PreNatal Мултивитамини за бременни 60 таблетки | 21st Century

PreNatal Мултивитамини за бременни 60 таблетки | 60 дни | 21st Century 21 st Century създават специална формула мултивитамини, която съдържа 800 мкг фолиева киселина (200% дневна стойност). Най-добрият продукт мултиви PreNatal Мултивитамини за бременни 60
PreNatal Мултивитамини за бременни 60 таблетки | 60 дни | 21st Century 21 st Century създават специална формула мултивитамини, която съдържа 800 мкг фолиева киселина (200% дневна стойност). Най-добрият продукт мултиви PreNatal Мултивитамини за бременни 60
PreNatal Мултивитамини за бременни 60 таблетки | 60 дни | 21st Century 21 st Century създават специална формула мултивитамини, която съдържа 800 мкг фолиева киселина (200% дневна стойност). Най-добрият продукт мултиви PreNatal Мултивитамини за бременни 60
PreNatal Мултивитамини за бременни 60 таблетки | 60 дни | 21st Century 21 st Century създават специална формула мултивитамини, която съдържа 800 мкг фолиева киселина (200% дневна стойност). Най-добрият продукт мултиви PreNatal Мултивитамини за бременни 60
PreNatal Мултивитамини за бременни 60 таблетки | 21st Century
PreNatal Витамини за бременни таблетки на 21 st Century на супер цена е формула мултивитамини, която съдържа 800 мкг фолиева киселина (222% дневна стойност). Най-добрият продукт мултивитамини на таблетки за бъдещи майки е на топ цена. Научете повече
21.90 лв.
Без данък: 21.90 лв.

PreNatal Мултивитамини за бременни 60 таблетки | 60 дни | 21st Century

21 st Century създават специална формула мултивитамини, която съдържа 800 мкг фолиева киселина (200% дневна стойност). Най-добрият продукт мултивитамини на таблетки, направен за всички бъдещи майки, се предлага на супер цена.

 • Формула от витамини и минерали, специално разработена за бременни и кърмачки;
 • Осигурява нужните хранителни вещества за растежа и развитието на плода;
 • Препоръчва се да се приема преди зачеване, по време на бременността и докато кърмите;
 • Допринася за антиоксидантна защита за майката и плода;
 • Натурална, лесноусвоима формула, която щади стомаха;
 • Съдържа фолиева киселина;
 • Без консерванти, ароматизатори и оцветители;
 • Хранителната добавка PreNatal Мултивитамини за бременни 60 таблетки от 21st Century е на добра цена

21 st Century създават специална формула мултивитамини, която съдържа 800 мкг фолиева киселина на супер цена.

Бременните жени обикновено имат дефицит на някои хранителни вещества, като например фолиева киселина, желязо и цинк. Затова е изключително важно да приемате хранителни добавки по време на бременността, тъй като в днешно време почти е невъзможно да си осигурим правилните хранителни вещества само от храната, която поемаме. Също така е добре по време на кърмене на бебето да продължите с приема на мултивитамините.
 
PreNatal Витамини за бременни и кърмещи жени съдържа уникален комплекс от витамини, минерали и хранителни вещества, специално разработени да поддържат метаболизма и физическото състояние на бременната жена, като осигурява здравословен растеж и развитие на бебето.

Какво съдържат PreNatal Мултивитамини за бременни от 21st Century?

PreNatal Мултивитамини за бременни таблетки от 21st Century на супер цена е уникален комплекс от най-важните витамини, минерали и микроелементи, специално създаден за нуждите на бременната жена и кърмеща майка. Тази хранителна добавка съдържа фолиева киселина, която играе изключително важна роля за превенцията от дефекти на невралната тръба. Желязото пък, от своя страна, предотвратява развитието на анемия и поддържа стойностите на хемоглобина в нормални граници. Цинкът във Витамини за бременни предотвратява малформации и ниско телесно тегло на плода. Формулата е допълнително обогатена с витамин D, който спомага абсорбирането на калций в организма, подпомага здравето на костите, кожата и зъбите.

Малко полезна информация за Фолиевата киселина от Витамините за бременни жени?

Препоръчително е да започнете приемането на фолиева киселина или на PreNatal Мултивитамини за бременни таблетки на 21st Century поне 1 месец преди забременяването.

Фолиевата киселина играе много важна роля  по време на бременността, като участва в процеса на деление на клетките. Този витамин подпомага растежа и развитието на плода и  особено в по-ранните етапи. Ежедневният прием на фолиева киселина силно намалява риска от проблеми в развитието на плода. Фолиева киселина можем да намерим в броколите, спанака, зеления пипер, портокалите и грейпфрутите, соята и т.н. Въпреки наличието на фолиева киселина в тези продукти е добре жената, която планира бременност, да си набавя допълнително фолиева киселина.

Фолиевaта киселина е водноразтворим витамин, наричан още Витамин B9. Той участва като коензим в биосинтеза на аминокиселините и в основите на нуклеиновите киселини. Недостигът на фолиева киселина води до нарушения в изграждането и развитието на клетките в човешкия организъм, което причинява дефекти в изграждането на невралната тръба на плода. Организмът Ви има потребност от 0,2 мг фолиева киселина, но при бременност тази потребност се увеличава.

Препоръчително е да започнете приемането на фолиева киселина или на PreNatal Мултивитамини за бременни таблетки на 21st Century поне 1 месец преди забременяването. Ако бременността не е планирана, започнете приемането на витамини за бременни с фолиева киселина веднага след установяването ѝ.

Желязо по време на бременността

Сред микроелементите желязото е на едно от първите места по важност. То подпомага за изработването на червени кръвни телца, които снабдяват плода с кислород. Дори и диета Ви да е богата на желязо, понякога съществува потребност от допълнителен прием. Това е добре да се определи от лекар след като бъдат направени кръвни изследвания на бременната жена.  

Калций за бременните жени

​Калцият трябва да стане неразделна част от мултивитамините, които приемате по време на бременността, други думи казано: за здраво бебе трябва калций.

Калцият трябва да стане неразделна част от мултивитамините, които приемате по време на бременността. С други думи казано: за здраво бебе трябва калций.

Основните източници на калций са млякото, сиренето, кашкавалът и други млечни продукти. Калцият е минерал, който е необходим за здрави кости и зъби. Ако бременната жена не приема достатъчно калций, трябва да знаете, че бебето изсмуква необходимото количество от костите на майка си.

Освен всичко друго калцият спомага и за поддържането на нормално кръвно налягане по време на бременността. Повече от 99% от калция участва в изграждането на минералните структури на скелета и определя тяхната здравина. Ако не приемате достатъчно калций с храната, то тогава от костите се освобождава калций и така се гарантира неговото постоянно ниво в плазмата, което се свързва с регулиращите му функции. Витамин Д, от своя страна, регулира усвояването на калция от храните и влияе на физиологичното състояние на организма. Затова и калцият е важна част от Витамините за бременни на 21st Century, който при нас е на супер цена.

Млякото и млечните храни са най-добър източник на високоусвоим калций. Другите храни като ядки и листни зеленчуци също са източник на калций, но с по-ниска усвояемост.

 • Не забравяйте, че една чаена лъжичка сол на ден може да доведе до намаляване на костната маса с 1,5% годишно, а чаша 150 мл кафе увеличава калциевите загуби с 10 мг. 

Желязо

Желязото е минерал. Тялото ни използва желязо, за да произвежда хемоглобин, протеин, който помага за пренасянето на кислород от белите дробове до останалата част от тялото Ви. По време на бременността имате нужда от два пъти повече желязо, отколкото преди бременността. Вашето тяло се нуждае от това желязо, за да произвежда повече кръв, за да може да пренася кислород до Вашето бебе. Вашето бебе се нуждае от желязо, за да произведе собствена кръв.

PreNatal Витамини за бременни таблетки на 21 st Century на супер цена е формула мултивитамини, която съдържа 800 мкг фолиева киселина (200% дневна стойност)По време на бременност се нуждаете от 27 милиграма желязо всеки ден. Повечето пренатални витамини имат това количество. Можете също така да получите желязо от храната. Добрите източници на желязо включват:

 • Постно месо, птици и морски дарове
 • Зърнени храни, хляб и тестени изделия, в които е добавено желязо (проверете етикета на опаковката)
 • Листни зелени зеленчуци
 • Фасул, ядки, стафиди и сушени плодове.

Храните, съдържащи витамин С, могат да увеличат количеството желязо, което тялото Ви усвоява. Добре е всеки ден да ядете храни като портокалов сок, домати, ягоди и грейпфрут.

Витамин D

Витамин D помага на тялото Ви да усвоява калция. Той също така помага на нервите, мускулите и имунната система на тялото Ви да работят. Вашата имунна система предпазва тялото Ви от инфекции. Витамин D помага на костите и зъбите на Вашето бебе да растат.

По време на бременност се нуждаете от 400 IU (международни единици) витамин D всеки ден. Можете да получите това количество от храната или от PreNatal Мултивитамини за бременни 60 таблетки за 60 дни от 21st Century. Добрите източници на витамин D включват:

 • Мазни риби, като сьомга
 • Мляко и зърнени храни, към които е добавен витамин D (проверете етикета на опаковката)

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по една таблетка от Витамини за бременни дневно по време на хранене или както е указано от лекар.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност:%ПДД
Витамин А (100% като бета каротин)1200 мкг92%
Витамин С (като аскорбинова киселина)120 мг100%
Витамин D3 (като холекалциферол) 400 IU67%
Витамин Е (dl-алфа токоферил ацетат) 13.5 мг71%
Тиамин (като тиамин мононитрат) 1,8 мг129%
Рибофлавин (витамин В-2) 1,7 мг106%
Ниацин (като ниацинамид) 20 мг111%
Витамин В6 (като пиридоксин HCl) 2,6 мг130%
Фолат1334 мкг DFE (800 мкг фолиева киселина)222%
Витамин В12 (като цианкобаламин)8 мкг286%
Калций (като калциев карбонат)200 мг15%
Желязо (като железен фумарат)  28 мг104%
Цинк (като цинков оксид) 25 мг192%

Други съставки: целулоза, нишесте, стеаринова киселина, малтодекстрин. Съдържа <2% от: изкуствени оцветители (FD&C синьо #2 кармин, FD&C червено #40, FD&C жълто #6), натриева кроскармелоза, магнезиев силикат, магнезиев стеарат, PEG, поливинилов алкохол, силициев диоксид, титаниев диоксид.

Без добавена мая.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на стайна температура! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване, приемате някакви лекарства или Ви предстои медицинска процедура, консултирайте се с лекар преди употреба! Прекратете употребата и се свържете с лекар, ако се появят нежелани реакции! ВНИМАНИЕ! Случайното предозиране с желязо съдържащи препарати е водеща причина за смърт при деца под 6 години! Дръжте далеч от деца! В случай на случайно предозиране, потърсете незабавно медицинска помощ!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над PreNatal Мултивитамини за бременни 60 таблетки | 21st Century

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.