Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Dual Biactive D-Tox 30 капсули

Dual Biactive D-Tox 30 капсули
Dual Biactive D-Tox 30 капсули
39.90 лв.
Код на продукта : Dual Biactive D Tox 30 Caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.33 лв.

 
Бърза поръчка
Dual Biactive D-Tox 30 капсули

Dual Biactive D-Tox 30 капсули

  • Действа детоксикиращо
  • Почиства и възстановява дебелото черво
  • Балансира чревната микробиота
  • Подобрява чревната перисталтика
  • Засилва имунната система
  • Спомага при храносмилателни разстройства
  • Облекчава дискомфорта при възпаление на червата
  • Бори се с умората и повишава настроението
  • Dual Biactive D-Tox 30 капсули е на невероятна цена

Какво знаем за Dual Biactive D-Tox?

Ритъмът на съвременния живот понякога е изтощителен. Всеки ден трябва да бързате за работа, да изпълнявате различни задачи, да поемате отговорности... И във Вашия дом също чакат куп спешни задачи. Обаче въпреки всичко това искате да останете енергични и да изглеждате добре. Една от тайните на красотата е в редовното почистване на тялото от натрупаните биологични замърсители. Но какво се има предвид под това?

Човешкото тяло има мощна система за премахване на преработените продукти, която работи неуморно, постепенно, ежедневно. Въпреки това, в резултат от прекомерни натоварвания, болести, лоши навици и стрес, Вашите най-важни вътрешни органи, отговорни за детоксикацията на организма (черния дроб, бъбреците), не могат да се справят с тях, поради което се нуждаят от помощ.

Токсините влизат в тялото Ви с храната. Храните, които консумирате, съдържат голямо количество консерванти, изкуствени оцветители, аромати, които влияят негативно на Вашето благополучие и здраве. Те водят до слабост, намаляване на физическата и умствената активност, главоболие, забавяне на храносмилателния процес. Бързото хранене също е голям проблем – то води до редица неприятности като газове, подуване на стомаха, проблеми с храносмилателния тракт, а резултатът от това е лошо абсорбиране на витамините и минералите от организма. Последиците от натрупването на токсини в организма могат да бъдат различни заболявания, нисък имунитет, промени в настроението, кожни проблеми или влошаване на паметта. Когато Вашият организъм е детоксикиран, имунитетът се засилва, хормоналната система също подобрява своята функция, намалявайки зависимостта на тялото от вещества като захар, кофеин, никотин или алкохол.

Колкото по-рано се отървете от токсините и наистина „очистите” Вашето тялото, толкова по-ефективно то ще функционира. Кожата Ви ще изглежда по-сияйна, ще имате повече енергия, ще бъдете здрави всеки ден и ще се чувствате по-щастливи. Можете да помогнете на организма си в процеса на очистване, да върнете енергията си и да облекчите натоварването на органите си с помощта на добавката Dual Biactive D-Tox 30 капсули с уникална цена, създадена на базата на изцяло натурални съставки.

Как действа Dual Biactive D-Tox на капсули?

Пробиотичните натурални съставки улесняват храносмилането. Правилното механично и химично преработване на доставената храна до вид, в който тя може да бъде усвоена от организма, е необходимо, за да може тялото да я използва оптимално. Иновативната формула на продукта Дуал Биактив Детокс 30 капсули съдържа пробиотични натурални съставки, които са комбинация от репей, храносмилателни ензими, листа на алое вера, куркума и бананови семена с добавени екстракти от глухарче, копър, фумария и артишок. Те могат да помогнат за почистване на червата, детоксикация и намаляване на възпалението, а заедно с това за заздравяване на дебелото черво.

Пробиотичните съставки в продукта допринасят за поддържането на стабилно състояние или подпомагат по-бързото регулиране и връщане към нормалното здравословно състояние на чревната микробиота. Благодарение на това храносмилателната система се прочиства, а съдържащият се екстракт от куркума действа противовъзпалително. Още с първата капсула Dual Biactive D-Tox на атрактивна цена, която приемете, ще усетите разликата!

Имунитетът идва от стомаха, това е често срещан израз, известен от векове, и е добре обоснован. Чревната бактериална флора засяга функционирането на цялата телесна система, а не само на храносмилателната система. Нейният състав предпазва тялото от патогени и определя правилното функциониране на имунната система (до 80% от клетките на имунната система се развиват в лимфоидната тъкан на храносмилателния тракт, с която чревната микрофлора тясно си взаимодейства). Чревните бактерии допринасят за повишаване на бионаличността на някои минерали като магнезий, калций, цинк и желязо. Те синтезират също много от витамините В и витамин К. Установено е, че здравата чревна микробиота подпомага извеждането от тялото на токсините, които приемаме с храната. Оказва се също, че чревната флора неочаквано влияе и на здравословните проблеми на централна нервната система, имунната система, гастроинтестиналния тракт, опорно-двигателната система (по-специално артритни заболявания).

Приемът на Дуал Биактив Детокс 30 капсули бързо и лесно ще Ви помогне за намаляване на дискомфорта, прочистване на храносмилателната система и поддържане на чревната флора. Дуал Биактив Детокс активна формула е революционна пробиотична смес от естествени съставки, която може да улесни храносмилането и детоксикацията на тялото.Така ще намали неразположението, ще облекчи констипацията, с грижа за цялостния тонус на тялото. Благодарение на това ще изчезне чувството за тежест и Вие ще почувствате прилив на енергия и жизненост.

Dual Biactive D-Tox 30 капсули съдържа естествени млечни ферменти, които подобряват чревната флора и фруктоолигозахариди – инулин, който има пребиотичен ефект. Фруктоолигозахаридите се срещат естествено в плодовете и зеленчуците като артишок, цикория, лук и банан, наречени естествени пребиотици. Устойчиви са на действието на храносмилателните ензими и подпомагат развитието на правилната бактериална флора. След като бъдат погълнати, се насочват към дебелото черво, откъдето стимулират активно размножаването на стомашно-чревната микробиота – полезни микроорганизми, които подпомагат усвояването на хранителните вещества и са важни за нормалното храносмилане. Инулинът е естествен полизахарид, който е фруктан с дълга верига. Химичните връзки в инулиновата молекула са устойчиви на храносмилателни ензими, което улеснява навлизането на съединението в дебелото черво. Там инулинът стимулира растежа на полезни млечно-кисели бактерии, които спомагат за храносмилането, синтезират някои витамини и укрепват имунитета на тялото. Инулинът има регулиращ ефект върху червата и може да ограничи абсорбцията на холестерол от храната, благоприятно повлиявайки на липидния профил.

Дуал Биактив Детокс 30 капсули с топ цена включва също аминокиселината L-глутамин, която допринася за заздравяването на чревната лигавица, куркума и папаин, които са с доказано противовъзпалително действие и пречистващи лечебни растения, чийто дневен прием спомага за поддържане на баланса на чревната флора. Аминокиселината L-глутамин е в състояние да нормализира храносмилателната система и увеличава синтеза на протеини в нея (в частност на червата, от съществено значение за регенеративните процеси), подобрява чревната плътност и пропускливостта на хранителните вещества. Той допринася също да се повиши абсорбцията на вода в червата (подкрепа за адекватна хидратация на тялото). Предпазва чернодробните клетки от токсини. Важна нейна функция е способността ѝ да отстранява своевременно амоняка от човешкото тяло, формиращ се в резултат на протеиновия метаболизъм.

Протеолитичните ензими или протеази, включително папаин, са ензимите, които разграждат протеини от животни и растения (например глутен, получен от пшеница) или млечен белтък (казеин). Те помагат за алкално-киселинното равновесие. Папаин от състава на Dual Biactive D-Tox 30 капсули е протеолитичен ензим, получен от листата и незрелите плодове на папая, които показват особена прилика с човешкия пепсин. Участва в разпадането на протеините. Папаин унищожава паразити, които се намират в стомашно-чревния тракт, и има антибактериални и противогъбични свойства. Това вещество може да регулира имунната система чрез стимулиране на реактивните форми на кислорода и производството на цитокини, до разрушаване на раковите клетки.

Традиционно куркумата се използва за лечение на рани, детоксикация на черния дроб и повече енергия и жизненост. Екстрактът от куркума, включен във формулата на Дуал Биактив Детокс 30 капсули, действа противовъзпалително и може да облекчи дискомфорта при възпаление на червата. Това се дължи на най-активното вещество и основен фитохимикал в състава ѝ – куркумин, който има силни противовъзпалителни свойства. Фитохимикалът показва широко въздействие в борбата срещу възпалителните състояния. Той понижава нивото на определени протеини, които предизвикват възпалителни процеси в организма. Потвърдено е също така, че куркумин влияе върху нивата на определени интерлевкини, от чието наличие до голяма степен зависи нормалното функциониране на имунната система.

За да обобщим, Dual Biactive D-Tox 30 капсули на невероятна цена ще улесни храносмилането и детоксикацията на тялото, помагайки му да се отърве от токсичните отпадъци и при това без гладуване, диети или агресивни химикали. Този естествен продукт няма познати странични ефекти. Dual Biactive D-Tox ще поддържа чревната флора и ще заздрави дебелото черво. Неговото нежно действие ще Ви осигури много енергия и жизненост, за да можете с лекота да се справяте със задачите си в забързаното ежедневие.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Това е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразната и балансирана храна! Да не се прилага на деца под 12-годишна възраст! Избягвайте консумацията заедно с лекарства и други хранителни добавки на основата на влакна! Да се съхранява на сухо и проветриво място, недостъпно за деца! Да не се използва за дълъг период от време, повече от 3 месеца! Прекомерната консумация може да предизвика чревен дискомфорт! Ако сте бременна или кърмите, е препоръчителна консултация с лекар!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™