CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs

CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs Ефективна подкрепа за отслабване Подходящ метаболизъм на мазнините По-бърз метаболизъм Антиоксидантни свойства Термогенна активност Подобряване на ене CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs Ефекти
CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs Ефективна подкрепа за отслабване Подходящ метаболизъм на мазнините По-бърз метаболизъм Антиоксидантни свойства Термогенна активност Подобряване на ене CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs Ефекти
CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs Ефективна подкрепа за отслабване Подходящ метаболизъм на мазнините По-бърз метаболизъм Антиоксидантни свойства Термогенна активност Подобряване на ене CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs Ефекти
CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs Ефективна подкрепа за отслабване Подходящ метаболизъм на мазнините По-бърз метаболизъм Антиоксидантни свойства Термогенна активност Подобряване на ене CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs Ефекти
CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs
CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules от HSLabs на супер цена е комплексен продукт, допринасящ за намаляването на телесната маса и мастната тъкан. КЛА, Зелен Чай и Л-карнитин дава енергия, забързва метаболизма и подпомага покачването на чиста мускулна м Научете повече
36.00 лв.
Без данък: 36.00 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: HS Labs
 • Модел: CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules
 • КОД: HSL-190310

CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs

 • Ефективна подкрепа за отслабване
 • Подходящ метаболизъм на мазнините
 • По-бърз метаболизъм
 • Антиоксидантни свойства
 • Термогенна активност
 • Подобряване на енергията
 • Регулиране на телесната маса
 • Естествени съставки
 • CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules е на топ цена от HSLabs

Какво знаем за CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE?

CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules от HSLabs на ниска цена съдържа синергично активни естествени съставки, подпомагащи изгаряне на мазнините Конюгираната линолова киселина (CLA) поддържа метаболизма на мазнини и въглехидрати и има положителен ефект върху скоростта на намаляване на мазнините. CLA ще работи перфектно, когато се използва самостоятелно, но нейният ефект може да бъде засилен чрез комбинирането ѝ със зелен чай и/или L-карнитин. Като хранителна добавка CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules от HSLabs на невероятно ниска цена е именно такава комбинация, която ще спомогне за изгаряне на подкожните мазнини и забързване на метаболизма.

Зеленият чай е истинско съкровище от биологично активни вещества с антиоксидантна активност. Съставът му изобилства от антиоксиданти и полезни вещества, които имат силно въздействие върху тялото. Този ефект се изразява в подобряване функцията на мозъка, понижаване на теглото, намаляване на риска от рак и редица други невероятни ползи за здравето. Редовната употреба на екстракт от растението спомага за понижаване на нивата на холестерола, повишава инсулиновата чувствителност на клетките, предпазва човешкия организъм от оксидативен стрес, благоприятства нормалното кръвно налягане.

L-Carnitine е подобно на витамините вещество, естествен ускорител на разграждането на мазнини в човешкото тяло и стимулатор на сърдечната дейност. При липса или дефицит на L-карнитин ефективното разцепване на мазнините е почти невъзможно. Недостигът на този конкретен компонент много често се превръща в причина за наднорменото тегло и затлъстяването. Той транспортира мастни киселини в митохондриите на клетките, където се изгарят мазнините – гориво за производството на енергия.

Свойствата на CLA да помага за отслабването са потвърдени от много клинични проучвания. Механизмът на активност на съединението е свързан с инхибирането на липопротеин липазата. Това е ензим, отговорен за транспортирането и разпределението на мастни киселини в организма. Ограничаването на неговата активност нарушава метаболитните промени, водещи до образуването на мастна тъкан. Важно е, тъй като активността на CLA се осъществява по естествените физиологични пътища, затова тя се счита за много безопасна за организма.

Как действа CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE на капсули?

КЛА, Зелен Чай и Л-карнитин 90 капсули на топ цена е хранителна добавка, която ефективно подпомага процеса на отслабване. Съдържа синергично активни естествени съставки: конюгирани изомери на линолова киселина (CLA), L-карнитин и екстракт от зелен чай.

Включеният в продукта L-Carnitine е витаминоподобно съединение, съдържащо се естествено в тялото, особено в мускулните клетки. Благодарение на него мастните молекули активно проникват в митохондриалните мембрани. А митохондриите са нещо като „енергийна станция”, която е вътре в клетките на тялото. Именно в тях става изгарянето на мазнините по естествен начин и разграждането на хранителните вещества, освобождаващи енергия под формата на АТФ. Така тялото Ви ще може да изпълни задачите, които сте си поставили, тъй като получава мощен енергиен прилив, докато горите Вашите мазнини.

КЛА, Зелен Чай и Л-карнитин 90 капсули от HSLabs на топ цена осигурява проникването на мастните киселини в митохондриите и улеснява преминаването им през мембраните

Тази съставка на CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules осигурява проникването на мастните киселини в митохондриите и улеснява преминаването им през мембраните. По този начин те се окисляват много по-бързо. L-Carnitine е едно от най-ефективните и популярни вещества, ускоряващи процеса на окисляване на мастните киселини. Това е така, защото стимулира естествените метаболитни процеси в организма, а в същото време е абсолютно безвредно и дори полезно за здравето, без проявата на странични ефекти. Ако наличието му в организма не е достатъчно, мастните киселини се натрупват в човешкото тяло и причиняват затлъстяване.

Изгарянето на мазнините не е единственото действие на L-карнитин. Разбира се, с негова помощ загубата на мастните натрупвания може да бъде много по-бърза, но също така това вещество намалява нивото на холестерол в организма. Това означава, че съдовете и сърцето работят по-добре. Нещо повече, доказано е, че допринасяйки за понижаването на нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, L-карнитин има благоприятен ефект върху липидния профил, проявява мощни антиоксидантни свойства, благодарение на което предотвратява окислително увреждане на клетъчните структури.  

Намалява още стреса и така Ви позволява да се отървете от синдрома на хроничната умора. Това се дължи на положителното му влияние върху надбъбречните жлези. Заедно с това подобрява интелектуалната и физическа издръжливост, защото митохондрии има и в нервните клетки, където те също произвеждат енергия. Този компонент от състава на продукта CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE има благоприятен ефект и върху транспорта на кислород от кръвта. Следователно той влияе почти на целия организъм на човека, способствайки загубата на тегло.

CLA се отнася до конюгирана линолова киселина. Това е вариация на линоловата киселина, чиято молекула има двойни химични връзки между въглеродните атоми в конюгираната система. Конюгираната линолова киселина, компонент от състава на CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules, има редица свойства, благоприятстващи здравето, които са потвърдени от множество научни изследвания. Те включват благоприятни ефекти върху липидния метаболизъм, противодействащи на рака, подпомагащи имунната система и, което е важно, насърчава балансираната загуба на ненужни мазнини.

CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules от HSLabs на отлична цена подпомага покачване на чиста мускулна маса

Конюгираната линолова киселина може да повлияе на ензимната трансформация на липидите в човешкото тяло. Тя усилва процеса на бета-окисление, т.е. изразходването на мазнини – в по-големи количества от обикновено – като енергийно гориво от мускулите. Това не само води до по-бърза загуба на телесни мазнини, но и осигурява голям тласък от енергия. Тази киселина също така кара тялото да използва повече енергия дори в покой и ускорява апоптозата на мастните клетки. Интересно е, че, в допълнение към ускореното използване на вече натрупаните липиди, приемането на CLA като добавка може също до известна степен да предотврати образуването на нова мастна тъкан (чрез инхибиране на липопротеин липаза).

Хората, които се опитват да загубят ненужни килограми, освен приема на добавки, също прилагат разнообразни диети за отслабване. Ако те са твърде рестриктивни, тялото може да опита да получи допълнителна енергия от мускулните протеини, което води до намаляване на мускулната маса. CLA обръща този неблагоприятен процес и причинява дори дългосрочно натрупване на протеини, в резултат на което може да се наблюдава увеличаване на мускулната маса.

Конюгираната линолова киселина в КЛА, Зелен Чай и Л-карнитин 90 капсули на чудесна цена не само повишава Вашия имунитет, но и е отговорна за появата на адекватни имунни отговори на организма. Това означава, че може да Ви предпази от алергии – чрез намаляване на реактивността на имунната система, и в същото време да предотврати инфекциите – чрез повишаване на нейната ефективност. CLA насърчава регулирането на липидите в кръвта. Тя понижава нивото на триглицеридите и LDL холестерола и повишава HDL холестерола. Може също да повлияе на кръвното налягане и да допринесе за нормалната гликемия. Контролът на холестерола и триглицеридите е от решаващо значение за сърдечно-съдовата система. Следователно CLA намалява риска от сърдечно заболяване и забавя образуването на атеросклеротични плаки.

В капсулите КЛА, Зелен Чай и Л-карнитин е включен екстракт на една от най-популярните напитки в света – зелен чай. Той има много богат състав от биологично активни вещества. Неговите активни съставки включват катехини, сред които най-активни и изобилни са епигаллокатехин галат (EGCG), полифеноли и органични киселини. Тези вещества са отговорни за благоприятните ефекти на зеления чай за здравето, като например: намаляване на свободните радикали, предотвратяване на стареенето, укрепване на тялото и защита на кръвоносната система. Освен това благодарение на наличието на EGCG зеленият чай ефективно подпомага загубата на тегло.

КЛА, Зелен Чай и Л-карнитин 90 капсули от HSLabs на страхотна цена подпомага процеса на отслабване

Чаеният храст има благоприятен ефект върху намаляването на телесната маса и мастната тъкан благодарение на катехините, които използват няколко механизма, позволяващи трайно да се намали излишната мастна тъкан. Ефективно активират термогенезата и едновременно с това инхибират процеса на липогенеза. Намаляват нивата на триглицеридите и холестерола и възпрепятстват отлагането на мазнини в черния дроб. Освен това те действат като инхибитор на ензимите, които разграждат полизахаридите и контролират емулсията. Благодарение на това намаляват усвояването на въглехидрати и мазнини от храната. Тези ефекти се натрупват с термогенната активност на CLA, включена в продукта. Заедно с това зеленият чай подобрява инсулиновата чувствителност.

Екстрактът в капсулите КЛА, Зелен Чай и Л-карнитин включва множество антиоксиданти, включително едно от най-мощните вещества – EGCG. Те намаляват нивото на оксидативния стрес и почистват излишните свободни радикали от различни видове (кислородни, супероксидни, хидроксилни и азотни радикали). Освен това катехинът EGCG инхибира процеса на липидна пероксидация, който води до развитие на атеросклероза. Може също да спомогне за поддържане на правилната еластичност на артериите. Нещо повече, подобрява кръвния поток, предотвратява тромбоцитната агрегация и намалява риска от съсиреци. Благодарение на това се намаляват голяма част от рисковите фактори за сърдечно-съдовата система.

В обобщение, CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules от HSLabs на супер цена е комплексен продукт на базата на естествени активни съединения. Препоръчва се за подпомагане намаляването на телесната маса и мастната тъкан за тези, които се опитват да отслабнат, да се борят с наднорменото тегло, на етап за сваляне на килограми или да тренират много и да са физически активни, тъй като може да помогне за повишаване на енергийните нива и ефективност на тренировките.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден с храната.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Конюгирана линолова киселина (CLA)

в нея CLA

300 мг

240 мг

**

**

Зелен чай листа екстракт

в него полифеноли (50%)

200 мг

100 мг

**

**

Зелен чай листа екстракт

в него полифеноли (50%)

в него кофеин (9%)

200 мг

100 мг

18 мг

**

**

**

Л-карнитин138 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над CLA, GREEN TEA, L-CARNITINE 90 capsules | HSLabs

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.