Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside капсули | Life Extension

NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside капсули | Life Extension
NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside капсули | Life Extension
NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside капсули | Life Extension NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside капсули | Life Extension NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside капсули | Life Extension
69.90 лв.
Код на продукта : NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside 100 mg 30 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.33 лв.

 
Бърза поръчка
NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside капсули | Life Extension

NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside капсули | Life Extension

 • Патентован прекурсор на коензима NAD + – NIAGEN®
 • Иновативен напредък за борба със стареенето
 • Подобрява процеса на клетъчно дишане
 • Подпомага синтеза на АТФ
 • Поддържа естествената антиоксидативна система
 • Активира гените за дълголетие
 • Източник на витамин В3 (ниацин)
 • Добавя ежедневна жизненост и енергия
 • Поддържа когнитивните функции
 • NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside капсули е на топ цена от Life Extension

Какво знаем за NAD+ Клетъчна Формула никотинамид рибозид?

Важно е да се разбере, че механизмът на стареене на всеки човек започва от раждането, а първите му признаци се появяват още на възраст 25-30 години и това се дължи предимно на факта, че днес човешкото тяло не е достатъчно защитено в света около него. Стрес, лоша екология, неправилно хранене, минали заболявания – всичко това води до факта, че организмът е принуден да работи по начин, който предизвиква неговото износване. Така се намалява възможността за дълъг, активен живот. Но има ли начин да удължите младостта си? Възможно ли е да се обърне процесът на стареене или да се забави?

Дълги години учените търсят отговори на тези въпроси. В резултат на това са създадени еликсири на младостта, но отговорът е бил много по-близко до тях, отколкото е можело да си представят – откриват го в самия човек, в собственото му тяло. Както знаете, за нормалното функциониране на клетката е достатъчно тя да се храни правилно. За това са нужни определени протеини, които тя сама синтезира. С течение на годините, под въздействието на различни фактори върху тялото, възникват грешки по време на синтеза на протеини, които с времето причиняват нарушение в храненето на клетката и като следствие – стареене с нарушаване на нейните функции. От тук идва общото износване на организма като цяло.

Веществото никотинамид рибозид, което е основен компонент на хранителната добавка NAD+ Cell Formula Capsules (NAD+ Cell Regenerator Nicotinamide Riboside капсули) на супер цена от Life Extension, е новооткрита форма на витамин В3, която се среща в малки количества в млякото. Никой всъщност не се е замислял за това вещество, докато учените не откриват, че телата ни превръщат никотинамид рибозид в съединение, наречено никотинамид аденин динуклеотид (NAD+). А NAD+, което е в областта на изследването на възрастовите промени, означава много.

NAD+ е коензим, който присъства във всички живи клетки. Той играе жизненоважна роля в енергийния метаболизъм и поддържането на правилната функция на клетките. С възрастта нивото на NAD значително намалява, което, ако се съди по наличните данни, е движещата сила на процесите на стареене. Както бе споменато по-горе, с възрастта настъпва значително намаляване на нивата на NAD. Очевидно това намаление стимулира свързаните с възрастта процеси, по-специално, влошаването на митохондриите, които са енергийните станции на клетките, превръщайки храната и кислорода в енергия. Ето защо хората с нарушена митохондриална функция са склонни да се чувстват изтощени. Смята се, че слабите и увредени митохондрии също засягат много заболявания, свързани с възрастта, като сърдечни заболявания, захарен диабет и невро-дегенеративни заболявания (например болест на Алцхаймер).

Как действа NAD+ Клетъчен Регенератор никотинамид рибозид на капсули?

NAD+ Клетъчна Формула никотинамид рибозид (NAD+ Cell Formula капсули) на страхотна цена е хранителна добавка с патентована форма на никотинамид рибозид, който е метаболит на витамин В3. Веществото е предшественик на NAD+, помага за подобряване на митохондриалната функция и инхибира експресията на гени, които са критични за процесите на стареене. Намалените нива на NAD+, причинени от стареенето на тялото или дефицит на предшествениците му, водят до нарушаване на клетъчния метаболизъм и съответно до признаци на умора и липса на мотивация. Освен това този коензим играе основна роля за регулиране на гените, които контролират процеса на стареене.

Продуктът се препоръчва особено на хора, които нямат енергия и жизненост и изпитват умора и когнитивен спад. Той е идеален и за хора на средна възраст, които искат да забавят стареенето на тялото си и да поддържат младежката си жизненост за дълго време.

Никотинамид рибозид е една от формите на витамин Б3. Тя може да бъде намерена в някои хранителни продукти като пивоварни дрожди, краве мляко и суроватъчен протеин. Веществото функционира като предшественик на коензимите NAD и NADP, които са отговорни за енергийния баланс на тялото.

NAD+ (никотинамид аденинов динуклетодид) е нуклеотид, който играе важна роля в клетъчното дишане. Той е първичен носител на електрони и водородни протони (Н+) в клетката. В резултат на прехвърлянето на електрони през следващите електронни носители в дихателната верига, се образува електрохимичен градиент, който се трансформира чрез синтеза на АТФ в клетъчна енергия, съхранявана под формата на ATP молекули. В допълнение, той функционира като коензим при редокс-реакции. Често се среща в окислена форма, след приемане на два електрона и един протон се превръща в редуцираната форма – NADH.

Niagen® е патентована форма на никотинамид рибозид в добавките, която е използвана в повечето изследвания върху свойствата на това съединение. Характеризира се с висока потентност и е безопасна за организма. Образува се от рибоза и ниацинамид и затова не предизвиква зачервяване на кожата, което е характерно за високите дози ниацин. Така нареченото ниациново зачервяване се причинява от активирането на рецептора HM74A. Въпреки това само никотиновата киселина, т.е. другата форма на витамин В3, показва афинитет към този рецептор.

Приемът на NAD+ Cell Dormula (Regenerator) Nicotinamide Riboside 100 mg 30 capsules ще спомогне за повишаване нивата на NAD в клетките. Ето какви са предимствата от това:

 • Активиране на сиртуините SIRT1 и SIRT3 –  „гени за дълголетие“,
 • Повишени нива на енергия и физически показатели,
 • Защита срещу метаболитни нарушения,
 • Подпомагане на когнитивните функции при възрастните хора,
 • Подобряване на клетъчната чувствителност към инсулин.

Основният ингредиент в продукта NAD+ Клетъчен Регенератор никотинамид рибозид (Cell Formula) на чудесна цена допринася за по-бавното стареене на организма. Процесът на стареене на организма зависи от много фактори. Учените са установили, че можем да го забавим, като активираме специфични протеини, които са отговорни за контрола на генната експресия и регулирането на живота на клетките. Един от начините за увеличаване на експресията на SIRT1 и SIRT3 е повишаване на нивата на NAD+. Никотинамид рибозид е идеален за тази роля. Проучванията също показват, че това съединение увеличава броя на митохондриите и повишава тяхната ефективност. Трябва да отбележим, че както техният брой, така и функционирането им са тясно свързани със скоростта на стареене на телесните клетки.

NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside 100 mg 30 capsules помага за поддържане на енергийния баланс в тялото. Никотинамид рибозид в организма се превръща в никотинамид аденин динуклетотид (NAD+) и неговата фосфатна форма (NADP+). И двете съединения участват в клетъчното дишане и техните производни функционират като акцептори на електрони и протони в процесите на клетъчно окисление. Те имат ключова роля в пренасянето на енергия, освободена от глюкоза и мастни киселини, в митохондриите. Без адекватни нива на NAD+ преносът на енергия в клетките се нарушава, което води до липса на жизненост, умора и загуба на мотивация.

Допълвайки своята диета с приема на NAD+ Клетъчна Формула никотинамид рибозид, Вие ще подобрите умственото и когнитивното си представяне. Намаляването на нивата на NAD+ може да навреди на Вашето когнитивно здраве. Много хора забелязват, че остаряването води до влошаване на паметта и умствената работа. Учените смятат, че никотинамид рибозид може да помогне за поддържане на интелектуалното здраве и да намали риска от невро-дегенеративни заболявания. Досега повечето изследвания са проведени само върху животни. Те обаче ясно показват, че 3-месечното добавяне на никотинамид рибозид стимулира производството на нови неврони, повишава невропластичността и предотвратява увреждането на нервните клетки. Ефектите на никотинамид рибозид върху хипокампуса (частта в мозъка, която отговаря за дълготрайната памет) са особено интересни – изглежда, че той е в състояние да поправи и предотврати увреждането на ДНК. Заслужава си да се отбележи, че тази част на мозъка обикновено се уврежда при лица с деменция и невро-дегенеративни заболявания.

Благодарение на приема на NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside 100 mg 30 capsules Вие ще засилите своя метаболизъм. Когато остарявате, метаболизмът Ви се забавя и е по-трудно да се изгради и поддържа мускулна маса. Нещо повече, Вие развивате различни метаболитни нарушения, които увреждат здравето и допринасят за прекомерно наддаване на тегло. Поддържането на здравословно тегло зависи от различни фактори, но е лесно да се види, че с възрастта това става по-трудно.

Както е установено в проучванията, основната съставка в NAD+ Клетъчна Формула никотинамид рибозид никотинамид рибозид може да помогне за поддържане на оптимално телесно тегло и да намали риска от метаболитни заболявания чрез много механизми. Влияе благоприятно на нивата на глюкозата и повишава чувствителността на клетките към инсулин. Това му действие е ефективно в борбата с диабет тип 2 и затлъстяването. Проучванията върху животни показват, че гризачите на диета, богата на мазнини, натрупват 60% по-малко тегло, когато им се дава Niagen®.

В заключение, NAD+ Cell Formula Nicotinamide Riboside капсули на невероятна цена от Life Extension е ефективно оръжие срещу стареенето. Този процес е неизбежен, но вещества като никотинамид рибозид могат да го забавят и да намалят отрицателните му ефекти. Добавката осигурява подходящ субстрат за производството на коензим NAD+ в клетките на тялото. Никотинамид рибозид, който е иновативен напредък, предотвратяващ стареенето и поддържащ метаболитните параметри, функционира чрез уникални механизми, които не се откриват в други хранителни добавки. Продуктът може да се приема и от млади хора, които излагат тялото си на силно напрежение, поради което може да усещат слабост, липса на енергия и жизненост.

Препоръчителен прием: Приемайте по една (1) капсула дневно със или без храна или според препоръките на Вашия лекар.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД

Ниацин

от Niagen® никотинамид рибозид (100 мг)

42 мг

263%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Съставки: никотинамид рибозид хлорид, пълнители (микрокристална целулоза/целулозен гел), капсула (хидроксипропил метилцелулоза), съставки против слепване (силициев диоксид [нано]), ,магнезиеви соли на мастни киселини..

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не превишавайте препоръчителната доза! Никотинамид Рибозид не предизвиква зачервяване! Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите или имате заболяване! Съхранявайте плътно затворена опаковката на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™