Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

L-Carnitine 2000 / 20 amp. BioTech USA 715

L-Carnitine 2000 / 20 amp. BioTech USA 715
L-Carnitine 2000 / 20 amp. BioTech USA 715
L-Carnitine 2000 / 20 amp. BioTech USA 715
2.20 лв.
Код на продукта : L-Carnitine 2000 / 1 Amp. BioTech USA
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
L-Carnitine 2000 / 20 amp. BioTech USA 715

L-Carnitine 2000 / 20 Amp. I BioTech USA

  • Помага ефективно да се намаляват подкожните мастни прослойки
  • Превръща излишната мазнина в полезна за тренировките енергия
  • Увеличава силите и издръжливостта
  • Подпомага мускулите и сърцето
  • Помага на организма след тренировка да се възстанови по-бързо
  • Л-карнитин 2000 на ампули на хит цена от BioTech USA помага за повишаването на енергийните запаси в тялото
  • Повишава спортните показатели

Какво знаем за L-Carnitine?

Л-карнитин е открит от двама учени през 1905 година – Гулевич и Кримберг. Те са отделили това вещество от мускулните тъкани и първоначално са го обозначили като витамин ВТ. По-късно е станало ясно, че тази класификация не е вярна, тъй като човешкият организъм може да синтезира карнитин самостоятелно в бъбреците и черния дроб. Тъй като вещество, изработено от организма не може да се нарича витамин, карнитин е прието да се отнася към коензимите – вещества, необходими за работата на ензимите. В живота всичко е относително. Ако за висшите гръбначни карнитинът е ензим, ще има същества, за които той ще е витамин. Насекомите, в частност личинките на брашнения червей, не са способни да го синтезират, а за тях той е фактор, подпомагащ растежа им и насекомите трябва да го получават с храната, която ядат.

Тъй като хората, не са насекоми, карнитинът не е витамин за тях. Спортистите, които се отнасят с гордост към класа на гръбначните, трябва да го наричат коензим.

L-Carnitine 2000 на ампули от BioTech USA на достъпна цена е високо концентриран течен източник на хидрокситен Л-карнитин, който доставя на организма 2000 мг Л-карнитин с всяка доза. Този продукт е разработен специално за целеустремени спортисти, които се стремят към съвършенството. Както и всички останали продукти на BioTech USA, L-Carnitine 2000 се състои на 100% от безопасни за здравето прецизно подбрани компоненти.

Как действа Л-карнитин на ампули?

Средствата за отслабване, които съдържат Л-карнитин са много популярни в света на спортното хранене. Като практична работеща съставка, той влиза в състава на много комплексни горелки на мазнини, енергетици и други продукти. Може да се приема като основно изгарящо мазнините средство или като допълнение към комплексните изгарящи мазнините продукти, в чийто състав той не участва. BioTech USA L-Carnitine 2000 е абсолютно безопасно средство за отслабване.

Ампулите Л-карнитин 2000 е изключително чист продукт. Предназначен е за борбата с излишните подкожни мастни отлагания, с които без специални добавки е много тежко да се бори човек.

Препоръчва се добавката да се използва регулярно, за да се достигне възможно най-високо ниво на концентрация в организма. Важно условие за проявата на свойствата на този продукт е регулярното провеждане на спортни тренировки, особено с анаеробен характер не по-малко от 40 минути. За постигането на добро горене на мазнините се препоръчва да се съблюдава оптимална по калории хранителна диета.

Освен горящ мазнините ефект, добавката Течен L-Carnitine 2000 mg повишава съществено и енергийния потенциал на спортиста, подобрява показателите на общата му физическа издръжливост, подпомага растежа на мускулните тъкани и бързото възстановяване след натоварванията, които изпитва при тренировките.

Хранителната добавка Л-карнитин 2000 на ампули на перфектна цена е направен спрямо нуждите на спортистите да постигнат фитнес-целите си и да контролират теглото си. Това е много добре усвояващ се, биодостъпен Л-карнитин, който осигурява висока степен на утилизация на излишната подкожна мазнина, висок енергиен потенциал и силова издръжливост на спортистите, а също и активен растеж на сухата мускулна маса. За разлика от продуктите на таблетки, течният L-Carnitine 2000 ампули се отличава с най-висока степен на чистота.

Това е добавка, горяща мазнините, която ефективно елиминира излишните мастни тъкани и я трансформира в енергия за мускулите. Както е известно, Л-карнитин е естествено за организма вещество, което отговаря за транспорта, усвояването и преработването на мастните киселини. Недостигът му е практически невъзможно да се компенсира с обикновената храна, затова е целесъобразно да се приема под формата на хранителна добавка като допълнение към спортната диета. Освен това, Л-карнитиновата основа на L-Carnitine от 2000 мг е усилена с хром пиколинат, което способства още по-ефективното горене на мастните слоеве.

Л-карнитин 2000 не е само високоефективна горелка за мазнини, а освен това повишава енергията в организма и физическата издръжливост, оптимизира работата на сърдечния мускул, ускорява възстановителните процеси. Енергията в тялото се получава заради подпомагането на окисляването на мастните киселини, което стимулира добавката. Основна полза продуктът има за сърцето и за мускулите, тъй като те черпят 70% от енергията от мастните киселини, които Л-карнитинът разгражда.

Л-карнитин на ампули транспортира мастните молекули към клетъчните митохондрии. Там протича окисляването и произвеждането на енергията. Така че тази добавка оптимизира използването на мазнините в качеството им на основен енергиен ресурс. Не само се горят мазнини, но и организмът се подхранва с енергия.

Начин на употреба: Приемайте по 1 ампула около половин час преди тренировка.

Дозировка: 1 ампула

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (1 ампула) Стойност %ПДД
Калории 34 kJ/8 kcal **
Протеини 2 гр **
Въглехидрати 0 гр **
Мазнини 0 гр **
Л-карнитинова основа 2000 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вода, регулатор на киселинността (лимонена киселина), подсладители (сукралоза, ацесулфан-К), консерванти (калиев сорбат), овкусители, оцветители (Е110).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™