоносните съдове може да бъде свързан с неговото въздействие върху протеина Matrix GLA (MGP). MGP е протеин, отговорен за защитата на кръвоносните съдове от калцификация.

Когато се появи атеросклероза, която е неизбежен процес на стареене, кръвоносните съдове в тялото Ви се увреждат, възниква възпаление, което може да доведе до натрупване на калций и създаване на артериална плака, водеща до инфаркт.

Витамините К2 и D3 отново работят заедно, за да активират MGP, който се събира в здравите артерии около еластичните влакна на стените на артерията и предотвратява натрупването на калциеви кристали.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 доза (1/2 таблетка) дневно преди хранене.

Дозировка: 1/2 таблетка

Дози в опаковка: 200/220

Състав в 1 доза(1/2 таблетка)Стойност%ПДД
Витамин K2 (като менахинон-7) (от Bacillus subtilis natto)50 мкг67%†
Витамин D3 (като холекалциферол)50 мкг (2000 IU)1000%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, калциев фосфат, нишесте, магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

Продуктът може да съдържа мляко (включително лактоза), пшеница, яйца, целина, горчица, ракообразни.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Продуктът не трябва да се използва от деца, бременни жени и кърмачки. Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките!

Витамин K > Витамини > OstroVit Vitamin D3 4000 + K2 100 Tablets

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Vitamin D3 4000 + K2 100/110 таблетки | OstroVit

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.