Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets | HSLabs

Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets | HSLabs
Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets | HSLabs
Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets | HSLabs
31.00 лв
Код на продукта : Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.34 лв.

 
Бърза поръчка
Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets | HSLabs

Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets | HSLabs

  • Идеален за физически активни и възрастни хора
  • Намалява болката при претоварване в ставите
  • Поддържа и укрепва ставите
  • Има мощни противовъзпалителни свойства
  • Възпрепятства деградацията на хрущяла
  • Ускорява посттравматичното възстановяване
  • Предотвратява спортни травми
  • Помага за увеличаване на мобилността
  • Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets е на атрактивна цена от HSLabs

Какво знаем за Glucosamine Sulfate?

Ако въпросът за здравето и доброто самочувствие не стои на последно място за Вас, то вероятно сте се замисляли как да помогнете на ставите си и да предотвратите появата на болка и дискомфорт. За да работят Вашите стави правилно, е необходимо техните клетките да се обновяват. Това означава, че в организма Ви трябва да има необходимият изграждащ материал за клетките. Точно това им предоставят хондропротекторите.

Сред всички хондропротектори на първо място застава глюкозамин сулфат. Като хранителна добавка Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets на супер изгодна цена от HSLabs снабдява Вашия организъм с глюкозамин сулфат. Необходимо е да се отбележи, че днес на пазара се предлагат две основни соли на глюкозамин: хидрохлорид и сулфат. Хидрохлоридът е много по-скъп от сулфата. При това и двете вещества имат еднаква ефективност. Според резултатите от някои проучвания обаче сулфатът е дори по-ефективен благодарение на допълнителния противовъзпалителен ефект, който оказва сярната молекула, съдържащата се в състава му.

Глюкозамин сулфат е аминозахарид, произвеждан естествено в организма от захари (глюкоза) и аминокиселини (глутамин). За разлика от другите захари, аминозахарите не се превръщат в енергия. Вместо това имат ключова роля при синтезата на глюкозаминогликани (GAG), например хиалуронова киселина и хондроитин. GAG и колагенът са основните части на извънклетъчната матрица на хрущяла. Хиалуроновата киселина формира „гръбнака“ на протеогликаните (PG), които се свързват с макромолекулите хондроитин посредством свързващи протеини. PG заедно с колагена и хондроцитите съставляват хрущяла. Хондроцитите използват консумирания глюкозамин, за да произведат повече хрущялни компоненти. Наличието на глюкозамин под ръка означава, че тялото Ви ще има по-голям шанс за намаляване или премахване на болките, причинени от липсата на ставна течност и от износване.

Глюкозамин е добавка, много търсена както сред културистите, така и сред обикновените възрастни хора. И двете групи хора често страдат от заболявания на ставите!

Как действа Glucosamine Sulfate на таблетки?

Глюкозамин Сулфат 1000 мг 90 таблетки на супер цена е хранителна добавка, която помага за поддържането на здрави стави. Съдържа глюкозамин сулфат и е под формата на таблетки. Наличието на сулфатна група в активното вещество осигурява ефективната му абсорбция в червата.

Хрущялът е важен компонент от опорно-двигателната система. Неговото увреждане или дегенерация води до сериозни нарушения във функционирането на ставите. Сред причините за дегенерация на хрущяла можем да посочим: спортни натоварвания, хронични възпалителни реакции или хормонални нарушения. Поради липсата на васкуларизация в хрущяла остеоартритът често започва безсимптомно.

Добавяйки Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets към Вашата диета, ще си набавите аминозахарида глюкозамин, който присъства естествено в организма. Той е предшественик за синтеза на протеогликани и гликозаминогликани, важни компоненти на междуклетъчното вещество на ставния хрущял. Продуктът съдържа глюкозамин сулфат, който се счита за най-подходящата форма на съединението и неговата ефикасност е потвърдена от множество клинични тестове.

Най-големите количества глюкозамин се отлагат в хрущялната тъкан, където той изпълнява преди всичко функцията на омекотяване. Освен това той подпомага производството на синовиалната течност, която смазва ставите и предотвратява прекомерното триене.

Глюкозамин Сулфат 1000 мг 90 таблетки противодейства на възпалителните състояния. Възрастните хора, както и тези, които извършват физически труд или активно се занимават със спорт, често се борят с проблеми, свързани с възпалението на ставите. Най-често то се появява след механично увреждане на ставния хрущял, причинено от дефицит на синовиум. Това е вид „смазка“, която намалява триенето между повърхностите на фугите. Доказано е, че добавките със съединения, които присъстват в състава на синовиалната течност, могат да допринесат за повишената ѝ секреция. Те включват съставки, една от които присъства в таблетките Глюкозамин Сулфат 1000 мг, която е сулфатна сол на глюкозамин, това допълнително стабилизира нейното действие.

Възпалителният процес започва с активиране на имунокомпетентни клетки, секретиращи медиатори, чрез които те могат да комуникират. Това са NF-кВ, IL-1, IL-6 и TNF-a факторите. Те също са отговорни за затопляне, зачервяване и усещане за болка в засегнатите стави. В дългосрочен план локалната свръх-активация на имунната система води до необратима костна резорбция.

Правилното снабдяване с колаген забавя неговото разграждане с напредването на възрастта и смекчава симптомите на възпалението. Приемът на Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets, който е на чудесна цена при нас, създава условия за колагеновия синтез, тъй като молекулата на глюкозамин представлява един от субстратите, необходими за производството на този протеин. Благодарение на това се осигурява подходяща структура и функция на съединителната тъкан.

Освен това глюкозамин инхибира активността на изоензим СОХ-2, благодарение на което ефективно подпомага организма при намаляване на хроничните възпаления и забавя развитието на деградациите. Първоначално се е смятало, че аминозахаридът само стимулира производството на колаген, но последните изследвания показват различен механизъм на неговото действие. Оказва се, че той инхибира активността на интерлевкин-1, който е протеин, регулиращ възпалителния отговор и разграждащ колагена. Блокирането на експресията на IL-1 намалява възпалението и забавя разграждането на колагена. В резултат на това глюкозамин дава по-добри резултати, отколкото само наличието на синтез на колаген. Благодарение на този ефект Глюкозамин Сулфат 1000 мг 90 таблетки демонстрира аналгетичен ефект, намалява зачервяването и подуването на кожата. Освен това глюкозамин сулфат се хидролизира в организма до глюкозамин и серни съединения. Последните осигуряват подходяща гъвкавост и хидратация на хрущялите, което ги предпазва от износване.

Таблетките Глюкозамин Сулфат 1000 мг имат и други ползи за организма. Интересен е противораковият ефект на активната им съставка глюкозамин, потвърден от проучвания, публикувани през 2016 г. Установено е, че системното приложение на аминозахарида намалява риска от развитие на онкологични заболявания с 15-20%. Противораковият му ефект се дължи на неговото въздействието върху системното възпаление, което провокира развитието на туморни процеси. Възможен е и антиоксидантен потенциал.

Също така много е важна способността на глюкозамин да имитира ефектите от нискокалорична диета, която осигурява изразен подмладяващ ефект. Поради способността му да разрежда кръвта и да намалява агрегацията на тромбоцитите аминозахаридът е отличен начин за профилактика на инсулти и инфаркти и може да бъде много добра алтернатива на аспирина, който има редица опасни странични ефекти.

През последните няколко години ефектът на глюкозамин върху имунитета е широко изследван. Разкрито е включването на аминозахарида в синтеза на интерферони и имуноглобулини, които са отговорни за образуването на имунния отговор. Освен това веществото е необходимо за синтеза на много важния гонадотропин-освобождаващ хормон и редица ензими и вещества в организма.

Трябва да отбележим обаче, че производството на глюкозамин в човешкия организъм намалява с възрастта. Поради това се създава липса на хранителни източници на това вещество и неговото снабдяване е възможно само чрез адекватно добавяне.

Glucosamine Sulfate 1000 mg 90 tablets на невероятно изгодна цена от HSLabs е хранителна добавка, която може да представлява перфектен елемент от хранителното суплементиране сред спортисти и възрастни хора, които попадат в групата с повишен риск от фрактури и травми. Поддържа здрави ставите и помага при дегенеративни ставни заболявания.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка на ден, за предпочитане с първото сутрешно хранене.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Глюкозамин сулфат 1000 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™