Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг 450 мл I Everbuild 23

Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг 450 мл I Everbuild 23
Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг 450 мл I Everbuild 23
Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг 450 мл I Everbuild 23
31.00 лв.
Код на продукта : Liquid L-Carnitine + Chromium 1500mg 450ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.03 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 2 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг 450 мл I Everbuild 23

Liquid L-Carnitine+Chromium 1500 мг I Everbuild

 • Изгаря мазнините
 • Потиска чувството на глад след физически натоварвания
 • Съкращава времето за възстановяване
 • Намалява риска от травми
 • Подобрява кръвообръщението
 • Обезпечава получаването на енергия
 • Нормализира нивото на хорестерол в кръвта
 • Течен Л-Карнитин+Хром 1500 мг е на топ цена от Everbuild

Какво знаем за Л-Карнитин?

Л-Карнитин (лат. levocarnitinum, англ. levocarnitine, а също л-карнитин, левокарнитин) е природно вещество, родствено на витамините от група В. В човешкия организъм присъства в тъканите на набраздените мускули и в черния дроб. Той е фактор за метаболичните процеси, обезпечаващи поддържане на активността на кофермент А (КоА). L-carnitine, или витамин В11 се изработва в организма в условия на балансирано хранене, богато на животински протеини. Веществото представлява кристали с бял цвят, без аромат и се отнася към продуктите на метаболизма, или към метаболитите. Л-Карнитин се съдържа в месото, изварата и рибата. 

Като хранителна добавка Liquid L-Carnitine+Chromium 1500 мг от Everbuild на изгодна цена се използва за корекция на метаболичните процеси. Оказва анаболно, антихипоксично и антитиреоидно действие, активира мастната обмяна, стимулира регенерацията, повишава апетита. Течен Л-Карнитин+Хром помага за преобразуването на мазнините в енергийни запаси, което способства за намаляване на излишното тегло и за ефективна корекция на проблемните зони. Освен това, той оказва общо положително въздействие на организма-стимулира обмяната на веществата, повишава степента на издръжливост и скоростта на възстановяване на мускулната тъкан след тренировка, понижава прага на изтощеност. Отслабването с помощта на Liquid L-Carnitine+Chromium е достатъчно ефективно, зареждащо с бодрост и здраве, и позволяващо придобиването на желаната стройност. 

Как действа Течен Л-Карнитин Хром?

Течен Л-Карнитин+Хром 1500 мг на Everbuild има две основни свойства-транспортиране на мастните киселини в кръвоносната система, тоест непосредствено участие в процеса на изгаряне на мазнини, и помощ на клетките в максимално ефективното изработване на енергия вследствие на изкарването на продуктите на метаболизма от клетките. Какви са резултатите? На първо място, максимално бързо преработване на мазнините и преобразуването им в енергия. На второ място, бавно преработване на протеините и въглехидратите, и, вследствие на това, повишена активност и издръжливост. Продуктът способства за отслабване вследствие на понижаване на излишните мастни отлагания. Благодарение на Liquid L-Carnitine+Chromium мастните молекули по-активно проникват през мембраните на митохондриите, които са „енергетични станции“, намиращи се вътре в клетките на организма. Именно в тях става разпадането на хранителните вещества, което освобождава енергия във вид на Аденозин трифосфат. Отделно трябва да се отбележи и удължения ефект от продължителната употреба на продукта за отслабване. Той способства за бързото окисляване не само на вече наличните мазнини, но и на постъпващите с храната. В резултат на това, те не се натрупват, а веднага предават енергия на организма. Това подобрява както физическата, така и умствената работоспособност.

Течен Л-Карнитин+Хром повишава секрецията и ферментативната активност на храносмилателните сокове и подобрява усвояването на храната. Той повишава прага на резистентност към физическо натоварване, намалява степента на лактатна ацидоза и възстановява работоспособността. При това способства за икономично изразходване на гликоген и увеличаване на неговите запаси в черния дроб и мускулите. Liquid L-Carnitine+Chromium на Everbuild оказва невротрофично действие, спира апоптозата, ограничава зоната на поражение и възстановява структурата на нервната тъкан. Подобрява качеството и количеството на семенна течност, увеличава вероятността за зачатие при безплодие, обусловено от неудовлетворително качество на спермата. Употребата му при мъжко безплодие значително увеличава подвижността на сперматозоидите и тяхната концентрация, подобрява съотношението типични/атипични клетки.
Мастно депо има всеки здрав човек. Това е запас от енергия, необходим за обезпечаване на функционирането на организма в краткосрочна перспектива. Организмът създава известен резерв от енергия за компенсиране на предстоящи енергийни загуби и в зависимост от неговото изразходване, попълва този потенциал. При това използването на запаси от мастното депо обезпечава до 96% от всички енергийни запаси. Може да се каже, че нормалната жизнеспособност на човешкия организъм практически изцяло зависи от реализацията на този механизъм, в който решаваща роля играе Течен Л-Карнитин+Хром. Той обезпечава транспортирането на мастни киселини в клетъчните митохондрии. Изгарянето на мазнини изисква двойно по-голям разход на енергия, отколкото изгарянето на въглехидрати или протеини. Освен това мастните киселини се окисляват много лошо, в резултат на това използването на мазнини за енергийни нужди на организма е ограничено. Способността на мастните киселини да проникват във вътрешността на клетките зависи почти 100% от състоянието на особен род протеини в клетъчната мембрана. Hасищането на кръвта с мастни киселини е съпроводено от редица негативни ефекти: повишаване на телесната температура, усилване на нервната възбудимост, поява на тахикардия. Не бива да се забравя и това, че окислявайки се в организма, мастните киселини образуват високо-токсични съединения, известни под названието свободни радикали. Уникалната особеност на Liquid L-Carnitine+Chromium е в това, че повишава проницаемостта на клетъчните мембрани за мастни киселини. С началото на прием на продукта започва висока загуба на мастна тъкан с постоянна скорост. При това рязко се повишава ефективността от окисляване на мазнините в организма, тъй като вече мастните киселини дават не токсични свободни радикали, а енергия, запасявана във вид на АТФ. Особено силно се подобрява и енергетиката на сърдечния мускул, тъй като сърцето също се храни с мастни киселини.

Течен Л-Карнитин+Хром увеличава съдържанието на протеин в сърдечния мускул и, особено значително, съдържанието на гликоген. Продуктът е незаменим в случаите, когато е необходимо повишаване на общата и специалната издръжливост в аеробните видове спорт (бягане, плуване, гребане). Изключително негово свойство е способността да понижава съдържанието на холестерол в организма и да забавя образуването на атеросклеротични плаки в съдовете. Под влиянието на Liquid L-Carnitine+Chromium се усилва образуването на лецитин в черния дроб. Лецитинът е вещество, изчистващо холестерола от атеросклеротичните плаки. Енергизиращото и анаболно действие на Течен Л-Карнитин+Хром на Everbuild в голяма степен има благоприятен ефект върху състоянието на черния дроб, който усилва своята дезинтоксикационна и белтъчно-синтетична функция. Продуктът е полезен при гастрит с понижена секреторна функция, а също така в случай на панкреатит, като възстановява апетита и прибавя маса на тялото. Освен това е подходящ при исхемична болест на сърцето, понижава продължителността или сериозността на сърдечен пристъп. 

Още ползи при прием на Liquid L-Carnitine Chromium:

 • Обогатява кръвните клетки с кислород
 • Повишава работоспособността
 • Благоприятства при сърдечно-съдови заболявания
 • Препоръчва се при хронична умора
 • Подобрява имунната защита
 • Помага за по-бърз метаболизъм
 • За по-голяма издръжливост
 • Течен Л-Карнитин+Хром 1500 мг от Everbuild на топ цена забавя процесите на стареене
 • Предотвратява инфаркт на миокарда
 • Подходящо средство за отслабване
 • Препятства образуването на тромби
 • Влияе благоприятно на психическото здраве
 • Против стрес и депресия
 • Подобрява умствената дейност
 • Има антиоксидантно действие
 • Срещу остеопороза

Начин на употреба: Приемайте по 1-2 дози (1 доза=15 мл) преди тренировка.
Дозировка: 2 дози
Дози в опаковка: 30

Състав Стойност %ПДД
Калории 3 ккал 1%
Л-Карнитин (свободна форма АА) 1500 мг **
Хром (пиколинат) 200 мкг 167%
Витамин В3 (Ниацинамид) 8 мг 50%
Витамин В5 (Пантотенова киселина) 2,5 мг 50%
Витамин В6 (Пиридоксин хидрохлорид) 0,7 мг 50%
Витамин В12 (Цианкобаламин) 1,2 мкг 50%

 

 

 

 

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™