SlimLab Premium 60 капсули за 30 дни | SlimLab

SlimLab Premium 60 капсули за 30 дни | SlimLab
Разграбва се бързо
SlimLab Premium 60 капсули за 30 дни | SlimLab
SlimLAB Premium Нова формула капсули са хапчетата за отслабване с гарантиран бърз и траен ефект, без странични ефекти. Успешно изгаря мазнините, като потиска апетита и забързва метаболизма. Научете повече
39.90 лв.
Без данък: 39.90 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: BioMall
 • Модел: SlimLAB Premium 60 Capsules
 • Тегло: 0.50кг
 • КОД: BML-574270, OST-222715

SlimLAB Premium е най-добрия натурален продукт за отслабване на пазара

Слим Лаб е висококачествена хранителна добавка за отслабване, като клиентите на БиоМол подчертават в своите отзиви липсата на странични ефекти и високата ефективност на този продукт. Опаковката съдържа 60 капсули и е достатъчна за 30 дни. СлимЛаб се приема по лесна схема - 2 капсули дневно - сутрин. SlimLab е с уникален състав със синергично действие, като някои от ключовите съставки са: L-карнитин, екстракт от зелен чай, кофеин, екстракт от зелено кафе и хром - всички с доказано действие при отслабване, регулиране и поддържане на желаното тегло.

Слимикс хапчета за бързо отслабване на супер цена

Тези невероятно ефикасни хапчета за отслабване са конкурентни на производителите на Azia Slim и ABC Acai Berry, без страничните ефекти, и са с 82.6% гарантирана ефективност при отслабване. SlimLAB Premium е без никакво съдържание на сибутрамин. Не сте срещали толкова ефикасни хапчета за отслабване, благодарение на които ще намалите обиколката на талията трайно и бързо. Отслабването с тях е приятно и протича неусетно, а Вие се наслаждавате само на резултатите. Тези ефикасни хапчета за отслабване се предлагат на страхотна цена в опаковка, достатъчна, за да видите резултата - само 30 дни!

Защо да изберем SlimLAB Premium хапчета за отслабване?

Открийте SlimLab Premium - Вашият ключ към идеалната фигура! Естествена, безопасна и ефективна опция за постигане на по-здравословно и стройно тяло. Той надминава конкуренцията без нежелани странични ефекти. Тези капсули не само ще ви помогнат да отслабнете, но и ще забързат вашата обмяна на веществата и ще помогнат да се отървете от токсините. Защо да чакате? Започнете вашето пътуване към по-добро здраве сега с SlimLab Premium!

 • Абсолютно натурален продукт
 • Няма странични действия
 • Без йо-йо ефект
 • Значително забързва метаболизма
 • Изхвърля токсините от тялото
 • Стопява мазнините и Ви отървава от излишните килограми
 • Един продукт, който вече е доказан на пазарa
 • SlimLAB Premium​ капсули се предлага на изгодна цена

SlimLAB Premium хапчета са иновация в био хапчетата за отслабване. За постигане на максимален ефект при отслабването продуктът е бил усъвършенстван и разработван в продължение на много години. Това, което можем да Ви предложим, е една наистина действаща хранителна добавка, която гарантира отслабването и топенето на мазнините. SlimLAB Premium e комбинация от съставки, която превъзхожда всички до момента разработени добавки за отслабване и за тонизиране на организма. Супер ефикасните хапчета за отслабване на SlimLAB Premium на добра цена се нареждат сред първите в класациите на био продуктите за отслабване.

Какво представляват хапчетата за отслабване?

Напоследък все по-често се наблюдават хора, които прибягват към хапчета за отслабване. Тези хапчета са страхотни, тъй като могат да увеличат изгарянето на мазнините от тялото. Хранителните добавки могат да действат по различен начин на организма. Те повишават енергията, понижават апетита и засилват метаболизма. Това, от своя страна, помага за отслабването. Хапчетата за отслабване могат да съдържат и витамини, минерали, различни растителни екстракти, които също спомагат за отслабването.

Много от хората започват да приемат хапчета не само за да свалят излишните килограми, но и да поддържат добра физическа форма, да увеличат енергията си, както и да набавят различни хранителни вещества. Най-хубавото при тях е, че като се приемат, те придават ситост, а това позволява да се приема по-малко количество храна на ден.

Повечето хапчета за отслабване съдържат кофеин, който е един от най-важните съставки, подпомагащи отслабването. Той е стимулант на централната нервна система и помага за изгаряне на излишните мазнини чрез процеса термогенеза. Дори и само той в състава на някои хапчета е достатъчен да подпомогне този процес. Не е необходимо съставът да бъде богат, за да действа по-добре. Дори и само няколко съставки могат да направят чудеса.

Slimix hapcheta za otslabvane bez stranichni efekti

В състава на тези хапчета за отслабване се съдържат едни уникални съставки, които съдействат за здравословното отслабване. Зеленият чай е една от най-известните съставки в продуктите за изгаряне на мазнини. Той увеличава нивото на норепинефрин. Това е хормон, който спомага за бързото избавяне от мазнините. Л-карнитинът от състава на продукта пък има способността да се свързва с мастните клетки, а това го прави уникален. Освен това може да понижи холестерола и понижава отлагането на мазнини под кожата.

Много хора търсят хапчета за отслабване, от които да са наистина доволни. Причината е следната: малко от тях действат. На пазара се предлагат най-различни хапчета, които се рекламират като за отслабване, такива, които са с бърз ефект. Примерите за такива „супер ефикасни хапчета за отслабване“ са много. Можете да видите някакви мнения за различни мощни таблетки за отслабване, противоречиви, предлагат се всякакви хранителни добавки за отслабване, изключително рекламирани в различни ниши и на различна цена.

Много са първенците сред всички ефикасни хапчета за отслабване по класациите през 2019 година. В интернет информацията за достъпна за всеки, проверете кои са водещите такива и се убедете сами, че мненията са изключително различни, а някои от тях съвсем си крещят „РЕКЛАМА Е“.

Няма спор, че най-ефикасно отслабване се постига със стабилен хранителен режим, известни лишения, много упоритост и, разбира се, позитивност и вяра, че това е възможно. Няма такова нещо като супер хапче, не съществува вълшебна пръчица, за която така въодушевено разказваме на децата. Феи няма. Най-добрите хапчета за отслабване в аптеките най-често са с доста странични ефекти, а и не е гарантирано, че ще получите резултата, който очаквате. Предлагат се и билкови хапчета за отслабване, но отново е добре да се спрете на реалните мнения за тях, преди да се решите да се възползвате от ефектите им. Е, ако са билкови, стига да нямате някаква непоносимост или противопоказания към някоя от съставките им, поне няма да Ви навредят.

Още ползи от Хапчета за отслабване SlimLAB Premium:

Хапчета за Отслабване помагат за бързото изгаряне на мазнините. Когато се изгарят мазнините, се ускорява и метаболизмът. SlimLAB Premium е продукт, който спомага за това и е ефикасен и безвреден. Той ще помогне да намалите количеството на храната, която приемате през деня. Наистина потиска апетита и това позволява по-ефективното отслабване.

Съставките, които се съдържат в хапчетата за отслабване SlimLAB Premium, действат много добре и безпроблемно. Както сами виждате, съставът е изцяло натурален и билков. Това също показва, че продуктът е безвреден и няма да навреди при прием. Добре е поне 3 месеца да се приема, за да се наблюдава и по-добър ефект.

Много е трудно отслабването след една определена възраст, затова и повечето прибягват към такъв тип средства. Тези хапчета са безопасни и нямат странични ефекти. Проблемите с натрупаните килограми се решава, като се блокира ензимът за разграждане на мазнините. Продуктът, съчетан с балансирана диета и спорт, действа още по-ефикасно. Той помага за прочистване на организма от вредните вещества и токсини. С тези хапчета може да се избавите от излишните неприятни килограми.

SlimLAB Premium са най-ефикасните хапчета за отслабване на нашия пазар заради точната комбинация в защитената с патент смес от: Л-карнитин 500 мг, екстракт от листа от зелен чай - 200 мг, Л-тирозин - 200 мг, Кофеин - 196.5 мг, екстракт от африканско манго - 100 мг, екстракт от джинджифил - 90 мг, екстракт от зелено кафе на зърна - 50 мг и хром пиколинат - 100 мкг  – всяка от съставките влияе за отслабването по различен начин, формирайки комплекс, засищащ организма, забързващ метаболизма и процеса на изгаряне на мазнини и подпомагащ хормоналния баланс, изключително важен за ефектa на отслабване. Ефикасните хапчета зa отслабване са ключов момент в бързото и здравословно отслабване. Диетата и упражненията ще Ви помогнат да отслабнете, но без ефикасни хапчета за отслабване едва ли ще постигнете оптимален ефект, който напълно да Ви задоволи, и най-важното – ефектът е ТРАЕН.

Предимствата на ефикасни хапчета за отслабване SlimLAB Premium пред останалите хапчета за отслабване са:

 • Най-мощният ефект на отслабване;
 • Без странични ефекти, без сибутрамин;
 • Подходящ и за хора от 18 до 60 годишна възраст;
 • Детоксикира организма;
 • Блокира въздействието на свободните радикали;
 • Подобрява цялостното състояние на организма, докато отслабвате;
 • Едни от най-ефикасните хапчета за отслабване за 2020 г.

Как да използваме таблетките за отслабване, така че максимално да извлечем полза от тях?

Slimix новите хапчета за ефикасно отслабване на супер цена блокира въздействието на свободните радикалиПърво, както винаги се препоръчва във всяко едно начинание, е добре да намалите храната и да започнете да правите упражнения. В началото на всеки процес на отслабване намаленият прием на храна ще Ви се отрази много добре и ще отслабвате бързо. Постепенно организмът Ви ще свикне с новия начин на живот и хранене и ще се пригоди към ситуацията, в която получава по-малко храна, като в същото време ще харчи повече енергия. След като това стане, отслабването ще става по-бавно. Когато усетите, че този момент е дошъл (обикновено това става след първата или втората седмица на диетата), започнете да вземате хапчета за отслабване SlimLAB Premium .

След около 3-4 седмици организмът Ви свиква с новата промяна и се налага отново да предприемете нещо ново. Хубаво е, разбира се, към всяка диета да добавите и упражнения. Опитайте с 15 минути кардио/аеробни упражнения, като например каране на колело, бягане на пътечка или просто изпълнявайте упражнения, които трябва да се правят динамично, така че да дишате по-често и да се потите. Да се изпотявате е признак, че горите мазнини, така че всичко, което Ви изпотява, е добре за Вас.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули, за предпочитане сутрин.

Състав в 1 доза (2 капсули)Стойност%ПДД

L-карнитин тартрат

   от който L-карнитин

500 мг

335 мг

**

**

Екстракт от листа на зелен чай

   от който 50% полифеноли 

200 мг

100 мг

**

**

L-тирозин200 мг**
Безводен кофеин197.5 мг**
Екстракт от семена на африканско манго 10:1100 мг**

Екстракт от корен на джинджифил

   от който 5% гингероли

90 мг

4.5 мг

**

**

Екстракт от зърна на зелено кафе

   от който 50% хлорогенна киселина

   от който 5% кофеин

50 мг

25 мг

2.5 мг

**

**

**

Хром пиколинат100 мкг250%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: силициев диоксид, желатин, вода, титаниев диоксид, железен оксид (червен), азорубин*, хром пиколинат (хром).

*Азорубинът може да има негативен ефект върху активността и концентрацията на децата.

Не съдържа млечни продукти (включително лактоза), соя, фъстъци, други ядки, сусам, семена, овес, ракообразни, риба.

Важно: Не превишавайте препоръчителната дневна доза! Не използвайте този продукт като заместител на разнообразното хранене! Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките! Да не се използва от деца, бременни и кърмещи жени! Дръжте далеч от деца!

Отслабване > Здравословни проблеми > BioMall SlimLAB Premium 60 Capsules

89% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  84.78%
 • 4 Доволен
  4.35%
 • 3 Неутрално
  8.7%
 • 2 Незадоволителен
  2.17%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над SlimLab Premium 60 капсули за 30 дни | SlimLab

 • (4.72)

Общо отзиви (46)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.