Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Reishi (Ganoderma Lucidum) 60 веге капсули | Dr. Biomaster g0013

Reishi (Ganoderma Lucidum) 60 веге капсули | Dr. Biomaster g0013
Reishi (Ganoderma Lucidum) 60 веге капсули | Dr. Biomaster g0013
64.00 лв.
Код на продукта : Reishi 60 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 3.2 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 10 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Reishi (Ganoderma Lucidum) 60 веге капсули | Dr. Biomaster g0013

Reishi (Ganoderma Lucidum) 60 веге капсули | Dr. Biomaster

 • Предотвратява и помага при ракова патология
 • Има имуномодулиращо и имуностимулиращо действие
 • Оптимизира хормоналния баланс
 • Предпазва от вирусни прояви и регулира бактериалния състав в организма
 • Подобрява кръвосъсирването и кръвообращението
 • Срещу проблеми със сърцето и кръвоносната система
 • Подобрява функциите на мозъка
 • Срещу умора и за бързо възстановяване след боледуване
 • Reishi (Рейши) 60 капсули е на превъзходна цена от Dr. Biomaster

Какво знаем за Reishi?

Рейши е гъба, известна в Япония и Китай още от преди 4000 години. В древните ръкописи са го наричали „гъбата на безсмъртието“, средство, „даващо вечна младост“, „божествено растение“. В традиционната източна медицина рейши се смята за чудесно средство срещу много болести. В диворастящ вид гъбата се е срещала много рядко, затова и цената и е била много висока. Едно от китайските и названия е „императорска гъба“. Имало е времена, когато в Япония е имало указ за задължително предаване на намерените гъби в императорската хазна.

Reishi 60 капсули от Dr. Biomaster на изгодна цена е имуномодулатор и помага за възстановяването на хормоналния баланс, връща организма в състояние на хомеостаза и регулира дейността на имунната система. Бори се с туморите и раковите клетки. Действа като средство, регулиращо различните клетъчни функции и системи, включително ендокринната, имунната, сърдечно-съдовата, централната нервна и храносмилателната системи.

Рейши на 60 капсули оздравява всестранно организма на човека и при това не е токсичен продукт и не предизвиква странични ефекти, в сравнение с фармацевтичните препарати. Приемът на добавката стимулира бързото подобряване на енергийното ниво, умствените способности и настроението, а едновременно с това намалява болката, алергиите, проблемите с храносмилането и инфекциите.

В какво се крие тайната на тази гъба? В различните активни съставки, към които се отнасят:

 • Сложни захари (познати като бета-глюкани)
 • Растителни стероли, които могат да изпълняват ролята на предшественици на хормоните в организма
 • Полизахариди, които се борят с развитието на ракови клетки
 • Киселинни вещества, наречени тритерпени, които „включват“ реакцията в организма към алергените

Как действа Рейши на капсули?

Reishi капсули понижава възпаленията и увеличава производството на естествени клетки-килъри, които премахват от организма различните типове мутирали клетки. Това свойство прави добавката идеално натурално средство за профилактика и помощ при рак или сърдечно-съдови патологии. Ето някои механизми на действие, чрез които тази гъба прави тези неща:

 • Активация на цитотоксичните рецептори
 • Инхибиране на полиферацията на клетките
 • Потискане на съдовия ендотелен фактор на растежа
 • Увеличаване антиоксидантните способности на плазмата
 • Усилване на имунния отговор
 • Преобразуване на излишния тестостерон в дихидротестостерон

Като хранителна добавка Рейши 60 капсули на Dr. Biomaster защитава от много болести и състояния, сред които: възпаления, умора (включително и хронична), чести инфекции (на пикочните пътища, бронхити, респираторни и други), болести на черния дроб, хранителна алергия и астма, проблеми с храносмилането, язви на стомаха и синдром на дразнимото черво, туморни образувания и ракови болести, кожни проблеми, автоимунни патологии и много други.

Reishi на капсули има много полезни свойство и може да се използва за подобряване функциите на органите, укрепване на имунитета и различни заболявания. Ето шест доказани от науката полезни действия на гъбите рейши:

 1. Помага за защита от туморен растеж – както и другите противовъзпалителни продукти, тази добавка съдържа няколко вида важни противоалергични питателни вещества, включително антиоксиданти, бета-глюкани и аминокиселини. Един от най-полезните компоненти на гъбата са полизахаридите, които имат противотуморни способности. Това е имуномодулираща добавка, която защитава ДНК и спира клетъчните мутации. Reishi помага в борбата с рака, тъй като оказва антиоксидантна защита, има невропротекторни, радиозащитни, антидиабетични, противоостеопорозни и противоизтощителни способности. Инхибира инвазията на туморите и метастазите и ограничава прикрепването на раковите клетки към ендотелните клетки. Бета-глюканите също са естествени борци с раковите патологии, тъй като преустановяват растежа и разпространението на болните клетки, а в същото време повишават активността на имунната система. Добавката може успешно да се прилага при рак на млечните жлези, на простатата, белите дробове, яйчниците, черния дроб, дори и с традиционните методи за справяне с болестта. За пациентите, които се възстановяват след рак или преминават през химиотерапия и лъчетерапия, този продукт притежава защитни ефекти, като прави лечението по-ефективно. Рейши на капсули оказва антипролиферативно и хемопрофилактично действие. Помага да се намалят нежеланите ефекти от химиотерапията като понижаване на имунитета и гадене, а освен това повишава ефективността на радиотерапията. Много от учените са стигнали до заключението, че тези гъби са едно от най-мощните натурални средства за борбата с опасната болест.
 2. Подобрява функционалността на черния дроб и детоксикацията – един от основните вътрешни органи е черният дроб, тъй като той отговаря за пречистването на кръвта от постъпващите отвън отрови и токсини. Също така за преработването и съхраняването на хранителните елементи и за обезвреждането на различни алергени. Добавката Reishi на перфектна цена поддържа правилния баланс в организма, тъй като помага да се укрепи храносмилателната система, където тези хранителни елементи се разграждат и се усвояват. Подобрява работата на черния дроб и предотвратява заболявания на органа, което води до по-доброто пречистване на организма от отпадъците и токсините. Следователно се повишава имунитета срещу болестите, които могат да се развият с времето и има хепатопротекторни свойства при остра чернодробна недостатъчност.
 3. Подпомага здравето на сърцето и балансира кръвното налягане – тритерпените, които присъстват в състава на Рейши, имат способността да понижават налягането, а освен това и да подобряват кръвосъсирването и да балансират нивата на холестерола. Това е така, тъй като те намаляват възпаленията в малките кръвоносни съдове и артериите, а освен това възстановяват хормоналния баланс. Високото налягане в кръвта или високото съдържание на холестерол в нея понякога могат да бъдат предизвикани от хормонални проблеми, включително и от заболявания на щитовидната жлеза или голям стрес. Но този продукт помага да се възстанови оптималния хормонален фон, а също и да се укрепи сърдечно-съдовата система. Освен това, Reishi 60 capsules помага да се подобри кръвообращението, да се елиминира възпалението, което влошава сърдечните проблеми и предотвратява запушването на артериите или повишаването на холестерола. Приемът на тази добавка намалява симптомите на атеросклероза, облекчава болката в гърдите и задуха.
 4. Помага да се балансират хормоните и се бори със захарния диабет – някои от антиоксидантите и противовъзпалителните съединения, които присъстват в тези гъби. Променят начина на предаване на нервни импулси в главния мозък, като подобряват различните функции на ендокринната и централната нервна система. По този начин балансират хормоните по естествен начин. Приемът на капсулите Рейши се препоръчва за облекчаване симптомите на захарен диабет, умора и хормонален дисбаланс, като заедно с това подобрява фертилността и репродуктивното здраве. Понижава и броя на токсините и количеството на тежките метали, които могат да се натрупват в организма и да предизвикват понижаване нивата на енергията. Подобрява концентрацията, паметта и качеството на съня. Оказва умерено антидиабетично действие и подобрява дислипидемията. А освен това повишава нивото на хемоглобина, без да повишава това на захарта.
 5. Бори се с алергиите и астмата – тритерпените намаляват алергиите и реакциите на хистамина, свързани с астмата. Именно поради тази причина Reishi 60 капсули от Dr. Biomaster може да се използва като естествено средство срещу астма. Тези вещества намаляват алергичните реакции като въздействат върху имунната система, укрепват храносмилателните органи, защитават лигавицата на червата, понижават възпалението, инхибират освобождаването на хистамин и подобряват използването на кислорода и чернодробните функции.
 6. Намалява риска от заразяване с бактериални инфекции и вируси – това е един природен антивирусен, антибактериален и противогъбичен продукт. Освен намаляването на алергиите, Рейши на капсули осигурява защита от бактериалните, вирусните и гъбичните инфекции. Той заздравява лигавиците на храносмилателните органи и се бори с „лошите“ бактерии, като едновременно с това помага на полезните да се развиват и да защитават от клетъчни мутации. Тъй като гъбите рейши влияят за по-добро кръвообращение и са противовъзпалителни, те помагат да се ускори процесът на оздравяване при инфекции, понижава болките и се бори с изтощението. Тази хранителна добавка може да се използва при симптоми на инфекции на пикочните пътища, при респираторни и синусни инфекции, при хепатит и бронхит.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте по 1-3 веге капсули 2-3 пъти дневно с вода.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (3 веге капсули) Стойност %ПДД
98% екстракт от гъба Рейши (Ganoderma Lucidum) с 30% полизахариди 900 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: емулгатор:  E575 (магнезиев стеарат), E464.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар или друг специалист преди употреба! Съхранявайте на стайна температура 20-25 градуса по Целзий! Дръжте далеч от директна слънчева светлина и топлина!

Продуктът Reishi (Ganoderma Lucidum) 90 веге капсули от Fungiology вече не се предлага. Възползвайте се от ползите и добрата цена на Гъба Рейши от Dr. Biomaster!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™