Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard
Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard
Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard
64.50 лв
Код на продукта : Lecithin Vital 120 Capsules Sanct Bernhard
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.54 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 40 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули | Sanct Bernhard

  • Подобрява паметта и когнитивните функции
  • Увеличава интелектуалния капацитет
  • Ускорява ученето
  • Подобрява концентрацията
  • Превенция на атеросклерозата
  • Регулира липидния профил
  • Понижава нивата на триглицеридите
  • Защитава черния дроб
  • Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули е на чудесна цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Лецитин Витал?

От физиологична гледна точка, човешкият организъм има нужда от различни вещества, като някои от тях са му безусловно необходими, а други – не чак толкова. Има обаче вещества, които са есенциални за неговото съществуване. Към тези вещества категорично следва да бъдат отнесени фосфолипидите, които са вид липиди. В нашето тяло фосфолипидите присъстват в структурата на клетъчните мембрани и поддържат тяхната пропускливост. Това е важно за жизнените функции на клетките, обмена на информация между тях, усвояването на витамини и минерали. Можем да споменем например, че изолационният слой на нервните влакна се състои от 35-50% фосфолипиди, а в чернодробните клетки те са 65%. Без преувеличаване, това е горивото за човешкото тяло.

Френският химик Морис Гобли през 1845 година изолирал от яйчния жълтък жълто оцветена маслена субстанция, която нарекъл лецитин (от гръцкото название за яйчния жълтък – lekithos – „жълтък”). Впоследствие се оказало, че лецитинът е сложна смес, състояща се от фосфолипиди (65-75%), триглицериди и незначителни количества други вещества. В състава на веществото участват главно фосфолипидите фосфатидилхолин, фосфатидилетаноламин, фосфатидилинозитол и фосфатидилсерин. Немският учен д-р Ханс Айкерман близо сто години по-късно, през 1939 година, успява за първи път да изолира от соевите зърна в чист вид фосфолипида фосфатидилхолин. Той е съставен от глицерин, есенциалните полиненаситени мастни киселини – линолова и линоленова, фосфорна киселина и холин. В научния свят тази година се приема за година на откриването на тези удивителни природни вещества – фосфолипидите, които, както се оказва впоследствие, играят огромна роля в човешкия организъм.

Освен фармацевтично, лецитинът се използва и като естествен емулгатор, и антиоксидант в хранително-вкусовата промишленост: подобрява емулсиите в маслено-водните системи и предотвратява бързото разваляне на продуктите. По силата на това, веществото се употребява при приготвянето на шоколад и шоколадова глазура, печива, макаронени изделия, сладолед, майонеза и маргарин. Лецитинът намира приложение още в козметичната индустрия, в производството на мазни бои и техните разтворители, в производството на винилови покрития, в обработката на хартия, в производството на мастило, пестициди и торове, както и някои експлозиви.

Богати източници на лецитин са яйчният жълтък, маслиновото и слънчогледовото масло, пилешкото месо, пъстървата, сланината, лененето семе и др. Не съществува препоръчителна дневна доза за фосфолипидите, но се смята, че ежедневната потребност от тях съставлява 4 грама. Без всякакво съмнение те са важен компонент от здравословното хранене. Недостигът на фосфолипиди в организма се проявява на първо време с постоянна умора, раздразнителност и др. Важният за всяка клетка на нашия организъм лецитин се съдържа в продукта Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули от Sanct Bernhard, който Ви предлагаме на много изгодна цена. Той ще Ви помогне да имате повече енергия и бърза мисъл!

Как действа Лецитин Витал на капсули?

Лецитин Витал 120 капсули с топ цена е добавка с лецитин, глутаминова киселина, женшен и важни В-витамини. Соевият лецитин е особено богат на висококачествени фосфолипиди, които могат да бъдат намерени във всяка клетка на тялото. Естествените съставки, открити в лецитина, са от голямо значение за ефективността на много метаболитни процеси в организма. Най-важните ползи от прилагането на веществото са свързани с подобряването на паметта и когнитивните функции. В допълнение, лецитинът благоприятства чернодробната функция, понижава нивата на холестерола и по този начин е безценен елемент в профилактиката на атеросклерозата и сърдечно-съдовите болести.

Понякога лецитинът се нарича фосфатидилхолин и всъщност е най-добрият източник на това вещество. Заедно с него съдържа разнообразие и от други ценни компоненти. Той е комбинация от няколко различни липиди и фосфолипиди, сред които доминиращи са: фосфатидилсерин, фосфатидилхолин, фосфатидилетаноламин, фосфатидилинозитол и фосфатидна киселина. Това сложно съединение може да се намери във всички човешки клетки. То играе ключова роля в значителна част от биологичните процеси, започвайки от невротрансмисията и завършвайки с клетъчното дишане и производството на енергия за жизнените процеси.

Доставеният лецитин от Lecithin Vital 120 Capsules има голямо значение за нервната система. Съединенията, съдържащи се в него, участват в структурата на всяка телесна клетка, особено в мозъка и нервната тъкан. Те са най-важните съставки на миелиновите обвивки в нервните влакна. Защитават невроните и глиалните клетки и допринасят за правилното провеждане на нервните импулси. Подобно на фосфолипидите, лецитинът образува структурните компоненти на клетъчните мембрани. Той е отговорен за тяхното здраве, правилната пропускливост и комуникацията. Регулира плавността на течността на клетъчната мембрана, за да осигури оптимална невротрансмисия. Предотвратява нейното втвърдяване, което нарушава нормалните ѝ функции. Поддържането на клетъчните мембрани в правилно състояние е необходимо за умствената работа и ефективност.

Съдържащият се в лецитина фосфатидилининозитол помага за регулиране нивата на мед и цинк в организма. Балансът между тези елементи е изключително важен за нервната система. Излишните количества мед причиняват свръхстимулация на мозъка, която може да се елиминира чрез цинка, който е необходим за производството на адекватни количества невротрансмитери. Фосфатидилинозитолът също е основният източник на диацилглицерол, който контролира много основни клетъчни функции чрез действието си върху ензимите фосфолипаза С и протеинкиназа С.

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули ще помогне за подобряване на паметта и когнитивните функции. Обикновено лецитинът се свързва с добра памет и умствена работа, които се осигуряват от правилните нива на ацетилхолин в организма. За да осигурим на организма адекватни количества ацетилхолин, трябва да го снабдяваме с холин, чийто най-добър източник е фосфатидилхолин, открит в лецитина.

Капсулите с лецитин – Лецитин Витал на страхотно добра цена подобряват паметта и когнитивните функции. Това сложно съединение ускорява ученето, помага за придобиване на нови количества информация, подобрява способността за припомняне на факти и помага за използването на придобитите знания. Оказва положителен ефект върху способността за концентрация и фокусиране. Лецитинът се препоръчва особено при дисоциация, умора и умствено изтощение. Когато се използва в период на интензивни умствени усилия, това помага за увеличаване на интелектуалните възможности.

Една от най-желаните характеристики на мозъка е невропластичността, която се определя от нивата на фосфолипидите. Невропластичността е обща характеристика на всички неврони, която представлява адекватната способност за разбиране, придобиване на знания и запаметяване, но и способността за лесно адаптиране към променящите се условия и новите ситуации. Лецитинът, съставен главно от липиди и фосфолипиди, има положителен ефект върху мозъчната невропластичност.

Фосфатидилинозитолът допринася за повишаване на чувствителността на рецепторите към серотонин. Следователно, той стабилизира настроението ни, насърчава паметта и подобрява умствената яснота. Фармакологичната употреба на лецитин включва също подкрепа при неврологични разстройства и деменция. Множество проучвания потвърждават ефикасността му за облекчаване на симптомите, възникващи при деменция и болест на Алцхаймер.

Лецитинът, осигурен чрез приема на Lecithin Vital, поддържа нормалната функция на черния дроб и регулира нивата на холестерола в кръвта. Той е липотропно средство, така че предотвратява натрупването на холестерол и мазнини в черния дроб. Проучванията са доказали, че добавката на лецитин допринася за понижаване нивата на LDL холестерола и триглицеридите, като едновременно с това повишава полезните нива на HDL. Фосполипидите, съдържащи се в лецитина, регенерират и стабилизират хепатоцитите (чернодробните клетки). Те помагат да се инхибират процеси, водещи до чернодробна стеатоза и фиброза, главно чрез намаляване на производството на колаген и повишената активност на колагенозите.

Лецитинът предотвратява увреждане на черния дроб, което може да бъде причинено от различни токсични вещества (алкохол, лекарства, лекарства) и предпазва чернодробните клетки от някои вируси. Изследвания, проведени върху хора с хепатит, показват, че добавката на лецитин ефективно намалява симптомите на заболяването и дори обръща процеса на заболяване в някои случаи.

Lecithin Vital 120 Capsules включва и други съставки, които допълват неговото действие. Глутаминовата киселина и женшенът обогатяват състава на продукта по подходящ начин. Глутаминовата киселина функционира като възбуждащ невропредавател, а в редица случаи – като енергиен източник за мозъка. Образува L-глутамин, като участва в съединения, а по време на този процес извежда радикалите на амоняка – това е единственият метод за детоксикация на мозъка от амоняка. Женшенът осигурява ефективна поддръжка на нервните функции, като подобрява настроението, намалява стреса и поддържа паметта. Витамините от група В, които съставляват витамин В комплекс, са от особено значение за нервите и мозъка. Например витамините B6 и B12 допринасят, освен всичко друго, за нормалната функция на нервната система, умствената функция и намаляват отпадналостта и умората.

Lecithin Vital (Лецитин) 120 капсули на чудесна цена от Sanct Bernhard е висококачествен продукт, поддържащ когнитивните функции. Той осигурява ключови съставки за нашето здраве и правилното функциониране на мозъчните клетки. Добавката много добре ще работи в периода на интензивни умствени усилия, при стресови ситуации и умора. Тя Ви позволява да подобрите когнитивните функции и да увеличите умствените възможности. Идеален избор е за хора, чиято работа изисква внимание и фокус.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно. Капсулите трябва да се поглъщат с достатъчно течност.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Соев лецитин 100 мг **
Корен от женшен 100 мг **
L-глутаминова киселина 50 мг **
Ниацин 18 мг 338%
Витамин Е (алфа-ТЕ) 12 mg (18 I.E.) 300%
Витамин В6 1,9 мг 407%
Витамин В2 1,8 мг 386%
Витамин В1 1,5 мг 409%
Витамин В12 3 мкг 360%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, пълнеж от царевично нишесте, антикекиращ агент магнезиев стеарат.

Съдържа соя.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™