Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Tri Creatine Malate 300/500 g | HS Labs

Tri Creatine Malate 300/500 g | HS Labs
Tri Creatine Malate 300/500 g | HS Labs
Tri Creatine Malate 300/500 g | HS Labs
45.00 лв.
Код на продукта : Tri Creatine Malate 300 g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.38 лв.


Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

500 грама

 
Бърза поръчка
Tri Creatine Malate 300/500 g | HS Labs

Tri Creatine Malate 300/500 g | HS Labs

 • Висококачествен креатин малат на прах
 • Увеличава ефективността на енергийните процеси в организма
 • Подобрява физическата ефективност
 • Задържа по-малко вода в организма
 • Засилва нарастването на мускулната сила и енергия
 • Добре се разтваря във вода
 • Стабилна форма с по-добра усвояемост
 • Tri Creatine Malate 300/500 g е на отлична цена от HS Labs

Какво знаем за Tri Creatine Malate?

Една от първите спортни добавки, с които се „запознават” спортистите, е креатин. А също и хората, които искат да повишат своите спортни постижения, но са предпазливи, допитвайки се до треньори, приятели или просто събирайки информация в интернет и четейки отзиви за креатин, започват да го приемат. И може би няма нито един човек, който след няколко седмици да не е усетил ефекта от това вещество върху себе си и да не започне да препоръчва неговото приемане. Затова можем смело да заключим, че креатин действа! И работи много ефективно.

За да се изясни как функционира креатин, е необходимо да се поясни какво представлява. Креатин е естествено вещество под сложното наименование – азот съдържаща карбоксилна киселина. Неговата основна задача е да участва в енергийния обмен на мускулните влакна, предавайки им сила, издръжливост и увеличавайки обема им.

Аминокиселината се съдържа в редица различни храни като говеждо месо, риба треска или камбала. Но количество, което може да се набави с продуктите, дори и да са с богато съдържание на креатин, не е достатъчно за спортистите. Затова креатин като спортна добавка е задължителен за културистите.

Аминокиселината е позната отдавна, открита е през 1862 г. от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите. Креатин се превръща в човешкия организъм в креатин фосфат. Той, от своя страна, помага за производството аденозин трифосфат (АТФ), доставящ енергията, необходима за съкращението на мускулите. Независимо дали се занимаваме със спорт, или не, ние сме принудени да използваме креатин, за да осигурим своята жизнена дейност. Ето защо природата е научила тялото да го произвежда самостоятелно. Въпреки това при повишаване на физическото натоварване веществото няма време да се синтезира в достатъчни количества. В помощ при такива моменти идва спортното хранене.

Креатин е придобил популярност сред спортистите едва в началото на 20-ти век. Това вещество може да бъде причислено към най-изучаваните и безопасни добавки в спортното хранене и при това е много ефективно. Публикувани са над петстотин научни статии за аминокиселината. Тя е призната не само за ефективна, но и за безопасна за здравето. Учените от Университета в Кентъки установили от резултатите от проведените експерименти, че креатин има положителен ефект върху мозъка, помага му бързо да се възстанови след нараняване на главата. Включването на аминокиселината в храненето има благоприятен ефект върху намаляването на холестерола в кръвната плазма. Оказва противовъзпалително действие в случай на локално дразнене или хронично състояние на възпаление. Веществото има защитна функция за централната нервна система по време на исхемия и липса на кислород.

В повечето случаи креатин е напълно безвреден. Ползите, които носи, дават осезаеми резултати под формата на възможност за огромно натрупване на енергия, която да се използва в кратък период от време. Като хранителна добавка Tri Creatine Malate 300/500 g на супер добра цена от HS Labs осигурява по-добрия креатинTri Creatine Malate, с който ще подобрите резултатите си!

Как действа Tri Creatine Malate на прах?

Три Креатин Малат на прах 300/500 гр с топ цена е висококачествен креатин малат. Креатин малат се характеризира с много добра стабилност, тъй като е силно резистентна към активността на стомашния сок и стомашните ензими. Известно е, че когато се приема креатин, част от него се превръща в креатинин, т.е. се губи. Tri Creatine Malate е по-малко чувствителен към това. Освен това той е добре разтворим във вода.

Креатин е съединение с доказана ефективност, което стимулира растежа на силата и мускулната тъкан. Счита се за един от най-добрите позволени анаболни агенти, който се използва от водещите световни конкуренти на много спортни дисциплини и от хора, които практикуват спорт за удоволствие. Креатин малат (три-креатин малат, TCM) е комбинация от три молекули креатин с една молекула ябълчена киселина. В тази форма храносмилането и абсорбцията на аминокиселината са по-ефективни в сравнение с други често използвани форми.

Креатин под формата на фосфокреатин играе ключова роля в производството на АТФ като основен източник на енергия за мускулната работа. Това се вижда най-добре при силовите спортове. Когато мозъкът изпраща сигнал към мускулите и следва съкращение,  АТФ се разпада на AДФ и молекула фосфат и енергията се освобождава от мускулите. Ако съкращението се повтаря, протича процес на възстановяване на фосфатния остатък – ресинтез на АДФ до АТФ. Това Ви позволява да поддържате непрекъснато производство на енергия. В случай на интензивна тренировка за сила или скорост процесът на синтез на АТФ не може да се справи с производството на енергия. В резултат на високата интензивност на усилието нивото на АТФ в мускулите намалява – това е умора. Силата и времето на съкращаване на мускулите са намалени.

Директното допълване на креатин с Tri Creatine Malate 300/500 g на много добра цена доставя субстрат за енергийно осигуряване чрез складираните в мускула фосфагени (АТФ и креатинфосфат), който представлява основният енергиен източник при краткотрайни физически натоварвания като силови спортове и упражнения или спринт сесии. Това позволява бързо да синтезирате АТФ, повишава силата и издръжливостта (устойчивост на умора). Мускулите Ви са по-добре адаптирани към натоварването, а състоянието им позволява по-интензивно трениране. Резултатите се постигат много по-бързо. Важно е още, че не само мускулната тъкан извлича ползи от добавянето на креатин, но и другите органи като мозък, черен дроб и кости.

Действието на основния компонент на продукта Три Креатин Малат на прах 300/500 гр има анаболен ефект. Както бе споменато по-горе, той помага за образуването на АТФ от AДФ чрез фосфокреатин. Също така Ви помага по-малко да се уморите по време на тренирането. Когато провеждате тренировъчни серии с високо натоварване, може да усетите парене в мускулите – това е резултат от промяна в киселинната им среда и образуването на крайните продукти на метаболизма. В този случай действието на креатин стабилизира киселинността и намалява рН на кръвта, и мускулите Ви са по-малко склонни към умора (разбира се, не до безкрайност).

Увеличените резерви на аминокиселината Ви дават възможност да съхраните запасите гликоген в мускулите, което влияе положително на техния обем. Използването на креатин е придружено от натрупването на определено количество вода, което също така увеличава външно мускулите Ви. Според последните научни изследвания действието на това вещество влияе положително върху увеличеното производството на протеини в мускулната тъкан.

Важно е още да се отбележи, че от допълнителния прием на Tri Creatine Malate 300/500 g не само мускулната тъкан извлича ползи, но и другите органи като кости, мозък и черен дроб. Креатин предпазва централната нервна система при недостиг на кислород, потиска възпалителните процеси. Също така действието му води до намаляване нивото на холестерол в плазмата.

Набавеният креатин с помощта на Три Креатин Малат на прах 300/500 гр има следната активност в организма Ви:

 • Поддържа синтеза на фосфокреатин. АТФ, произведен чрез набор от метаболитни реакции и присъствие на кислород в митохондриите, може да служи като гориво в цитозола по време на интензивни анаеробни тренировки.
 • Поддържане на правилното ниво на АТФ – по-бързо фосфорилиране на АДФ до АТФ благодарение на фосфокреатин. Особено се усеща между тренировки (почивни дни – почивка от тренировката).
 • Намаляване на натрупаната киселина в мускулите в резултата от физическото усилие.
 • Креатин увеличава енергията по време на тренировка с висока интензивност.
 • Креатин стимулира синтеза на мускулния протеин: ускорява растежа на мускулите.
 • Увеличаване на водното съдържание в мускулите – водата е основният компонент на мускулите и позволява техния анаболизъм. Водата е средата за всички метаболитни процеси в организма. Протеиновият синтез има най-висок процент в мускулните клетки, които са добре хидратирани.
 • Креатин предотвратява производството на протеина миостатин, който потиска развитието на мускулите.

За разлика от монохидрата, креатин малат, който ще си набавите с приема на Tri Creatine Malate 300/500 g, позволява да се избегне задържането на вода в мускулните клетки и се абсорбира по-лесно в храносмилателната система, тъй като се характеризира с висока разтворимост. Това свойство също така позволява да се получи мускулна маса с по-добро качество. Доказано е, че креатин малат, използван дори в по-малки дози, показва сходен ергогенен ефект с креатин монохидрат. Освен това в цикъла на Кребс се използва ябълчена киселина, благодарение на която се увеличава още повече нивото на генерираната енергия както по време на аеробни, така и при анаеробни усилия.

За да обобщим, Tri Creatine Malate 300/500 g на страхотно ниска цена от HS Labs е продукт, който ще работи особено добре, ако се занимавате със спорт, характеризиращ се с максимално ниво на интензивност, краткотрайност и повторяемост. Поради високата си бионаличност и минимално задържане на вода креатин малат се препоръчва на хора, които тренират за издръжливост.

Начин на употреба: Една доза (2,5 гр – ½ мерителна лъжичка) се разтваря в около 150 мл вода.

В тренировъчни дни: Приемайте една доза сутрин след събуждане и една доза след тренировка.

В нетренировъчни дни: Приемайте една доза сутрин след събуждане.

Дозировка: 2,5 гр (½ мерителна лъжичка)

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (2,5 гр) Стойност %ПДД
Три-креатин малат 2500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™