RENEW 50+ Anti-Aging 1000 мг 20 таблетки | Green Health

RENEW 50+ Anti-Aging 1000 mg 20 tablets | Green Health Подмладяваща формула с високо качество и гарантирана ефективност За подкрепа здравето на сърцето и мозъка При висок холестерол и срещу атеросклероза З RENEW 50+ Anti-Aging 1000 mg 20 tablets | Green H
RENEW 50+ Anti-Aging 1000 mg 20 tablets | Green Health Подмладяваща формула с високо качество и гарантирана ефективност За подкрепа здравето на сърцето и мозъка При висок холестерол и срещу атеросклероза З RENEW 50+ Anti-Aging 1000 mg 20 tablets | Green H
RENEW 50+ Anti-Aging 1000 mg 20 tablets | Green Health Подмладяваща формула с високо качество и гарантирана ефективност За подкрепа здравето на сърцето и мозъка При висок холестерол и срещу атеросклероза З RENEW 50+ Anti-Aging 1000 mg 20 tablets | Green H
RENEW 50+ Anti-Aging 1000 mg 20 tablets | Green Health Подмладяваща формула с високо качество и гарантирана ефективност За подкрепа здравето на сърцето и мозъка При висок холестерол и срещу атеросклероза З RENEW 50+ Anti-Aging 1000 mg 20 tablets | Green H
RENEW 50+ Anti-Aging 1000 мг 20 таблетки | Green Health
RENEW 50+ Anti-Aging 1000 мг 20 таблетки от Green Health на супер цена е подмладяваща формула, която поддържа здравето на сърцето, мозъка, черния дроб и целия организъм. RENEW 50+ Анти-Ейджинг е профилактично средство срещу стареене и различни болести. Научете повече

RENEW 50+ Anti-Aging 1000 mg 20 tablets | Green Health

 • Подмладяваща формула с високо качество и гарантирана ефективност
 • За подкрепа здравето на сърцето и мозъка
 • При висок холестерол и срещу атеросклероза
 • За подобряване на общото състояние на организма
 • За здрав черен дроб
 • За по-продължителна младост отвътре и отвън
 • Препоръчителна добавка за хора над 50-годишна възраст
 • RENEW 50+ Anti-Aging 1000 мг на таблетки е на неповторима цена от Green Health

Какво знаем за RENEW 50+ Anti-Aging?

RENEW 50+ Anti-Aging от Green Health има подмладяващи свойства, които действа и отвътре, и отвън.RENEW 50+ Anti-Aging е хранителна добавка, произведена от компания Green Health, която съдържа екстракти и елементи, подпомагащи цялостното здраве и подмладяващи организма и отвътре, и отвън. RENEW 50+ Anti-Aging съдържа 1000 мг полезни за сърцето, мозъка, ставите, съдовете, черния дроб и всички системи в организма съставки, а ние от БиоМол Ви предлагаме този продукт на много изгодна цена.

В състава на RENEW 50+ Anti-Aging 1000 мг 20 таблетки влизат екстракт от червен ориз, от глог, от гинко билоба, от червена боровинка и още много доказали ефективността си във времето растителни екстракти, а освен това е добавен и много нашумелият с полезните си качества в последно време витамин В15.

Как действа RENEW 50+ Anti-Aging на таблетки?

В хранителната добавка на Green HealthRENEW 50+ Anti-Aging 1000 мг 20 таблетки е включен екстракт от червен ориз. Тъй като зърната на червения ориз не се шлифоват, в него се съдържат много хранителни вещества. Ценен е съставът в него на витамини и минерали: цинк, желязо, калций, магнезий, манган, селен, витамини от В групата и още. Червеният ориз е богат на антиоксиданти, наречени антоциани, които помагат да се намалят възпаленията, алергичните прояви, а също и помагат да се понижи телесното тегло.

Освен това RENEW 50+ Anti-Aging на таблетки усилва метаболизма, премахва главоболието, понижава кръвното налягане и риска от сърдечни пристъпи. Заедно с това добавката поддържа здравето на зъбите и костите, предотвратява риска от развитие на артрит и остеопороза. Защитава организма от инфекции и укрепва общото състояние на здравето.

Таблетките RENEW 50+ Anti-Aging са добър избор за диабетици, тъй като червеният ориз е с нисък гликемичен индекс, ниско ниво на въглехидрати. Полезна е добавката и за кожата заради високите нива на антиоксиданти в него, които спират стареенето, предотвратяват остаряването на кожата и я предпазват от увреждането от УВ-лъчите. Добър е продуктът и за профилактика и помощ при висок холестерол, сърдечно-съдови болести, тъй като значително понижава лошия холестерол в кръвта.

Добавката RENEW 50+ Анти-Ейджинг 1000 мг 20 таблетки на супер цена помага за уравновесяване ритъма на дишането и помага при астма.

RENEW 50+ Anti-Aging на топ цена поддържа сърцето и мозъка здрави, предпазва от сърдечни пристъпи и инсулт.Друг компонент, на който ще се спрем, от състава на добавката е витаминът В15. Има много информация за благотворното въздействие на витамините върху здравето на човека. Витамин В15 е водоразтворимо съединение, което по принцип не се класифицира като витамин, но има подобни на витамините свойства. Кои са те?

 • Подпомага процесите по окисляване на клетките;
 • Насища клетките с кислород;
 • Предотвратява натрупването на мазнини в черния дроб и предпазва от трупане на холестеролни плаки по съдовете;
 • Поддържа функциите на надбъбречните жлези;
 • Подобрява производството на хормони;
 • Стабилизира метаболизма на мазнините и белтъчините;
 • Увеличава скоростта на възстановителните процеси след продължителни натоварвания;
 • Извежда хранителните отрови;
 • Премахва признаците на стенокардия;
 • Подобрява работата на сърцето, надбъбречните жлези, черния дроб.

Витамин В15 в добавката Реню 50+ Анти-Ейджинг на таблетки от Green Health е мощен антиоксидант и „пречиствател“ на организма от токсините. Повишава физическата издръжливост, подобрява обмяната на веществата. Освен това е доказано, че увеличава срока на живот на всички клетки в тялото и възпрепятства тяхното прераждане в злокачествени.

Ще се спрем и на глога от състава на RENEW 50+ Анти-Ейджинг. Той също е изключително полезен за организма:

 • Тонизира сърдечната система и заздравява съдовете;
 • Изравнява налягането;
 • Подобрява мозъчното снабдяване с кислород;
 • Подобрява кръвосъсирването и намалява холестеролните нива, като предпазва от атеросклероза;
 • Има успокояващо действие върху нервната система и нормализира съня;
 • Помага да се намалят неприятните симптоми на гастрита, при недобро храносмилане и други проблеми със стомаха и червата;
 • Оказва благотворен ефект при световъртеж и главоболие;
 • Повишава имунното съпротивление и подпомага възстановяването на силите след боледуване;
 • Бори се с отоците и извежда от тъканите токсините и шлаките;
 • Запазва за дълго време младостта и външната красота.

С какво ще помогне приемът на RENEW 50+ Anti-Aging за жените?

RENEW 50+ Anti-Aging таблетки от Green Health подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система и предпазва от атеросклероза.Съставът на тази добавка е много полезен за жените, тъй като подпомага разграждането на мазнините и съответно намаляването на теглото. Освен това продуктът влияе много добре на женската репродуктивна система, предотвратява злокачествените тумори на млечните жлези, фибромите и мастопатията. Полезен ще е продуктът за жени в менопауза и при болезнена менструация, като ще подобри не само физическото, но и емоционалното състояние на жената.

С какво е полезен RENEW 50+ Anti-Aging таблетки за мъжете?

Основното полезно действие на тази добавка касае репродуктивната полова система на мъжете. Приемът на таблетките RENEW 50+ Anti-Aging на неповторима цена помага за възстановяване на либидото и повишаване на издръжливостта, намалява раздразнителността. Освен това има и изразени противовъзпалителни свойства, което помага да се намалят неприятните усещания при проблеми с простатата и е добра профилактика на този вид болести.

RENEW 50+ Anti-Aging за сърцето

Този продукт стимулира съкращенията на миокарда и нормализира сърдечния ритъм, което се отразява положително на състоянието на целия организъм. При прием на добавката RENEW 50+ Anti-Aging се укрепват съдовете, подобрява се мозъчното кръвоснабдяване и така се намалява вероятността от възникване на инфаркти и инсулти.

RENEW 50+ Анти-Ейджинг срещу хипертония

Добавката помага при резки промени в кръвното налягане, подобрява и изравнява артериалното налягане.

RENEW 50+ Anti-Aging срещу висок холестерол

Както стана ясно, употребата на този продукт укрепва съдовите стени, има разреждащо действие върху кръвта и възпрепятства образуването на холестеролни плаки.

RENEW 50+ Anti-Aging и диабет

Употребата на този продукт не повишава кръвната захар, затова може да се ползва от диабетици с цел подобряване на храносмилането, заздравяване на съдовете и подобряване състоянието на черния дроб.

RENEW 50+ Anti-Aging при онкологични болести

Много полезен е глог от състава на Реню 50+ Анти-Ейджинг на таблетки срещу злокачествени тумори. В състава на глога има много антиоксиданти, затова добавката, която съдържа екстракт от него, подпомага бързото обновяване на клетките и потиска растежа на туморите. Много е ефективна профилактиката на рак с употребата на този продукт, затова, ако сте предразположени към онкологични заболявания, се препоръчва неговата употреба.

RENEW 50+ Anti-Aging след инсулт

RENEW 50+ Anti-Aging на супер цена регулира кръвното налягане и предпазва от хипертония, онкологични болести, проблеми с репродуктивните функции.Тъй като този продукт има възстановяващи свойства и укрепва съдовете, а също и предотвратява образуването на тромбове, е много полезно да се приема в периода след прекаран инсулт и помага във възстановителния процес.

За имунната система

Тъй като в съставките на добавката присъстват много минерали и витамини, RENEW 50+ Анти-Ейджинг 1000 мг 20 таблетки укрепва организма и повишава устойчивостта му към вирусни заболявания.

RENEW 50+ Анти-Ейджинг таблетки за черния дроб

Добавката има мощни пречистващи свойства и намалява натоварването върху черния дроб, като извежда от организма шлаките и токсините и стартира процесите за възстановяване на чернодробните клетки.

RENEW 50+ Анти-Ейджинг при атеросклероза на съдовете

 При лошо кръвообращение и висок холестерол стените на съдовете стават ронливи, по тях се появяват атеросклеротични плаки. Това може да повлияе отрицателно върху работата на мозъка и на сърцето и да доведе до инсулт и инфаркт. Това може да се предотврати с приема на хранителната добавка на Green Health Реню 50+ Анти-Ейджинг таблетки от 1000 мг.

Полезните свойства на всяка една от съставките на тази добавка подобряват състоянието на кожата, косата и на външността като цяло. Съставките на продукта подпомагат производството на нов колаген в тялото, който отговаря за бързото обновяване на клетките.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1-2 таблетки дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД

Патентована формула:

Екстракт от червен ориз;

Екстракт от глог;

Екстракт от антродиа камфората;

Витамин В15;

Екстракт от гинко билоба;

Екстракт от игловиден корал;

Екстракт от червена боровинка;

Екстракт от очанка;

Екстракт от мумио;

Екстракт от фалопия;

Екстракт от еленови рога;

Витамин В17

1000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вивапур, колидон, талк, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Приемът на продукта не се препоръчва на бременни, кърмещи жени и деца! Не превишавайте препоръчителната доза! Съхранявайте на проветриво и сухо място, на температура под 25°С!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над RENEW 50+ Anti-Aging 1000 мг 20 таблетки | Green Health

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.