Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard
Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard
Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard
60.90 лв
Код на продукта : Lecithin Vital 120 Capsules Sanct Bernhard
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 120
Цена на доза: 0.51 лв.
Дневен прием: 3 дози
Опаковката е достатъчна за 40 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard

  • Подобрява паметта и когнитивните функции
  • Увеличава интелектуалния капацитет
  • Ускорява ученето
  • Подобрява концентрацията
  • Превенция на атеросклерозата
  • Регулира липидния профил
  • Понижава нивата на триглицеридите
  • Защитава черния дроб
  • Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули е на чудесна цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Лецитин Витал?

От физиологична гледна точка, човешкият организъм има нужда от различни вещества, като някои от тях са му безусловно необходими, а други – не чак толкова. Има обаче вещества, които са есенциални за неговото съществуване. Към тези вещества категорично следва да бъдат отнесени фосфолипидите, които са вид липиди. В нашето тяло фосфолипидите присъстват в структурата на клетъчните мембрани и поддържат тяхната пропускливост. Това е важно за жизнените функции на клетките, обмена на информация между тях, усвояването на витамини и минерали. Можем да споменем например, че изолационният слой на нервните влакна се състои от 35-50% фосфолипиди, а в чернодробните клетки те са 65%. Без преувеличаване, това е горивото за човешкото тяло.

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули на отлична цена от Sanct Bernhard - соевият лецитин е особено богат на висококачествени фосфолипиди.

Френският химик Морис Гобли през 1845 година изолирал от яйчния жълтък жълто оцветена маслена субстанция, която нарекъл лецитин (от гръцкото название за яйчния жълтък – lekithos – „жълтък”). Впоследствие се оказало, че лецитинът е сложна смес, състояща се от фосфолипиди (65-75%), триглицериди и незначителни количества други вещества. В състава на веществото участват главно фосфолипидите фосфатидилхолин, фосфатидилетаноламин, фосфатидилинозитол и фосфатидилсерин. Немският учен д-р Ханс Айкерман близо сто години по-късно, през 1939 година, успява за първи път да изолира от соевите зърна в чист вид фосфолипида фосфатидилхолин. Той е съставен от глицерин, есенциалните полиненаситени мастни киселини – линолова и линоленова, фосфорна киселина и холин. В научния свят тази година се приема за година на откриването на тези удивителни природни вещества – фосфолипидите, които, както се оказва впоследствие, играят огромна роля в човешкия организъм.

Освен фармацевтично, лецитинът се използва и като естествен емулгатор, и антиоксидант в хранително-вкусовата промишленост: подобрява емулсиите в маслено-водните системи и предотвратява бързото разваляне на продуктите. По силата на това, веществото се употребява при приготвянето на шоколад и шоколадова глазура, печива, макаронени изделия, сладолед, майонеза и маргарин. Лецитинът намира приложение още в козметичната индустрия, в производството на мазни бои и техните разтворители, в производството на винилови покрития, в обработката на хартия, в производството на мастило, пестициди и торове, както и някои експлозиви.

Богати източници на лецитин са яйчният жълтък, маслиновото и слънчогледовото масло, пилешкото месо, пъстървата, сланината, лененето семе и др. Не съществува препоръчителна дневна доза за фосфолипидите, но се смята, че ежедневната потребност от тях съставлява 4 грама. Без всякакво съмнение те са важен компонент от здравословното хранене. Недостигът на фосфолипиди в организма се проявява на първо време с постоянна умора, раздразнителност и др. Важният за всяка клетка на нашия организъм лецитин се съдържа в продукта Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули от Sanct Bernhard, който Ви предлагаме на много изгодна цена. Той ще Ви помогне да имате повече енергия и бърза мисъл!

Как действа Лецитин Витал на капсули?

Лецитин Витал 120 капсули с топ цена е добавка с лецитин, глутаминова киселина, женшен и важни В-витамини. Соевият лецитин е особено богат на висококачествени фосфолипиди, които могат да бъдат намерени във всяка клетка на тялото. Естествените съставки, открити в лецитина, са от голямо значение за ефективността на много метаболитни процеси в организма. Най-важните ползи от прилагането на веществото са свързани с подобряването на паметта и когнитивните функции. В допълнение, лецитинът благоприятства чернодробната функция, понижава нивата на холестерола и по този начин е безценен елемент в профилактиката на атеросклерозата и сърдечно-съдовите болести.

Лецитин Витал 120 капсули с топ цена от Sanct Bernhard е много важен за здравословната работа на мозъка.

Понякога лецитинът се нарича фосфатидилхолин и всъщност е най-добрият източник на това вещество. Заедно с него съдържа разнообразие и от други ценни компоненти. Той е комбинация от няколко различни липиди и фосфолипиди, сред които доминиращи са: фосфатидилсерин, фосфатидилхолин, фосфатидилетаноламин, фосфатидилинозитол и фосфатидна киселина. Това сложно съединение може да се намери във всички човешки клетки. То играе ключова роля в значителна част от биологичните процеси, започвайки от невротрансмисията и завършвайки с клетъчното дишане и производството на енергия за жизнените процеси.

Доставеният лецитин от Lecithin Vital 120 Capsules има голямо значение за нервната система. Съединенията, съдържащи се в него, участват в структурата на всяка телесна клетка, особено в мозъка и нервната тъкан. Те са най-важните съставки на миелиновите обвивки в нервните влакна. Защитават невроните и глиалните клетки и допринасят за правилното провеждане на нервните импулси. Подобно на фосфолипидите, лецитинът образува структурните компоненти на клетъчните мембрани. Той е отговорен за тяхното здраве, правилната пропускливост и комуникацията. Регулира плавността на течността на клетъчната мембрана, за да осигури оптимална невротрансмисия. Предотвратява нейното втвърдяване, което нарушава нормалните ѝ функции. Поддържането на клетъчните мембрани в правилно състояние е необходимо за умствената работа и ефективност.

Lecithin Vital 120 Capsules на чудесна цена от Sanct Bernhard може да предотврати появата на остеопороза.

Съдържащият се в лецитина фосфатидилининозитол помага за регулиране нивата на мед и цинк в организма. Балансът между тези елементи е изключително важен за нервната система. Излишните количества мед причиняват свръхстимулация на мозъка, която може да се елиминира чрез цинка, който е необходим за производството на адекватни количества невротрансмитери. Фосфатидилинозитолът също е основният източник на диацилглицерол, който контролира много основни клетъчни функции чрез действието си върху ензимите фосфолипаза С и протеинкиназа С.

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули ще помогне за подобряване на паметта и когнитивните функции. Обикновено лецитинът се свързва с добра памет и умствена работа, които се осигуряват от правилните нива на ацетилхолин в организма. За да осигурим на организма адекватни количества ацетилхолин, трябва да го снабдяваме с холин, чийто най-добър източник е фосфатидилхолин, открит в лецитина.

Капсулите с лецитин – Лецитин Витал на страхотно добра цена подобряват паметта и когнитивните функции. Това сложно съединение ускорява ученето, помага за придобиване на нови количества информация, подобрява способността за припомняне на факти и помага за използването на придобитите знания. Оказва положителен ефект върху способността за концентрация и фокусиране. Лецитинът се препоръчва особено при дисоциация, умора и умствено изтощение. Когато се използва в период на интензивни умствени усилия, това помага за увеличаване на интелектуалните възможности.

Една от най-желаните характеристики на мозъка е невропластичността, която се определя от нивата на фосфолипидите. Невропластичността е обща характеристика на всички неврони, която представлява адекватната способност за разбиране, придобиване на знания и запаметяване, но и способността за лесно адаптиране към променящите се условия и новите ситуации. Лецитинът, съставен главно от липиди и фосфолипиди, има положителен ефект върху мозъчната невропластичност.

Фосфатидилинозитолът допринася за повишаване на чувствителността на рецепторите към серотонин. Следователно, той стабилизира настроението ни, насърчава паметта и подобрява умствената яснота. Фармакологичната употреба на лецитин включва също подкрепа при неврологични разстройства и деменция. Множество проучвания потвърждават ефикасността му за облекчаване на симптомите, възникващи при деменция и болест на Алцхаймер.

Лецитинът, осигурен чрез приема на Lecithin Vital, поддържа нормалната функция на черния дроб и регулира нивата на холестерола в кръвта. Той е липотропно средство, така че предотвратява натрупването на холестерол и мазнини в черния дроб. Проучванията са доказали, че добавката на лецитин допринася за понижаване нивата на LDL холестерола и триглицеридите, като едновременно с това повишава полезните нива на HDL. Фосполипидите, съдържащи се в лецитина, регенерират и стабилизират хепатоцитите (чернодробните клетки). Те помагат да се инхибират процеси, водещи до чернодробна стеатоза и фиброза, главно чрез намаляване на производството на колаген и повишената активност на колагенозите.

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули на супер цена от Sanct Bernhard има антиоксидантно действие.

Лецитинът предотвратява увреждане на черния дроб, което може да бъде причинено от различни токсични вещества (алкохол, лекарства, лекарства) и предпазва чернодробните клетки от някои вируси. Изследвания, проведени върху хора с хепатит, показват, че добавката на лецитин ефективно намалява симптомите на заболяването и дори обръща процеса на заболяване в някои случаи.

Lecithin Vital 120 Capsules включва и други съставки, които допълват неговото действие. Глутаминовата киселина и женшенът обогатяват състава на продукта по подходящ начин. Глутаминовата киселина функционира като възбуждащ невропредавател, а в редица случаи – като енергиен източник за мозъка. Образува L-глутамин, като участва в съединения, а по време на този процес извежда радикалите на амоняка – това е единственият метод за детоксикация на мозъка от амоняка. Женшенът осигурява ефективна поддръжка на нервните функции, като подобрява настроението, намалява стреса и поддържа паметта. Витамините от група В, които съставляват витамин В комплекс, са от особено значение за нервите и мозъка. Например витамините B6 и B12 допринасят, освен всичко друго, за нормалната функция на нервната система, умствената функция и намаляват отпадналостта и умората.

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули на чудесна цена от Sanct Bernhard е висококачествен продукт, поддържащ когнитивните функции. Той осигурява ключови съставки за нашето здраве и правилното функциониране на мозъчните клетки. Добавката много добре ще работи в периода на интензивни умствени усилия, при стресови ситуации и умора. Тя Ви позволява да подобрите когнитивните функции и да увеличите умствените възможности. Идеален избор е за хора, чиято работа изисква внимание и фокус.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно. Капсулите трябва да се поглъщат с достатъчно течност.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Соев лецитин 100 мг **
Корен от женшен 100 мг **
L-глутаминова киселина 50 мг **
Ниацин 18 мг 338%
Витамин Е (алфа-ТЕ) 12 mg (18 I.E.) 300%
Витамин В6 1,9 мг 407%
Витамин В2 1,8 мг 386%
Витамин В1 1,5 мг 409%
Витамин В12 3 мкг 360%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, пълнеж от царевично нишесте, антикекиращ агент магнезиев стеарат.

Съдържа соя.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™