Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Vitamin C Crystals 1000 mg 125 gr I Natural Factors

Vitamin C Crystals 1000 mg 125 gr I Natural Factors
Vitamin C Crystals 1000 mg 125 gr I Natural Factors
38.39 лв
Код на продукта : Vitamin C Crystals 1000 mg 125 gr
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.31 лв.

 
Бърза поръчка
Vitamin C Crystals 1000 mg 125 gr I Natural Factors

Vitamin C Crystals 1000 mg 125 gr I Natural Factors

 • Подпомага синтезирането на интерферон
 • Повишава защитата на имунната система
 • Предпазва от вирусни, микробни, възпалителни заболявания
 • Възвръща младостта на клетъчно ниво
 • Подобрява цялостно състоянието на здравето
 • Подпомага синтезирането на невротрансмитери
 • Подобрява психичното състояние
 • Витамин C на кристали 125 гр на супер цена от Natural Factors
 • За повече радост и положителни мисли
 • За по-добре работеща памет и по-голяма умствена концентрация
 • Подобрява реакциите в стресова ситуация

Какво знаем за Vitamin C Crystals?

В нисшите, а по-късно и във висшите животни витамин C е активизирал всички динамични жизнени процеси. Именно той е вдъхнал в живота движението. Няма нищо странно в това, че на „неподвижните живи същества“, а именно – на растенията им трябва относително малко от този витамин. Колкото по-подвижно е животното или човекът, толкова по-голяма нужда от аскорбинова киселина има той.

Често ли боледувате в зимните месеци на годината? Усещате ли в ранната пролет потиснатост? Бавно ли заздравяват раните Ви? За да избегнете подобни симптоми, изберете Vitamin C Crystals 1000 mg 125 gr на превъзходна цена от Natural Factors

Как действа Витамин C на кристали?

Днес ние знаем, че витамин C изпълнява в организма две важни функции: осигурява имунна защита и стабилизира психиката. В имунната система той е най-лошият враг на всички възбудители на болестите, паразитите, вирусите, микробите и на първо място – на свободните радикали, които се боят от него като дявол от тамян.

Срещу Витамин C на кристали 125 гр свободните молекули на кислород са просто безсилни. Тъй като те носят на човека старост и в крайна сметка – смърт, този продукт е най-доброто средство за съхраняване на жизнената сила.

Vitamin C Crystals 1000 мг 125 гр повишава концентрацията на интерферона в кръвта. Това са имунни структури, които се произвеждат от самия организъм от белтъка в случаите, когато се появяват опасни вируси. Често действието на витамина наподобява това на молекулите на интерферона. Тази добавка повишава количеството на антителата в кръвта и стимулира отделянето на хормони от тимусната жлеза, която е щаб-квартирата на имунната система.

Като хранителна добавка Витамин C на кристали от 1000 мг 125 гр на Natural Factors преобразува аминокиселините в така наречените биогенни амини, а именно – биологично активни форми на белтък. Добавката подпомага левкоцитите, белите кръвни телца, които играят важна роля в имунната система.

В психичната сфера Vitamin C Crystals стимулира изработването на хормони, невропептиди и преди всичко – невротрансмитери (нервни възбуждащи вещества), с помощта на които ние имаме усещания. Щом здравите клетки в организма ни са винаги млади, усещанията при здрава хормонална структура са винаги положителни. Нормално е човек да се събужда и да посреща деня радостен, както се случва при животните. В този случай хормоните и невротрансмитерите функционират правилно. И всичко това, с помощта на хранителната добавка Витамин C на кристали 1000 мг.

Ако човек става от леглото сутрин недоволен, потиснат, с мрачни мисли, нещо не е наред с биохимията в нервната му система. Това не би трябвало да е така. Това е симптом не дефицит на аскорбинова киселина!

Значителна, а може би и главна роля във формирането на приповдигнатото настроение на човека играе витамин Ц. особено много се препоръчва приемът на добавката от хора, които заради липса на любов в първите си дни или седмици живот, са „програмирани“, а също и на тези, които непрестанно усещат напрежение отвън и изпитват по-малко любов и топлина.

Vitamin C Crystals 1000 мг 125 гр подпомага изцяло емоционалната сфера на човека. Защитава и подхранва хипоталамуса и способства производството на полови хормони, хормони на стреса, растежа и т.н. В нервните клетки при използването на този продукт се натрупва аскорбинова киселина и фенилаланин, за да може при необходимост незабавно да се започне производство на норадреналин – вещество, което ни осигурява бодрост и радост.

При внезапно възникване на опасна ситуация, например, автомобилна катастрофа, трябва да реагираме мълниеносно и концентрирано. Тогава буквално със скоростта на светлината от фенилаланина се произвежда норадреналин, който оказва върху организма възбуждащо действие, повишава налягането на кръвта и повишава концентрацията.

Великите идеи, творенията, гениалните планове и проекти от времената на възникването на човечеството са се раждали само с участието на норадреналин или бета-ендорфин и за всичко това е изиграл роля витаминът С!

Тъй като допаминът е междинен продукт в хода на синтез на норадреналин, хранителната добавка Витамин C на кристали 1000 мг от 125 гр на невероятна цена допринася и за неговото присъствие в тялото на човека. Допаминът е важен за многобройните функции на мозъка, особено за управлението на мускулните нерви, за настроението и за половия живот.

Vitamin C Crystals от 1000 mg подпомага функционирането на нервния дразнител серотонин. Той разлага аминокиселината триптофан, от която се образува това вещество, като така ни осигурява вътрешно успокоение и добър сън.

В последно време учените са доказали, че и четвъртият от нервните дразнители – ацетилхолин, който подобрява паметта и концентрацията, също зависи от витамина С. Това доказва огромното значение на Витамин C от Natural Factors на кристали за психическото здраве на човека.

Препоръчителен прием: Смесете ¼ ч.л. от продукта с вода или сок и консумирайте директно по веднъж дневно.

Дозировка: ¼ ч.л. (1 гр)

Дози в опаковка: 125

Състав в 1 доза (1 гр)  Стойност  %ПДД
Витамин С 1000 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на проветриво и сухо място, на стайна температура!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™