L-Carnitine 1000 мг 30 капсули | Pure Nutrition

L-Carnitine 1000 мг 30/60/100 капсули | Pure Nutrition Подпомага окисляването на мастните киселини Помага за растежа на мускулите чрез анаболитното си влияние Извежда вредните токсини от клетките на организма L-Carnitine 1000 мг 30/60/100 капсули | Pure N
L-Carnitine 1000 мг 30/60/100 капсули | Pure Nutrition Подпомага окисляването на мастните киселини Помага за растежа на мускулите чрез анаболитното си влияние Извежда вредните токсини от клетките на организма L-Carnitine 1000 мг 30/60/100 капсули | Pure N
L-Carnitine 1000 мг 30/60/100 капсули | Pure Nutrition Подпомага окисляването на мастните киселини Помага за растежа на мускулите чрез анаболитното си влияние Извежда вредните токсини от клетките на организма L-Carnitine 1000 мг 30/60/100 капсули | Pure N
L-Carnitine 1000 мг 30/60/100 капсули | Pure Nutrition Подпомага окисляването на мастните киселини Помага за растежа на мускулите чрез анаболитното си влияние Извежда вредните токсини от клетките на организма L-Carnitine 1000 мг 30/60/100 капсули | Pure N
L-Carnitine 1000 мг 30 капсули | Pure Nutrition
Л-Карнитин 1000 мг 30/100 капсули от Pure Nutrition на изгодна цена подпомага увеличаването на енергията в клетките и натрупването на мускулна маса. L-Carnitine съдейства за слабеенето и подпомага работата на сърцето. Научете повече
24.00 лв.
Без данък: 24.00 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Pure Nutrition
 • Модел: L-Carnitine 1000 mg 30 Capsules
 • КОД: PRN-309420

L-Carnitine 1000 мг 30/60/100 капсули | Pure Nutrition

 • Подпомага окисляването на мастните киселини
 • Помага за растежа на мускулите чрез анаболитното си влияние
 • Извежда вредните токсини от клетките на организма
 • Въздейства положително на нервната система
 • L-Carnitine (Л-Карнитин) 1000 мг на капсули е на топ цена от Pure Nutrition
 • Повишава клетъчната енергия и енергията в целия организъм
 • Подпомага дейността и състоянието на сърцето
 • Повишава спортните показатели

L-Carnitine на Pure Nutrition подпомага клетъчния метаболизъм и помага за детоксикацияКакво знаем за L-Carnitine?

Л-Карнитин 1000 мг на капсули от Pure Nutrition на супер цена е хранителна добавка последно поколение, която съдържа висококачествен Л-карнитин. Това е вещество, изработвано от организма на човека, което прилича по състав и действие на витамините от група B. Нарича се още левокарнитин. Карнитинът не е витамин, защото той не постъпва в тялото чрез храната, а се синтезира в черния дроб, мускулите и бъбреците. Но това вещество не е и аминокиселина. Смята се, че е витаминоподобен метаболит.

Преди повече от 100 години (1905 година) руски учени – Р. Кринберг и В. С. Гулевич открили карнитина – биологично активно витаминоподобно вещество, което играе важна роля в клетъчния метаболизъм. И само десет години по-късно учените вече можели да използват това откритие на практика. През 1959 година било установено значението на карнитин за процесите на окисляване на мастните киселини. Но метаболитната роля на карнитин била достатъчно подробно изяснена едва в последните десетилетия. Функционирането на всяка система в организма поотделно и дейността на организма като цяло зависи от характеристиките на мастния обмен, а значи – от обмяната на карнитин.

Как действа Л-Карнитин на капсули?

L-Carnitine на супер цена увеличава мускулите и има анаболитен ефектМазнините даряват с енергия организма, заедно с въглехидратите и белтъчините. Окисляването на мастните киселини се осъществява в митохондриите – части на клетките в организма.  Приемът на L-Carnitine 1000 mg 30/60/100 capsules преобразува мазнините в едноверижни мастни киселини и съдейства транспортирането им в митохондриите, където мазнините се разграждат. Продуктът се бори с излишните килограми, а освен това съдейства за осигуряването на уголемяването на мускулната маса в периода на постоянни занимания със спорт. Добавката извежда вредните вещества от клетките, като така ускорява обменните процеси. Влияе положително върху метаболизма, благодарение на което спортистите могат да стабилизират теглото си. Тъй като карнитинът си прилича по състав с Б витамините, той влияе благотворно върху нервната система, като помага при неврологични отклонения. Независимо че се произвежда от тялото, често се наблюдава дефицит на това вещество. За това се препоръчва използването на Л-Карнитин 1000 мг 30/60/100 капсули.

Ако се използва и в съчетание с изгарящи мазнините продукти, намалява негативните последици от тяхната употреба. Съдейства за преобразуването на мастните отлагания в енергия и повишава издръжливостта на организма. Ефективността на тренировките се повишава, а при правилно подбрана диета, помага на хората, които искат да отслабнат и на спортистите, които трупат интензивност в тренировъчния процес, запазвайки теглото си. L-Carnitine 1000 mg 30/60/100 капсули увеличава интензивността на процеса на изгарянето на мастните тъкани и подобрява усвояването на белтъчините. Освен това намалява чувството на глад дори и при големи физически натоварвания, при спазване на диети и след силови упражнения. Повишава еластичността и силата на мускулите и намалява риска от травмирането им. Повишава физическата издръжливост и продължителността на ефективната тренировка, без да възниква чувство на умора.

Също така подобрява координацията на движенията и скоростно-силовите показатели. Подобрява и настроението и повишава продукцията на ендорфини. Хранителната добавка намалява усещането за болки в мускулите след спортни упражнения, намалява синтеза в тях на млечна киселина, нормализира работата на сърцето и намалява рисковете от нарушения на сърдечния ритъм.

L-Carnitine от Pure Nutrition увеличава спортните показатели и подобява настроението

Л-Карнитин 1000 мг 30/60/100 капсули от Pure Nutrition забързва възстановителните процеси след тренирането и при това е ефективен и безопасен продукт. Ако разгледаме действието на Л-Карнитин на субклетъчно ниво, можем да видим, че той оказва влияние главно върху митохондриите – „енергийните станции” на клетките. Именно митохондриите снабдяват клетките с енергия, като изгарят въглехидратите, мазнините и белтъците. Най-активно работят митохондриите на сърцето, като усвояват мастните киселини, както и тези на черния дроб, които предоставят енергия на целия организъм. В еволюцията на митохондриите това са най „младите” органи на клетките. Затова всяка една неблагоприятна ситуация нарушава работата им. Всяка една болест влияе лошо преди всичко на енергийния обмен. В тези случаи L-Carnitine от 1000 мг капсули може да се прояви като средство против всички заболявания, тъй като съдейства за подобряването на биоенергетиката. Дефицитът на карнитин увеличава вероятността от развитие на редица патологии, като стенокардия, например.

С цел отслабване добавката има уникална особеност – увеличава способността на мастните киселини да проникват във вътрешността на клетъчните мембрани. Не влияе на скоростта на разграждане на молекулите, но организмът започва да усвоява повече мастна тъкан за получаване на енергия. И в резултат на това, се намалява скоростта на производство на мастни молекули в слоя на подкожните мастни клетки.

L-Carnitine на неповторима цена помага за отслабване и топене на мазнините

Употребата на Л-Карнитин 1000 мг на капсули осигурява стабилна загуба на мастна тъкан с постоянна скорост без промяна в начина на хранене. При това мастните киселини не образуват токсични свободни форми на кислород, а синтезират енергия, която се запасява под формата на АТФ. Способността на хранителната добавка да разрушава мастната тъкан е обусловена от наличието в състава на молекулата на високоподвижни метилни радикали. L-Carnitine от 1000 мг 30/60/100 капсули  на изгодна цена оказва положително действие върху работата на сърдечния мускул, защото 70% от храната за сърцето са мастните киселини, като това повишава силата и издръжливостта му. Също така се повишава и количеството на белтъчините в сърцето и особено нивата на глюкозата. Ако е необходима издръжливост в аеробните видове спорт като бягане, плуване, гребане и други, тази хранителна добавка би била много ценна. 

Освен това Л-Карнитин на капсули от 1000 мг притежава анаболитно въздействие – стимулира синтезирането на протеини. Може да се използва като недопингово анаболитно средство, което увеличава силите и мускулната маса, повишава коефициента на усвояване на въглехидратите, витамините и белтъчините и укрепва цялостно организма. Действието на карнитин влияе благотворно върху дейността на черния дроб. Усилва неговата дезинтоксикационна и белтъчинно-синтезна функция. Повишава нивата на гликоген в органа и стимулира по-интензивното разграждане на млечна киселина в него. От тук следва, че . L-Carnitine от 1000 mg 30/60/100 капсули повишава издръжливостта и в анаеробните видове спортни дисциплини като бодибилдинг и пауърлифтинг. Забележително е свойството на добавката да намалява съдържанието на холестерола в организма и да забавя формирането на атеросклеротични плаки. Усилва синтеза на лецитин в черния дроб, който „измива” холестерола от атеросклеротичната плака. Следователно, продуктът съдейства за удължаването на живота.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 2 капсули по 1 до 3 пъти дневно преди физически упражнения на гладно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Л-карнитин1000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: Л-карнитин тартрат (Carnipure™), желатин, силициев диоксид, магнезиеви соли от мастни киселини.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над L-Carnitine 1000 мг 30 капсули | Pure Nutrition

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.