Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Vitamin Code Raw Prenatal 90/180 капсули | Garden of Life

Vitamin Code Raw Prenatal 90/180 капсули | Garden of Life
Vitamin Code Raw Prenatal 90/180 капсули | Garden of Life
Vitamin Code Raw Prenatal 90/180 капсули | Garden of Life Vitamin Code Raw Prenatal 90/180 капсули | Garden of Life
135.00 лв.
Код на продукта : Vitamin Code Raw Prenatal 90 Vegetarian Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.5 лв.

Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

180 капсули

 
Бърза поръчка
Vitamin Code Raw Prenatal 90/180 капсули | Garden of Life

Vitamin Code Raw Prenatal 90/180 капсули | Garden of Life

 • Съдържа всички необходими вещества за доброто протичане на бременността
 • За по-добро здраве на жената по време на планиране на бременността
 • Подпомага доброто и правилно развитие на малкото
 • Срещу токсикоза и анемия при бременните
 • За здрава нервна система на бебето
 • За поддържане на добро състояние по време на бременност и кърмене
 • Подпомага цялостното добро здраве на нероденото бебе
 • Vitamin Code Raw Prenatal на капсули е на супер цена от Garden of Life

Какво знаем за Vitamin Code Raw Prenatal?

Защо още на етапа на планиране на бременността лекарите настояват да се приемат витамини? Нали уж балансираното, богатото на полезни вещества меню би следвало да е достатъчно? Оказва се, че не е така. Медицинската практика сочи, че повечето от бъдещите майки, дори и онези, които се придържат строго към правилата на здравословното хранене и начин на живот, още в началото на бременността си изпитват дефицит на три и повече важни елемента.

За никого не е изненада, че по време на бременността си жената инстинктивно употребява повече продукти, при това често такива, които преди това не е харесвала. Смята се, че вкусовите предпочитания я подтикват да избира продукти, които са необходими за бебето в конкретния момент. От кои елементи бебето и жената се нуждаят най-много?

По време на бременност са необходими:

 • 30% повече йод, витамини В6 и В12;
 • 1.5 пъти повече калций;
 • Два пъти повече фолиева киселина;
 • Два пъти повече желязо.

Ако жената не попълва нуждите си от тези и други вещества, тя рискува много, защото в момента на бременността тя отговаря не само за своя живот, но и за живота на своето бебе. Така например, в първия триместър дефицитът на витамини и микроелементи може да доведе до аномалия в развитието на плода, а в тежките случаи – до загиването му. Авитаминозата може да доведе до нарушения в работата на нервната, сърдечно-съдовата, храносмилателната и други системи в организма на детето, до пороци на различни органи.

Решението би следвало да е ясно: трябва да се обогати максимално хранителният режим на жената с витамини, микро- и макроелементи. Но само с помощта на правилна диета този проблем няма да може да се реши. Продуктите по магазините не са толкова полезни, колкото трябва да бъдат. А ако са полезни, няма как една жена да изяжда по 800 гр пилешки гърди на ден, за да попълни нуждите си от витамин В12 например. Точно затова експертите препоръчват да се използват специални комплекси, богати на фолиева киселина, йод, желязо, цинк и други необходими вещества в периода на зачеване, бременност и кърмене.

Такава е хранителната добавка на капсули от Garden of LifeVitamin Code Raw Prenatal, която в БиоМол предлагаме на топ цена.

Как действа Vitamin Code Raw Prenatal на капсули?

Vitamin Code Raw Prenatal 90/180 вегетариански капсули е хранителна добавка, която съдържа суровини, полезни минерални и витаминни съединения, подходящи за периода на бременността, кърменето, планирането на бременността. Какво означава Raw? Това означава, че елементите, включени в състава на този продукт, не са обработени с високи температури, което, на свой ред, значи, че те не са изгубили полезните си качества. Освен това добавката не съдържа вредни елементи като пълнители, подсладители, оцветители, изкуствени аромати, които обикновено се добавят в таблетираните форми на добавките.

Vitamin Code Raw Prenatal – Витаминен комплекс за бременни не съдържа ГМО-продукти, добавката е проверена за качество от трета, независима страна. Съдържа хранителни елементи, които не са обработени така, че да загубят полезните си вещества, създадена е от сурови храни, смес от биологично отгледани плодове и зеленчуци, съдържа храни, известни като суперхрани – най-полезните за здравето кълнове.

Vitamin Code Raw Prenatal капсули е формула с много хранителни вещества, създадена специално, за да отговори на уникалните нужди на жените по време на зачеване, бременност и кърмене. Този продукт осигурява подкрепа както за бъдещата майка, така и за развиващото се в нея бебе. Съдържа 23 плода и зеленчука, отгледани биологично, съдържа и мощни антиоксиданти, важни хранителни елементи и витамини за този специален период.

Капсулите на Vitamin Code Raw Prenatal съдържат:

 • 800 мкг фолат за подпомагане развитието на невралната тръба;
 • 18 мг подходящо за стомаха желязо, за здравето на кръвта и репродуктивната система;
 • 1400 IU витамин D3 за оптимално абсорбиране на калция;
 • Джинджифил срещу гаденето и дискомфорта в корема;
 • За поддържане на добра чревна флора на майката и бебето.

Нека разгледаме някои от съставките в добавката по-специално, за да разберете защо е добре да изберете Vitamin Code Raw Prenatal 90/180 веге капсули на неповторима цена.

Фолиева киселина

Това е най-известният витамин за бременни. Много важен елемент, който отговаря за процеса на отмиране на старите клетки и появяването на нови. Той участва активно в оформянето на плацентата. Дефицитът му може да причини увреждане на невралната тръба на детето, да провокира спонтанен аборт. По препоръките на Световната Здравна Организация, за да се предотвратят усложнения, жените задължително трябва да приемат витамин В9.

Витамините В в състава на Vitamin Code Raw Prenatal от Garden of Life

Ключови витамини от група В, освен фолиевата киселина, са витамините В6 и В12, включени в състава на тази добавка. Те влияят на нормалното развитие на плода и на състоянието на бъдещата майка, включително отговарят за:

 • Повечето обменни процеси, които се случват между организма на майката и детето;
 • Пълноценното усвояване на хранителните вещества;
 • Развитието на нервната, имунната, ендокринната, сърдечно-съдовата система на бебето.

Освен всичко това, витамин В12 подпомага пълноценното усвояване на фолиевата киселина. А В6 – за синтеза на белтъчини, от които се „строят“ клетките на организма на малкото, влияе на растежа на мозъка му и за развитието на нервната му система. Дефицитът на витамин В6 причинява токсикоза при жените, гадене, липса на апетит, проблеми със съня, раздразнителност.

Витамин Е

Включеният в състава на добавката Vitamin Code Raw Prenatal на уникална цена витамин Е е антиоксидант, който подпомага дишането на клетките. Недостигът на този елемент причинява слабост, болки в мускулите при майката, може да доведе до спонтанен аборт.

Витамин D

Това вещество се синтезира под въздействието на УВ-лъчите. Това е и причината на бременните жени да им се препоръчва да прекарват повече време навън. Този елемент от Vitamin Code Raw Prenatal витамини за бременни 60 капсули повишава биодостъпността на калций и фосфор в тялото. Невинаги може да се получи от хранителното меню, затова бременните жени следва да го приемат под формата на хранителна добавка, каквато е и тази на Garden of Life.

Витамин А

Задачата на този витамин е да участва в общото развитие и храненето на бъдещото дете. Ако при бременността се наблюдава съществен дефицит на този елемент, теглото на малкото ще е по-ниско от нормата. Освен това дефицитът му способства развитието на анемия.

Не само витамините обаче са важни в периода на планирането на бременността, в периода на самата бременност или по време на кърмене. Много важни са и определени минерали. В състава на Vitamin Code Raw Prenatal те са включени в подходящите пропорции. Сред тях са:

Йод

Важен минерал, необходим и на майката, и на бебето. Защото неговият дефицит може да доведе до:

 • Нарушения в развитието на централната нервна система, особено в ранна детска възраст;
 • Повишен риск от спонтанно прекъсване на бременността;
 • Ниско телесно тегло на новороденото.

Йодът в Vitamin Code Raw Prenatal – Комплекс за пренатална грижа 60 капсули подпомага пълноценното развитие на умствените и физическите способности на детето.

Цинк

Според експертите повече от 80% от бременните жени не получават достатъчно цинк. Състоянията на дефицит на този елемент се съпровождат с раждане на недостатъчно узрял плод и/или ниска маса на бебето, а също и с формиране на пороци в развитието на различни органи и системи. Затова е добре бременните жени да приемат допълнително цинк с добавка, която го съдържа. Такава е Vitamin Code Raw Prenatal хранителната добавка. Освен това цинкът стимулира процесите на регенерация на кожата и растежа на косата на бъдещата майка, а също така оказва имуномодулиращо действие.

Желязо

Железният дефицит може да доведе до развитие на анемия, затова бременните трябва да приемат всеки ден желязо отвън. Анемията е много опасно състояние за бременните жени, а също и за бебетата, които носят в корема си.

Калций

Необходим е не само за развитието на костите и мускулите на малкото, но и за оформянето на неговата нервна система. Недостигът на този минерал може да причини негативни последици за плода, може дори да е причина за прекъсване на бременността.

Комплексът Vitamin Code Raw Prenatal 90/180 капсули е уникален с това, че освен минералите и витамините, необходими за този деликатен за жената период, съдържат и много полезни за общото здраве и на бременната, и на бебето хранителни елементи. Това е и причината да изберете тази добавка за пренатална грижа за Вас и нероденото Ви бебе.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден. Може да приемате капсулите със или без храна. Може да отваряте капсулата и да изсипвате съдържанието ѝ във вода или сок.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 капсули) Стойност %ПДД
Витамин A (като бета-каротин) 1300 мкг 100%
Витамин C (от органични плодове амла) 120 мг 100%
Витамин D (като D3 от S. cerevisiae култури) 35 мкг 233%
Витамин E (като d-алфа токоферол от слънчогледово масло) 19 мг 100%
Витамин K (като K1 от S. cerevisiae култури) 90 мкг 100%
Тиамин (като B1 от S. cerevisiae култури) 1.4 мг 100%
Рибофлавин (като B2 от S. cerevisiae култури) 1.6 мг 100%
Ниацин (като ниацинамид от S. cerevisiae култури) 18 мг 100%
Витамин B6  2 мг 100%
Фолат (от S. cerevisiae култури) 800 мкг DFE 133%
Витамин B12 (като метилкобаламин от S. cerevisiae култури) 2.8 мкг 100%
Биотин (от S. cerevisiae култури) 35 мкг 100%
Пантотенова киселина (от S. cerevisiae култури) 7 мг 100%
Желязо (от хелатиран кафяв ориз) 27 мг 100%
Йод (от органичен морски келп) 290 мкг 100%
Цинк (от хелатиран кафяв ориз) 13 мг 100%
Селен (от S. cerevisiae култури) 70 мкг 100%
Манган (от хелатиран кафяв ориз) 2.6 мг 100%
Хром (от S. cerevisiae култури) 18 мкг 40%
Молибден (от хелатиран кафяв ориз) 50 мкг 100%
Витамин K2 (като менаквинон-7) 50 мкг **
Сурова органична смес от плодове и зеленчуци:
органична ябълка (плод), екстракт от органична амла (Amla, Phyllanthus emblica) (плод) Екстракт, органичнo корско водорасло, органично цвекло (корен), органични броколи (стъбло и цвят), органичен морков (корен), органичен спанак (лист), органичен домат (плод), органична ягода (плод), органична череша (плод), органична къпина (плод), органичен черен пипер (плод), органично брюкселско зеле (лист), органична боровинка (плод), органичен джинджифил (корен) , органичен чесън (луковица), органичен зелен лук (луковица), органична малина (плод), органичен магданоз (лист), органичен карфиол (цвете и стъбло), органично червено зеле (лист), органичен кейл (лист), органична краставица (кратуна), органична целина (стрък), органични аспержи (цвят и стъбло)
715 мг **
Пренатална храносмилателна смес:
Липаза, протеаза, аспергилопепсин, бета-глюканаза, целулаза, бромелаин, фитаза, лактаза, папаин, пептидаза, пектиназа, ксиланаза, хемицелулаза (Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus HN001 (6 млрд. живи бактерии)
52 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна целулоза, органична гума арабика.

Не съдържа пълнители, изкуствени оцветители или консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване, предстои Ви операция или приемате някакви медикаменти! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™