Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

L-Citrulline Dl-malate 2:1 300 гр неовкусен | Athlete's Nutrition

L-Citrulline Dl-malate 2:1 300 гр неовкусен | Athlete's Nutrition
L-Citrulline Dl-malate 2:1 300 гр неовкусен | Athlete's Nutrition
L-Citrulline Dl-malate 2:1 300 гр неовкусен | Athlete's Nutrition
49.99 лв.
Код на продукта : L-Citrulline Dl-malate 2:1 300 gr
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.5 лв.


 
Бърза поръчка
L-Citrulline Dl-malate 2:1 300 гр неовкусен | Athlete's Nutrition

L-Citrulline Dl-malate 2:1 300 гр неовкусен | Athlete's Nutrition

 • Повишава силата, издръжливостта, спортните резултати
 • Срещу различни здравословни проблеми със сърцето и половите функции
 • Увеличава съдържанието на азот в тялото
 • За по-големи мускули, по-малко физическа умора
 • Поддържа силен имунитета
 • За по-бързо възстановяване след болест и тренировка
 • Цитрулин ДЛ-Малат 300 гр е на изключително добра цена от Athlete's Nutrition

Какво знаем за L-Citrulline Dl-malate 2:1?

Цитрулин е органично съединение, което влиза в състава на белтъчините. За пръв път е получен от динята, откъдето идва и латинското Citrullus. Добавката L-Citrulline Dl-malate 2:1 300 gr unflavored от Athlete's Nutrition, която в БиоМол е на невероятна цена, съдържа цитрулин ДЛ-малат, който въздейства положително на организма както самостоятелно, така и в комплекс с други популярни добавки, подобрявайки кръвоснабдяването и повишавайки работоспособността. Добавките с цитрулин се използват широко за подобряване резултатите от спортните тренировки, за борба с еректилната дисфункция и като цяло за повишаване качеството на живот.

Влиянието на Цитрулина върху човека до голяма степен зависи от начина, по който е получен. Тъй като е заменима аминокиселина, той може да се синтезира от организма или да се доставя в готов вид отвън. На клетъчно ниво се образува в резултат на съединяването на фосфатен карбамоил и орнитин в процес на уринарния цикъл, при метаболизма на аргинин в азотен оксид чрез оформяне на аргининосукцинат.

L-Citrulline, както е изяснено от учените, може да бъде алтернатива на аргинина. Това е така заради инверсията на аминокиселината от едната форма в другата. Л-Цитрулин ДЛ-Малат на прах увеличава производството на креатин и растежен хормон, повишава синтеза на инсулин. В хода на изследвания е установено, че приемът на Цитрулин малат позволява да се намали мускулната умора, да се повиши производството на АТФ, а след тренировка да се повиши концентрацията на фосфокреатин.

Тези свойства са превърнали цитрулин в мощен енергетик и възстановител. Добавката Цитрулин ДЛ-Малат 2:1 300 гр е подходяща много за употреба от пауърлифтъри, бодибилдъри и представители на други силови дисциплини за подобряване на постигнатите резултати. Тя помага да се намали периодът на възстановяването след тренировките и да се направи самият тренинг по-интензивен. Аминокиселината цитрулин намалява и риска от претрениране, което позволява да използвате добавката и при аеробни упражнения – колоездене, плуване, тичане.

Някои хора дори смятат, че е по-добре да се приема цитрулин, отколкото аргинин. Като доставчик на азот той се усвоява по-добре, като не се разрушава в черния дроб след процеса на абсорбиране от храносмилателния тракт. Аминокиселината потиска разрушаващите азотния оксид ензими. Отличен вариант би било съчетанието на Цитрулин ДЛ-Малат с добавки с аргинин.

Как действа Цитрулин ДЛ-Малат на прах?

L-Citrulline Dl-malate 2:1 powder подобрява физическата сила

Изследванията сочат, че при приемащите L-цитрулин хора силовите тренировки и тренировките за издръжливост са по-ефективни. Например в едно изследване са били наблюдавани хора, които тренирали за издръжливост и приемали Л-цитрулин преди тренировки за гръдните мускули. Наблюдаваните увеличили броя на повторенията си, което не можели да направят за една серия, с 52%. Също така мускулната болка след тренировка била по-малка.

Друго изследване доказало, че приемът на цитрулин увеличава разхода на енергия в клетките с 34%, което, на свой ред, увеличава мощността и интензивността на изпълняваните физически упражнения.

Л-цитрулин Дл-малат на прах подобрява работата на сърцето

Артериите са кръвоносни съдове, които предават наситената с кислород кръв по цялото тяло. По естествен начин те се свиват и разширяват, за да контролират кръвното налягане. Жизненоважно е да запазят способността си да правят това. Защото ако съдовете станат прекалено твърди, нееластични или, още по-лошо, се запушат, може да се стигне до сърдечен пристъп или инсулт.

Тъй като азотният оксид играе ключова роля в поддържане здравето и функциите на артериите, всичко, което повишава неговото ниво, може да помогне на артериите да работят, както трябва. Изследванията доказват, че употребата на L-Citrulline DL-malate, който предлагаме на супер цена, може да окаже именно такава помощ. Освен това добавката намалява кръвното, което е друг важен фактор за здравето на сърцето.

L-Citrulline помага при еректилна дисфункция

Тъй като добавката Л-цитрулин Дл-малат 300 гр на Athlete's Nutrition влияе на кръвното налягане, тя способства и за еректирането на мъжкия полов член. Може и да не е чак толкова ефективна, колкото са лекарствата при такива проблеми, но пък няма никакви странични ефекти.

Цитрулин намалява вредното въздействие на свободните радикали

Свободните радикали са атоми или група от атоми, които могат в хода на химични реакции да причинят вреда на клетките на човека. Докато радикалите играят жизненоважна роля в някои основни физиологични процеси, необходими за поддържането на живота, излишното им количество може да причини преждевременно стареене и болести, които се появяват с възрастта, такива като сърдечно-съдови, рак, разстройства на нервната система и други хронични проблеми.

Ежедневният начин на живот, а също и интензивните физически натоварвания (тъй като карат организма ни да работи в режим на стрес), неизбежно водят до произвеждане на такива свободни форми на кислород.

Доказано е, че при употреба на Л-цитрулин Дл-малат тялото се справя по-добре с прекомерното им синтезиране по време на тренировка, като така се заздравяват и имунните клетки.

Въздействието на L-Citrulline Dl-malate на прах от 300 гр върху човека обхваща всички системи и органи, тъй като употребата му увеличава производството на азотен оксид и подпомага възстановяването на аргинин. Освен това подобрява процесите на размножаване на клетките и стартира процесите по обновяването на самите клетки. От аргинина, на свой ред, се образуват соли на азотна киселина, орнитин, креатин и други полезни метаболити, които участват в синтеза и извеждането на урина. Той се намира в състава на имуноглобулините, протеини, известни като антитела и оформящи имунитета на човека.

L-Citrulline Dl-malate 2:1 е добавка, която:

 • Нормализира обменните процеси;
 • Активизира кръвообращението;
 • Подобрява регенерацията;
 • Насища мускулната тъкан с хранителни вещества;
 • Укрепва мускулната система;
 • Задържа азота, което води до увеличаване размера на мускулите;
 • Възстановява запасите на фосфокреатин и АТФ след тренировка;
 • Извежда амоняка и млечната киселина.

Хранителната добавка на Athlete's Nutrition Л-цитрулин Дл-малат 300 гр може да се използва за здравословни и спортни цели. Подходяща е за снемане на хроничната умора и при разстройства на съня, при захарен диабет, нарушена обмяна на веществата, еректилна дисфункция.

За хората в по-напреднала възраст добавката е отлично общо укрепващо средство, а за периода след оперативна намеса – перфектно възстановително средство.

Добавки, които можете да приемате заедно с Л-цитрулин Дл-малат, за усилване на ефекта му:

 • Аргинин – отпуска стените на съдовете, намалява спазма им, подобрява кръвообращението като цяло, увеличава производството на азотен оксид, изпълнява хранителни функции;
 • Карнитин – активира процесите на метаболизма, нормализира разграждането на липидите, като така предотвратява атеросклероза, подобрява физическите показатели и намалява умората;
 • Креатин – акумулира енергията в мускулните тъкани, като ускорява техния растеж, участва в енергийния обмен в мускулите и в нервните клетки;
 • Бета-аланин – увеличава скоростта и издръжливостта в лекоатлетичните спортни състезания, и издръжливостта на тежкоатлетите;
 • Карнозин – увеличава активността на сърдечно-съдовата и имунната системи, силата при анаеробни упражнения, а също и показателите на мощността;
 • Глутатион – повишава синтеза на азот, което намалява възстановителния период след прекомерно натоварване, неутрализира разрушителното действие на свободните радикали;
 • Витамини от група В – намаляват негативното влияние на стресовите ситуации, регулират обменните процеси и нивото на захар в кръвта;
 • Цинк – необходим е за регенерирането на кожата, за нормализиране работата на мастните жлези, имунитета и нервната система, за кръвотворението и т.н.

Начин на употреба: Приемайте по 3-4 грама преди тренировка.

Дозировка: 3 грама

Дози в опаковка: 100

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не превишавайте препоръчителната доза!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™